Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ReNkLeRlE kİşİlİk TeStİ-1-:)))) (2 Kullanıcı)

eyhayat

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ReNkLeRlE kİşİlİk TeStİ-1-:))))

7 en sevdiğim renk

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C

eyhayat yazdı:
7 en sevdiğim renk

Dikkatsiz - Oyunsever - Neşeli : Spontane ve özgür bir hayatı seviyorsunuz. Hayata bir kere gelinir ilkesinden yola çıkarak dolu dolu yaşamayı istiyorsunuz. Çok meraklı ve her yeni şeye açık bir insansınız. Tüm değişikliklerin sizi büyüttüğüne inanıyorsunuz. Bağlı kalmak kadar sizi sıkan bir şey yok. Sürpriz yapmaktan ve sürprizlerle karşılaşmaktan çok hoşlanıyorsunuzB)B)B)B)B)

eyhayat

Kayıtlı Kullanıcı

çok teşekkür ederim ama zahmet olmazsa eğer 3 ve 5 nolu resimlerinde özelliklerini yazabilirmisiniz çok merak ettim;)

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

eyhayat yazdı:
çok teşekkür ederim ama zahmet olmazsa eğer 3 ve 5 nolu resimlerinde özelliklerini yazabilirmisiniz çok merak ettim;)

3 NUMARA:Dinamik - Aktif - Dışa dönük : İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz.

5 NUMARA:Profesyonel - Pragmatik - Kendini tanıyan : Hayatını eline alıp şansını kadere bırakmak yerine yaratmayı sevenlerdensiniz. Problemlerinizi pratik ve karışık olmayan yöntemlerle çözüyorsunuz. Günlük hayatınızda gerçekçi olmayı tercih ediyorsunuz. İşte ise herkes sizi sorumluluk sahibi olarak tanıyor. Sizin kendinize olan güveniniz sayesinde etrafınızdakiler de sizden güç alıyor. Fikirlerinizi uygulamaya koyana kadar rahat edemiyorsunuz.

B)B)B)B)B)B)B)

andelib

Kayıtlı Kullanıcı

CENNET GULU yazdı:
andelib yazdı:
6 numara......

6 numara:Barışçıl - Tedbirli - Agresif olmayan : Anlaşması kolay bir insansınız. Kendi özel hayatınıza ve özgürlüğünüze düşkün olduğunuz için de arkadaşlarınızı pek yormuyorsunuz. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendinize eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu yüzden de kaçabileceğiniz güzel mekanlar nerede biliyorsunuz ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da değilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız.
B)B)B)B)B)B)B)
selametle...

iyi tahmin bizi mutlu ettin.

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı

CENNET GULU yazdı:
sevgi dinc yazdı:
ben 1 diyorum:D:D:D

1 NUMARA:İçedönük - Hassas - Kolay etkilenen : Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafınızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. Üstünkörü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. Ama yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor. Yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsunuz.
B)B)B)B)B)

beni yakından tanıyan arkadaşlarımda bu yorumu yapıyor yanı bana beni birebir anlattınız cok saolun emeginize saglık teşekü ederimB)B)B)B)B)B)B)

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

andelib yazdı:
CENNET GULU yazdı:
andelib yazdı:
6 numara......

6 numara:Barışçıl - Tedbirli - Agresif olmayan : Anlaşması kolay bir insansınız. Kendi özel hayatınıza ve özgürlüğünüze düşkün olduğunuz için de arkadaşlarınızı pek yormuyorsunuz. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendinize eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu yüzden de kaçabileceğiniz güzel mekanlar nerede biliyorsunuz ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da değilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız.
B)B)B)B)B)B)B)
selametle...

B)B)B)B)B)

iyi tahmin bizi mutlu ettin.

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

sevgi dinc yazdı:
CENNET GULU yazdı:
sevgi dinc yazdı:
ben 1 diyorum:D:D:D

1 NUMARA:İçedönük - Hassas - Kolay etkilenen : Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafınızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. Üstünkörü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. Ama yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor. Yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsunuz.
B)B)B)B)B)

beni yakından tanıyan arkadaşlarımda bu yorumu yapıyor yanı bana beni birebir anlattınız cok saolun emeginize saglık teşekü ederimB)B)B)B)B)B)B)

B) B) B) RİCA EDERİM... B) B) B)
B) B) B) B)

furkan_elif

Kayıtlı Kullanıcı

:p:p:p3 numarayı seçtim :p:p:p

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
:p:p3 numarayı seçtim :p:p

3 NUMARA:Dinamik - Aktif - Dışa dönük : İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz.

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
2 Ve 4 Numarali Resimler..

2 Ve 4 Numarali Resimler..

2 ve 4 numara:).........

