selamün aleyküm kardeşim.
öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki yazdığınız yorumlarınızdaki agresiflikten forum içinde rahatsız oluyorum.lütfen biz müslümanız kardeşiz böyle birbirimize karşı biraz daha saygılı olalım yumuşak davranalım.ben karşımdaki insanı anlayabilecek kadar oturmuş bir insanım.söylediniz şimdi siz bunu tamam hata bu şimdi bunu kime söylediniz bize hatanın insanlar söylenmesi gerekir diyorsunuz.bir hakl olarak hayrun nisa hanımın bu rahatsızlığımızdan haberi var mıdır.burda bunu konuşmak nasıl bir davranıştır.size göre doğru olan bana göre yanlışl olabilir ama bu benim sizi anlamadığım anlamına gelmez.
biz zaten müslümanlar olarak bu yapılanınyanlış olduğunu biliyoruz ve bunun idrakindeyiz ama burda bu konunun konuşulması beni rahatsız etti
selmetle
s.a...
hayrunisa gul hanımefendi bu yaptığı
hatalarının farkındadır....
nitekim gazete okuyan biri olduğuna göre bunlardan haberi vardır....(köşe yazarlar)
agresif değilim öyle algılamışsınız...
yapabileceğim bir şey yoktur....
ben hatalı bulduğum şeyi eleştiririm heleki taoplumu temsil ediyorsa....
tabi bu her insanın yaptığı hatayı açıkça söylerim demek değil şahsa söylemek ayrı
ama burda beni temsil eden bir kesim var değil mi ve bu şekilde temsil edilmekten rahatsızlık duyuyorum....
bu konunun konuşulması sizi memnun etmesi gereken yerde rahatsız etti..
susup kalsamıydık....
bakın herkes tepkili olabilir ama yansıtan yok bir kişi başı çekicek değil mi?
hanımefendiye yalnışını söyleyecek....
nitekim bu onun iyiliği içindir....
selametle...