Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÖRTÜNMEM İÇİN DUA EDİN LÜTFEN (3 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan Arzu_76
  • Başlangıç tarihi

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba.bende açığım.5vakit namazımı kılıyorum .2 ay önce namaz kılmama izin vermedikleri için işi bıraktım.yeni iş buldum.namazımıda kılıyorum.bencede müdürüne sorma.kapanmayı bende çok istiyorum.hatta hoşuma giden 2 baş örtü aldım bile.allhım bizede nasip et.

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.KARDEŞİM KARARINDAN ÖTÜRÜ SENİ TÜM KALBİMLE DESTEKLİYORUM İNŞAALLAH UYGULARSIN RABBİM BAŞÖRTÜSÜNE ENGEL OLANLARA HİDAYET NASİP ETSİN MEVLAM BAŞÖRTÜSÜNÜ LAYIKIYLA ÖRTÜP ONUN HAKKINI VEREREK YAŞAYANLARDAN EYLESİN A.E.O....B)B)B)

cengiz25

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yardım etsin
inşallah sadece baş örtüsü değil,tüm yaşamına rabbim tesettürü sokar.ALLAH sizi kapalı çıplaklardanda etmesin a.e.o.

ervude44

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim Allahın selamı üzerinize olsun bende 6 ay öncesine kadar açıktım size nasıl bir duygu hissettiğimi anlatayım.

hep içimde vardı kapanmak ama bir türlü cesaret edemiyordum. bir gün bir mağazaya girdim tuniklerre baktım ve birde eşarp alıp baktım nasılım diye aynaya inanin o kadar güzel birşeydiki tarifi yok mağaza sahibi sanki içimi bilirmiş gibi açık girdiniz kapalı çıkın dedi ve öyle çıktım. (kendisine rabbim selamet versin işleri bereketli olsun)

ve o akşam eve gedim içimde harika bir duygu Rabbim yar ve yardımcın olsun bu güzel niyetin inş. en kısa zamanda gerçekleşir. şimdi çok farklı biri oldum Rabbime bin şükür. kapanmayı düşünenlere eğerki içinde bir istek varsa artık kimse sizi durduramaz.

yabancılık çekeceğiniz sadece o gün o günde aynaya bakmayın canım sonra aynalardaki yansımanıza hayran halıyorsunuz

rabbime emanet olun.

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM. RABBİM KILDIĞIN VE KILACAĞIN NAMAZLARINI DAİM EYLESİN. KAPANMAK İÇİN DUA İSTİYOSUN KARDEŞİM. KAPANMAK İÇİN DUA İSTEMEN BENİ BİRAZ DÜŞÜNDÜRÜYOR. BÖYLE BİR DÜŞÜNCEN VE İSTEĞİN VARSA YAPARSIN.
KAPANMAN ÇOK YAKININ OLAN ANNE VE BABANIN V.S ÇOOOKKK CİDDİ TEPKİLERİNE YOLAÇIYORSA BUNDAN DOLAYI YADA BÖYLE BİR SEBEPTEN DOLAYI DUA İSTİYORSAN
RABBİN ÖNÜNE ÇIKAN ENGELLİ KALDIRSIN, KALPLERİ YUMUŞATSIN.

<<İşyerimde bir müdürüm var eğer o da onaylarsa işyerinde de kapanmak istiyorum.>>

EĞER ONAYLAMAZSA İŞİNİZDEN AYRILMAYI DÜŞÜNECEK KADAR İSTİYORMUSUNUZ KAPANMAYI?
DUA İLE YARADAN'A EMANET....

PLAYSA

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Teall Inş. Sanada Nasip Eder Bacim.ama Bişey Var Insan Istesin Yeterki Helede örtünmek Için.birazda Sen Kendini Zorlaman Itmen Gerek.kusura Bakma Ama Allah Yolunda Anasini Babasini Feda Edenler Var Sen Allah Için örtüneceksin.........! Sana Aileni Feda Et Demiyor Kimse Allah Teala Yardimcimiz Olsun Inş. Selamin Aleyküm.

A

Arzu_76

Allah (CC) razı olsun hakkıyla kapananlardan eylesin.

RABBİM ÖNÜMÜZE ÇIKAN ENGELLERİ KALDIRSIN, KALPLERİ YUMUŞATSIN.
amin

ozen72

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN İnşallah sende bende tüm isteyenler ALLAH cc hakkıyla kapananlardan eylesin.

ALLAH cc kolaylaştırsın sevgisini aşkını kalbimizde hep coşmasını dilerim cümlemize.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
üyeliğiniz Daimi Olur Inşallah Allah C.c. Dualarinizi Kabul Eder. Rabbim Sizin Ve Tüm Müminlerin Yar Ve Yardimcisi Olsun Selametle

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Arzu Kardeşim Kapanmayi Istiyorsan Hemen Kapan.ölüm Allahin Emri,geç Kalmaktan Kork.allaha Emanet Ol.dua Ile.

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim inşallah sana ve senin gibi örtünmerk isteyenlere örtünmeyi nasip edr inşallah sizde hakkıyla örtünbilirsiniz

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
üzüldüm...

üzüldüm...

Öncelikle müdür korkundan kapanmamana üzüldüm.
Durumunu bilmiyorum belkide mecbursundur.
Hakkını çiğnersem ne olur beni affet.

Buna karar verecek sensin.Öncelikle o işin senin için ne kadar hayati.
Eger ölüm kalım meselesi ise dua dan başka çaremiz yok.
Eğer değilse bence kendimize bi sormamız lazım Allahın emrini yapmamak için o bu şu korkusu olabilir. Peki her ne olursa olsun sence o bu şu dediğimiz korkular Allah korkusunun önüne geciyorsa önce buna eyvah etmemiz gerekmiyormu.
Bununda kararını sen vereceksin.
Örtünmeye bakış acımı söyle izah etmek isterim.
1-Örtünme sadece baş örtüsü değildir. Başı kapayan nice yarı açıkları biliriz hepimiz Allah hepimizi affetsin.Yani basını kapamak tek yetmiyor. Şeklini tarife gerek yok bayanlar bunu izah ettiler.
Unutmamak lazım esas olanın erkekleri tahrik etmemek olmasıdır mesele. Bi düsünelim basın kapalı , bacağın acık sizce hangisi erkeği daha cok tahrik eder. Demekki bu konuyu cok iyi sindirmek lazım.
2-Bu düsüncemide bi hadise dayandırmak isterim Yanlışım varsa Yaradan affetsin.Efendimiz s.a.v derki.
Giyindiği halde çıplak olan kadın olanlar cennetin kokusunu dahi alamazlar.
Bi düsünelim giyindiği halde cıplak olanlar ne demek. Unutmayalım bu hadis olusurken 2 hanım sahabeden birinin ince elbisesi diğerinin ince başörtüsü hadiseleri olusmustur. Evet yanlış duymadınız ince başörtüsü.
Evet yanlıs duymadınız cennetin kokusunu bile alamazlar.
Eyvahki eyvah peki ya hiç giyinik olmayanlar. Eyvah ki eyvah.
Yaşınızı bilmiyorum ama faraza 20 olsun ve faraza 10 yıldır mesuliyetin olsun. geri kaldı 10 yıl.Ve faraza 20 daha yasasın bu insan (Örnek amaclı arzu sen değilsin.)
Ve Allahın emrine karsı gecen 10 yıl X365 gün X24 saatX 60 dakika =5 milyon 256 bin 36 dakka evet bu kadar süredir maalesef bu emir uygulanmıyor.Ve bu kadar dakkanın içinden kaç dakkasında bi erkek baktıysa o kadar günah .
Eyvah ki eyvah .
Korkutucu demi. Korkacakmıyız Hayır Yaradanın rahmeti geniştir. Ve 20 yıl daha yasasa bu kadın hemen hemen 10 milyon dakikadan fazla dakikası var.
Gecen her dakika zarar hanesine yazılıyor. Daha kaç dakika daha buna tahammül edipte kaç dakika O tüm güzellikleri barındıran Allahı üzeceksiniz ve birilerini sevindirmek adına...
Gerisi sana kalmıs bacım.

Efendimiz s.av bi gün fatıma hazrelerine derki bilirmisin cennete ilk girecek kadın kimdir. Kızı sorar babasına kimdir? Efendimiz tarif eder . fatıma annemiz gider bulur kadına ama kadın derki kapı dısında n sana canım feda ama acamam kapıyı kocamdan izin lazım sen yarın gel.
Annemiz ertesi gün giderken hz. Hüseyin de gider onunla . Daha kücücük.
Annemiz çalar kapıyı kadın acmaz.Ya Fatıma der canım sana feda ama kocamdan sadece sen için izin almıstım.
Ertesi gün fatıma annemiz yine gider Kadının sesi çirkindir. Fatıma annemiz şaştıkça şaşar.Bude fa hz .Hasanda gitmistir. Kadın yine acmaz. Ertesi gün Annemiz ve ogulları yine gider bu efa yabancı yoktur. hepsi için izin alınmıstır. Kadın açar Annemiz şaşırır güzelmi güzel bi kadın ama der ama sesin cirkin bi yaslı kadın gibi geliyordu .
Kadın agzından bi cisim cıkarır ve derki Ya Fatıma kocam yokken dısardan gecenler sesimi duyup ta etkilenmesinler diye bunu agzıma koyuyorum

İşte budur bacılar Cennete ilk girecek kadın budur.
Şimdi siz düsünün.İlk tren kaçmış :K ama kaçıncı olacağınız sizin elinizde .
Şimdi sorarım deselerki Fatıma hazretleri geldi kaçınız kocanızın kapıyı acma emrine uyarda acmazdınız.Hz Fatımayı kıran o kadın evet başkasını değil Efendimizin kızını bile almayan o kadınmı ?Müdürmü ?Hayatmı ?
Gerisi sizlere kalmıs.

ALAH GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN...

sevçiçek

Kayıtlı Kullanıcı
arzu kardeşim ben26 sene oldu kapanalı çok huzurlu ve mutluyum dünyavi yönden çokşey kaybettim ama ahiret yönünden çok şey kazandım rabbim herkese nasip etmez kapanmak istiyorsan hemen kapan allah nasip etsin dualarım seninle hiçbirşeyi sorun etme kimsenin kimseye faydası yoktur cenabı allah herşeyin kolaylıgını verir çok mutlu oldum ya selam ve dua ile

tokadi

Kayıtlı Kullanıcı
kimbilir kaç kişilerin kanayan yarasıdır benim, bizim gibi...

MDtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşim inşallah kapanırsın Allah c.c. izni ile
Dualarımız seninle A E O

fahrettin

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer Buna Gönülden Karar Verd Iseniz.rabbim Bu Konuda Size Yardimci Olsun.dualarimiz Sizinle....

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Kardeşim Allah Kabul Etsin Işallah En Yakin Zamanda Kapanirsiniz Inşallah Dua Ile

elifhanifi

Kayıtlı Kullanıcı
örtünmek istiyorsaniz Allahim nasip eder insallah.Müdürünüzün izninden daha önemlisi Allah'in emridir.Okulda vb. yerde aç1p diger yerlerde kapatan yüzlerce kardesimiz var. Allahim affeder insallah

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardimcin olsun,insallah mudurun izin verir ve insallah zorlanmazsin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt