yalniz_yolcu
Kayıtlı Kullanıcı
süper bi resim hakkını helal et ablam kopyaladım allah razı olsun...
süper bi resim hakkını helal et ablam kopyaladım allah razı olsun...
Selamünaleyküm ALLAH c.c. sizden de razı olsun canım kardeşim
ben normalde içimden geçenleri dökemem bilindiği gibi duygulanıncada hiçyapamıyorum
SENİNDE BENİM İÇİMDE YERİN AYRI CANIM KARDEŞİM ...
RABBİME emanet olun...selam ve dua ile...İNŞALLAH...
Selamun aleykum aliyeciğim.Nasılsın?Yazı çok hoş.İstikaklanmış hayatımızın tek bütün olan yanı."NAMAZ".Nasip olduğu kadarıyla anladık,nasiplendik inşaallah. Çok fazla edebi cümleler kuramıyorum ama dilimin döndiğince bir-iki cümle bişeyler söyleyeyim.
Namaz kılarken ellerimizi arkaya atıp "ALLAHU EKBER"dediğimizde bütün sıkıntalarımı terkettim yanına geldim kapına, sığındım yarabbi diyoruz;demeliyiz.bu halet-i ruhuyede oldumu insan melekler müjdeler sana rabbinden selam ve yüzünde bir tebessüm belirir oan.bununla ilgili sohbet dinledim ama tam anlamıyla aklımda kalmadı.o yüzden yanlış bilgilendirmek istemem.Anlatabildim umarım.yazınızın okuyan kişilerin kalbine ilaç olması ve etkili olması duası ile.
selamun aleykum canım kardeşim,
yine sizden güzel bir paylaşım; Senai hocamızdan istifadeli yüreğe işleyen bir yazı...
Rabbim razı olsun sunduğun güzellikler için güzel kardeşim.
Allah c.c. dünya hanesinde karşılaştığımız kirlerden, türlü acı verici olaylardan, yüreğin kavruk kaldığı anlardan koşup Rabbisine sığınmamızı istiyor bizden...
Huzuruna alıp, yarattığı mübarek gönül hanesini ve kalbin kapılarını açmamızı emrediyor...
ki rahmet yağmurlarından uzak kalmasın kulu... Huzur'unda huzuru bulsun...
Rabbim namazlarımızı namaz, namazlarımızı "ana gibi yar kılsın" inşaAllah Aliyecim.
selam ve muhabbetlerimle...B)
emeğine sağlık ablam allah razı olsun gerçekten çok beğendim paylaşımların için teşekkür ederim rabbime emanet ol...selametle kardeşin...
selamünaleyküm kalbi güzel canım kardeşim selamınızı ilettim
DUA'larındasınız RABBİM o güzel gönlüne göre versin İNŞALLAH diyor.canım duasının bu kadarını yazdım:evetselamları var ...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...İNŞALLAH...
KIL BENİ EY NAMAZ
Kıl beni ey namaz
Çöllerden topla hücrelerimi
Rahmetinin vahasında ağırla bu yitik kalbi
Kıl beni ey namaz
Secdede ruhumu yeniden fısılda bana
Şah damarı yakınlığından emzir bu puslu bedeni
Kıl beni ey namaz
Küçülsün dağlar, denizler taşsın, dağılsın kalabalıklar
Rüku rüku doğrult eğriliklerimi
Kıl beni ey namaz
İkiye bölünsün kalbim, ortasından çatlasın kıblenin şakağında
Sevgilinin işaret parmağı değsin yeter ki göğsüme
Kıl beni ey namaz
Topla sevdalarımı kırık aynaların çatlaklarından
Ömrüme ilikle sevinçlerimi, firuze düşler düşür alnımın şafağına
Kıl beni ey namaz
Tenim İbrahim gibi ateşe düşmüşken
Uzak tut nefsimin nemrudundan beni
Gül kokulu serinlikler yağdır yüreğime
Kıl beni ey namaz
Günahın, isyanın, nisyanın kuytusunda büyüttüğüm pişmanlığımın yüzünü yerden kaldır
Utandırma beni
Al karanlıklarımı, al karanlıklarımı göz bebeğinde yıka
Kıl beni ey namaz
İnsan kıl beni, doğru kıl, duru kıl, diri kıl beni insan kıl bu bedeni
Ah! Alnımı dayadığım secdegahıma kim serpti bu incileri, kim?
Kim bu dua hammalı ellerimin yüküne ortak, kim?
Ah! Ziyankar hıçkırık. Ah! Namütanahi kavrayışın yolcusu
Ah! İçimde biriktirdiğim yanlızlığın seyrüsefer gölgesi ah!
Gitmek gidememektir kendinden
Amentünün arasatında bir tedirginim ben
Aklımın köşe bucak ilticaları Sevgili de kaldı
Hangi gaflete büründü ki ellerim sızlatıyor dokunduğu tenleri ah!
HAYDİN FELAHA, HAYDİN FELAHA, HAYDİN NAMAZA, HAYDİN KURTULUŞA
SENAİ DEMİRCİ
Namaz muminin miracı muminin yükselişi öyle bir yükselişki melek daha üstün bir seviyeye çıkıyor
Namaz cennetin anahtarı öyle bir anahtarki gözümüzün görmediği gönlümüzün hissetmediği güzellikleri açan bir anahtar konumundadır
Namaz ah Namaz ne güzel bir ibadet ne güzel bir yakarış yaradana ne güzel bir dua allah bizleri samimi bir kalple namaz kılan kullarından eylesin bizleri namazı dostdoğru kılan kullarından eylesin namazın ehemmiyetini, önemini, manasını bilen ve bu şekilde namazlaını eda eden kullarından eylesin
yazın için yine teşkkür ediyorum çok güzel yazılar yazıyorsun selam ve dua ile
ALLAH sizlerden razı olsun.Yapacağınız paylaşımları daim eylesin...
selamün aleyküm güzel,Rabbimin karşıma çıkarmış olduğu en nadide insan.Allah razı olsun.Rabbim sevabına yazsın inşallah.Aliyem sohbetlerini özledim ablam.niye bu kadar uzun sürdü bu ayrılık.üzülüyorum ama.Allaha emanet ol hacı kardeşim.