Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ölmek istemiyorum ama nafile... (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
allah bu mübarek günlerde derdınıze derman versın amın
allah tez zamanda feraha cıkmanızı nasıp etsın amın
ıntıhar çözüm mü değıl tabbı cok günah ardında bırakacağınız eşınızı ve evladınızı düşünün sabredın bılıyorum zor ama her ınsan bır şekılde ımtıhan edılıyor işte
allah tardımcın olsun amın
allaha emanet ol

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.Allah c.c yardımcınız olsun.Sabırla bekleyin inşaAllah Rabbim sıkıntılarınızdan kurtarsın sizi tez zamanda. kardeşlerim çok güzel yazmışlar Allah c.c hepsinden razı olsun.Allah c.c dualarımızı kabul eylesin inşaAllah.

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim ne olur benim için çok dua edin inanın dayanacak gücüm kalmadı arkadaşım.. Allahım Sesimi duyuyor, her an ona yalvarıyorum beni kurtarsın diye, oğlumla içten sevinerek oynamayı ve aklımda kapımda o kötü insanlar olmadan oğlum ve eşimle vakit geçirmeyi okadar özledim ki arkadaşım... Ya rabbim kurban olayım sana bu ramazan ayının hürmetine kurtar beni bu sıkıntılarımdan, bana hayırlı bi kapı aç ve üstümde taşımaya zorlandığım bütün yüklerimi kaldır üstümden yarabbim AMİNNN!! , Arkadaşım maddi olarak destek için kayııt olmadım buraya zaten ama manevi desteklerinize kesinlikle hayır demem, Çünkü gerçekten de iytiyacım var buna arkadaşım... Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar... İnanın sizin yazılarınızı okudukça ağlamaktan kendimi alamıyorum, Allah hepiniziden bin defa razı olsun.

tubae

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardim etsin kardeşim sana hepimiz duaciyiz tabiki maddi destek icin katilmadin dualarimiz hep seninle allah yardim etsin ne olur sabret gun dogmadan neler dogar her karanligin bir aydinligi vardir elbet

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Kontrol ettim kardeşim, sana mailde attım zaten, allah senden razı olsun dualarınla bile yüreğim serinliyor, Allahım duy sesimi ne olur ya rabb.. Dayanacak halim kalmadı herkes üstüme geliyor, nefes alamada bile zorlanıyorum...

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer bir gün umutsuzluk bırakmazsa yakanızı ve ölüm her an bırakmazsa peşinizi ve de içiniz de deli gibi pişmanlıklar varsa o zaman anlarsınız hayatın ne kadar büyük bir nimet olduğunu ve bizim ne kadar şükretsekte az olduğunu... Hayat çok güzel, nefes almak, görmek yürümek, sabah erken uyanmak ve işe gitmek ve işten dönünce evdekilerinin tatlı bir tebessümünü görebilmek o kadar güzel nimet ki... Ne yazık ki ben o kadar acizdim ki bu çok geç anladım ve anladığım da ölüme çok yakındım..Arkadaşlar yaşamak istiyorum, üstümdeki bu sıkıntılardan kurtulup yaşama sarılıp artık ailem ve ahiretim için çalışmak istiyorum arkadaşlar, bunu için ne olur dualarınızı eksik etmeyin, ardamın baba deyişini son nefesime kadar duymak istiyorum arkadaşlar... Ey hakim ve halim olan allahım, bu ramazan ayının hürmetine, arş-ı azamı kaplayan nurun hürmetine üstümde affetmeyeceğin günahı ve belimi büken bütün sıkıntılarımı bırakma allahım!

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer bir gün umutsuzluk bırakmazsa yakanızı ve ölüm her an bırakmazsa peşinizi ve de içiniz de deli gibi pişmanlıklar varsa o zaman anlarsınız hayatın ne kadar büyük bir nimet olduğunu ve bizim ne kadar şükretsekte az olduğunu... Hayat çok güzel, nefes almak, görmek yürümek, sabah erken uyanmak ve işe gitmek ve işten dönünce evdekilerinin tatlı bir tebessümünü görebilmek o kadar güzel nimet ki... Ne yazık ki ben o kadar acizdim ki bu çok geç anladım ve anladığım da ölüme çok yakındım..Arkadaşlar yaşamak istiyorum, üstümdeki bu sıkıntılardan kurtulup yaşama sarılıp artık ailem ve ahiretim için çalışmak istiyorum arkadaşlar, bunu için ne olur dualarınızı eksik etmeyin, ardamın baba deyişini son nefesime kadar duymak istiyorum arkadaşlar... Ey hakim ve halim olan allahım, bu ramazan ayının hürmetine, arş-ı azamı kaplayan nurun hürmetine üstümde affetmeyeceğin günahı ve belimi büken bütün sıkıntılarımı bırakma allahım!
amin amin kardeşim.kadir geceside geldi.Rabbim yardım edicektir inşallah

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
arda kardeşim yazınızı dün okumuştum cevap yazamamamıştım.dünden beri inanın sizin için cok dua ediyorum.ölümü bir kere aklınızdan cıkarın.ALLAH uzun ömürler versin eşinize evladınıza bagışlasın.rabbim bir çıkış yolu mutlaka verecektır.siz sabredin inşallah bugunleride atlatacaksınız.siz sadece ALLAH tevekkül edin rabbim sana güveniyorum deyin ve moralinizi bozmayın.elimden birşey gelse inanın yapmak isterdim ama dua etmekten başka birşey gelmiyor.dua müslümanın silahıdır.dualarımızdasın arda kardeşim SEN EŞİN VE EVLADIN ALLAHA EMANET OLUN.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abi çok çok üzüldüm ama ölümden bahsetme sürekli rabbim sana uzun ömürler versin inşallah eşinle çocugunu başında dur rabbim yar ve yardımcın olsn abi dua edicem sizin durumunuzdaki herkese dua edicem yıpratmayın kendinizi
rabbimize emanetsin inşallah abi
selam ve dua ile
<<B)>>

Kaan Erdem

Yönetici
değerli kardeşim bu konunuza defalarca yazdım sildim,yazdım sildim.Durumunuza yürekten üzülüyorum inşaALLAH siz ve cümle müslüman kardeşlerimiz dualarımızda.

Sabır ve şükür inşaALLAH.Ümidsizlik yok,bu gaflet halleri ve farkında olmadan aslında durumumuzdan şikayet etme belirtilerine dikkat edelim.Mevlam er yada geç sizi düzlüğe çıkaracaktır inşaALLAH.

Bu imtihan dünyasında insanların kaldıracağı ölçülerde ona yük verilmektedir. Ancak zaman zaman bazı insanların buna güç yetirmediği de görülmektedir. Bu o yükün ağırlığından değil kişinin iradesi ile kendini zayıflatmasından kaynaklanmaktadır

'Şüphesiz Allah Teâlâ sabredenlerle beraberdir'
(el-Bakara, 2/153, 155).

'Muhakkak sizi biraz korku, biraz açlık ve mallardan, canlardan, ürünlerden biraz eksiltmekle deneriz; sabredenleri müjdele.'
(el-Bakara, 2/ 155).

selam ve yürekten samimi dualarımla kardeşim siz ve cümle müslüman kardeşlerimizin duacısıyız.Hayırlı ve güzel haberlerinizi ALLAH celle celalühu izni ile bekliyoruz.Selametle kalınız.

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
değerli kardeşim bu konunuza defalarca yazdım sildim,yazdım sildim.Durumunuza yürekten üzülüyorum inşaALLAH siz ve cümle müslüman kardeşlerimiz dualarımızda.

Sabır ve şükür inşaALLAH.Ümidsizlik yok,bu gaflet halleri ve farkında olmadan aslında durumumuzdan şikayet etme belirtilerine dikkat edelim.Mevlam er yada geç sizi düzlüğe çıkaracaktır inşaALLAH.

''Bu imtihan dünyasında insanların kaldıracağı ölçülerde ona yük verilmektedir. Ancak zaman zaman bazı insanların buna güç yetirmediği de görülmektedir. Bu o yükün ağırlığından değil kişinin iradesi ile kendini zayıflatmasından kaynaklanmaktadır''

'Şüphesiz Allah Teâlâ sabredenlerle beraberdir' (el-Bakara, 2/153, 155).

'Muhakkak sizi biraz korku, biraz açlık ve mallardan, canlardan, ürünlerden biraz eksiltmekle deneriz; sabredenleri müjdele.' (el-Bakara, 2/ 155).

selam ve yürekten samimi dualarımla kardeşim siz ve cümle müslüman kardeşlerimizin duacısıyız.Hayırlı ve güzel haberlerinizi ALLAH celle celalühu izni ile bekliyoruz.Selametle kalınız.

inanın ben de yazmak istedim,tekrar sildim hep.
kaan bey kardeşim,duygularımıza tercuman olmuş sağolsun.
ALLAH yardımcınız olsun kardeşim.

İskilip'li

Kayıtlı Kullanıcı
Ölüm kolay yol, intihar ise adisi... Geride bırakacaklarımıza daha büyük kötülük yapmış oluruz... Allah'a şükür iman'lı insanlarız... Kolay yolu seçmekten ise sonuna kadar mücadele etmeyi yeğlemeliyiz...

''Musibetler ,ALLAH'ın dergahına yönlendirmek için birer kader kamçısıdır.''
S.Nursi-Barla Lahikası

"Belaya şükretmek lazımdır. Çünkü küfür ve günahlardan başka bela yoktur ki, içinde senin bilmediğin bir iyilik olmasın! Allah, senin iyiliğini senden iyi bilir." İMAM GAZALİ

Hepimizin sıkıntıları var... Özelliklede maddi sıkıntılar... Daha bugün belediyeden 540 ytl'lik ödenmemiş borcumu ödemediğim için su saatimi sökmeye geldiler... "Ayın 15'ine kadar bekleyin!" dedim... "Olmaz...!" dediler... "Ne yani şu Ramazan ayında suyumumu keseceksiniz, kesin o zaman" dedim, bu söz üzerine kalpleri yumuşadı ve ayın 15'ine kadar mühlet tanıdılar... 15'ine kadar Allah'ım büyüktür, gösterir bir yol... Allah'a sığınmaktan başka yapacak birşeyimiz yok...

YARAB!
Ne azabına dayanacak halim,
nede rahmetinden mahrum kalmaya mecalim yoktur...!
Vefasızlık edip senden uzak kalsamda,
halim sensiz edemiyecegimi haykırmaktadır.
Vefasızlıgım nispetinde degil ihtiyacım nispetinde
senin lutfuna talibim...!
AMİN...

Allah yar ve yardımcımız olsun!

Kaan Erdem

Yönetici
mevlam bu şuurunuzdan dolayı razı olsun sayın kardeşim.ALLAH celle celalühu yardımcımız olsun hayırlı ve bereketli sahurlar ramazanlar olsun.selametle kalınız.

Ölüm kolay yol, intihar ise adisi... Geride bırakacaklarımıza daha büyük kötülük yapmış oluruz... Allah'a şükür iman'lı insanlarız... Kolay yolu seçmekten ise sonuna kadar mücadele etmeyi yeğlemeliyiz...

''Musibetler ,ALLAH'ın dergahına yönlendirmek için birer kader kamçısıdır.''
S.Nursi-Barla Lahikası

"Belaya şükretmek lazımdır. Çünkü küfür ve günahlardan başka bela yoktur ki, içinde senin bilmediğin bir iyilik olmasın! Allah, senin iyiliğini senden iyi bilir." İMAM GAZALİ

Hepimizin sıkıntıları var... Özelliklede maddi sıkıntılar... Daha bugün belediyeden 540 ytl'lik ödenmemiş borcumu ödemediğim için su saatimi sökmeye geldiler... "Ayın 15'ine kadar bekleyin!" dedim... "Olmaz...!" dediler... "Ne yani şu Ramazan ayında suyumumu keseceksiniz, kesin o zaman" dedim, bu söz üzerine kalpleri yumuşadı ve ayın 15'ine kadar mühlet tanıdılar... 15'ine kadar Allah'ım büyüktür, gösterir bir yol... Allah'a sığınmaktan başka yapacak birşeyimiz yok...

YARAB!
Ne azabına dayanacak halim,
nede rahmetinden mahrum kalmaya mecalim yoktur...!
Vefasızlık edip senden uzak kalsamda,
halim sensiz edemiyecegimi haykırmaktadır.
Vefasızlıgım nispetinde degil ihtiyacım nispetinde
senin lutfuna talibim...!
AMİN...

Allah yar ve yardımcımız olsun!

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razi olsun arkadaşlar ben hep sabrediyorum ama bu borçlular kurtulmak en büyük dileğim arkadaşlar... Allahim yar yardimcimiz olsun inşallah...

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Arkdaşlarım dualarınızla her gün biraz daha güç alıyorum, yüce rabbimiz bizi kimseye el açtırtmasın ve her dininde sabit kılsın, artık umudumu yitirmek istemiyorum ve her zaman sizin dualarınızı bekliyorum kardeşlerim ne olur esirgemeyin...

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar bu gece kadir gecesi ne olur benim için dualaınızı esirgemeyin! hepinizin bu mubarek gecesi hayırlı olsun inşallah...

İskilip'li

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar bu gece kadir gecesi ne olur benim için dualaınızı esirgemeyin! hepinizin bu mubarek gecesi hayırlı olsun inşallah...

Allah c.c bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine senin, bizim ve tüm darda olan Müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun benim güzel kardeşim... Allah bizleri kaybedenlerden eylemesin... Rabbim tüm günahlarımızı affetsin, kötülükleri bizden uzak tutsun, Cennetinde bizleri dost eylesin... Çocuklarımıza hayırlı nimetler ve bizlere sabır bahşetsin... Amin...

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim, Ey müslüman kardeşlerim bu gecenin hürmeti büyük ve bütün dua kapıları açık ne olur dua edin benim için yüce rabbim kurtarsın beni bu durumumdan arkadaşlar... Allahım varken bana başkalarına muhtac eylemesin ve el açtırmasın. Allah hepinizin dualarını kabuy eylesin inşalllah.

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Selamün Aleyküm Ardam-47,

Tabiki dualarımız ve yüreğimiz hem sizinle hemde diğer kardeşlerimizle.Eğer bir mahsuru yoksa bu duruma nasıl düştünüz analtabilirseniz sevinirim.Ayrıca ne işle meşgulsünüz,kiradamı oturuyorsunuz,hiç mülkiyetiniz var mı ?

İnşallah bir an önce bu durumdan kurtulursunuz.

Slm ve Dua ile..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Kardeşim Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun yazdıklarınızı üzülerek okudum ama yılmayın kardeşim daha yaşınızda çok genç 25 yaşındasınız zorluklara mücadele edebilecek kadar genç ve dinçsinizdir inşaAllah
Ölümü aklınızdan geçirmeyin Rabbim sizi ailenize bağışlasın inşaAllah buda sizin imtihanınız inşaAllah Rabbimin izniyle en hayırlı ve güzel şekilde vericeksiniz sabredin kardeşim hayırlısıyla güzel haberlerinizle gelirsiniz inşaAllah :a45:

Şunuda unutmayın kardeşim aileniz sizin değerli bir hazinenizdir. Bunun içinde şükredin ve sabredin selametle....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt