cemal durra abi de yok
Hayat devam ediyor ve sorduğunuz kişilerde yollarında ilerlemeye devam ediyorlar.Birçoğu ufak kırgınlıklardan yada muhataplarını kırmama hassasiyetinden dolayı burada değiller.
İşte bu hassas yapılarından dolayı isimleri hala hatırlanıyor ve nerede oldukları merak ediliyor.
Ne mutlu onlara...
Esmani kardeşim ço güzel izah etmiş, biz bu sitede görevini yapmış arkasında bi kaç hoş seda bırakmış kişileriz , hepsi o
Bizden bu kadar sıradakiler daha güzel paylaşımlarla devam inş
Kalbinizin sahibine emanet olun
selamünaleyküm...
Değer görmek bir insan için en güzel şeylerden birisidir.
Ancak unutmamalıyız ki en güzel değer , Rabbimizin katında verilen değerdir.
İslamiyet.gen.tr , forum olarak TEBLİĞ ve İSLAMİ BİLGİ PAYLAŞIMI esasına dayanmaktadır.
Elbette ki burada bir aile oluşturuyor , kardeşlerimizi Rabbimizin rıza için seviyor ve değer veriyoruz.
Aramıza yeni katılan her kardeşimiz için seviniyor ve Rabbimize şükrediyoruz ; aramızdan ayrılan kardeşlerimiz için de üzülüyor ve kardeşlerimizi özlüyoruz.
Ancak şunu da belirtmek isterim ki , foruma üye olmak da forumdan ayrılmak da tamamen kişisel inisiyatife bağlıdır.
Nasıl ki paylaşımları okumak ve bilgilenmek için üyeliği zorunlu tutmuyorsak , aynı şekilde ayrılan kardeşlerimizin de kararlarına saygı duyuyoruz.
Her bir kardeşimizin ayrı ayrı değeri vardır bizim için.
İsimleri burada belirtilmeyen bir çok kardeşimiz daha var , faydalı paylaşımlarından istifade ettiğimiz ama artık forumda göremediğimiz ya da foruma ara ara uğrayan.
Sayfa içinde ismi geçmeyen kardeşlerimiz , artık hatırlanmadığını düşünebilir ki bu durum bizleri fazlasıyla üzer.
Amacımız sadece Rabbimizin rızasını kazanmaksa eğer , yine Onun rızasını gözeterek forumda ki varlığımızın nedenini hatırlamalı ve buna uygun davranışlar sergilemeliyiz inşaAllah.
Bu nedenle sayfanın uygunluğunu gözden geçirmenizi rica edeceğim sizlerden.
Göstereceğiniz anlayış için şimdiden teşekkür eder , hayırlı günler dilerim.
selamünaleyküm...
Amacımız sadece Rabbimizin rızasını kazanmaksa eğer , yine Onun rızasını gözeterek forumda ki varlığımızın nedenini hatırlamalı ve buna uygun davranışlar sergilemeliyiz inşaAllah.
Bu nedenle sayfanın uygunluğunu gözden geçirmenizi rica edeceğim sizlerden.
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Dedim ki;
Ey melun, boşuna çırpınma, Benim vekilim Allahımdır.Sen beni saptıramıyacaksın,Allahın izniyle bu güzel topluluğu dağıtamıyacaksın.
Selam ve Dua ile
kalp kırmak çok kolay yapması çok zor yazık yani birde nur_u secde ve kızı oda yok
selamün aleyküm resul kardeşim ve hafize annem...inşallah burdayım annem ama denk gelemiyoruz sanırım...Allaha emanet olasın
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Bizler burada,Allah rızası için bulunan kullarız inş.Çok güzel bir topluluk,çok güzel bir aileyiz.Burası benim huzurum,kütüphanem,gönül dostlarımın,din kardeşlerimin,ikinci ailemin olduğu bir yer.
Siteye çok şey katamasamda,Allah emeği geçen,katılımda bulunan tüm kardeşlerimizden Razı olsun,çok istifadelendim,bana çok şey kattı.
Zaman zaman kırgınlık demiyeyim de,benimde nefsime ağır gelen şeyler yaşadım,artık uğramama kararı almak üzere iken,birden beynimde şimşekler çektı,Hanife ne yapıyorsun,nereye uğramıyorsun,siz orada hepiniz kul değilmisiniz,hata kullara mahsus değilmi,nereden biliyorsun bunun sana nersinin bir oyunu olmadığını,orası sürekli,Allahın Adının anıldığı,Zikredildiği,Efendimizin sünnetlerinin okunup Slavatların getirildiği,duaların edilip,sahabe hayatlarının anlatıldığı,dini bilgilerin paylaşılıp,Yüce Kelam,Kur'an_ı Kerimin okunup Hatimlerin indirildiği bir yer değilmi.Sen nereyi terk ediyorsun,böyle yaparak,bir binadan bir tuğla eksilmeye mi çalışacaksın yoksa,bu kimin tuzağı oyunu olabilir,böyle bir topluluğun bir arada olmasını kim isteye bilir.ondan sonra
Dedim ki;
Hayır,nefsim sana uymayacağım,beni bu güzide kardeşlerimden,bu güzel topluluktan ayıramıyacaksın.
Dedim ki;
Ey melun, boşuna çırpınma, Benim vekilim Allahımdır.Sen beni saptıramıyacaksın,Allahın izniyle bu güzel topluluğu dağıtamıyacaksın.
Selam ve Dua ile