Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Neredesiniz:( (1 Kullanıcı)

ecrinnefes

Kayıtlı Kullanıcı
Benımde tanıdıgım eskılaren bir ısım var ancak onlar gelemezler:D

ecrinnefes

Kayıtlı Kullanıcı
Utanırlar girmeye:D:Dburası ıslam sıtesı o kısılerde layık olmadıkları ıcın gırmezler

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Ahh eskiler...
Gecekondu'muz vardı bir ara..Aylin'imiz foruma girmez oldu..
Bülent Tunalı var idi..tevbeYA-HAK..
Ve olması gerekenlerden özlemini duyduğum Hasıl-ı Kelam..
Dinci'miz vardı..Rüyam3..
Neslihan ablam da girmez oldu..
Nur-u Secde ablam.Damla'mız da aranan isimlerden..
Ve de s.s.s. tabiki de..
Delete'de renkli ve özlenen isimlerden..
Im_muslim kardeşcağızım..ysmnkaos vardı birde..
aklıma gelen ve ciddi anlamda özlediğim dostlar kardeşler..
birgün yine yeniden sizleri burada görmek duası ile inşaALLAH..

G

Goldenrose

Hepsi eminim çok değerli insanlardır. Fakat bu değerli insanları kırmamak istiyorsak niyetlerimizi biraz iyi yöne çekmeliyiz. Örneğin dua için açılan bir konuyu kötüye yormamak ve berbat etmemek taraftarıyım. Selam ve dua ile.

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Sen hala orda mısın?
Beni taşlayacak cesareti yine nereden buldun ki..Neyse..değerli bir konu ve saçmalıklarla kirlettirmeyeceğimi bil; )

G

Goldenrose

Siz demenizi tercih ediyorum sevgili kardeşim. Estağfirullah. Yanlış anlamayın. Ben tartışma çıksın diye yazmıyorum. Aramızda tartışma oldu bitti, alevlenicek değil. Ben yazdıklarımın saçma olduğunu düşünmüyorum. Absurt bir kelime kullandığımıda sanmıyorum. Ben o konuyu açtığımda konudan rahatsız olduğunuzu söylemeniz benim konuyu yöneticiye bildirip kapattırmam için yeterliydi. Ama öfke sözleriniz bakın nasıl durumlara yol açtı. Bir müslüman olarak bütünleştirici olmanız gerekir. Fikrini yazan birinin düşüncelerine saygı duymayarak saçma demeniz değil. Allah'a emanet olun.

G

Goldenrose

ilknur biraz daha ara verirse onu da arananlar listesine ekleyeceğim sanırım :):):)

Sevdalinka_

Kayıtlı Kullanıcı
Siz demenizi tercih ediyorum sevgili kardeşim. Estağfirullah. Yanlış anlamayın. Ben tartışma çıksın diye yazmıyorum. Aramızda tartışma oldu bitti, alevlenicek değil. Ben yazdıklarımın saçma olduğunu düşünmüyorum. Absurt bir kelime kullandığımıda sanmıyorum. Ben o konuyu açtığımda konudan rahatsız olduğunuzu söylemeniz benim konuyu yöneticiye bildirip kapattırmam için yeterliydi. Ama öfke sözleriniz bakın nasıl durumlara yol açtı. Bir müslüman olarak bütünleştirici olmanız gerekir. Fikrini yazan birinin düşüncelerine saygı duymayarak saçma demeniz değil. Allah'a emanet olun.

En güzel cevap gülüp geçmekmiş canım insan hali yanlış anlaşılabilir ama senin dediğin gibi güzel bir dille uyarılmassa bu sefer karşı taraf kabahatlidir öfkeyle kalkan zararla otururmuş güzel nazik yumuşak bir dille izah etmişsin içinde bulunduğun durumu (tenkit etmek yerine en iyi yol)

Sevdalinka_

Kayıtlı Kullanıcı
Sen hala orda mısın?
Beni taşlayacak cesareti yine nereden buldun ki..Neyse..değerli bir konu ve saçmalıklarla kirlettirmeyeceğimi bil; )

çok üzüldüm kardeşim ne olursunuz yapmayın böyle bakın 5 gün önce annemin teyzesi vefat etti ölümlü dünya yapmayın güzel geçinmek, güzel anlamak, güzel dilden başka iyi birşey var mı saçmalık demeniz bence doğru değil bir insanın dediği şeyi küçümser gibi oluyor yanlış anlamayın yargılamam sizi ama yanlış anlayıp bunu sert bir dille ifade ettikten sonra özür dilemenin kime düştüğü ortada

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
mavci abimiz 1 haftalık yokluğunuz bile o kadar belli oluyor ki:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt