Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

''okur musun sen de 1 tane'' (1 Kullanıcı)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı
asliyener yazdı:
s.a arkadaşlar ailevi durumumdan dolayı 500 tane yasin okutuyordum 230 tane eksiğim var kişi başı 1 tane olacak 500 farklı kişi okuyacak çok çaresiz bir durumdayım önce Allah ın sonra sizlerin okuyacağı yasini şerif hürmetine inşallah durumum düzelecek okuyabilecek ve okutacağı yakınları olan kardeşlerim sayıyı belirtirlerse çok memnun olurum Allah rızası için yardımcı olun kardeşlerim...s.aB)
ESSELAMÜ ALEYKÜM;
ALLAH C.C. RIZASI İÇİN YASİN-İ ŞERİF OKUMAZ MISINIZ???...HERKES Bİ TANE OKUSA BİTER YA BU KADAR ZOR MU...???

http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?forum_id=27&thread_id=21739&rowstart=0
O

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
RE: müslüman**kardeşlerim

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM BEN BİR TANE OKUYA BİLİRİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı

Aleyküm selam abim bende şimdi 1 tane okurum inşAllah Allah c.c yardımcınız olsun.

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

okuyalım 1 TANE kardeşim...allah yar ve yardımcınız oılsun...ALLAHA EMANET OL..B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşlerim Allah razı olsun sağolun...ama benim için değil yazdığım linke girin eğer isminiz yoksa okuyun... yalan_yalan ve sadece eda kardeşlerim sizlerin isimleriniz var sanırım okumanıza gerek yok her ağızdan bir yasin okunuyor linki ziyaret edin lütfen sağolun selametle kalın...şimdi çıkmam gerek namaza yetişicem acil yazıyorum yanlış bişey yazdıysam kusura bakmayın...

http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?forum_id=27&thread_id=21739&rowstart=0

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum Ferit kardeşim.. Seni takdir ediyorum..
Senin gösterdiğin hassasiyeti kimse göstermiyor sanırım, Devamlı çabalıyorsun Yasinler Tefriciyeler okunsun diye.. Kardeşlerimiz için büyük emekler veriyorsun.. Rabbim mükafatını en güzel derecede verir inşaAllah.. Hiç bıkmadan usanmadan bize hatırlatıyorsun Allah c.c. razı olsun senden, yüreğine sağlık kardeşim..
Hayırlı akşamlar.. SelametleB)B)B)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum kardeşim

Rahman razı olsun senden yıne faydalı bir form acmıssın Rabbim sevabını yazsın inş..selametle kal;)

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı

ferit yazdı:
kardeşlerim Allah razı olsun sağolun...ama benim için değil yazdığım linke girin eğer isminiz yoksa okuyun... yalan_yalan ve sadece eda kardeşlerim sizlerin isimleriniz var sanırım okumanıza gerek yok her ağızdan bir yasin okunuyor linki ziyaret edin lütfen sağolun selametle kalın...şimdi çıkmam gerek namaza yetişicem acil yazıyorum yanlış bişey yazdıysam kusura bakmayın...

abim galiba asliyener kardeşimiz için okutuyorsunuz acil bi işim oldugundan başta o link e bakmamıştım kardeşimiz için iki kez okumuş oldum her ağızdan birkez okunması gerekiyormuş asliyener kardeşimiz inşallah hakkını helal eder:(

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

~ferit Kardeşim Allah ne muradın varsa versin rabbim seni iki cihandada mükafatlandırsın senden razı olsun inşallah çok büyük bir yardımda bulundun hakkını helal et kardeşim AEO

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM BEN BİR TANE OKUYA BİLİRİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
ALLAH C.C. RAZI OLSUN ABİ YASİN ASLI YENER KARDEŞİMİZ İÇİNDİ SAĞOLASIN İSMİNİ YAZDIRIYORUM İNŞAALLAH SAĞOL ABİ ALLAH KABUL ETSİN İNŞAALLAH SELAMETLE KAL...B)B)B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
Selamun aleykum Ferit kardeşim.. Seni takdir ediyorum..
Senin gösterdiğin hassasiyeti kimse göstermiyor sanırım, Devamlı çabalıyorsun Yasinler Tefriciyeler okunsun diye.. Kardeşlerimiz için büyük emekler veriyorsun.. Rabbim mükafatını en güzel derecede verir inşaAllah.. Hiç bıkmadan usanmadan bize hatırlatıyorsun Allah c.c. razı olsun senden, yüreğine sağlık kardeşim..
Hayırlı akşamlar.. SelametleB)B)B)
ve aleyküm selam desertrose kardeşim;
temennileriniz için teşekkür ederim sağolun...Estağfirullah elimizden geldiğince Rabbimizin rızasını kazanmaya çalışıyoruz...eee bu da sürekli forum açmakla, forumlara yorum yazmakla olmuyor...
Güzel yüreğinizden geçirdiğiniz tüm dualara ''Âmin'' ecmain olsun İnşAAllah...
Rabbimiz sizden de razı olsun emeklerinizin karşılığını versin...selam ve selametle kalın...Rahman'a emanet...size de hayırlı geceler...B)B)B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ''OKUMAYAN BAKMASIN''

RE: ''OKUMAYAN BAKMASIN''

m_muaz yazdı:
selamun aleykum kardeşim

Rahman razı olsun senden yıne faydalı bir form acmıssın Rabbim sevabını yazsın inş..selametle kal;)
ve aleyküm selam abi;
Allah c.c. sizden de razı olsun İnşAAllah...Âmin abi Rabbim cümlemizin emeğinin karşılığını versin İnşAAllah...elimizden geleni yapalım ve elbirliği ile bitirelim İnşAAllah...selametle kal abim...B)

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ''okur musun sen de 1 tane''

LINK GENE SITEYE YONLENDIRIYOR BURAYA YAZALIM SIZ ILETIN OLMAZMI?
BEN BIR TANE ALAYIM KIZLARIMDA BIRER TANE TOPLAM 3 YASIN OKUYALIM INSALLAHB)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

ferit yazdı:
CEVDET-71 yazdı:
ALLAH C.C. RAZI OLSUN ABİ YASİN ASLI YENER KARDEŞİMİZ İÇİNDİ SAĞOLASIN İSMİNİ YAZDIRIYORUM İNŞAALLAH SAĞOL ABİ ALLAH KABUL ETSİN İNŞAALLAH SELAMETLE KAL...B)B)B)
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SİZLERDENDE RAZI OLSUN ASLI YENER KARDEŞİMİZEDE ALLAH KOLAYLIK VERSİN KARDEŞİM BENİM HANIMIN ADI İSMİGÜL ODA BİRTANE YASİN OKUMAK İSTİYOR KABUL EDERSENİZ ALLAH YARDIM CINIZ OLSUN ALLAHA EMANETOLUNB)B)B)B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

yalan_yalan yazdı:
ferit yazdı:

abim galiba asliyener kardeşimiz için okutuyorsunuz acil bi işim oldugundan başta o link e bakmamıştım kardeşimiz için iki kez okumuş oldum her ağızdan birkez okunması gerekiyormuş asliyener kardeşimiz inşallah hakkını helal eder:(
ah güzel kardeşim üzme sakın kendini niyetin hâlis niyet Errahmanirrahim kabul edecektir İnşAAllah...herkes senin gibi duyarlı olsa keşke demek istemiyorum ama keşke işte öyle olsa...Rabbim gönlüne göre versin güzel kardeşim Allah'a emanet ol...

[big]görün gönlü güzel kardeşimizi görün de................. [/big]

hasret_03

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM ABİCİM.BENDE BUGÜN KATILDIM ARANIZA VE YAZDIGINIZI OKUDUM.BENİMDE TUZUM BULUNSUN İSTERİM.BEN BİR TANE OKUYACAGIM ŞİMDİ.BİR ARKADAŞIMA TELEFON AÇTIM ODA OKUYACAK.RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN İNŞ.SELAM VE DUA İLE..................:|B)B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

hasret_03 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM ABİCİM.BENDE BUGÜN KATILDIM ARANIZA VE YAZDIGINIZI OKUDUM.BENİMDE TUZUM BULUNSUN İSTERİM.BEN BİR TANE OKUYACAGIM ŞİMDİ.BİR ARKADAŞIMA TELEFON AÇTIM ODA OKUYACAK.RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN İNŞ.SELAM VE DUA İLE..................:|B)B)
vealeykümselam kardeşim hoşgeldiniz hayırlı olsun üyeliğiniz İnşAAllah daim olur faydalanacağınıza inanıyorum bu siteden...aile gibidir...;)
Allah c.c. razı olsun sağolun Rabbim kabul etsin İnşAAllah...selemetle kalın Rahman'a emanet...B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

asliyener yazdı:
~ferit Kardeşim Allah ne muradın varsa versin rabbim seni iki cihandada mükafatlandırsın senden razı olsun inşallah çok büyük bir yardımda bulundun hakkını helal et kardeşim AEO
selamün aleyküm ablam;
''Âmin'' İnşAAllah ecmain olsun ablam...tek gayemiz Rabbimizin rızasını kazanmak İnşAAllah...sizlerin duaları da vesile olur İnş...hakkımız varsa şüphesiz helaldir ablam...selametle kalın...

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

ben almıştım tekrar almak isterdim ama 1 kere okuma hakkın varmış dağıtacak kimsede yok:(

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

zarife_76 yazdı:
LINK GENE SITEYE YONLENDIRIYOR BURAYA YAZALIM SIZ ILETIN OLMAZMI?
BEN BIR TANE ALAYIM KIZLARIMDA BIRER TANE TOPLAM 3 YASIN OKUYALIM INSALLAHB)B)B)
evet ablam linki kopyala yapıştır yapacaksınız...ama ben sizin isminizi yazdırdım Allah c.c. razı olsun, kabul etsin İnşAAllah...sağolun...Rabbim yetiştirmiş olduğunuz yavrularınız hatrına bağışlasın sizi İnşAAllah...B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt