eyhayat yazdı:
7 en sevdiğim renk
eyhayat yazdı:
çok teşekkür ederim ama zahmet olmazsa eğer 3 ve 5 nolu resimlerinde özelliklerini yazabilirmisiniz çok merak ettim
CENNET GULU yazdı:
andelib yazdı:
6 numara......
6 numara:Barışçıl - Tedbirli - Agresif olmayan : Anlaşması kolay bir insansınız. Kendi özel hayatınıza ve özgürlüğünüze düşkün olduğunuz için de arkadaşlarınızı pek yormuyorsunuz. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendinize eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu yüzden de kaçabileceğiniz güzel mekanlar nerede biliyorsunuz ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da değilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız.
B)B)B)B)B)B)B)
selametle...
CENNET GULU yazdı:
sevgi dinc yazdı:
ben 1 diyorum
1 NUMARA:İçedönük - Hassas - Kolay etkilenen : Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafınızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. Üstünkörü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. Ama yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor. Yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsunuz.
B)B)B)B)B)
andelib yazdı:
CENNET GULU yazdı:
andelib yazdı:
6 numara......
6 numara:Barışçıl - Tedbirli - Agresif olmayan : Anlaşması kolay bir insansınız. Kendi özel hayatınıza ve özgürlüğünüze düşkün olduğunuz için de arkadaşlarınızı pek yormuyorsunuz. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendinize eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu yüzden de kaçabileceğiniz güzel mekanlar nerede biliyorsunuz ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da değilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız.
B)B)B)B)B)B)B)
selametle...
B)B)B)B)B)
iyi tahmin bizi mutlu ettin.
sevgi dinc yazdı:
CENNET GULU yazdı:
sevgi dinc yazdı:
ben 1 diyorum
1 NUMARA:İçedönük - Hassas - Kolay etkilenen : Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafınızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. Üstünkörü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. Ama yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor. Yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsunuz.
B)B)B)B)B)
beni yakından tanıyan arkadaşlarımda bu yorumu yapıyor yanı bana beni birebir anlattınız cok saolun emeginize saglık teşekü ederimB)B)B)B)B)B)B)
3 numarayı seçtim
2 ve 4 numara.........
s.a. kardeş ben 7numara diyorum
6. resim
kısmen doğru
[/quote=]
:B :B :B
Selamün aleyküm arkadaşlar sizler dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama ben butür şeylerle biraz istatistik yapmayı seviyorum özellikle Fal denen o kandırmacayla bütün renklere karşı yazılan şeyleri okudum ve baktım ki hepsinden birşeyler buldum kendimde fal'da da hep öyle oluyo arkadaşlar insanların bazı ortak özellikleri vardır,bu tür şeyleri düzenleyenler alırlar bu ortak özellikleri bi kağıda sıralarlar ve kişilikleri kaça ayırmışlarsa hepsine bikaçtane ortak özelliği atarlar gerisinide içerisine bırakamadıkları ortak özellikleri anımsatacak bişeyler sallarlar yani demek istediğim bu tür şeylerde kendinizden bişeyler bulmanız gayet normal inanın hazırlanışı çok kolay ben kendimi bu tür konulara verip fal hazırlasam inanın kısa sürede meşhur olur çıkarım CENNET GÜLÜ yanlış anlama sana herhangi bi sözüm yok ben o insanları kandırmaya çalşan falcıları hedef almışım emeğin içinde sağol teşekkür ederim.