yalan_yalan
Kayıtlı Kullanıcı
RE: ''okur musun sen de 1 tane''
B)B)B)B)B)B)B)TEŞEKKÜR EDERİM ABİMB)B)B)B)B)B)B)B)B)ALLAH A EMANETSİN.....SELAMETLE....
ferit yazdı:
ah güzel kardeşim üzme sakın kendini niyetin hâlis niyet Errahmanirrahim kabul edecektir İnşAAllah...herkes senin gibi duyarlı olsa keşke demek istemiyorum ama keşke işte öyle olsa...Rabbim gönlüne göre versin güzel kardeşim Allah'a emanet ol...yalan_yalan yazdı:
ferit yazdı:
kardeşlerim Allah razı olsun sağolun...ama benim için değil yazdığım linke girin eğer isminiz yoksa okuyun... yalan_yalan ve sadece eda kardeşlerim sizlerin isimleriniz var sanırım okumanıza gerek yok her ağızdan bir yasin okunuyor linki ziyaret edin lütfen sağolun selametle kalın...şimdi çıkmam gerek namaza yetişicem acil yazıyorum yanlış bişey yazdıysam kusura bakmayın...
http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?forum_id=27&thread_id=21739&rowstart=0
abim galiba asliyener kardeşimiz için okutuyorsunuz acil bi işim oldugundan başta o link e bakmamıştım kardeşimiz için iki kez okumuş oldum her ağızdan birkez okunması gerekiyormuş asliyener kardeşimiz inşallah hakkını helal eder
[big]görün gönlü güzel kardeşimizi görün de................. [/big]
B)B)B)B)B)B)B)TEŞEKKÜR EDERİM ABİMB)B)B)B)B)B)B)B)B)ALLAH A EMANETSİN.....SELAMETLE....