4 NUMARA:

Ayakları yere basan - Dengeli - Uyumlu : Komplike olmayan ve doğal bir yaşamı, bir aşkı ve işi amaç edinmişsiniz. İnsanlar size saygı duyuyor çünkü sizin ayaklarınız öyle bir yere basıyor ki herkes sizden destek alıyor. Siz de bu insanlara güven sağlamayı biliyorsunuz. Çok sıcak ve insancıl olarak tanınıyorsunuz. Basmakalıp ve çok abartılı olan herşeyi reddediyorsunuz. Modanın getirdiği yeniliklere de bağlı değilsiniz. Aksine, sizin için giyim pratik ve rahat olmalı.

2 NUMARA:

Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan : Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz. Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bağımsızlığa olan düşkünlüğünüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor. Öyle her gördüğünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden değilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz doğrultusunda gitmeyi yani akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuz.

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
7 Numarali Resim...

7 Numarali Resim...

s.a. kardeş ben 7numara diyorum

7 NUMARA:

Dikkatsiz - Oyunsever - Neşeli : Spontane ve özgür bir hayatı seviyorsunuz. Hayata bir kere gelinir ilkesinden yola çıkarak dolu dolu yaşamayı istiyorsunuz. Çok meraklı ve her yeni şeye açık bir insansınız. Tüm değişikliklerin sizi büyüttüğüne inanıyorsunuz. Bağlı kalmak kadar sizi sıkan bir şey yok. Sürpriz yapmaktan ve sürprizlerle karşılaşmaktan çok hoşlanıyorsunuz...

MeHMeT KoÇ

Kayıtlı Kullanıcı
KoNYa BüYüKKoYuNCU LiSeLeRi FeTHuLLaH GüLeN
6. resim

6 numara
bravo.gif
arışçıl - Tedbirli - Agresif olmayan : Anlaşması kolay bir insansınız. Kendi özel hayatınıza ve özgürlüğünüze düşkün olduğunuz için de arkadaşlarınızı pek yormuyorsunuz. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendinize eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu yüzden de kaçabileceğiniz güzel mekanlar nerede biliyorsunuz ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da değilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız.

kısmen doğru

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
6. resim

kısmen doğru
[/quote=]

:B :B :B

imported_ebru_

Kayıtlı Kullanıcı
Ben 1 Demiştim. Okudum Gerçekten De Doğru . Hoş Bir Testmiş. :)

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar sizler dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama ben butür şeylerle biraz istatistik yapmayı seviyorum özellikle Fal denen o kandırmacayla :) bütün renklere karşı yazılan şeyleri okudum ve baktım ki hepsinden birşeyler buldum kendimde fal'da da hep öyle oluyo arkadaşlar insanların bazı ortak özellikleri vardır,bu tür şeyleri düzenleyenler alırlar bu ortak özellikleri bi kağıda sıralarlar ve kişilikleri kaça ayırmışlarsa hepsine bikaçtane ortak özelliği atarlar gerisinide içerisine bırakamadıkları ortak özellikleri anımsatacak bişeyler sallarlar yani demek istediğim bu tür şeylerde kendinizden bişeyler bulmanız gayet normal inanın hazırlanışı çok kolay ben kendimi bu tür konulara verip fal hazırlasam inanın kısa sürede meşhur olur çıkarım :) CENNET GÜLÜ yanlış anlama sana herhangi bi sözüm yok ben o insanları kandırmaya çalşan falcıları hedef almışım :) emeğin içinde sağol teşekkür ederim.

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar sizler dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama ben butür şeylerle biraz istatistik yapmayı seviyorum özellikle Fal denen o kandırmacayla :) bütün renklere karşı yazılan şeyleri okudum ve baktım ki hepsinden birşeyler buldum kendimde fal'da da hep öyle oluyo arkadaşlar insanların bazı ortak özellikleri vardır,bu tür şeyleri düzenleyenler alırlar bu ortak özellikleri bi kağıda sıralarlar ve kişilikleri kaça ayırmışlarsa hepsine bikaçtane ortak özelliği atarlar gerisinide içerisine bırakamadıkları ortak özellikleri anımsatacak bişeyler sallarlar yani demek istediğim bu tür şeylerde kendinizden bişeyler bulmanız gayet normal inanın hazırlanışı çok kolay ben kendimi bu tür konulara verip fal hazırlasam inanın kısa sürede meşhur olur çıkarım :) CENNET GÜLÜ yanlış anlama sana herhangi bi sözüm yok ben o insanları kandırmaya çalşan falcıları hedef almışım :) emeğin içinde sağol teşekkür ederim.

yani belki fal ama öyle bir can sıkıntısını giderir die düşündüm... kusura bakmayın:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt