berat05
Yönetici
ve aleyküm selam kardeşim..
yazdıklarıma farklı bakış açılarından güzel cevaplar vermişsin ama her cevaba karşılık bir cevap vermek neredeyse ciltlerle kitap yazdıracak cinsten..
İslami konular bir bütün olarak değerlendirilmeli, doğru çok doğru söylüyorsun ama bütünlüğü kaybetmiş bir islam dünyasında her sorun için farklı bakış açıları olduğundan düşüncelerimizi bir araya getiremiyoruz ..
Eğer izin verirsen ki ben daha yeni olduğumdan dolayı link veremiyorum, yazacağım site adresini link haline getirip diğer kardeşlerime de sunarsan aslında ne demek istediğimi daha iyi anlamış olacaksınız.
Bu site serefcakmak com isimli olup, defalarca her noktasına kadar incelediğim ve özellikle soru cevap bölümünde bu zamana kadar parça parça ele alınıpta çok yanılgılar içinde olduğumuz sorunlarımıza ışık tutacağına inancım tamdır.
Meraklı bir birey olarak çok site incelememe rağmen bu kadar doyurucu bilginin bi arada olduğu bi kaynak göremedim açıkcası. Bizler meğer ne hatalar yapıyormuşuz Rabbimize karşı, inceledikçe ve gördükçe iğreniyorum kendimden..
Tartışmayı uzatmak istemiyorum, çünkü verdiğim her cevaba bir cevap alacağımı, alacağım her cevabada cevap vereceğimi ve bunun sonsuza dek sürebileceğine inanıyorum.
Allah yardımcımız olsun.
SELAMÜN ALEYKÜM
değerli kardeşimiz..her sorunuza bir cvp vermeyeceğim korkmayınız..yetkimde bilgim de uzamnlığım da yok..
link için araştırma yapacağım..amaç Allah c.c. rızasını gözetmektir.
Allah c.c. yar ve yardımcımız olsun..üyeliğinizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim
selam ve dua ile