Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ölüyorum kardeşlerim (3 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ölüyorum kardeşlerim

Evet kardeşlerim.İleri derecede ve kronikleşmiş astım hastasıyım.15 yıldır bu rahatsızlıkla beraber yaşıyorum.ALLAHIM izni ve büyüklerin duasıyla ayaktayım.çok kez krizlere girip ölümü bir nevi canlı canlı yaşadım.RABBİM kimseyi bu rahatsızlıkla imtahan etmesin.Edilen din kardeşlerimede sabır versin.Şimdi asıl konuya gelmek istiyorum. Bundan kısa bir zaman önce yine rahatsızlaştım,ama nefesim daralmadıgı için hastaneye gidip bizim o meşhur serumu almadım.Akşam saat 11 gibi yataga girip uyudum.Yatmadan önce ALLAHA dua edip yalvardım.Eger bir kriz gelipte ölürsem,beni huzuruna iman ile çıkartmasını diledim.Yani genelde hepimizin sık sık ettigi duadan bende ettim,uykuya daldım.
Bir adam geldi yanıma,elimden tutup gel dedi.bir adım attık,karanlık bir yere girdik.İkinci bir adımda ise,milyarlarca insanın bir arada oldugu,yüzlerinin kapkara oldugu,tarif edilemez acılar ve ızdıraplar içinde kıvrandıklarını gördüm. benimle beraber olan kişiyle birlikte biz sanki havada asılı bir şekilde duruyor,orada ki yüzleri kapkara insanları film izler gibi izliyorduk.Korkumdan aglamaya başladım."ALLAHIM ben bukadar kötü bir kulunmuydumki beni bunların arasına attın "diye kendi kendime kahretmeye başladım.Yanımdaki kişide bir anda kaybolmuştu.Ben aglıyor yukarıdan ızdırap çekenleri seyrediyordum.Biri çok dikkatimi çekti,o daha çok kıvranıyordu.Aglayaraktan sordum. Sen neden böyle oldun.Bana verdigi cevab şu oldu."Ufacık bir sebebden ötürü ben bu hale geldim.Dünyada ezan okunurken,ben pek umursamaz,dikkate almazdım,işte bundan ötürü ben böyle oldum" dedi ve kıvranmaya devam etti.Sonra aglayaraktan oradan ayrıldımki,gök yüzünde yüzleri yusyuvarlak,ay gibi pırıl pırıl parlayan,başları sarıklı insanlar gördüm.Bu sefer sevincimden aglamaya başladım.ALLAHIM dedim,kendi kendime.Böyle güzel insanların varya artık korkmam diyordumki,bir kadın yanımda peydah oldu.Beraberce oradan çok kısa bir anda ayrıldık.Her şey öyle anlık oluyorduki onu tarif edemiyorum.Beraberce tünel gibi bir yere girdik,ama ne tünel.O güzelligi anlatmaya ne benim nede başka bir insanın gücü yeter.Ben hayranlıkla saga sola bakarken,sag tarafımızdan bir kapı açıldı.İnanın şu dünyada ne öyle yüzü güzel bir insan nede dili öyle tatlı bir insan vardır.Orada epeyce bir konuştuk.ama şimdi orada ne konuştugumuzu inanın tam hatırlayamıyorum.Yalnızca beni oraya göyüren kadının olmadıgın gördüm ve o kadının nereye gittigini sordum.Bana onun gittigini,onun kadın degil hanım oldugunu söylediler.Ve bana cenneti görmek istermisin diye sordular.Bütün gücümle kafamı sallayıp sevinçle evet evet dedim.Bana az ilri gidersen görürsün dedilerve kapı bir anda kapandı,sanki orada hiç kapı açılmamış gibi oldu.2-3 adım attımki,kafamın üstünden bir delik açıldı.50/60 cm genişliginde,sütten daha beyaz,dokundugunda insanın içini bir hoş eden bir delik.ayaklarım yerden kesilip yükselmeye başladım.o delikten içeri girmeye başladım,aynı zamanda o delik dedigim şeye ellerimi sürüyor,ve öyle tatlı bir haz alıyordumki anlatamam.Göysüme kadar içeriye girdim.:A:A:A
Aglayın kardeşlerim aglayın.şimdi anlatacagım şeylerden ALLAHIM bizleri mahrum etmemesi için aglayın.Çünkü ben çok agladım.Öyle bir temizlikvardıki,her yer elmas gibi parıl parıl parlıyordu.insanlar vardı,tertemiz ,güler yüzlü.hepsi bana bakıyor,gülümsüyorlr idi.Evler vardı evler ama bu dünyanın sarayları,köşkleri o evlerin yanında baraka kalır.Agaçlar vardı,hurma agacına benzer fakat uzun,up uzundular.hepsi ip gibi bir sıra dizilmişlerdi.Ve her yer ter temiz,pırıl pırıldı.Bir an dayanamadım ve ALLAH diye bagırmaya başladım ki,yatagımdan ter kan içinde uyandım.kalbim yerinden çıkarcasına atıyordu.agzım dilim kup kuru olmuştu.saate baktım gecenin 4 dü olmuş.uyuyamadım.namazı bekledim.
sabah hanım uyandıgında hanıma anlattım.tabi göz yaşları içinde. eşimde agladı ve ALLAH hayra çıkatsın dedi.O gün bugün her fırsatta eşe dosta yine anlatırım.her anlattıgımdada inanın o rüyayı tekrar yaşamış gibi olurum.ALLAHIM cümlemize oraya girmeyi nasip etsin .amin :gulegule

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Rüyana Hayir Olsun Kardeşim....

Duana Amin Amin Amin Diyorum...

Allaha Emanet Ol .dua Ile....

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim allah bizi cennetteki nurl yüzlü insanlardan eylesin.durumuna öyle üzüldümki ayrıca rüyadan çok etkilendim.allah seni eşine ve çocuklaına bağışlasın.dualarım seninle

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amcacım, sağol. Hayırdır inşAllah.
Gördüğün rüyanın hak olup olmadığını doğrusu Allah bilir. Ne mutlu ki sana, Allahu Teala ilgilenmiş seninle. Gördüğün rüya hak ise, fazla söze gerek yok zaten, sen rüyanda anlatmışsın. Peygamber Efendimiz s.a.v.'in bir rüyasına benziyor aynen. Allah bizleri rahmetiyle, merhametiyle, mağfiretiyle hesaba çeksin. Amin. Selâmetle amcacım.

berat05

Yönetici
Tüylerim Diken Diken Oldu...

Allah Nasip Eder Mi? Bilmem Ki...

Rüyasini Görmeyi Bile Nasip Olmadi...

Ne Güzel Bir Rüyaymiş.....

Rabbim Bizi Yolundan Ayirma

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Rüyana Hayir Olsun Kardeşim....

Duana Amin Amin Amin Diyorum...

Allaha Emanet Ol .dua Ile....

selamün aleyküm kardeşim.
hayrına ALLAH razı olsun.sende yaradanıma emanet ol.inş.o gördügüm güzellikleri rabbim sizlerede nasip ader.inş. selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim allah bizi cennetteki nurl yüzlü insanlardan eylesin.durumuna öyle üzüldümki ayrıca rüyadan çok etkilendim.allah seni eşine ve çocuklaına bağışlasın.dualarım seninle

aleyküm selam kardeşim.
ALLAHIM o nur yüzlülerden eyler inş.hastalıgıma önceleri bende üzülüyordum,ama şimdi sevabını düşündükçe üzüntülerim gitti.ve bu hastalık bana ölmeden önce ölmeyi ögretti.ALLAHUMA emanet ol.selametle güzel kardeşim.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amcacım, sağol. Hayırdır inşAllah.
Gördüğün rüyanın hak olup olmadığını doğrusu Allah bilir. Ne mutlu ki sana, Allahu Teala ilgilenmiş seninle. Gördüğün rüya hak ise, fazla söze gerek yok zaten, sen rüyanda anlatmışsın. Peygamber Efendimiz s.a.v.'in bir rüyasına benziyor aynen. Allah bizleri rahmetiyle, merhametiyle, mağfiretiyle hesaba çeksin. Amin. Selâmetle amcacım.

ALLAHIN SELAMETİ ÜZERİNE OLSUN KARDEŞİM.
Dilerim o RAHMANIMDA, yarın mahşerden sonra seninle o gördügüm nur yüzlülerle beraberce o güzel yerde selamlaşırız.amin.salametle canım kardeşim.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Tüylerim Diken Diken Oldu...

Allah Nasip Eder Mi? Bilmem Ki...

Rüyasini Görmeyi Bile Nasip Olmadi...

Ne Güzel Bir Rüyaymiş.....

Rabbim Bizi Yolundan Ayirma

selamün aleyküm kardeşim.
benim gibi günahkar,aciz ve miskin bir kuluna böyle güzellikler lutfeden RAHMANIM,sizin gibi kalbi iman dolu ve cömert kardeşlerime daha güzellerini nasip eder inşaallah.selametle güzel kardeşim.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
İnanın ki tüylerim ürperdi okurken hani derler ya hastalıklar acılar dertler bize bu dünyada birer imtihan inş rahatını öbür alemlerde görürsün rüyanda gördüğün gibi Rabbim rüyalarını hayıra çıkarsın selam ve dua ile

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
İnanın ki tüylerim ürperdi okurken hani derler ya hastalıklar acılar dertler bize bu dünyada birer imtihan inş rahatını öbür alemlerde görürsün rüyanda gördüğün gibi Rabbim rüyalarını hayıra çıkarsın selam ve dua ile

Sana selam RAHMANIMIN selamı olsun.
evet güzel kardeşim.günlerce agladım.ALLAHIM bana gösterdigin o güzel yeri yarın bizlere lutfeyle diye.hatta eger oraya gireceksem hemen canımı al dedim. Ama 3 tane kız çocugum var.onları düşünerekten yaşamak zorundayız.Ama sana şöyle dua etsem amin dermisin. ALLAHIM seni ve bizleri yarın hesaptan sonra o nur yüzlülerle, o pırıl pırıl olan yerde, buluşmayı ve sevinmeyi nasip etsin. AMİN.

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
s.a Allah acil şifalar versin inşaallah rüyan haktır Mevlam cümlemize cennetin en güzel yerlerine girmeyi nasib etsin s.a

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a çok geçmiş olsun..allah rüyanı ahyra çıkarsın ....çok etkileyici rüyanız...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a Allah acil şifalar versin inşaallah rüyan haktır Mevlam cümlemize cennetin en güzel yerlerine girmeyi nasib etsin s.a

ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.
ALLAH RAZI OLSUN.CENNETİN EN GÜZEL YERİNDE PEYGAMBER EFENDİMİZİN SELAMIYLA KARŞILARŞISIN İNŞ.SELAMETLE KARDEŞİM.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a çok geçmiş olsun..allah rüyanı ahyra çıkarsın ....çok etkileyici rüyanız...

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.
ALLAH RAZI OLSUN.ZATEN FETHİYENİN HAVASI BİRAZ DAHA İYİ DİYE BURALARA YERLEŞTİM.ALLAHA ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİYİM.ALLAH CÜMLEMİZİN SONUNU HAYR EYLESİN. SELAMETLE.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
burası belki yeri değil ama sizden bişey rica edeceğim...cennet ağacı arkadaşımız şehitlerimiz için fatiha kampanyası başlattı katılım çok az...sizdende destek bekliyoruz..fethiyenin havsı güzeldir bende yarın köye gideceğim bayır köyünü belki duymuşsunuzdur ormanın içinde....allaha emanet olun

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
burası belki yeri değil ama sizden bişey rica edeceğim...cennet ağacı arkadaşımız şehitlerimiz için fatiha kampanyası başlattı katılım çok az...sizdende destek bekliyoruz..fethiyenin havsı güzeldir bende yarın köye gideceğim bayır köyünü belki duymuşsunuzdur ormanın içinde....allaha emanet olun

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
ELBETTEKİ KATILIRIM,NE DEMEK. YALNIZ HANGİ SAYFADA BANA YAZARSANIZ ORADAN SİZİ TAKİP EDEBİLİRİM.BAYIR KÖYÜNÜ DUYDUM AMA GİTMEK NASİP OLMADI.BİR GÜN İNŞ.ALLAHA EMANET OL.SELAMETLE.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt