Kaan Erdem
Yönetici
RE: ~~ NEZAKETİN GALİBİYETİ ~~
ALLAH CC RAZI OLSUN......ALLAH CC EMANET OLUN...''PAYLAŞIMLARIMA SAKIN KATILMAMAZLIK YAPMAYIN AMAN''TEKRARDAN ALLAH CC EMANET OLUNUZ...SONSUZ SAYGI SİZLEREDİR...DEĞERLİ KARDEŞLERİM............
ALLAH CC RAZI OLSUN......ALLAH CC EMANET OLUN...''PAYLAŞIMLARIMA SAKIN KATILMAMAZLIK YAPMAYIN AMAN''TEKRARDAN ALLAH CC EMANET OLUNUZ...SONSUZ SAYGI SİZLEREDİR...DEĞERLİ KARDEŞLERİM............
aliye_aliye yazdı:
estağfurullah kardeşim, ben kusura bakmadım, bakmam da, yanlış anlayacak bir durum da yok. hakkım geçmişse de helal hoş olsun.. duyarlılığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. olgun bir hassasiyet sizinkisi.. Allah razı olsun.. fakat kendi adıma şunu söyleyeyim. ben başörtüsü konusunda gerçek hayatta da mücadele veriyorum ve bunu bir şekilde gündemde tutmamız gerektiğini düşünüyorum.. bunun için de resimlerden, illüzyonlardan, o zulmü gözler önüne seren bir çeşit materyalden faydalanmak zorunda kalıyoruz. bunu yansıtabilmenin görsel olarak başka yolu yok.. varsa da en azından diğer türlüsünü ben bilmiyorum. bu benim için bir nevi protesto, bir nevi yaşanan haksızlığa bir başkaldırış... bunu yaparken yanlış bir yol izliyorsam, ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar bunu nasıl göz önüne sunabiliriz??? bir çözüm yolunuz varsa bir büyüğüm olarak sizden öneriler almak beni memnun eder, düşüncelerinizi anlatabilirsiniz.. bu arada yanlış anlamadım.. ama saygınız için de çok teşekkür ederim.. selametle kalın