Pardon Ama Ben Profilime De Bil. Resim Koymak Istedim Olmadi Bana Yardimci Olur Musunuz
s.a. kardeşim şu an tarif edecek durumda değilim ama yarın tarif ederim rabbime emanet olun
Pardon Ama Ben Profilime De Bil. Resim Koymak Istedim Olmadi Bana Yardimci Olur Musunuz
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET KARDEŞİŞ ELLERİNE SAĞLIK ÖMRÜNE BEREKET ÇOK GÜZE RESİMLER BEN BU DAĞIN ETEKLERİNDE OTURUYORUM BUYÜK AĞRI DAĞI VE İSHAKPAŞA SARAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER ALLAHA CC EMANET OLUN
Bende Göndermek Istiyorum Ama Beceremiyorum Yardim Edermisiniz Nasil Gönderiliyo Smileler De Gitmiyo Yardim Edin Lütfen
çok güzel ya 15 sene oldu gitmeyeli çok özledim oraları çocuklarımı götürüp büyüdüğüm yerleri göstermeyi meyveyi dalından koparıp yedirmeyi çok istiyorum işallah bu yaz gidicem allah razı oılsun
aleyküm selam abi...allaha şükür çok güzel biyerde yaşıyorum....kıymetini bilen pek yok ama...günden güne betonlaşıyor...önceden çok sakin ve huzurlu bi ilçeydi ama git gide şehir havasına büründü.....neyse bunada şükür yeşlimiz çok denimiz çok güzel.....sizde RABBİME emanet olun..hayrlı akşamlar