Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

''NİYE BEN?'' DİYENLERE (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Brenda yamaç tırmanışı yapan genç bir kadındı.Bir gün cesaretini toplayarak bir grup tırmanışına katıldı.Tırmanacakları yere vardıklarında,neredeyse duvar gibi dik,büyük kayalık bir yamaç çıktı karşılarına.Tüm korkularına rağmen Brenda azimliydi.Emniyet kemerini taktı,ipi yakaladı ve kayanın dik yüzüne tırmanmaya başladı. Bir süre tırmandıktan sonra,nefeslene bileceği bir oyuk buldu.Orada asılı dururken,gruptan yukarıda ipi tutan kişi,dalgınlıkla ipi gevşetiverdi. Aniden boşalan ip,hızla Branda nın gözüne çarparak lensinin düşmesine neden oldu.Lens çok küçüktü ve bulunması imkansızdı.Lens yamacın ortasında bir yerde kalmıştı ve Brenda artık bulanık görüyordu.Ümitsizlik içinde,lensini bulması için Allah’a içten içe dua etmeye başladı.Allah’ım sen şu anda buradaki tüm dağları görürsün bu dağlar üzerindeki her bir taşı ve yaprağı bildiğin gibi,benim lensimin yerini de biliyorsun,Onu bulmama yardım et. Patikalardan yürüyerek aşağı indiler.Aşağı indiklerinde,tırmanmak üzere oraya gelen yeni bir grup gördüler.İçlerinden biri aranızda lens kaybeden var mı diye bağırdı.Brenda’nın sonradan öğrendiğine göre lensi küçük bir karınca taşıyordu ve karınca yürüdükçe yavaşça kayanın üzerinde hareket edip parlayan lens kızların dikkatini çekmişti. Eve döndüklerinde Brenda lensini nasıl bulduklarını babasına anlatacak ve bir karikatürcü olan babası da ağzı ile lens taşıyan bir karınca resmi çizerek,karıncanın üzerindeki baloncuğa şunları yazacaktı. ‘’Allah’ım bu nesneyi neden taşıdığımı bilmiyorum.Bunu yiyemem ve neredeyse taşıyamayacağım kadar,ağır ama istediğin sadece bunu taşımamsa senin için taşıyacağım.’’ BU YÜKÜ NİYE TAŞIYORUM DEMEYİN

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ''NİYE BEN?'' DİYENLERE

selamun alyeykum..

allah razı olsun inş..selametle..

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim; Allah (c.c.) razi olsun.Kainatin efendisine emanet olun insaAllah..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim; Allah (c.c.) razi olsun.Kainatin efendisine emanet olun insaAllah..

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü güzel kardeşim. Amin, ecmain inşallah, Rabbimiz c.c sizden de razı olsun daimen. Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile kardeşim.B)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM DAVA SANCAKTARI CENNET VİZESİ VE CEMALÜLLAH YOLUNDA SABIR SEBAT VE HIRSLA RIZA İÇİN ÇABA SARFEDEN CAN MÜCAHİDEM KONUNUZ ÇOK GÜZEL VE ÇOK İBRETLİK RABBİM ANLAMAYI İBRET ALMAYI NASİP ETSİN :AVERİLEN HÜKÜMLERİ YERİNE GTİRMEDE NİYE BEN YAPIYORUM BAŞKALARI YAPMIYOR DEMEDEN ONADA FARZ DEĞİLMİ DÜŞÜNCELERİNİ TAŞIMADAN SADECE BEN RABBİMİN DİNİNE YARDIM EDİYORUM RABBİMDE BANA BU EMRİ VERİRKEN ELBET YARDIM EDECEK NEDEN BANA BU VERİLDİ DEMEDEN RABBİMİN BÜTÜN VERDİKLERİNE (LEBBEYK)BUYUR YARABBİ BENDEN NE İSTİYORSAN YAPARIM NEDEN BANA VERDİN DEMEDEN AMENNA VE SADDAKNA DEMEYİ RABBİM NASİP ETSİN :evetRABBİM PAYLAŞIMINIZIN ECRİNİ KAT KAT VERSİN CENNET SEYYİDESİ OLUN İNŞALLAH NOKSAN SIFATLARDAN UZAK OLAN VE KAİNATI RASULÜNÜN HÜRMETİNE YARATAN RABBİME EMANET OLUN CAN MÜCAHİDEM SELAM DAİMİ DUA VE BAKİ KARDEŞLİK VE MUHABBETİMLEB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM DAVA SANCAKTARI CENNET VİZESİ VE CEMALÜLLAH YOLUNDA SABIR SEBAT VE HIRSLA RIZA İÇİN ÇABA SARFEDEN CAN MÜCAHİDEM KONUNUZ ÇOK GÜZEL VE ÇOK İBRETLİK RABBİM ANLAMAYI İBRET ALMAYI NASİP ETSİN VERİLEN HÜKÜMLERİ YERİNE GTİRMEDE NİYE BEN YAPIYORUM BAŞKALARI YAPMIYOR DEMEDEN ONADA FARZ DEĞİLMİ DÜŞÜNCELERİNİ TAŞIMADAN SADECE BEN RABBİMİN DİNİNE YARDIM EDİYORUM RABBİMDE BANA BU EMRİ VERİRKEN ELBET YARDIM EDECEK NEDEN BANA BU VERİLDİ DEMEDEN RABBİMİN BÜTÜN VERDİKLERİNE (LEBBEYK)BUYUR YARABBİ BENDEN NE İSTİYORSAN YAPARIM NEDEN BANA VERDİN DEMEDEN AMENNA VE SADDAKNA DEMEYİ RABBİM NASİP ETSİN RABBİM PAYLAŞIMINIZIN ECRİNİ KAT KAT VERSİN CENNET SEYYİDESİ OLUN İNŞALLAH NOKSAN SIFATLARDAN UZAK OLAN VE KAİNATI RASULÜNÜN HÜRMETİNE YARATAN RABBİME EMANET OLUN CAN MÜCAHİDEM SELAM DAİMİ DUA VE BAKİ KARDEŞLİK VE MUHABBETİMLEB)

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü can mücahidem..Güzel yorumunuz için Rahman c.c sizden ebeden razı ve memnun olsun inşallah.Çok teşekkür ederim, sizin de yüreğinize sağlık olsun inşallah..Tespitleriniz güzeldi. Hayatta herkes için, bir ''niye ben?'' vardır..Çünkü herkes en çok kendisinin çektiğini iddia ediyor, en çok kendisinin bedel ödediğini düşünüyor, bela ve musibetlerin dünyada tek kendisine(!) geldiğine inanıyor..Oysa farkında olmamız gereken ve vahiyle de sabit bir gerçek var ki, Rabbimiz c.c herkese nefsinin kaldırabileceğini veriyor..Elbette ki dünya hayatında Rabbimiz c.c bizlere rahat vaad etmemiştir. Etse idi bunu herşeyden evvel, göndermiş olduğu elçiler, peygamberler yaşardı, oysa biz ne görürsek görelim onlar kadar zulme uğradığımızı, onlar kadar musibetlere maruz kaldığımızı kesinlikle iddia edemeyiz..Kaza ve kaderimize imanın bir gereği olarak bizim yapmamız gereken, vakaları kuldan değil, Rabbimizden bilmek ve her hal üzere O'na şükrümüzü eda etmektir inşallah:evet..Dünyada ne için bulunduğumuz gerçeğini unutmazsak acılar bizleri acıtmayacaktır biiznillah ve ''niye ben?'' diye de sormayacağız..Allah c.c hakkımızda her daim hayırlısını versin inşallah..Can mücahidem, aciz kardeşinizin acizane dualarındasınız her daim..Yüce Rabbimiz c.c her daim gönlünüze göre versin, dünya ve ahirette en yüce mertebelere sizi eriştirsin..Amin inşallah..Daimi dualar ve baki muhabbetle Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanet olun..B)B)

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler canım...

ruyet

Kayıtlı Kullanıcı
Brenda yamaç tırmanışı yapan genç bir kadındı.Bir gün cesaretini toplayarak bir grup tırmanışına katıldı.Tırmanacakları yere vardıklarında,neredeyse duvar gibi dik,büyük kayalık bir yamaç çıktı karşılarına.Tüm korkularına rağmen Brenda azimliydi.Emniyet kemerini taktı,ipi yakaladı ve kayanın dik yüzüne tırmanmaya başladı. Bir süre tırmandıktan sonra,nefeslene bileceği bir oyuk buldu.Orada asılı dururken,gruptan yukarıda ipi tutan kişi,dalgınlıkla ipi gevşetiverdi. Aniden boşalan ip,hızla Branda nın gözüne çarparak lensinin düşmesine neden oldu.Lens çok küçüktü ve bulunması imkansızdı.Lens yamacın ortasında bir yerde kalmıştı ve Brenda artık bulanık görüyordu.Ümitsizlik içinde,lensini bulması için Allah’a içten içe dua etmeye başladı.Allah’ım sen şu anda buradaki tüm dağları görürsün bu dağlar üzerindeki her bir taşı ve yaprağı bildiğin gibi,benim lensimin yerini de biliyorsun,Onu bulmama yardım et. Patikalardan yürüyerek aşağı indiler.Aşağı indiklerinde,tırmanmak üzere oraya gelen yeni bir grup gördüler.İçlerinden biri aranızda lens kaybeden var mı diye bağırdı.Brenda’nın sonradan öğrendiğine göre lensi küçük bir karınca taşıyordu ve karınca yürüdükçe yavaşça kayanın üzerinde hareket edip parlayan lens kızların dikkatini çekmişti. Eve döndüklerinde Brenda lensini nasıl bulduklarını babasına anlatacak ve bir karikatürcü olan babası da ağzı ile lens taşıyan bir karınca resmi çizerek,karıncanın üzerindeki baloncuğa şunları yazacaktı. ‘’Allah’ım bu nesneyi neden taşıdığımı bilmiyorum.Bunu yiyemem ve neredeyse taşıyamayacağım kadar,ağır ama istediğin sadece bunu taşımamsa senin için taşıyacağım.’’ BU YÜKÜ NİYE TAŞIYORUM DEMEYİN

selamün aleyküm ALLAH CC RAZI OLSUN ANLAMLI BİR PAYLAŞIM SELAM VE DUA İLE

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
‘’Allah’ım bu nesneyi neden taşıdığımı bilmiyorum.Bunu yiyemem ve neredeyse taşıyamayacağım kadar,ağır ama istediğin sadece bunu taşımamsa senin için taşıyacağım.’’

güzel ablacım
bu şekilde sonlanacağını hiç düşünmemiştim
benim için büyük bir süpriz oldu doğrusu
çok güzeldi gerçekten
ilk defa bir paylaşım okurken böyle kalakaldım :a35:
Rabbim razı olsun senden inşAllah
selam ve dua ile kalınız :a16:

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ablam çok güzeldi allah razı olsun beğeniyle okudum allah cc. istediği için yapmak ne güzel bir duygu. rabbim cümlemizi kendi yolunda yorsun inş. selametle...hayırlı geceler

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
‘’Allah’ım bu nesneyi neden taşıdığımı bilmiyorum.Bunu yiyemem ve neredeyse taşıyamayacağım kadar,ağır ama istediğin sadece bunu taşımamsa senin için taşıyacağım.’’

güzel ablacım
bu şekilde sonlanacağını hiç düşünmemiştim
benim için büyük bir süpriz oldu doğrusu
çok güzeldi gerçekten
ilk defa bir paylaşım okurken böyle kalakaldım :a35:
Rabbim razı olsun senden inşAllah
selam ve dua ile kalınız :a16:

Rabbimiz sizden de razı olsun güzel kardeşim:)..
Böyle güzel hissiyatlar verdiğine sevindim..
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.. Rabbimize emanet olunuz inşallah...
Selam ve Dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum ablam çok güzeldi allah razı olsun beğeniyle okudum allah cc. istediği için yapmak ne güzel bir duygu. rabbim cümlemizi kendi yolunda yorsun inş. selametle...hayırlı geceler

Ve Aleyküm Selam güzel kardeşim.
Amin inşallah.. Rabbimiz sizden de ebeden razı olsun.. Yorumunuz için çok teşekkür ederim..
Rabbimize emanetsiniz inşallah kardeşim.. Selam ve baki Dua ile.B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt