nihalim
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.hatim-online.com
Allah razı olsun kardeşim
kardeşim ALLAH c.c. sizden de razı olsun...
Allah razı olsun kardeşim
S.a. Kardeşim.
Emegine Saglik. Allah Razi Olsun.
Hayirli Günler.
Rabbime Emanet Ol.
.
s.a çok güzeldi eline sağlık slm ve dua ile
Selamun Aleyküm Hakikaten Allah önümüze Hidayete Erelim Diye Vesileler çikariyor Ama Biz Onlari Değerlendiremiyoruz.aslinda Bu Hayatin Her Safhasinda Da Böyle.özellikle Evlilikte Kendi Tercihimiz Kötü Olduysa Eğer Bunu Kader Kismet Kisvesi üzerinde Değerlendiriyoruz...selametle Kalin.
_______selamün aleyküm degerli nihalim çok etkili bir paylaşım
namazlarımızı hakıkıyla kılmayı mevla bizlere nasip etsin inşallah
emeginize saglık olsun
emanetim rahmana
selam ve dua ileB)_______
namaz...yüce mevlam bizleri namazını hakkıyla eda eden kullarından eylesin...allah razı olsun...
SELAMÜN ALEYKÜM
MEWLAM CÜMLEMİZİN İBADETLERİNİ KABBUL BUYURSUN İNŞ
SLM WE DUA İLE
HERŞEY İÇİN BİR FETVA BULUNABİLİR BELKİ,
AMA NAMAZIN TERKİNE HİÇ FETVA YOKTUR.
ALLAH razı olsun...
selamünaleyküm kalbimize en ağırından tesir etmesi duası ile.etkili bir paylaşım olmuş.selametle kalın.
eline sağlık gönlü güzel kardeşim
yine çok yerinde bir alıntı yapmışsın.Yüce Rabbim inşallah bu çabalarının karşılığını sana kat kat nasip eder. AMİN:H
elinize sağlık.Allah kıldığımız veya kılamadığımız namazları hakkıyla kılmayı nasip etsin.hatalarımızı,kusurlarımızı rahmetiyle örrtsün
dünyevi sıkıntılarımdan dolayı uzun süredir namaz kılmıyordum.
ve geçtiiğimiz cuma gününden itibaren çok şükür tövbe ettim kılmaya başladım.
ama hala şeytan basıyor kollarıma bende şeytani duygularıma yenilmemek için.
girdim google den islami sohbetler falan bakarken rabbim bu forumu çıkarttı karşıma.
iyikide girmişim. forumda yeniyim bir kaç ayet, hadis, vs. okudum gözyaşlarımı tutamadım ben naapmışım,
arkadaşlar sizlerinde dualarını bekliyorum lütfen bu acize dua edin birdaha namazımı bırakmayım. ve haz ile namazlarımı kılayım.
allahım bana namazlarımı kılmakta, efendimizi sevmekte bütün farzları yerine getirmekte yardım et yarabbim.
(amin)