Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

¤• FELEĞİN ÇARKLARI, KEYFİMİZ İÇİN Değişmez (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
KUL TERCİHİ RABBİNDEN YAPSIN HER ZAMAN.

İMTİHAN SORULARI Bİ TANE DEĞİLKİ...

ALLAH (C.C.) ÜZERİMİZE SABIR YAĞDIRSIN İNŞALLAH... TERCİHLERİMİZİ RAB 'dan yana yapan kullarından eğlesin.

Güzel paylaşım..ALLAH razı olsun..

~*~*~*~

Amin ecmain inşallah kardeşim.. Allah c.c sizden de razı olsun inşallah..Teşekkür ederim..Rabimize emanet olunuz..Selam ve dua ile.

~*~*~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
s.a değerli Aliye kardeşim yine çok güzel ve anlamlı bir konu olmuş....
Rabbime layık kullardan olmamız dileğimle

~*~

Ve aleyküm Selam güzel kardeşim. Allah c.c razı olsun..
Beğendiğinize sevindim kardeşim. Teşekkür ederim..Amin güzel dualarınıza inşallah..En Emin'e emanet olunuz..Selam ve baki dua ile.

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
.
laleler.jpg

Son düzenleme:

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun Aleyküm Kardeşim Allah c.c. razı olsun emeğine sağlık Bu günlerde çok sıkıntılı olduğum zamanda ihtiyacım olan bir konu sanırım :( Rabbim yardımcım(ız) olsun Hakkıyla kendisine kul olanlardan eylesin inşallah ..
Selam ve dua ile ..

Yarab az eyleme inâyetini ehli derdden
yani ki çok belâlara kıl mübtelâ beni

Kim Bela İle Nişanlanabilirki ?
Onu Göndereni Bilenden Başka....

~*~

Ve aleyküm Selam kardeşim. Rahman c.c sizden de razı olsun, bu mübarek gün hürmetine sıkıntılarınızı gidersin inşallahü Teala.. Allah c.c yardımcınız olsun kardeşim..Güzel yorumunuz ve değerli katkınız için çok teşekkür ederim..Hayırlı ve bereketli Cumalar dilerim..Selam ve Dua ile.

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun aleyküm canım kardeşim
Paylaşımınız için Rahman razı olsun.
Günümüzde bilinçsizce bir takım kişilerin bu sözleri kullandığıı görüyoruz.
Kendimizi bizi Yaratana bırakmalıyız çünkü Yaratan bizleri daha iyi bilir.
Sürekli nimetler içerisinde olsak şükrün nimetin sağlığın farkında olamayız.
Yaradan bizlere, birisine muhtaç olduğumuzu hatırlatıyor.
Tefekkür edeceğimiz yerde neden başıma bunlar geldi diyerek, sorgulayarak imanımızı zedelememeliyiz.
Bizler, bu hususlara dikkat etmeliyiz ki felaha erenlerden olabilelim.
Rabbim bizleri küfre ve şüpheye düşmekten korusun inşaallah.
Nefislerimizin sahibi olan Allah a emanet ediyorum güzel kardeşim.
Baki selam ve dua ile...B)B)

~*~

Ve aleyküm Selam canım kardeşim. Yorumunuz çok güzeldi, zevkle okudum..Ellerinize, gönlünüze sağlık olsun güzel kardeşim. B) Rahman c.c levh-i mahfuzunda, tüm canlıların kaderini, tıpkı kainatı nasıl düzenlemiş, belli yasa ve nizamlara bağlamış ve her biri için de sebep ve hikmetler halk etmişse, bizler için de aynı kusursuz programı, dengeyi inşa etmiş demektir.. İman edenlerin, bu gerçekleri kabullenmesi zor değildir hamd olsun..Yeter ki, İslam'ın kelime manasını pratik etmekten kaçınmayalım..Yani Teslim olmaktan, nam-ı diğer İslam olmaktan vazgeçmeyelim, ve her şeyi En İyi Bilen'e havale etmeyi ihmal etmeyelim inşallah..Belki de Rahman c.c muhafaza buyursun, bile bile şerri dahi istiyor olabiliriz..Biz zahire göre hüküm verebiliyoruz..Perde arkasını, açıkta ve gizlide olanı en iyi o Basar ve Semi' olan bilir..Hamd olsun O'nun kulu olmak ne güzel:)..Güzel dualarınıza kalbi aminler diyorum güzel kardeşim.Rabbimiz c.c razı olsun güzel yorumunuz için..Hayır ve güzelliklerin, felek çarklarınıza yer etmesi duasıyle..En Emin'e emanetimsiniz inşallah.

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ES SELAMU ALEYKÜM GÖNLÜ GÜZEL KARDEŞİM.BAZEN FARKINDA OLMADAN AĞIZDAN ÇIKIVEREN SÖZLER ASLINDA KENDİMİZİ 'BEN'LİĞİMİZİ NE KADAR DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ ANLAMINA GELİYOR.HER ŞEYİ YARADAN'A C.C. BIRAKIP BENLİĞİMİZİ Bİ KENARA KOYMAK YAPACAĞIMIZ EN MÜHİM İŞTİR ASLINDA."O" HER ŞEYİ BİLİR,YARATTIĞI HER ŞEYİ KORUYAN VE GÖZETENDİR,BÜTÜN ZORLUKLARI VE GÜÇLÜKLERİ KOLAYLAŞTIRANDIR."O"HER DAİM BİZİMLE BERABERDİR..FAYDALI PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH C.C. SENDEN DAİME HOŞNUT OLSUN GÜZEL KARDEŞİM.DUALARIMLA BİRLİKTESİN HER DAİM ACİZANE.RAB'BİM E C.C. EMANETSİN.SELAM SEVGİ ;) İLE BAKİ MUHABBETLERE...B)

~*~

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü gül yürekli, güzel kardeşim.
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim can kardeşim.. Güzel yüreğine ve ellerine sağlık olsun inşallah..Çok önemli bir detaya değinmişsin.. Her şeyi, En İyi Bilen, her şeyi tasarrufunda bulunduran ve tasarrufundakileri de dilediği gibi vesile kılmaya muktedir olan Rahman c.c, her şeyde bir hikmetler dizisini mutlaka yaratmıştır.. O c.c, bizlere bizlerden bile daha merhametlidir..Şer halk ettiğinde bile, kulunun hayrını istediğini biliriz.. Yeter ki teslim olanlardan ve tevekkül edenlerden olalım inşallah..Selam, sevgi ve baki dualarım ile Kalbinin Gerçek Sahibine emanetimsin sen de inşallah can kardeşim..Rahman c.c her daim yar ve yardımcın olsun inşallah.Daimi muhabbetle.B)B)

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
“Benim basit arzularımın tatmini için feleğin yüksek gaye ve hikmetlerle işleyen çarkları bozulamaz! Semâ sayfasında seyyaratı, bal arısı ve karınca sayfasında hüceyratı yazan ve bunları birbirinden alakasız bırakmayan kader-i ilâhî ve Kudret-i ezeliye benim hayat sayfamı da hikmetle yazacaktır. Kâinat programında dengesiz ve abes bulunan bir şey var mıdır ki benim başıma gelen sıkıntılarda hikmetsizlik ve abesiyet bulunsun!”

Selamün Aleyküm Kardeşim.
çok güzel bir çalışma olmuş çok sağ olasın RABBİM cümlemizin yaptığımız yanlışlarımızı affeder ve herşeyin yüce RABBİMİZİN izni ile oldugunu unutmamamızı sağlar.
sağ olasın ALLAH 'a emanet olunuz.

~*~

Ve aleyküm Selam değerli Emin Abimiz.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, Rahman c.c razı olsun..Kalbi aminler, güzel dualarınıza inşallah..Rahman c.c bizleri, yazdığı kadere razı ve mütevekkil kullarından eylesin, İsmail (a.s)'ın teslimiyetini versin inşallah.Rabbimize emanet olunuz ..Selam ve baki Dua ile.

~*~

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
“Benim basit arzularımın tatmini için feleğin yüksek gaye ve hikmetlerle işleyen çarkları bozulamaz! Semâ sayfasında seyyaratı, bal arısı ve karınca sayfasında hüceyratı yazan ve bunları birbirinden alakasız bırakmayan kader-i ilâhî ve Kudret-i ezeliye benim hayat sayfamı da hikmetle yazacaktır. Kâinat programında dengesiz ve abes bulunan bir şey var mıdır ki benim başıma gelen sıkıntılarda hikmetsizlik ve abesiyet bulunsun!”
selamün aleyküm aliye kardeşim gene çok güzel bir konuya deyinmişsin emeyine sağlık ALLAH CC razı olsun inşallah güzel şeyleri konu alıp güzel şeyler öğretiyorsun RABBİM CC yolunu dosdoğru yapsın inşallah amin

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşim B) ALLAH c.c. razı olsun...
emeğinize sağlık güzel bir paylaşım her zamanki gibi...RABBİM sabreden ve şükreden kullarından eylesin cümlemizi ...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...B)

~*~

Ve aleyküm Selam, değerli Nihal Ablam.B)
Beğendiğinize sevindim..Rabbimiz c.c sizden de her daim razı ve memnun olsun inşallah..Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. Kalbi aminler bu güzel dualarınıza...Rabbimize emanetimsiniz canım ablam..Selam, baki dua ve muhabbetle inşallah..B)

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
نعىمة;676391' Alıntı:
esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve bereketuh
ne güzel bir konu, ellerinize sağlık
imanımız en büyük kuvvetimizdir Rabbimiz karşısıda bir hiçliğiz, ama iman sayesinde dünyanın en güçlü insanlarıdır Müslümanlar yardımıcımız Allah (c.c) "hasibunallahü ve ni'mel vekil..ni'mel mevla ve ni'mennasır "
Allaha emanet olun

~*~

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli kardeşim.
Rahman c.c razı olsun inşallah..Yorumunuz güzeldi.Teşekkür ederim kardeşim..Haklısınız..İman bizlerin muharrik gücü, bitmek ve tükenmek bilmez bir enerjisidir..Sinelerimizde hamd olsun koskocaman bir nükleer güç taşıyoruz, Rahman c.c'nin lütf-u inayetiyle... O ne güzel bir vekil, ne güzel bir yardımcıdır..Yardımına mazhar, kulluğuna layık olmak duası ile Rabbimize emanet olunuz değerli kardeşim. Hayırlı ve bereketli Cumalar..

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
es selamu aleyküm çok güzel bi konu ,yapmamız gereken tek şey TEVVEKKÜL etmek .

~*~

Ve aleyküm Selam ablam.
Haklısınız..Tevekkül ve teslimiyet, yolumuz olsun inşallah..
Teşekkür ederim yorumunuz için..Rabbimize emanet olunuz inşallah..Selam ve baki dua ile.B)

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm aliye kardeşim gene çok güzel bir konuya deyinmişsin emeyine sağlık ALLAH CC razı olsun inşallah güzel şeyleri konu alıp güzel şeyler öğretiyorsun RABBİM CC yolunu dosdoğru yapsın inşallah amin

~*~

Ve aleyküm Selam değerli ablam..Beğendiğinize sevindim. Yorumunuz için teşekkür ederim ablam. Allah c.c sizden de her daim razı olsun inşallah..Est., ben de sizlerle birlikte öğrenmeye gayret ediyorum hamd olsun..Rahman c.c cümlemizin yolunu doğru, adımlarını da sağlam kılsın inşallah..En Emin'e emanetimsiniz ablam.Selam ve baki Dua ile..B)

~*~

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı

s.a eline sağlık,aliyecim.selametle...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

s.a eline sağlık,aliyecim.selametle...

~*~

Ve aleyküm Selam değerli ablam..Rahman c.c sizden de razı olsun inşallah..Rabbimize emanetimsiniz...Selam ve baki dua ile hayırlı ve bereketli akşamlar inşallah..B)

~*~

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt