Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya aliye kardeş sen geçen gün kayıt olmanın 1.yılını yazmıştın bir yerlere onu bulamıyorum.nerede yazdığını söylermisin.orada çok güzel resimler vardı .bilg.a kaydedeceğim
ya aliye kardeş sen geçen gün kayıt olmanın 1.yılını yazmıştın bir yerlere onu bulamıyorum.nerede yazdığını söylermisin.orada çok güzel resimler vardı .bilg.a kaydedeceğim
selamünaleyküm kardeşim..ne kadar güzeller..şeker gibi..bıcır bıcır..çok güzel çalışlmalar..eyer sizin şahsınıza hünerler ise tebrik ederim...değilse yapanların emeklerine sağlık olsun..selam ve dua ile kalın..selametle kardeşim...
selamun aleyküm aliye kardeşim evet evet insanın çocuk olası geliyor bu patikleri görüncesağolasınız,hayırlı akşamlar..gerçekten çok güzel patiklerdi..
Maşaallah canım kardeşim çok şeker gözüküyorlar sizmi ördünüz yoksa hepsi birbirinden güzel modelini alıyım ilerde lazım olur belki nasipse inşaallah emeğinize sağlık selam ve dua ile B)
Ben hayatimda böyle birsey görmedim.bukadar tatli olur kim düsündüyse kim yaptiysa emegine saglik.7 aylik bi oglum var alip ona bile giydiresim geldi pembelerinden. :B
görünce kıyamadım bunada bir tane sitemizin gülüB) ellerine saglık bütün patikler çok güzel cıvıl cıvıl renkli renkli... rabbime emanetsin inşallahB)B)