Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Onikinci 11.000 Esma Konusuna Davetlisiniz. (6 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Okunan kişi(KARDELELE)
YA MÜ'MİN_C.C_(TÜM HASTALARA VE ANNEME ŞİFA İSTİYORUM)

Mü'min
Emin kılıcı, koruyucu , Kullarına emniyet veren.Kendinin ve peygamberlerinin doğruluğunu ortaya koyan, kullarına yaptığı va'dinde sadık.
O Allah ki, O'ndan başka ilâh yoktur. Melik'tir; Kuddus'tur; Selâm'dır. Mü'min'dir, Müheymin'dir, Aziz'dir, Cebbar'dır, Mütekebbir'dir, Allah, (müşriklerin) şirk koştuklarından çok yücedir * Haşr 59:23

Allah'ın iman ve güven veren her türlü şüphe ve tereddütleri kaldıran anlamında bir ismidir. Allah, korku içinde olanlara emniyet ve güven verendir. Bu bakımdan her türlü korkudan emin olmak için Allah'a iltica edilmeli, O'na sığınılmalıdır.

KALAN.......2500

Allah kabul etsin

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Okunan kişi(KARDELELE)

Mü'min
Emin kılıcı, koruyucu , Kullarına emniyet veren.Kendinin ve peygamberlerinin doğruluğunu ortaya koyan, kullarına yaptığı va'dinde sadık.
O Allah ki, O'ndan başka ilâh yoktur. Melik'tir; Kuddus'tur; Selâm'dır. Mü'min'dir, Müheymin'dir, Aziz'dir, Cebbar'dır, Mütekebbir'dir, Allah, (müşriklerin) şirk koştuklarından çok yücedir * Haşr 59:23

Allah'ın iman ve güven veren her türlü şüphe ve tereddütleri kaldıran anlamında bir ismidir. Allah, korku içinde olanlara emniyet ve güven verendir. Bu bakımdan her türlü korkudan emin olmak için Allah'a iltica edilmeli, O'na sığınılmalıdır.

KALAN.......2500

Allah kabul etsin

ablacım tahmideye duası var hastalık içindir çok iyidir
hergün 319 ya şafi
41 fatiha suya okunması
çok iyidir rabbim annenize şifa versin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ablacım tahmideye duası var hastalık içindir çok iyidir
hergün 319 ya şafi
41 fatiha suya okunması
çok iyidir rabbim annenize şifa versin

Amin
Allah razı olsun canım benim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatnızı her iki dünyada kat kat mükafatnızı vermek nasip etsin Rabbim.
Allah anneme ve bütün şifa abekleyen hastalarımıza hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Annem ağrılardan hiç uyuyamıyor maalesef daha ameliyat yeride iyileşmedi on gün hiç kımıldayamacak bütün düşütüğü yerler kömür gibi kararmış.Alla yar ve yardımcısı olsun.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Allah razı olsun canım benim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatnızı her iki dünyada kat kat mükafatnızı vermek nasip etsin Rabbim.
Allah anneme ve bütün şifa abekleyen hastalarımıza hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Annem ağrılardan hiç uyuyamıyor maalesef daha ameliyat yeride iyileşmedi on gün hiç kımıldayamacak bütün düşütüğü yerler kömür gibi kararmış.Alla yar ve yardımcısı olsun.
amin ablacım gönlün rahat olsun senin içinde annen içinde her namazımdan sonra dua ediyorum rabbim
ya şafi ismiyle tecelli etsin
tez zamanda annen şifa bulur inşallah
allah yardımcınız olsun

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Okunan kişi(KARDELELE)

Mü'min

KALAN.......2500

Allah kabul etsin

1500 okundu
KALAN.....1000

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
1000 ya mümin aldım. Allahım kabul etsin..

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı

SABİT OKUYUCULAR

ceylantur................500
Dağ Çiçeği..............1000
Nadas06.................1.000

Leyla-1...................1000
Katrepare................300
Umuteden................1000

OKUNANLAR

1-Merveneva.....Ya-AZİZ
2-Nadas06.........Ya-TEVVAB
3-Mehmet...........Ya-FETTAH
4-Kardelele........Ya MÜ'MİN

5-ELİFİMBENİM...........Ne çekeceğimizi yazarsan çekeriz canım.

selamün aleyküm kardeşlerim benide alırmısınız dualarınızın arasına bende okurum niyetimi yazmam gerekiyormu cevaplarsanız çok memnun olurum ALLAH c.c. emanet olun

6-KATREPARE
Esselamu aleykum Leyla ablam :) Sen acarsin da ben katilmaz miyim?

Sabit okuyucu olarak, 300 tane Er-Rahman aliyorum.
Niyetim : ALLAHu Teala'nin rahmetine mazhar olmak ...

7-
Barış_Bora_ya HADİ cc_hidayete ermeleri içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selemetlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim. Yuvalarıdan huzur mutluluk dirlik düzen geçim nasip etsin Rabbim.Anne babasına karşı sevgi saygı muhabbet okuluna severek gitmek derslerine çalışmak haklarında ne hayırlı ise Allah en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim şeytana nefsilerine kötü arkadaşlara uydurmasın Rabbim.Barış'ın bilgisayardan uzak durup derslerini çalışıp hayırlısıyla okulunu başarı ile bitirmesi için.
Allah çalışma azmi başarı nasip etsin Rabbim..Salih hayırlı evlat dini bütün olarak yetişmek bütün kötülüklerden korunmak nasip etsin Rabbim.Ailesiyle huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin Rabbim inşallah.

8-
Leyla_(Ya Fettah_C.C.Allah gönlümde olanı hakkımda hayırlı hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eylesin Rabbim.İçinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selamete çıkmak yaşamıma bir düzen bir yön vermek nasip edip engellerin hayırsızların olumsuz düşüncelerin hayırlısıyla olumluya hayırlıya çevirmek nasip etsin Rabbim.
Benim için önemli bir konunun hayırlısıyla olumlu hayırlı sorunsuz bir şekilde sonuçlanması.Allah sevdiklerimle ailemle sağlıklı huzurlu bir ömür bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kullar olmak gönül muradımın hayırlısıyla olması hayırlı rızık iş kapısının açılması hayırlısıyla kendime ait bir evimin olması yaşamıma bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşALLAH anneme bana ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza hayırlı şifalar günahlarımızın affolması, yüce ALLAHın rızasını kazanmak, bütün dualarımızın kabul olması, hakkımızda ne hayırlısı ile onun olması,yeğenlerimin bütün çocukların hayırlısıyla hidayete ermeleri için, evimizde huzur mutluluk hayırlı yaşlar hayırlı ömürler, bu sene annemle hacca gitmek,sevdiklerimizle hepimizle ailemizle sonsuz dünya ve ahiret saadetine nail olmak

9-
Berin ablam(Ya Fettah_C.C.(Rabbimize layık bir kul Efendimiz sallahu aleyhi veselleme layık bir ümmet Kuran_ıkerim'e has bir talebe olmamızı,günahlarımızın affı,yuvalarında hzur mutluluk dirlik düzen geçim.içinde bulunduğu maddi manevi sıkıntılardan kurtulup selametine çıkmak.Çocukların ve bütün çocukların salih hayırlı anne baba sözü dinleyen salih dini bütün hayırlı evlat olmaları okullarına karşı sevgi çalışma azmi başarlı olup hayırlı bir meslek sahibi olmaları,anneme kendine ve bütün şifa bekleyen hastalara şifa ,dertlilere deva borçlulara eda yüreği sıkıntıda olan kardeşlerimize Rabbim inşirah nasip etsin.maddi ve manevi borçlarımızı hayırlı bir şekilde ödememizi yüce mevlam nasip eder inşallah.Rabbim kutsal mekanlara hayırlısıyla gidebilmemizi,cümlemizin iki dünya saadeti yaşamamızı sevdiklerimizle hayırlı bereketli uzun ömürler nasip etmesini Rabbimizin razı olduğu şekilde yaşayıp,günahlarımızın affını yüreğimizdeki hayırlı dualarımızın kabulünü,akıbetimizin hayr olup..Rabbimizin iki dünyada sevdiği kullardan olmamızı Efendimiz sallahu aleyhi vesellemin şefaatine nail olanlardan olmamızı Rabbimize niyaz ederim)

10-
Gül_Ya Fettah cc _Hayır kapılarının açılması takva sahibi bir eş hayırlı bir yuva hayırlı çocuklar hayırlısıyla yeni doçentlik kadrosunu alması engelleri ortadan kaldırsın Rabbim.Kadrosunu engelleyenlere kendisiyle uğraşana fırsat vermesin Rabbim.Emeklerinin karşılığını her iki dünyada kat kat almak nasip etsin Rabbim.Kız kardeşime tez zamanda hayırlı şifalar eski sağlığına kavuşması.Hayırlısıyla İrana'a yazın giidp gelmek nasip etsin Rabbim.Allah bütün kötülüklerden kazalardan korusun cümlemizide inşallah.Ailesinin ve bütün kardeşlerimizin hayır kapılarının açılması kardeşlerine ve bütün bekar kardeşlerimize hayırlı eş hayırlı yuvalar nasip etsin Rabbim.Bütün hastalarımıza hayırlı şifalar annemin kardeşinin kendisinin ve bütün kardeşlerimizin hacca gitmesi hidayete ermek dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak iki cihan saadetine nail olmak)

11-
Hülya_Ya Fettah_C.C.İçinde bulunduğu sıkıntılarında kurtulup selametine çıkmak yaaşamına bir düzen bir yön, yuvasında huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet,okulunu başarı ile geçmek, memurluğa geçmek.çocuklarının yeğenlerin ve bütün çocukların hidayete erdip salih evlat olmaları, kardeşlerine ve bütün bekarlara hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı salih evlat bütün dualarını kabulu,annesine ve bütün şifa bekleyen hastalara hayırlı şifa,günahlarımızın affı,geri hayırlısıyla namaza başlaması sevdikleriyle hacca gitmek, iki cihan saadetine nail olmak için

12-
SEYREN.....Hayırlı geceler arkadaşlar.Ben bir de 1.5 yaşında ki oğlum için dua istiyorum.Artık sabır denen birşey kalmadı bende:(
O kadar sinirli ki.Ben ne dersem o olacak diyor.Olmayınca olabildiğince bağırıp ağlıyor.Ve ağlamaya başladığında susmuyor.Sürekli itiraz ve ağıt içinde.Sürekli mızmızlanıyor ne dediğini bazen anlamıyorum ve çok sinirleniyorum.Ne olur oğlum için önerebileceğiniz dua varsa onlarıda ekleyin ve YA HALİM istiyorum bende.

13-
UMUTEDEN.......El Basit. Her türlü skıntılarımdan kurtulmak feraha ermek için..

14-
ARZU74.....ya Gaffar Allah hepinizden razı olsun.selamlar

15-Dağ Çiçeği..Ya Musavvir
Rabbimin tövbelerimi kabulü niyetine

KARDELELE ,

Hayırlı günler diliyorum.
Yiğenim sınava girecek .
Allahın izniyle.
Ya fettah okunmasını istiyorum.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Sıraya alabilirseniz .

SEYREN,

Kardeşim öyle bir belanın içine düşmüş ki arkadaşlar.Dualarınıza ihtiyacım var.Allah rızası için,kardeşimin feraha çıkması,gittiği kötü yoldan dönmesi,tövbe edip herşeye yeniden başlaması,ananmı babamı daha fazla üzmemesi için,dularınıza ihtiyacım var.

27-Yal-Semi" : Her şeyi işiten,kullarının niyazını kabul eden.

BEHİYE....YA SELAM

16-ailem için almak istiyorum bulunduğumuz şu sıkıntılardan feraha huzura erebilmek için her şeyin hayırla yoluna girmesi için

HAKYOLU007

Mü'min

NİYETİM,
GÜNAHLARIMIN AFFI İÇİN
SELAMETLE KALIN.
RABBİM KABUL ETSİN. c

15-SEYREN-Eşim iş değiştirmeyi düşünüyor hayırlı ise olsun değilse olmasın,çalıştığı yerde huzur bulması,iftiraya uğramamsı,işlerinde başarılı olması helal kazanç elde etmesi için YA AZİZ istiyorum inşallah arkadaşlar.

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Katrem için şimdilik 1000 adet aldım.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler diliyorum.
1000 adet ben aldım.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
KATREPARE.-Er-Rahman_C.C

kardelele..................1000
seyren.....................1000

kalan:4.200

Allah kabul etsin.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
KATREPARE.-Er-Rahman_C.C

kardelele..................1000
seyren.....................1000

kalan:4.200

Allah kabul etsin.

bende 200 er RAHMAN okurum

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Dağ Çiçeği yazdım canım sabit okuyucularda varsın bende unuttum diye hayıflanmıştım unutmamışım:)

2000 Ya RAHMAN okundu kalan 2000...Allah razı olsun herkesten.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Dağ Çiçeği yazdım canım sabit okuyucularda varsın bende unuttum diye hayıflanmıştım unutmamışım:)

2000 Ya RAHMAN okundu kalan 2000...Allah razı olsun herkesten.

Canım..ben Esmamı ve dileğimi kastetmiştim.Leyla kardeşim eklemiş..
Allah razı olsun ilginize..

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Özür canım oğlan kucağımda dikkat ederek yazmıştım ama kaçırmışım demekki hakkını helal et.Allah senden de razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt