Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

• Kendini SOBELE • (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun Aleykum Güzel Kardeşim. çok Güzel Bir Paylaşim Emeğine Sağlik Rabbim Razi Olsun.. Rabbim Güzel Yolundan Ayirmasin. Seccadenin O Güzel Kokusundan Bizleri Mahrum Eylemesin.. Selam Ve Dua Ile Rabbimize O şani En Yüce Olana Emanetsin Kardeşim ...

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü güzel kardeşim.
Beğendiğinize sevindim. Allah c.c sizden de ebeden razı ve memnun olsun inşallah..Güzel dualarınıza kalbimizle aminler..İcabet buyursun El Mucib inşallah..Siz de Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Eline saglık kardeşim
ALLAH RAZI Olsun
güzel bir paylaşımdı...

Ey akıl, nasıl da delinmez küfen?
Ebedi oluşun urbası kefen!
Kursa da boşluğa asma köprü, fen,
Allah derim, başka hiçbir şey demem!

Allah c.c sizden de ebeden razı olsun, sağolunuz..Yazdığınız dörtlük çok güzeldi. Yüreğinize sağlık olsun inşallah..Rabbimize emanet olun. Selam ve baki dua ile ..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM ALİYECİĞİM. GÜZEL PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN .
BU ARADA İYİSİNDİR İNŞALLAH.BİR KAÇ HAFTADIR GİREMEDİM SİTEYE ...
SELAM VE DUA İLE KAL SAĞLICAKLA..........

Ve aleyküm selam güzel kardeşim. Allah c.c sizden de razı olsun daimen..Sağolun. Teşekkür ederim..Elhamdülillah iyiyim güzel kardeşim..Siz de iyisinizdir inşallah..Bir müddet de göremedim sizi..Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun, sıkıntılarınızı gidersin inşallah..Daimi dualarımdasınız kardeşim..Selam ve baki muhabbetle Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz inşallah..B):H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm Allah razı olsun aliye ablacığım inşaalah her daim aklımız Mevla da ve ölümde olur hayırlı akşamlar

Ve aleyküm selam güzel kardeşim.Allah c.c sizden de razı olsun..Sağolun..Teşekkürler..Güzel duanıza amin. Allah c.c, yalnız kendisiyle ve kendisi için olan şeylerle meşgul olabilmeyi nasip eylesin cümlemize inşallah..Rabbimize emanetsiniz kardeşim..Hayırlı günler..Selam ve dua ile inşallah..B)

Rabia-Adeviye

Kayıtlı Kullanıcı
"Hep nefs çıkar karsıma ölüp ölüp dirilsem
İnsandan kaçmak kolay, kendimden kaçabilsem..."
---Necip Fazıl Kısakürek---

Çok hoşuma giden bir beyit.Konunun tersi gibi görünsede aynı aslında

Şair kendini rabbinden uzaklaştıran nefsinden bahsediyor.Tıp kı yazdığın yazıda rabbin huzurundan kaçmak yönün O(c.c)'na iken gönlünü kaçırmak,huzurdan uzaklaştırmak gibi rabbim uyandırsın sobeleyelim inş. Kaçak gönlümüzü huzura getirebilelim.
Ve bizi Allh(c.c)'ın huzurundan alı koyan kendimizden,nefsimizden,benliğimizden de kaçabilelim.

Allah(c.c) razı olsun aliyecim, kılevyeye dokunan parmakların dert görmesin.

zeynep1975

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Aliye Kardeş

Selamün Aleyküm Aliye Kardeş

Kimseyi Arkadas Olarak Ekleme Yapamiyorum Bu Nasil Olur Yardimci Olurmusunuz Allah Razi Olsun Simdiden

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Bakma öyle çocuk

biliyorum yazık ettik biz sana

...

gökyüzünden yıldızını

gözlerinden yaşlarını

ve masum dualarını

ömründen çaldık

...

oysa mutlu değilsin böyle

kimse anlamıyor seni

saklambaç oynuyorsun kendinle

ne diye

durma çocuk

kendini sobele!

...

sana şemsiyeler açıldı bulutlar ağladığında

ıslanmadın hiç rahmet yağmurlarında

şemsiyeleri açan ellerimiz siyahdı

sen ne kadar beyazdın oysa

...

toprağa düşmenden bile korkar olduk biz

ağaca çıkmana bile kızar olduk

sana toprak ve ağaç yerine beton bıraktık biz

bilmedik betonloşan onlar değildi yalnız

kalplerimiz taş kesildi farkedemedik

...

ah çocuk

sahte gülüşler sardı yüzlerimizi

tebessümden uzak kaldık

herşeyi öğrettik de sana

şükretmeyi öğretemedik

sevmeyi öğretemedik

...

küçüksün

ben büyüdüm desen de

bizde küçüğüz

ne kadar büyüdük desek bile

...

bakma öyle çocuk

biliyorum yazık ettik biz sana

...

heyhat

zaman tükenmekte

yazık bize

yazık ettik kendimize

...

vureyka

(((FİLİSTİNLİ BİR ÇOCUĞA YAZILMIŞ)))

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun aleyküm kardeşim.

Ruh enerjısını yaradanından alır. Ondan uzak kalan hangi ruh baki güzelliklere ulaşabilir ki. Terki diyar toprakların çorak kalmış yanları gibi bi çare suya hasret gönüllerimiz Allah-u Ekber nidalarıyla can bulur. Bende son nefesime kadar inşaallah Allah-u Ekberle yaşayacağım. Nice güzel paylaşımlara. Sevgiyle kalın. Hz. Muhammed size ve sevdiklerinize şefaatçi olsun inşaallah.

Ve aleyküm selam. Çok güzel ifade etmişsiniz. Bir nefis, kendini bilince, yakalayınca, sobeleyince, şüphesiz ki Rabbini de buluyor.. ''Men arefe nefsehu, fekad arefe Rabbehu..'' Herşey kendimizi bulmak ile başlıyor.. Rahman'a kulluk yolunda kendimizi bilenlerden olmak temennisi ile inşallah..Güzel duanıza amin..Rabbimiz c.c, Güllerin ve Gönüllerin Sultanının şefaatini cümlemize nasip eylesin inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile..

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam güzel kardeşim. Allah c.c sizden de razı olsun daimen..Sağolun. Teşekkür ederim..Elhamdülillah iyiyim güzel kardeşim..Siz de iyisinizdir inşallah..Bir müddet de göremedim sizi..Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun, sıkıntılarınızı gidersin inşallah..Daimi dualarımdasınız kardeşim..Selam ve baki muhabbetle Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz inşallah..B):H

SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE. ÇOK ŞÜKÜR BENDE İYİYİM. İŞTE VE İŞ DIŞINDA HAYAT OLDUKÇA YOĞUN GEÇİYOR. BU YOĞUNLUK İÇİNDE SİTEDE ÇOK VAKİT GEÇİREMİYORUM.AMA YİNEDE MÜMKÜN OLDUĞUNCA NE VAR NE YOK DİYE BİR GÖZ ATMAYA ÇALIŞIYORUM .
CANIM SAMİMİ VE İÇTEN DUALARIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.
BUGUN DÜNDEN KALMA BİR YORGUNLUK VARDI ÜZERİMDE , YAZDIKLARINI OKUYUNCA İLAÇ GİBİ GELDİ ...
SELAM VE DUA İLE KALBİNİN SAHİBİNE EMANET OL...:H

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim emeğinize yüreğinize sağlık çok güzel bi paylaşım olmuş sevabınızı en hayırlısından versin inşallah selam ve dua ile RABBİME emanet olun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE. ÇOK ŞÜKÜR BENDE İYİYİM. İŞTE VE İŞ DIŞINDA HAYAT OLDUKÇA YOĞUN GEÇİYOR. BU YOĞUNLUK İÇİNDE SİTEDE ÇOK VAKİT GEÇİREMİYORUM.AMA YİNEDE MÜMKÜN OLDUĞUNCA NE VAR NE YOK DİYE BİR GÖZ ATMAYA ÇALIŞIYORUM .
CANIM SAMİMİ VE İÇTEN DUALARIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.
BUGUN DÜNDEN KALMA BİR YORGUNLUK VARDI ÜZERİMDE , YAZDIKLARINI OKUYUNCA İLAÇ GİBİ GELDİ ...
SELAM VE DUA İLE KALBİNİN SAHİBİNE EMANET OL...:H

Ve aleyküm selam güzel kardeşim. İyi olduğunuza sevindim. Rabbimiz c.c daha iyi etsin inşallah, her daim dualarımdasınız. Kendinizi mümkün mertebe özletmeyin inşallah, yokluğunuz hissediliyor kardeşim :)... Hayatınızda herşeyin yolunda gitmesi ve her daim iyi olmanız adına duacıyım..Rabbimiz c.c büyüktür, azizdir, hakimdir.. Birbirimize gıyaben ettiğimiz dualara da icabet edendir elhamdülillah. Dualarda buluşmak temennisiyle inşallah kardeşim. Rabbimize emanetsiniz..Hayırlı ve bereketli günler dilerim.:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
kardeşim bu dünyadaki en karlı alışverişimiz rabbimize tekmil verdiğimiz oanlar değimidir.akıllı insan 50-60 yıllık ortalama bir ömüre sonsuz huzuru değişmiyormu.senin sayende bu yazımı okuyan kardeşlerim oluırsa şunu unutmasınlar.eyvah dendiği zaman çok geç olacak.işimizi eyvaha bırakmayalım.şeytan daha gençsin ot gibi yaşanırmı diye devamlı vesvese verir.ona aldanmayalım.bilirsinizki onun insan üzerinde yaptırım gücü yoktur,vesvesesiyle kendine cehennem arkadaşı arıyor,cüzi iaradeizi oonun eline bırakmayalım."allah resulu sav ümmetinin çokluuyla sevineceği gün inşallah bizde kevser etrafında bulunalım.al.em.olun

Dualarınıza samimi olarak ''İnşallah'' demek düşüyor bize.. Allah c.c her daim yar ve yardımcımız olsun, bizleri yolundan ayırmasın inşallah..Teşekkürler yorumunuz için. Selam ve dua ile.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamünaleyküm...kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...güzel bir paylaşım
kendimizi sobelemekten alıkoymasın RABBİM...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle-İNŞALLAH...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ES SELAMUN ALEYKÜM GÜL YÜREKLİ GÜZEL KARDEŞİM.KENDİMİZİ "O"NDA HİSSETMEMİZ ADINA VESİLE OLAN BU DEĞERLİ KONUYU BİZLERLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH C.C. RAZI OLSUN EBEDEN SENDEN İNŞAALLAH.RAB'BİM C.C. TÜM ÇABALARININ ECRİNİ KAT KAT VERSİN.DAİMİ DUALARIMDASIN İNŞAALLAH.RAB'BİM E C.C. EMANETSİN.SELAM VE SEVGİ ;) İLE.BAKİ MUHABBETLERE...B)

Ve aleyküm selam, güzel gönüllü kardeşim. Beğendiğine sevindim:).. Teşekkür ederim değerli yorumun için. Rabbimiz c.c senden de iki alemde de razı ve hoşnut olsun, her daim yar, yardımcın ve refikin olsun inşallah..Amin..Rabbimiz c.c, her daim bizi kendisinde hissedebilmeyi nasip eylesin..Şüphesiz ki bu da sadece namazlarda değil, O'nu her anımızda hissetmekle mümkün..''Muhsin'' yani, Allah'la her an beraber olduğunu unutmadan yaşayanlardan olabilmek için, her dem kendimizi sobelemeli, uzaklara gitsek de, Rahman'ın koyduğu rotaya yeniden kendimizi çağırmalıyız..Rabbimiz c.c yolunda daim ve kaim eylesin bizleri inşallah..Selam, sevgi ve baki muhabbetle En Dost'a emanetsinB)

ozeroz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Güzel Bir Paylaşim...
Selam Ve Dua Ile...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
allah son nefesimizi müslüman olarak alsın.imtihan dünyasında inşallah sınıf geçenlerden oluruz.herşey geçicidir. baki olan halık tır."benim bildiğimi bilen az güler çok ağlar"hadis-i şerif

Amin inşallah kardeşim.
Allah c.c razı olsun..
Rabbimize emanet olun.
Selam ve dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt