Erkan
Yönetici
- Web Sitesi
- www.islamiyet.gen.tr
arkadaşlar sa ben avatar ekleyemedim
yerdımcı olabilecek biri varmı?
Aleyküm selam Avatar ekleyebilmeniz için öncelikle Kontrol Paneli linkine tıklayarak, Avatar Düzenle kısmına giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonra Avatar Kullanmak İstiyorum botununu işaretleyiniz. Dikkat edilen hususlar alt kısımdaki not olarak belirtilmiştir.
Not: Yüklemek istediğiniz grafik en fazla 120 x 120 ebatında ve 29,3 KB (Kilobyte) büyüklüğünde olmalıdır (daha küçüğü olabilir).
s.a.ben profilimi görüntiliyemiyorum nedendir acep
Aleyküm selam
Profil görüntülenme bölümü kapatılmıştır. Kişiler, kendi profiline dahi bakamıyor.
Bu olay birkaç sebep ile açıklanabilir.
- Bir üye, başka bir üyenin profiline bakarak, belirtmiş olduğu eposta, msn ve diğer iletişim ve kişisel bilgilerine ulaşabiliyor. Kullanıcıların güvenliğini üst düzeyde sağlayabilmek için ekibimiz hassas bir çalışma yapmaktadır. Bu çalışma sonuçlanınca, en azından kişi kendi profile bakabilecek, veya başka bir kişinin profiline bakarak, yalnız mesajlarını ve konularını aratabilecektir.
- Sadece bir bayan kullanıcının profiline bakmak için üye olan kişilerde malesef mevcuttur. Özellikle bayan kullanıcıların adreslerine ulaşarak, sohbet etmek, soru sormak, bilgi almak gibi birçok farklı sebeble irtibat kurulmaya çalışılıyor. Bu da bize gelen şikayet epostalarında durumun çok ciddi boyutlar kazandığını göstermektedir. Amaç ve niyet ne olursa olsun, msn veya farklı iletişim bilgilerinin görüntülenmesi, forum içersinde veya farklı yerlerde iletişimi sağlayabilme adına faaliyetlerde bulunulması Yönetim tarafından yasaklanmıştır. Bu tip özel yerlere girilirken "Yetkiniz yoktur." mesajı çıkmaktadır.