Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Okuyun, Lakin..?! (1 Kullanıcı)

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abimiz o kadar guzel yalın bi şekilde anlatılmiş ki cok saolun ALLAH CELLE CELALUHU razı olsun inşa-ALLAH nasiplenenlerden oluruz sizin vesileniz ile cok kıymetli paylaşim herkesin okuması mutlaka lazım diye dusunuyorum.en guzele emanet olun selam ve dua ile abimiz.​

Aleyküm Selam Kardeşim
Rabbim Cümlemizden razı olsun inşaallah
Allah'a emanet olunuz

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Burada bizim gibi uyuşuk müslümanlara çok işler düşüyor.Niçin kadınlara ve erkeklere özel okullar açmıyoruz? Para mı yok, hayır. Peki niçin
açılmıyor? Niçin olacak, müslümanlar arasında birlik, beraberlik yok, cihad aşkı yok da
onun için.

selamun aleykum abimiz .. rabbim razı olsun.. galiba tüm sorunların kaynagı birlik olamamakta...rabbim bizlere birlik şuuru dirlik versin inşaALLAH
selam ve dua ile abimiz...

Kainatın en güzel melodisi...
İki hece, tek yürek atışı...
Al-lah, Al-lah,

banner21uy2.gif

Aleyküm Selam Kardeşim
Amin Cümlemizden inşaallah.
Seninde belirttiğin gibi, biz müslümanların birlik şuurundan yoksun kalmışlığımız, yeryüzündeki zülumlerin tek sebebi.
Rabbim, feraset ihsan eylesin(amin)
Selam ve dua ile
A'lamenittebeğalhüda

emelfurkan

Kayıtlı Kullanıcı
güzel yazılmıs bende de sırf calışmak için acılacaktım okulda yanı.ama sızlerle tanıstıktan sonra vazgeçtım.dını yönden kendımı gelıştırmek ıstıyorum.heceleye heceleye kuranımı okuyorum tesbıhatlarımı yapıyorum.zıkırmatık aldım arkadaslar Allah ın ısımlerını cekıp öğrenıyorum.ama halen bır bosluk var.bazen yanlıs mı yapıyorum dıyorum.ama sızlerı okudukca ve kuran dan hadısları gördükce tekrar ıçım rahatlıyor.
pekı bır sorum olacak.basörtümü cıkarmadan calışsam günaha gırer mıyım tabı erkek öğretmenlernde olduğu bır ortam.

tekrar tesekkürler.benım gıbı zayıf kulları yalnız bırakmayın........................

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
güzel yazılmıs bende de sırf calışmak için acılacaktım okulda yanı.ama sızlerle tanıstıktan sonra vazgeçtım.dını yönden kendımı gelıştırmek ıstıyorum.heceleye heceleye kuranımı okuyorum tesbıhatlarımı yapıyorum.zıkırmatık aldım arkadaslar Allah ın ısımlerını cekıp öğrenıyorum.ama halen bır bosluk var.bazen yanlıs mı yapıyorum dıyorum.ama sızlerı okudukca ve kuran dan hadısları gördükce tekrar ıçım rahatlıyor.
pekı bır sorum olacak.basörtümü cıkarmadan calışsam günaha gırer mıyım tabı erkek öğretmenlernde olduğu bır ortam.

tekrar tesekkürler.benım gıbı zayıf kulları yalnız bırakmayın........................

.............B)B)

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
"Balık karnında hesap kendimle alışveriş,
Gözümde aralanan o hayalin peçesi,
Suskunlukta kayboluş, eriyiş ve tükeniş,
Uçsuz bucaksız sayfa ruhumun dilekçesi!"

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardsim allah razi olsun insaallah çok faydali bir paylasim olmus...

cemre42_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun kardesim ellerine saglik

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun tek kelimeyle mükemmel bir konuya değinmişsiniz..bu konunun insanlar tarafından anlaşılamaması beni çok rahatsız ediyor..aileler kızlrını okutuyor okuturkende öyle gelişigüzel kulaktan duyma nedediğini bilmeden "Allah emrediyor ilim öğrenin diye bizde sevap işliyoruz çocuğumuzu okutmakla v.s"hidayet ver rabbim..böyle bi konuyu paylaştığınız için rabbim razı olsun selam ve dua ile..

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun tek kelimeyle mükemmel bir konuya değinmişsiniz..bu konunun insanlar tarafından anlaşılamaması beni çok rahatsız ediyor..aileler kızlrını okutuyor okuturkende öyle gelişigüzel kulaktan duyma nedediğini bilmeden "Allah emrediyor ilim öğrenin diye bizde sevap işliyoruz çocuğumuzu okutmakla v.s"hidayet ver rabbim..böyle bi konuyu paylaştığınız için rabbim razı olsun selam ve dua ile..

"Allah" de, kalbim!​

Amin Ecmain Cümlemizden İnşaallah
Allah'a Emanet Olunuz
Selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt