Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÖRTÜNMEME BAHANELERİ (4 Kullanıcı)

ozgee

Kayıtlı Kullanıcı
ellerıne saglık arkadasımmm cok etkılendım. bnde 1yıl once kapandım ve ıykı yapmısım dıyorum allah herkese nasb etsın

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel paylaşım.evet hep bu bahaneler var.kapanın.kapanın.kapanın.aslında bu konunun bile konu edilmesi ayıp.çünkü emir olan bir husus ikna etme çabalarıyla geçiyor.bu forumda en çok bahsedilen konu türban meselesi.bunu biz çözemeyeceğiz arkadaşlar.artık bu konu hakkında yazmayın.kişi kapanmak zorunda zaten.arkadaşımın da yazdığı gibi bahane olamaz bahanelerinizin sonucunda verilen cevaplara yanıt verebilecek misiniz.bu konuyu okuyun ve daha yazmayın:)hangi konuyu açsam da baksam türban.biraz ağır eleştiri yaptım ama öyle.neyse kardeşlerim.selamet ile kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt