Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~~ NEZAKETİN GALİBİYETİ ~~ (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
RE: ~~ NEZAKETİN GALİBİYETİ ~~

ALLAH CC RAZI OLSUN......ALLAH CC EMANET OLUN...''PAYLAŞIMLARIMA SAKIN KATILMAMAZLIK YAPMAYIN AMAN''TEKRARDAN ALLAH CC EMANET OLUNUZ...SONSUZ SAYGI SİZLEREDİR...DEĞERLİ KARDEŞLERİM............

aliye_aliye yazdı:
estağfurullah kardeşim, ben kusura bakmadım, bakmam da, yanlış anlayacak bir durum da yok. hakkım geçmişse de helal hoş olsun.. duyarlılığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. olgun bir hassasiyet sizinkisi.. Allah razı olsun.. fakat kendi adıma şunu söyleyeyim. ben başörtüsü konusunda gerçek hayatta da mücadele veriyorum ve bunu bir şekilde gündemde tutmamız gerektiğini düşünüyorum.. bunun için de resimlerden, illüzyonlardan, o zulmü gözler önüne seren bir çeşit materyalden faydalanmak zorunda kalıyoruz. bunu yansıtabilmenin görsel olarak başka yolu yok.. varsa da en azından diğer türlüsünü ben bilmiyorum. bu benim için bir nevi protesto, bir nevi yaşanan haksızlığa bir başkaldırış... bunu yaparken yanlış bir yol izliyorsam, ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar bunu nasıl göz önüne sunabiliriz??? bir çözüm yolunuz varsa bir büyüğüm olarak sizden öneriler almak beni memnun eder, düşüncelerinizi anlatabilirsiniz.. bu arada yanlış anlamadım.. ama saygınız için de çok teşekkür ederim.. selametle kalın

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı

Allah c.c. razı olsun kardeşim...

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
S.A ASLINDA MANASI ÇOK GÜZEL...İMALIDA..''AMA BU MANTIKTAKİ BU KOCAYA BU HANIM ABLA ÇOK YAZIK YA....''
ALEYKÜM SELAM.MAALESEF ÖYLE.AMA HAYAT BU .RABBİM KIYMET BİLMEZLERLE Bİ ÖMÜR GEÇİRMEK ZORUNDA BIRAKMASIN.AMA KADIN NE GÜZEL İDARE EDİYOR DEMİİ.İYİ OLANLA HERKES GEÇİNİR MÜHİM OLANI KÖTÜ OLANI DİZE GETİRMEK.EMİNİM O ADAMDA HATASINI ANLAMIŞ HANIMINA PERVANE OLMUŞTUR.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ALEYKÜM SELAM.MAALESEF ÖYLE.AMA HAYAT BU .RABBİM KIYMET BİLMEZLERLE Bİ ÖMÜR GEÇİRMEK ZORUNDA BIRAKMASIN.AMA KADIN NE GÜZEL İDARE EDİYOR DEMİİ.İYİ OLANLA HERKES GEÇİNİR MÜHİM OLANI KÖTÜ OLANI DİZE GETİRMEK.EMİNİM O ADAMDA HATASINI ANLAMIŞ HANIMINA PERVANE OLMUŞTUR.

B)B)B)............

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Köyün birinde adamın biri köyün en nadide kızıyla evlenir.Nadide derken hem fiziken hem de ahlaken.Gelenekler üzere ilk geceden itibaren bir kusurunu kollar onu dövmek için,dövecek ki otoriteyi ele geçirsin kendince,bir gün, iki gün,üç gün,bir hafta,bir ay ,ulaşamamıştır emeline,derken harman zamanı gelmiştir.Ağustosun sıcağı,artık tuzak kuracaktır karısı yanlış yapsın diye.Odun toplar,ateşe verir,soğuk havada ısınmak istermiş gibi oturur ateşin kenarına,seslenir eşine,ister ki eşim gelsin yanıma ,ben oh ateş ne de güzel ısıtıyor deyince,o da ağustosun sıcağında ne ısınması itirazında bulunsun,bende ona haddini bildireyim.Derken eşi gelir,eşinin dizinin dibine oturur,adam bu arada ateş ne de güzel ısıtıyor değil mi der,kadın aynen eşi gibi ellerini ateşe uzatarak,onun tutuşturucusu kocamsa ağustosun ortasında da güzeldir der.

Bu evlilik acaba çok uzun sürebilmiş mi diye düşünüyorum,bilmem yanılıyor muyum acaba? Çünkü eşinin kendisine karşı alerjik bir tutum içinde oluşundan dolayı bir gün beyinin şiddetine maruz kalırsa! Veya hain adam hep bir hesap kitabın içinde yaşamış,yaşamak zorunda kalmış mı...hanım her seferinde nezaketiyle kurtulmayı bilebilmiş mi?!!...Allah kimsecikleri böyle zor evliliklere mahkum etmesin,böyle bir hayatı yaşayanlara da kolaylık versin inşaallah...(Amin...)....

