Allah c.c. razı olsun güzel kardeşim...B)B)B) dualarını eksik etme bizden İnş...CENNET GULU yazdı:
3 TANE DAHA...B)B)B)
ALLAH C.C. YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...B)B)B)
Rahman razı olsun sağolun...Amin İnş...ablamızın dertlerine derman olsun...suskunkiz yazdı:
1 tanede ben okurum rabbim yardımcınız olsun
vealeykümselam abi;CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALİYKÜM KARDEŞİM BENİM ARKADAŞLARIM 4 KİŞİ 4 ADET DAHA EKLER SENİZ SEVİNİRİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM B)B)B)B)
Esselamü Aleyküm;asliyener yazdı:
Yasin-i Şerif listesi
348+
ferit = 12
desertrose = 1
MAVI HUZUN = 1
Resul_Acer = 1
handos = 1
ararat = 1
Sefine-i Hayat = 1
nigdeli ve kardeşi = 8
gurbetten = 1
yalan_yalan ve arkadaşı yakınları = 5-10
firdevs_91 = 1
EFSUN-C = 1
aliye_aliye = 1
m_muaz = 1
sadece_eda ve kardeşi = 2
umeyye = 1
ADALETIMAHZA = 1
ZEHRA MELEK = 8
serife07 = 1
tsunami = 1
tuba8 = 2
sena_nur = 10
CEVDET-71 ve eşi= 2
cemile_drn=1
zarife_76 =3
sisam=1
hasret_03 ve arkadaşı=2
koyunlulu annesi=1
Zinnire=2
-Esmani-=1
tuba07=5
CEVDET-71 arkadaşları=19+5+6+4=31
Selma_ve annesi=2
sevvalmina=20
metinbay=1
AFRA_NUR=1
cennet gülü=3
suskunkız=1
eliffff=1
TOPLAM=501
500 TANE OKUNACAKTIR..Allah herkesten razı olsun
BU AYIN SONUNA KADAR SÜRE
B)B)B)B)B)KARDEŞLERİM ALLAH HEPİNİZDEN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN RABBİM HİÇ BİRİNİZİN HUZURUNU BOZMASIN İMAN İSLAM AHLAKIYLA YAŞAMAYI NASİP EYLESİN HAKKINIZDA HAYIRLI OLAN TÜM MURADINIZI VERSİN İKİ DÜNYADA YÜZÜNÜZÜ AK EYLESİN SIRAT KÖPRÜSÜNDEN GEÇERKEN AYAKLARINIZI SABİT KILSIN HAYATINIZDA HERŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLSUN İNŞALLAH SİZLERİN OKUDUĞU YASİN-İ ŞERİF HÜRMETİNE PEYGAMBERİMİZ MUHAMMED A.S YÜZÜ HÜRMETİNE BENİMDE AİLEVİ DURUMUM DÜZENE GİRER İNŞALLAH RABBİM KİMSENİN YUVASINI YIKMASIN HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN DUALARINIZDA NOLUR BENİ UNUTMAYIN DUALARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR KARDEŞLERİM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH'A EMANET OLUN DUALARIMDASINIZB)B)B)B)B)
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAH SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM B)B)B)B) 4 ADET GÜL DOSLUK İŞARETİDİR SİZLER BENİM DOSTUMSUNUZ HOŞCA KALIN B)B)B)B)ferit yazdı:
vealeykümselam abi;CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALİYKÜM KARDEŞİM BENİM ARKADAŞLARIM 4 KİŞİ 4 ADET DAHA EKLER SENİZ SEVİNİRİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM B)B)B)B)
sana söyleyecek söz bulamıyorum artık Allah gönlüne göre versin...Allah'ın razı olduğu kullardan olursun İnşAAllah...selametle kal İnşAAllah abi...