Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÖRTÜNMEM İÇİN DUA EDİN LÜTFEN (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan Arzu_76
  • Başlangıç tarihi
A

Arzu_76

Selamün aleyküm kardeşlerim,

Bu sayfayla tanışmama vesile olan arkadaşımdan cenabı hak razı olsun.

Önce yaradanım,sonra ailem,sonra bu sayfayla tanışmama vesile olan arkadaşım ve siz değerli kardeşlerimin vesilesi ve duası ile namazıma başladım. Rabbim kabul buyurursa.

Şimdi de Allah (CC) nasip ederse örtünmek istiyorum hemde çok lütfen benden dualarınızı eksik etmeyin.İşyerimde bir müdürüm var eğer o da onaylarsa işyerinde de kapanmak istiyorum.

Lütfen dua edin bana ne olur.

Allah (CC) razı olsun

Dua ile:(

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÖRTÜNMEM İÇİN DUA EDİN LÜTFEN

ve Aleyküm selam
Arzu_76 kardeşim.. Allah kabul etsin.. Üyeliğin hayırlara vesile olur inşAllah..Rabbim sizede banada :( tesettüre girmek isteyen tüm bacılarımızada Hakkıyla tesettüre girmek nasib eder inşAllah. Dualarımdasın inşaAllah kardeşim.Allah'a emanet ol..

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleykümselam abla bu güzel kararınızdan ötürü tebrik eder hayırlı ve daim olmasını dilerim..Rabbim kalblere şefkat versin inşaAllah müsade edilir..Allaha(c.c.)emanet olunuz,selamun aleyküm

A

Arzu_76

Amin Allah (CC) senden da razı olsun receb-ı kamer kardeşim

Dua ile

A

Arzu_76

Amin Allah (CC) razı olsun birnur kardeşim. RTabbim tüm insanlığa ve bizede hak yolu müslümanlığı ve onun emri olan örtünmeyi nasip etsin.

Amin Allah (CC) senden da razı olsun receb-ı kamer kardeşim

Dua ile

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı

İNŞALLAH SANA VE İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİMİZE ALLAH ÖRTÜNMEYİ NASİP ETSİN DUA EDECEM SİZE VE İSTEYEN HERKESE:D

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM BU GÜZEL NİYETİNİZİ ALLAH(C.C) KABUL ETSİN. İNŞALLAH RABBİM TAMAMINA ERDİRİR. EN KISA ZAMANDA KAPANIRSINIZ. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. ALLAH(C.C) YARDIMCINIZ OLSUN. SİZEDE O BAYRAĞI TAŞIMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. ALLAH'A (C.C)EMANET OLUN. SELAMUN ALEYKÜM.
BİRNUR KARDEŞİM BÜTÜN TEMENNİLERİM SENİN VE ÖRTÜNMEK İSTİYEN BÜTÜN KARDEŞLERİMİZ İÇİN GEÇERLİ.:G:B

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm kardeşim
Rabbim güzel niyetinizi uygulamanıza yardımcı olur ve bu yoldan ayrılmazsınız inşaallah.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah selam ve dua ile..B)B)B)

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı

Aleyküm selam.
Allah ( cc ) yar ve yardımcınız olsun. Hakkı ile niyetini yerine getirmede yardımcın olsun inşallah.Dualarımızdasınız .
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

AZeRi_86

Kayıtlı Kullanıcı

ayy benim de en buyuk istegim ama calisdigim okulun muduru izin vermiyo malesef :A

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.

DEĞERLİ ARZU_76;

MÜDÜR TAMAM DA,ASIL RAHMAN İZİN VERİRSE,SENİN KALBİNE TESETTÜR İSTEĞİNİ AŞKLA VERİRSE İŞTE O ZAMAN ÖRTÜNME İSTEĞİN GERÇEKLEŞİR.
BEN YİNE DE MÜDÜRÜN "OLMAZ" DERSE NE YAPACAĞINI MERAK EDİYORUM.BOYUN MU EĞECEKSİN YANİ..SEN BİLİRSİN DE..

BENDEN BİR DUA:
RABBİM, BU SİTEDEKİ ÜYELERİN,ÇEVRENDEKİLERİN VE ÖRTÜSÜ İÇİN GÖZYAŞLARI DÖKENLERİN DUALARIYLA ÖRTÜNMENİ,TESETTÜRE GİRMENİ NASİP ETSİN İNŞALLAH
..

SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)

:T

SURMELI_CEYLAN

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH CÜMLEMİZİ HAKKIYLA ÖRTÜNEN KULLARINDAN EYLESİN :H

Kaan Erdem

Yönetici

:A:A:Aİşyerimde bir müdürüm var eğer o da onaylarsa işyerinde de kapanmak istiyorum.:A:A:A

MÜDÜR TAMAM DA,ASIL RAHMAN İZİN VERİRSE,SENİN KALBİNE TESETTÜR İSTEĞİNİ AŞKLA VERİRSE İŞTE O ZAMAN ÖRTÜNME İSTEĞİN GERÇEKLEŞİR.
BEN YİNE DE MÜDÜRÜN "OLMAZ" DERSE NE YAPACAĞINI MERAK EDİYORUM.BOYUN MU EĞECEKSİN YANİ

Selam ve dua ile kalın selametle kalın.Allah cc hakkınızda hayırlısını versin.

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM KARDESIM NE MUTLU RAHMAN VE RAHIM OLAN RABBIM INSALLAH BU TEMIZ NIYETINDEN DOLAYI SANA KOLAYLIK KAPILARINI ACAR BIZIM DUAMIZDAN COK SENIN ISTEK VE ARZUN ÖNEMLI INSALLAH BIZDE DUA EDERIZ RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
B) SELAN VE DUA ILE SAYGILARB):B

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
:A:A:Aİşyerimde bir müdürüm var eğer o da onaylarsa işyerinde de kapanmak istiyorum.:A:A:A

BEN YİNE DE MÜDÜRÜN "OLMAZ" DERSE NE YAPACAĞINI MERAK EDİYORUM.BOYUN MU EĞECEKSİN YANİ

Selam ve dua ile kalın selametle kalın.Allah cc hakkınızda hayırlısını versin.

[marq]AMİİİN[/marq]

ULUTAS

Kayıtlı Kullanıcı

hakkınızda hayırlısı olsun ama seçtiğiniz yol zaten hayırlı bir yol allahım bir kolaylık veriride niyetini yamanı nasip eder selam ve dua ile

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm.Rabbim tüm içinde bu sevdaya baş koymuş kullarına yardımcı olsun hayırlısıysa inşallah.Benimde merak ettiğim bir şey var dı zaten bu konuda tam üstüne geldi.Eğer bu aşamadan geçmiş kişiler varsa yorumlarını ve yönlendirmelerini beklerim inşallah.
Bir kişi kapanmayı çok istiyordur.Bu kararı vermiştir.Peki bu zamanın ne zaman olduğunu nasıl karar verebilir.Yani tamam o gün bugündür diye bu son karar nasıl verilir.
Fikrinizi sunarsanız çok ama çok sevineceğim ve içim ferahlayacak.
Selam ve dua ile.

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
Re: örtünmem Için Dua Edin Lütfen

Arzu_76 yazdı:

Önce yaradanım,sonra ailem,sonra bu sayfayla tanışmama vesile olan arkadaşım ve siz değerli kardeşlerimin vesilesi ve duası ile namazıma başladım. Rabbim kabul buyurursa.

Şimdi de Allah (CC) nasip ederse örtünmek istiyorum hemde çok lütfen benden dualarınızı eksik etmeyin.İşyerimde bir müdürüm var eğer o da onaylarsa işyerinde de kapanmak istiyorum.

Allah (CC) razı olsun

selamün aleyküm ;

örtünmek için müdürden onay bekliyorsanız bence boşuna örtünmeyin..

velev ki müdür izin verdi ve örtündünüz... sonra müdür değişti, yeni müdür açın dedi

açacaksınız öylemi.. yazık yaa. siz başörtüsünü ne sanıyorsunuz..

bilmiyormusunuz ki; halik'a isyan olan yerde mahluka itaat yoktur. yani allaha isyan olan bir

mevzuda asla kullara itaat edilemez..

diyelimki müdürünüz izin vermedi ve örtünmediniz... ve rabbimiz size ahirette bunu sordu

ne diyeceksiniz "müdür'üm izin vermedi öylemi... mevla size demezmi; o zaman gelsin seni

müdürün kurtarsın...

muhterem kardeşim; bu yazdıklarımı sakın hafife almayın, iyi düşünün ve hemen örtünün.

sakın müdürüze "ben örtünebilirmiyim" diye sormayın..örtünün, ne olursa olsun.

en kötü ihtimalle işten çıkarsınız, daha ne olabilir.. korkmayın allahın arz'ı geniştir. ve allah

size daha iyisini nasib etmeye kadirdir..

unutmayınızki; ürtününüzden dolayı işten çakarılmanız, sizin için bir şereftir..

son olarak;

müslüman; allahın emrini yerine getirmek için kullardan asla izin istemez...

selametle...

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı

Arzu_76 yazdı:

Allah (CC) razı olsun

aynı mesajı yanlışlıkla iki defa göndermiştim

o sebeple bunu sildim

ÖZÜR

dindaremine

Kayıtlı Kullanıcı

kimseyi yargılamayın nice acıklar var kapalılara 10 basar insaallah kapanır tesettüre bürünürsün ben 11 yasımda kapandım hala kapalıyım korkma kapan için rahat olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt