seda_seda_
Kayıtlı Kullanıcı
emeğine saglık
selamün aleyküm
her açık -kapanmak isteyen ama kapanamayan kardeşimizin bahaneleridir bunlar....mutlaka 1 tutar...
Gözlerimize serdiğiniz bu bahanelerden ve GERÇEKLERDEN inşallah kapanmak isteyipte yapamayan nefsine yenik düşen tüm kardeşlerimize birer örnek olur,
kalplerindeki o körlük ve gafletlik gider
Allah(c.c.)'a emanet olunuz..gönlünüze sağlık![]()
emeğine saglık
_______selamün aleyküm
emeginize saglık nurus kardeşim
rabbimize emanetsiniz
selam ve dua ile______
Allah razı olsun çok güzeldi keyifle okudum sağol kardeş Allaha emanet ol...
Lise ve üniversitedeki başı açık öğrencilere dinimi anlatacağım için başımı açacağım, yani hizmet için
"KENDİNE HİZMET EDEMEYECEKSİN"
A BAK ŞİMDİ AYIP ETTİN KARDEŞİM.BAŞINIZI AÇABİLİRSİZ DİYEN KİMİ HOCALARA RENCİDE ETTİN ŞİMDİ.BİDE ONLARIN YOLUNDAN GİDEN KİŞİLERE!!!!
KESİNLİKLE KATILIYORUM AEOLUNUZ.S.A.
Selamün Aleyküm Kardeşim ...
Eline emeğine sağlık RAHMAN razıolsun güzel bir paylaşım MEVLA istifade etmeyi nasip eylesin inşaALLAH
Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol
Selamun Aleykum Kardeşim, Bu çok Güzel Paylaşiminiz Için Allahim Razi Olsun Sizden, Emeğinize Yüreğinize Sağlik, A.e. Olun
Allah razı olsun çok güzeldi keyifle okudum sağol kardeş Allaha emanet ol...
s.a nuruscum.bugün seni hatırlatan bir şey oldu.bir arkadaşa kapalısın ama artık pardesö giysen dedim.bana emekli olunca,kem küm yaptı. bende seni hatırladım.ALLAH A emanet ol....
başı açık olan herhangi bir bayana nezaman sorsam neden kapanmıyosun diye muhakkak bu bahnelerden birini veriyodu cevap olarak...
çok güzel bi paylaşımdı..
ALLAH razı olsun...yüreğinize sağlık...SELAM VE DUA İLE..
Ellerine Sağlik En I6yi Yazilardan Biri Olmuş
ALLAH cc cümlemize ehli sünnet itikadını sağlam bir şekilde öğrenmeyi ve uygulamayı nasip,kısmet etsin.selametle kalın kardeşim.selamünaleyküm.....