kalbin zümrüt tepesi
Kayıtlı Kullanıcı
ama ben kendi profilimi görüntülemiyorum.
ama ben kendi profilimi görüntülemiyorum.
Profil görüntülenme bölümü kapatılmıştır. Kişiler, kendi profiline dahi bakamıyor.
Bu olay birkaç sebep ile açıklanabilir.Selam ve dua ile ..
- Bir üye, başka bir üyenin profiline bakarak, belirtmiş olduğu eposta, msn ve diğer iletişim ve kişisel bilgilerine ulaşabiliyor. Kullanıcıların güvenliğini üst düzeyde sağlayabilmek için ekibimiz hassas bir çalışma yapmaktadır. Bu çalışma sonuçlanınca, en azından kişi kendi profile bakabilecek, veya başka bir kişinin profiline bakarak, yalnız mesajlarını ve konularını aratabilecektir.
- Sadece bir bayan kullanıcının profiline bakmak için üye olan kişilerde malesef mevcuttur. Özellikle bayan kullanıcıların adreslerine ulaşarak, sohbet etmek, soru sormak, bilgi almak gibi birçok farklı sebeble irtibat kurulmaya çalışılıyor. Bu da bize gelen şikayet epostalarında durumun çok ciddi boyutlar kazandığını göstermektedir. Amaç ve niyet ne olursa olsun, msn veya farklı iletişim bilgilerinin görüntülenmesi, forum içersinde veya farklı yerlerde iletişimi sağlayabilme adına faaliyetlerde bulunulması Yönetim tarafından yasaklanmıştır. Bu tip özel yerlere girilirken "Yetkiniz yoktur." mesajı çıkmaktadır.
tuhaf..
en azından ben size mail atsam imzamı ve seçitiğim avatarı profilime ekleseniz.
ayrıca mail adresi konusunda gizle butonu yokmu acabam?
üstad. avatar ekledim ama çıkmıyor hala?
imza olayıda şuan kullanılanamz diyor.
selamun aleyküm bütün din kardeşlerim ben bu siteye yeni üye oldum ve mesaj bölümüm aktif değil nasıl yapabilirim bir bilginiz varmı şimdiden allah razı olsun
Erkan Kardeşim Isim Bölümümü Değiştirmek Istiyorum Nasil Değiştirebilirim.çok Uğraştim Isimi Değiştiremiyorum
s.a benim bu forma yazdığım mesajlarım siliniyor sebebini öğrenmek istedim selametle kal
S.a Erkan Abi Buraya Kaydettiğim Mesajlarim Siliniyor Bir Süre Sonra Neden Selametle Kal
s.a erkan abi benimde mesajlarımda düzenle alıntı yazıyor dier arkadaşlarınkinde ise sadece alıntı yazıyor sebebini öğrenmek istiyorum teşekkür ederim