sevgi dinc yazdı:
ben 1 diyorum
bahar56 yazdı:
S.A BEN DE 4 NUMARA DİYORUM.
akasya_17 yazdı:
6 numara.ellerine sağlık
RECEB BOZKUS yazdı:
GÜNAYDIN 7 DİYORUMB)
M DENIZ yazdı:
s.a 9 numara diyorum. şampiyonun renkleri nede olsa.
l@l yazdı:
S.A. 7 için yorum alabilir miyim B)
hafize yazdı:
6 HOŞUMA GİDEN
handos yazdı:
benim ki 2 nedir acabaaa?
BIR GARIP KUL yazdı:
s.a ben 7 numara diyorum....
VAYBE BAYAĞI TUTUYO VE UYDU BANA.CENNET GULU yazdı:
M DENIZ yazdı:
s.a 9 numara diyorum. şampiyonun renkleri nede olsa.
Analitik - Güvenilir - Kendinden emin : Hayatınızı insanların gözden kaçırdığı küçük değerli taşlarla doldurmayı seviyorsunuz. Bu nedenle kültür sizin hayatınızda önemli bir yer oynuyor. Yine de siz şık ve zarif duygularınızın çevreden etkilenmemesini sağlıyorsunuz. Sizin için zarif ve görgülü bir hayata sahip olmak çok önemli. Ve yine aynı tarzdaki insanlarla birlikte olmayı tercih ediyorsunuz.
B)B)B)B)B)B)
CENNET GULU yazdı:
hafize yazdı:
6 HOŞUMA GİDEN
Barışçıl - Tedbirli - Agresif olmayan : Anlaşması kolay bir insansınız. Kendi özel hayatınıza ve özgürlüğünüze düşkün olduğunuz için de arkadaşlarınızı pek yormuyorsunuz. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendinize eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu yüzden de kaçabileceğiniz güzel mekanlar nerede biliyorsunuz ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da değilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız.B)B)B)B)B)
CENNET GULU yazdı:
handos yazdı:
benim ki 2 nedir acabaaa?
Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan : Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz. Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bağımsızlığa olan düşkünlüğünüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor. Öyle her gördüğünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden değilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz doğrultusunda gitmeyi yani akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuz.B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
l@l yazdı:
cevap için teşekkürler CENNETGÜLÜ, yorum kişiliğime uyuyo B)B)B)
dilsad03 yazdı:
sa şimdiden çoook teşekküe ederim.1 numara diyorum..AEO.