Elinize sağlık,selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Bu evlilik acaba çok uzun sürebilmiş mi diye düşünüyorum,bilmem yanılıyor muyum acaba? Çünkü eşinin kendisine karşı alerjik bir tutum içinde oluşundan dolayı bir gün beyinin şiddetine maruz kalırsa! Veya hain adam hep bir hesap kitabın içinde yaşamış,yaşamak zorunda kalmış mı...hanım her seferinde nezaketiyle kurtulmayı bilebilmiş mi?!!...Allah kimsecikleri böyle zor evliliklere mahkum etmesin,böyle bir hayatı yaşayanlara da kolaylık versin inşaallah...(Amin...)....

Elinize sağlık,selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

duanıza amin..Allah razı olsun sizden de inşallah..muhakkak, güzel davranışlar ve iyi niyetler, amacına ulaşacaktır.. bu manadan ele alırsak sadece evlilik hayatı için değil, günlük yaşamda da mutlaka yapılması gereken, günlük kuraldan çok ilahi bir emir herbiri..uygulayanlardan ve netice alanlardan oluruz inşallah..siz de Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.

seherce

Kayıtlı Kullanıcı
harika birsey ama nerde diye düsünesi geliyo insanin paylasimin icin saol aeo

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
Süper Bir Saygi Erkegede Korkunç Bir Utanç.eline Saglik

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm canım kardeşim kıssanız çok güzeldi nadide kızın cevabına hayran kaldım:) emeğinize sağlık selam ve dua ile...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun aleyküm canım kardeşim kıssanız çok güzeldi nadide kızın cevabına hayran kaldım:) emeğinize sağlık selam ve dua ile...

ve aleyküm selam canım kardeşim.. evet haklısınız. ne mutlu onun gibi saliha eşlere. bu güzel davranış, sarsılmaz bir imanın neticesidir..Rahman'a samimi olarak teslim olmuşluğun nadide bir göstergesidir, yazdığınız gibi...

bizlerin de böylesine sabırlı davranabilmesi duasıyla..Yüce Rabbime emanet olun güzel kardeşim. selam ve dualar ile..B)B)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum gül tanem
ellerine güzel yüreğine saglık çok güzel bir paylaşım sunmuşsun ama okumak bugüne nasipmiş çitlenbiğim:) rabbim senden ebeden razı olsun gül tanem
rabbimize emanetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle inşallah

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum gül tanem

ellerine güzel yüreğine saglık çok güzel bir paylaşım sunmuşsun ama okumak bugüne nasipmiş çitlenbiğim rabbim senden ebeden razı olsun gül tanem
rabbimize emanetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle inşallah

Ve aleyküm selam kankam, canım kardeşim..Allah c.c razı olsun bu güzel yorumun ve de bu güzel gülün için..Çok teşekkür ediyorum canım kardeşime ;) Beğendiğine sevindim nur damlası..Rabbimize emanetsin..Dualarımda daimsin..Selam ve baki muhabbetle inşallah :H..Papatyaları çok sevdiğin için...Hem de ''Damlalı''sından..

papatyalar31600x1200.jpg

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum güzel yürekli kardeşim
hayattaki ilişkiler o kadar değerli ki anlayana ıdrak edene
kelımelerın onemını ne yazı kı coğumuz unutmuşuz
hayattakı beklentılerımızı de
sevgı saygı olduktan sonra varsın bır mınderın olsun
varsın kuru bır soğanın olsun
eşinin yanı ne olursa olsun onemlı olan kıymetını bılmek ve sıkıca sarılmaktır
ne mutlu kı eşlerının kıymetını bılene
allah onları kat kat mukafatlandıracaktır ınşaallah
güzel sözler ınsanı mutlu eder hayat bağlar
varsın olsun ıcerısı fırın olsun
varsın olsun ıcerısı ayaz olsun
onemlı mıdır
değıldır tabıı
mutluluk denılen şey o kadar pahalıdır kı
satın alamassın
satılmaz cunku

emeğıne sağlık
guzel kardeşım
guzel soz kazanmış ne mutlu
allah daıma kazananlardan eylesın
allah gonlune gore versın
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
"İNSANIN İNSANA SECDE ETMESİNİ EMREDECEK OLSAYDIM,KADININ KOCASINA SECDE ETMESİNİ EMREDERDİM"

HZ.MUHAMMED (SAV)

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kardeşim Allah Razı olsun Emeğine Sağlık Çok Güzel Paylaşımdı .. Nezaketin böylesi :) pess doğrusu dedirtiyor ...

Allah'a emanet olun selam ve dua ile...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_______selamün aleyküm kardelenenim
aslında beyfendi kendini akllı sanıyormuş ama bence hanımı daha zeki çokmış eee tabi burda kadınların kıvrak zekası belli oluyor ;)..bu aynı zamanda hem nezaketin gabiliyeti hemde maşallah bize kıvrak zekanın sen ne dersin kardelenim haksızmıyım...:D
emanetimrahmana inşallah
selam ve dua ileB)_________

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt