gerçekten bu konudan herkes muzdarıp durumda ama gelin görünki benim en rahat kıldığım namaz sabah namazı en cok feyz aldığımda sabah namazı
ben bir kitap okudumuştum sabah namasına daha dikkat etmeye başladım sabah namazına nasıl kalkılır diye bir kitaptı yanlış hatırlamıyorsam ALLAH CC herkesi namaz kılan kulları arasına sokar inşallah
€bru;757355' Alıntı:Es-Selamün Aleyküm ablacığım yüreğinize sağlık bundan sonra daha dikkatli olacağım......:H
Aminenur ve Nihalim cok önemli cok ibretlik sözler yazmislar tesekkür ediyorum. Allah C.C. sizden razi olsun. Mekaniniz Cennet olsun. Sizin yazilarinizdan kopya yaptim hakkinizi helal edin. Bizimkilere gösterecegim. Ben öncelerden namazi seyrek kilardim yani mutlaka haftada bir iki kez ama gerektigi gibi günde bes vakit degil. Ne yazik ki bircok arkadaslarla konustugumda yanlis sözler duyuyordum. Yani olsun Allah C.C büyüktür affeder gibi felan. Sonra bir dogum günü partisinde söz gecti abim dünyada bes vakit namazi kilmayanlara ahirette kizgin saciin üstünde kildirlacakmis dedi. Ne kadar dogru bilmiyorum. Ama bu benim simdi günde bes vakit kilmama vesile oldu. Yani tam olarak öyle olmasada neticede günahi var, ve bundan kurtulmak su anda elimzdeyken niye tehlikeye girelim. Hep yatinca aksam korkardim kabirde ne cevap veririm namaz hakkinda diye simdi o korudan kurtuldum. Bir de bizim bir komsu var. Babasi izmirin en zenginlerinden hep hayir isleri yapmis. Vefatindan sonra kizi onu rüyasinda görüyor. Kizim burada yerim cok iyi ama her gün 100 merdiveni cikip namaza gidiyorum bu hasta yasli halimle diyor. Bu da bana cok zor geliyor diyor. Ben de bunlari sizlerle paylasayim istedim. Malesef cocuklarim da esim de namazini sürekli kilmiyorlar. Sizlerden aldigim yazilarla burada diger medyalarla onlara namzi sevdirmeye calisiyorum. Allah C.C bütün bu güzel emeklerinizi bos cikarmasin InsAllah herkez namazini tam olark kilsin sevabi da size gelsin. Amin.
Ablacım yazını okudum gerçekten çok etkilendim.Namaz kılmıyorum aslında başlıyorum ama bir süre sonra bırakıyorum.buda beni çok üzüyor.Gerçekten hiç mutlu değilim kendimle çok uğraşıyorum.kendimle başa çıkamıyorum.kılıcam ama terk ederim diye başlamak istemiyorum.ne yapacağımı bilemiyorum delirecek gibi oluyorum.ya aslında kapalı değilim.hedeflerim var.kapanmak,namaz kılmak,kur'an öğrenmek bunları başarırsam gerisi gelecek diye düşünüyorum.çok şükür kur'an öğrendim artık kendi başıma okuyorum.Namazımı da bi kılsam ALLAH'ın izniyle...bana nolur destek verin ALLAH'a emanet olun
ALLAH razı olsun ablacım o güzel yaklaşımın için sağol inşALLAH başlayacağım namazıma ama sürekli sizinle birlikte olmak istiyorum ki çünkü uzaklaştıkça soğuyor insan. bırakmama safasına gelene kadar iç içe olmalıyım daha sonrada nasıl olsa hep beraber olacaz ALLAH rızası için beni yalnız bırakmayın...Yaradana emanet olun
Allah(c.c.) razı olsun kardeşim. Namaz yolda komaz!
selamun aleyküm...gerçekten çok güzel bir yazı...Allah raazı olsun..arkdaşlarıma okutturmya çalışıcam bakalım..Yüce Rabbim namaz kılmayan bütün müslümanlara namaz kılmayı nasip etsin..gerçekten çok önemli..Allah'a emanet olun