Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NİÇİN NAMAZ KILARIZ? (2 Kullanıcı)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Selamün Aleyküm çok güzel bir paylaşım emeğinize sağlık.şunuda belirteyim ki namazlarına itinayla özen gösteren insan sabah namazını aksatmadığı müttedçe.bir süre sonra saat vs.gibi uyandıracak vasıtalara gerek kalmamaktadır.vakit geldiğinde insan otomatik olaraktan uyanmakta.vucüt uyku düzene girmektedir.sabah namazını kaçırma korkusu yaşayan insan.hazırlık için seher vakitlerinde kalmakta namazlarını eda etmektedir
eğer sabah namazlarını kaçıran arkadaşlarımız var ise tavsiyem 1 hafta hiç aksatmadan sabah namazlarını kılsınlar.daha sonraki zamanlar kalması daha kolay olup bünyeleri alışacaktır.selam ve dua ile

aleykum selam teşekkür ederim ..
verdiginiz tavsiyeler yerinde inşaALLAH faydalı olur rabbim razı olsun ..
selam ve dua ile

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
513980937_c97c955d87_o.jpg

Kaan Erdem

Yönetici
Eşimizi,dostumuzu akrabalarımızı namaz konusun da uyaralım yarın ahirette
''Sen kılıyordun ama beni hiç uyarmıyordun''
sözünü duymamak için elimizden geldiğince, tatlı dille namazın önemini anlatalım inşaALLAH.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
s.a
ablacığım çok güzel bir konu Allah razı olsun çogu arkadaşımızın bu konudan müzdarip oldugunu sanıyorum..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
Selam ve Dua ile...

aleykum selam:)
teşekkür ederim kardeşim rabbim sizdende razı olsun inşaALLAH
amin ecmain
selam ve dua ile

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun aminenurcuğum yazını kopyaladım hakkını helal et.

memusu

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sizden razı olsun.RABBİM NAMAZ KILMAYAN KULLARINA HİDAYET VERSİN. AMİN
.

zeynep36

Kayıtlı Kullanıcı
insanları öyle güzel bir şekilde uyarmak onları namaza davet etmek çok güzel aslında dinimizin her aşaması her kurarı o kadar güzel ki her bir ibadetin ayrı bir güzelliği var.ALLAH sizden ve bütün müslümanlardan razı olsun...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
insanları öyle güzel bir şekilde uyarmak onları namaza davet etmek çok güzel aslında dinimizin her aşaması her kurarı o kadar güzel ki her bir ibadetin ayrı bir güzelliği var.ALLAH sizden ve bütün müslümanlardan razı olsun...

amin inşaALLAH yüce rabbim sizdende razı olsun kardeşim
hayırlı geceler
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ile

(Hacı)FaTih

Kayıtlı Kullanıcı
aminenur kardesim guzel bir paylaşim
sadece ilk basliklari okudum
işallah dedigin gibi okuyanlar namz kılar
kılmayanlarada soylerler inşallah,
yeni uylerdenim sa

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
aminenur kardesim guzel bir paylaşim
sadece ilk basliklari okudum
işallah dedigin gibi okuyanlar namz kılar
kılmayanlarada soylerler inşallah,
yeni uylerdenim sa

aleykum selam teşekkür ederim
üyeliginiz hayırlı olsun hüşgelmişsiniz..
amin inşaALLAH kardeşim
selam ve dua ile

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
14azrm6.gif

Allah için ihlaslı olmak. Allah için ihlaslı olmak en hayırlı sebeptir, müslümanın namaza uyanabilmesi için, bu bütün sebep ve vesilelerin en başında gelir. Eğer vicdanı uyandıran kalbi tutuşturan ihlas varsa bu inşallah onun sabah namazına uyanması için kefildir. Sabah namazından dakikalar önce uyumuş olsa bile...

ahsengazi

Kayıtlı Kullanıcı
ahh ahh işte benim en büyük sorun bu aşk içimde her dem yanıp durmakta ama malesef devam ettiremiyorum ve bu da beni hem üzüyoo hem düşündürüyoo RABBİM inşallah buradaki sizleri vesile kılarda bende aksatmadan ara vermeden kılabilirim namazlarımı

Sebahat.28

Kayıtlı Kullanıcı
Aminenur ve Nihalim cok önemli cok ibretlik sözler yazmislar tesekkür ediyorum. Allah C.C. sizden razi olsun. Mekaniniz Cennet olsun. Sizin yazilarinizdan kopya yaptim hakkinizi helal edin. Bizimkilere gösterecegim. Ben öncelerden namazi seyrek kilardim yani mutlaka haftada bir iki kez ama gerektigi gibi günde bes vakit degil. Ne yazik ki bircok arkadaslarla konustugumda yanlis sözler duyuyordum. Yani olsun Allah C.C büyüktür affeder gibi felan. Sonra bir dogum günü partisinde söz gecti abim dünyada bes vakit namazi kilmayanlara ahirette kizgin saciin üstünde kildirlacakmis dedi. Ne kadar dogru bilmiyorum. Ama bu benim simdi günde bes vakit kilmama vesile oldu. Yani tam olarak öyle olmasada neticede günahi var, ve bundan kurtulmak su anda elimzdeyken niye tehlikeye girelim. Hep yatinca aksam korkardim kabirde ne cevap veririm namaz hakkinda diye simdi o korudan kurtuldum. Bir de bizim bir komsu var. Babasi izmirin en zenginlerinden hep hayir isleri yapmis. Vefatindan sonra kizi onu rüyasinda görüyor. Kizim burada yerim cok iyi ama her gün 100 merdiveni cikip namaza gidiyorum bu hasta yasli halimle diyor. Bu da bana cok zor geliyor diyor. Ben de bunlari sizlerle paylasayim istedim. Malesef cocuklarim da esim de namazini sürekli kilmiyorlar. Sizlerden aldigim yazilarla burada diger medyalarla onlara namzi sevdirmeye calisiyorum. Allah C.C bütün bu güzel emeklerinizi bos cikarmasin InsAllah herkez namazini tam olark kilsin sevabi da size gelsin. Amin.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
ahh ahh işte benim en büyük sorun bu aşk içimde her dem yanıp durmakta ama malesef devam ettiremiyorum ve bu da beni hem üzüyoo hem düşündürüyoo RABBİM inşallah buradaki sizleri vesile kılarda bende aksatmadan ara vermeden kılabilirim namazlarımı

rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaALLAH
amin inşaALLAH.. selam ve dua ile

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
“Münafıka en ağır gelen namaz; yatsı ve sabah namazlarıdır. Eğer bilseydi o iki namazda ne var? Sürünerek dahi olsa onun ikisine gelirdi.”

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt