Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÖRTÜNMEM İÇİN DUA EDİN LÜTFEN (2 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan Arzu_76
  • Başlangıç tarihi

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÖRTÜNMEM İÇİN DUA EDİN LÜTFEN

dindaremine yazdı:
kimseyi yargılamayın nice acıklar var kapalılara 10 basar insaallah kapanır tesettüre bürünürsün ben 11 yasımda kapandım hala kapalıyım korkma kapan için rahat olsun

:evet
DOĞRU,BURASI YARGI YERİ DEĞİL..BİZ SADECE YORUM VE BİLDİKLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ..
VE TABİİ TEPKİLER DE OLABİLİR..SENİN KAPALILARA ON BASAR DEDİĞİN AÇIKLARI BİLMEM AMA HERALDE O KAPALI DEDİKLERİN TESETTÜRSÜZ VE YANLIŞ ÖRTÜNME ŞEKLİNDE OLANLARDIR..
11 YAŞINDA KAPANMAK TABİKİ ÖNEMLİ,AMA ÖNEMLİ OLAN AKLINI KULLANABİLEN,İDARE EDEBİLEN BİR KIZIN ÖRTÜNMESİDİR.

RABBİM EMRETMİŞ.. BİZE DÜŞEN DE O EMRE İTAAT ETMEKTİR..

SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)

mesafe _

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÖRTÜNMEM İÇİN DUA EDİN LÜTFEN

selamün aleyküm bence örtünmeyi ne kadar istedigin önemli yoksa müdür yada önünüze bahane olarak gördügünüz kişiler daha çok çıkacaktır diyelim kapandınız ve müdürünüz sizin bu şekilde çalışmanızı istemedi işten çıkarmısınız yoksa örtünüzü açarmısınız ? benim merak ettigim bu ????? kardesim eger örtünmeyi o kadar çook istiyorsan şeytan senin önüne daha çok bahaneler çıkaracaktır . ALLAH YARDIMCIN OLSUN ...

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
:evet
DOĞRU,BURASI YARGI YERİ DEĞİL..BİZ SADECE YORUM VE BİLDİKLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ..
VE TABİİ TEPKİLER DE OLABİLİR..SENİN KAPALILARA ON BASAR DEDİĞİN AÇIKLARI BİLMEM AMA HERALDE O KAPALI DEDİKLERİN TESETTÜRSÜZ VE YANLIŞ ÖRTÜNME ŞEKLİNDE OLANLARDIR..
11 YAŞINDA KAPANMAK TABİKİ ÖNEMLİ,AMA ÖNEMLİ OLAN AKLINI KULLANABİLEN,İDARE EDEBİLEN BİR KIZIN ÖRTÜNMESİDİR.

RABBİM EMRETMİŞ.. BİZE DÜŞEN DE O EMRE İTAAT ETMEKTİR..

SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)

selamün aleyküm .

ben kimseyi yargılamıyorum

sadece yargılayacak olanı hatırlatmaya çalışıyorum.

ayrıca açıklar kapalıya on basar ne demek anlamadım... eğer bundan kastınız kapılardan daha üstün açıklar var demek ise biliniz ki; bu açıkların bir marifeti değil, bahs ettiğiniz kapalıların rezilliğidir..

siz başını kapatıpda; yüzünde bir ton boya, altında kot pantolon yada diz altı etekle sokakta gezişi ahlaksız kadınlardan farklı olmayan, cafelerde veya parklarda erkeklerin eğlencesi olmuş aşağılık mahlukları, kapalıdan sayıyorsanız o zaman haklısınız

ALLAH ONLARI ISLAH ETSİN TESETTÜR'ÜN ŞUURUNUDA KENDİLERİNE NASİB ETSİN

ama islam bunları kapalı saymıyor...

must_beyt

Kayıtlı Kullanıcı
senin yapmış olduğun örnek bir davranıştır vede senin gibiler bukadar kalpten istekliyse onu yapmış vede yaşar sayılır benim dualarım sizler için dir allah
(CC) sizlerden razı olsun inşalah duaların kabulü için amin .

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
kapanmayı ben de çok istiyorum.namaz kılıyorum ramazandan beri inşallah devamı gelecek kapanacağım.ben de dua bekliyorum sizden kardeşlerim.sizleri seviyorum yaradandan ötürü

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah KUR’AN ve SüNNET istikametinden sizleri ayırmasın inşAllah.Rahman ve Rahim olan Rabb'imiz sizlerden ve sizin gibi müminlerden razı olsun..Sizleri yolunuzda muhaffak eylesin..Allah'ım ilminizi artırsın,size hidayet verdikten sonra kalbinizi bir daha saptırmasın.Amin

aysel.54

Kayıtlı Kullanıcı
Re: örtünmem Için Dua Edin Lütfen

Re: örtünmem Için Dua Edin Lütfen

Hayirlisiyla Insallah..yeter ki istek olsun...Bende gec örtündüm ...Baya bir zaman etrafimdaki Kapali bayanlara haves ederdim, acaba ben de yapa bilirmiyim diye cok ama cok düsünürdüm. Ben Almanya da yasadigim icin biraz degisik bir ortam var burda..acaba etraftaki arkadaslarim ne düsünür diye ona benzer sorularim vardi kendi kendime. Ama Allahima sükürler olsun ki örtüne bildim. Bide Etraftan gayet güzel ve pozitif tebki aldim, özelikle Almanlardan hayret edilecek birsey ki en sacma sorulari kendi insanlarimdan aldim. Ama olsun dedigim gibi ...yeter ki istek olsun kapanmaya, birileri veya baski yada desinler diye örtünmesin kimse
selametle...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
kardeşim rabbim isteyen tüm mümine kardeşlerimize örtünmeyi nasip eder inş. Aeo.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Allah Yar Ve Yardimciniz Olsun.inşallah Kapanmaniz Nasip Ve Daim Olur.

erbain61

Kayıtlı Kullanıcı
mazeretsiz oruc tutmayan kişinin iftar yemeği vermesi caizmidir

A

Arzu_76

Selamün aleyküm

Allah razı olsun dua eden tüm kardeşlerimden

Dua ile

oznur

Kayıtlı Kullanıcı
inş banada nasip eder dualarım hep o yönde

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı
canımbenim kapanacakmısın.. :)
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşlh.
örtünmek kadar onu hakkıyla yaşayıp koruyabilmekte önemli
dikkat et olur mu??? :) Rahmana emanet kal...

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
aslında evet en katı tepkiyi bizim insanımızdan alıyoruz.ya açık isanlara özenip açılırsan iyi düşün vs.bu çocuk oyuncağı değil elbette.inandığınız için kapanın.ve neden kapanıyoruz bunu bir düşünün.cahil insanlarla muhatap bile olmayın.selamet ile

cigdem

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum Arkadasim Dualarim Seninle Insallah Kapanirsin.
bende Açik Bir Insanim Ama Sadece Başim Açik Bunun Böyle Bilinmesini Isterim önemli Olanda Kalp Değilmi Nice Kapalilar Var Yeterince Vazifesini Yerine Getiremeyen Nice Açiklar Var Kuranini Elinden Dusurmeyen 5 Vakit Namazini Kacirmayan Allahin Selami üzerinizde Olsun ...

A

Arzu_76

Allah (CC) razı olsun dua eden herkesten.

Eleştirenlerde oldu haklı kaygılarından dolayı bu beni daha çok mutlu etti.

Rabbim ona layık ümetinbe layık kullarından eylesin

Dua ile

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Allah (CC) razı olsun dua eden herkesten.

Eleştirenlerde oldu haklı kaygılarından dolayı bu beni daha çok mutlu etti.

Rabbim ona layık ümetinbe layık kullarından eylesin

Dua ile

amin.... abla böyle düşünenleri görünce duyunca inan çok seviniyorum Dualarım seninle ve tüm bu yönde düşünen ablalarım kardeşlerimle inş Allah (CC) yolunuzu açık etsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt