Selamün Aleyküm
Allah celle celalü razı olsun...Emeğinize sağlık....
( yalnışlıkla allak diye yazılmış düzeteyim dedim kardeşim)
Selamün Aleyküm
Allah celle celalü razı olsun...Emeğinize sağlık....
çok güzel... Allah razı olsun
selamun aleykum abimiz o kadar guzel yalın bi şekilde anlatılmiş ki cok saolun ALLAH CELLE CELALUHU razı olsun inşa-ALLAH nasiplenenlerden oluruz sizin vesileniz ile cok kıymetli paylaşim herkesin okuması mutlaka lazım diye dusunuyorum.en guzele emanet olun selam ve dua ile abimiz.
s.a.
allah razı olsun paylaşımın için
selametle......
Rab razı olsun inşAllah
Nede güzel anlatılmış.
Allah CC. razı olsun...
Çok önemli konu...
Bu açıklamalar tam yerinde...
Başka söze gerek yok...
Burada bizim gibi uyuşuk müslümanlara çok işler düşüyor.Niçin kadınlara ve erkeklere özel okullar açmıyoruz? Para mı yok, hayır. Peki niçin
açılmıyor? Niçin olacak, müslümanlar arasında birlik, beraberlik yok, cihad aşkı yok da
onun için.
selamun aleykum abimiz .. rabbim razı olsun.. galiba tüm sorunların kaynagı birlik olamamakta...rabbim bizlere birlik şuuru dirlik versin inşaALLAH
selam ve dua ile abimiz...
güzel yazılmıs bende de sırf calışmak için acılacaktım okulda yanı.ama sızlerle tanıstıktan sonra vazgeçtım.dını yönden kendımı gelıştırmek ıstıyorum.heceleye heceleye kuranımı okuyorum tesbıhatlarımı yapıyorum.zıkırmatık aldım arkadaslar Allah ın ısımlerını cekıp öğrenıyorum.ama halen bır bosluk var.bazen yanlıs mı yapıyorum dıyorum.ama sızlerı okudukca ve kuran dan hadısları gördükce tekrar ıçım rahatlıyor.
pekı bır sorum olacak.basörtümü cıkarmadan calışsam günaha gırer mıyım tabı erkek öğretmenlernde olduğu bır ortam.
tekrar tesekkürler.benım gıbı zayıf kulları yalnız bırakmayın........................
selamun aleykum kardsim allah razi olsun insaallah çok faydali bir paylasim olmus...
Allah razi olsun kardesim ellerine saglik
__________________Allah razı olsun tek kelimeyle mükemmel bir konuya değinmişsiniz..bu konunun insanlar tarafından anlaşılamaması beni çok rahatsız ediyor..aileler kızlrını okutuyor okuturkende öyle gelişigüzel kulaktan duyma nedediğini bilmeden "Allah emrediyor ilim öğrenin diye bizde sevap işliyoruz çocuğumuzu okutmakla v.s"hidayet ver rabbim..böyle bi konuyu paylaştığınız için rabbim razı olsun selam ve dua ile..
Emeğinize sağlık.......