Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

neo türbanlı ağır makyajlı first layd (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
cumhuriyet resepsiyonu varya..
hani şu 29 ekimde toplanması gereken ama paşaların (türban)! protestoları yüzünden
bir gün sonra verielen...

ortada bir fist layd...
hayrunisa gül....

neo bir başörtü modeli....
dahada ilginçi ağır bir makyaj....

bu yaptığınız ehl-i sünnet vel camaat anlayışına aykırı...
lütfen istirham ediyorum;
ya ehl-i sünnete uygun hicaba girin yada hicabtan vazgeçin....

çünkü bu ülkede islamı sulandırmak isteyelerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz..
siz amerikancı ılımlı islam derdine düşmüşleri takip etmektan vazgeçin lütfen...

ehl-i sünnet hanımefendisi gibi görünün....

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sa.valla eline,yüreğine sağlık.çok güzel dile getirmişsin.benimde dikkatimi çekmişti.birde neden erkeklerle tokalaştığına anlam veremedim.ben başı açık olmama rağmen (ha birde çalışma hayatının içindeyim)uzatılan elleri havada bırakıyorum.ılımlı islam bu olsa gerek.yazık

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
S.a
Emeğine sağlık kardeşim. bizlerin düşüncelerine tercüman olmuşsun..
Ehl-i sennet hanımefendisi mütevazi olur. köşkü baştan aşağı dekore ettirmez.
Allah ıslah etsin.

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
a.s...
bu kadını görünce içim açıyor...
islam'ın ne hale geldiğini bir kez daha tokat gibi yüzüme yiyorum....
neler uğruna ne değerlerimizi feda ediyoruz...
vesselam...

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
daha kötüleride oldu ve olacak
ben neler gördüm anlatsam şaşar kalırsınız
ama size şunu söylemek isterim ki:)))

yok yok
islam edep ve ahlakı gibi si yok
vallahi yok. billahi yok

yazık ki bir takım insanlar mevki uğruna gaflete düşebiliyorlar
allah ıslah eder inş.

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
sanırım bir çok arkadaş buraya kadar hep eleştirdi daha kendisinden bahsedildiğini bilmeyen bir bayanı.bence yazacak daha farklı bir şey bulsaydınız(daha dişe dokunur)bir çok kişi de yazabilirdi.insanların nasıl giyindikleri ne yaptıkları bizi ilgilendirmez.ama derseniz ki söz konusu bir ülkenin cumhurbaşkanının hanımı o zaman ben de alayım elime klavyeyi yazmaya başlayayım:bu hanımefendi sizin bahsettiğiniz ılımlı islamın gereğinden fazlasını yerine getiren bir insandır.ve evlidir.onun tokalaşması beyini ilgilendirir.evet güzel dinimizde bayanların erkeklerle tokalaşmasına iyi gözle bakılmıyor bunu izlerken ben de dikkat ettim.ama soruyorum size: o kadar çok uğraşıldı ki bu bayanla(kadın diyemiyorum daha bir kaba geliyor)siz kendinizi onun yerine koyun,türbanınızla ne kadar uğraşıyorlardır gün içinde,sizi ne kadar kararlıyorlardır her köşe yazılarında yazarlar,ne kadar eleştiriyorlardır.bütün bunlardan belki de sıkılmış olan bu bayan bir de tokalaşmayı düşünüp de daha ne kadar iş alacaktır başına.Allah aşkına yaşını başını almış bir bayanın bu işi yaptığı için Allah ,peygamber rızasını kazanmak istemesinden başka bir şey göremiyorum.kınamıyorum bu insanı,yaptığının doğru olduğunu da söylemiyorum ama eleştirirken insaflı olun diyorum.hiç kimseyi yaptığından dolayı neden yaptın diye sorgulayamayız.Allah ın affını diliyorum bu kulu için.bu hanımefendi tabir_i caizse islamı öcü gibi görenlere haddini bildirmek ve onlara bu güzel dini tanıtmak ve sevdirmek olabilir.böyle şeylerle vaktimizi harcamayalım lütfen.ülkenin daha bir çok sorunu var.başımızdakileri hep kötülersek bir yere varamayız.
Saygılar sunuyorum.selamet ile kalın

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
sanırım bir çok arkadaş buraya kadar hep eleştirdi daha kendisinden bahsedildiğini bilmeyen bir bayanı.bence yazacak daha farklı bir şey bulsaydınız(daha dişe dokunur)bir çok kişi de yazabilirdi.insanların nasıl giyindikleri ne yaptıkları bizi ilgilendirmez.ama derseniz ki söz konusu bir ülkenin cumhurbaşkanının hanımı o zaman ben de alayım elime klavyeyi yazmaya başlayayım:bu hanımefendi sizin bahsettiğiniz ılımlı islamın gereğinden fazlasını yerine getiren bir insandır.ve evlidir.onun tokalaşması beyini ilgilendirir.evet güzel dinimizde bayanların erkeklerle tokalaşmasına iyi gözle bakılmıyor bunu izlerken ben de dikkat ettim.ama soruyorum size: o kadar çok uğraşıldı ki bu bayanla(kadın diyemiyorum daha bir kaba geliyor)siz kendinizi onun yerine koyun,türbanınızla ne kadar uğraşıyorlardır gün içinde,sizi ne kadar kararlıyorlardır her köşe yazılarında yazarlar,ne kadar eleştiriyorlardır.bütün bunlardan belki de sıkılmış olan bu bayan bir de tokalaşmayı düşünüp de daha ne kadar iş alacaktır başına.Allah aşkına yaşını başını almış bir bayanın bu işi yaptığı için Allah ,peygamber rızasını kazanmak istemesinden başka bir şey göremiyorum.kınamıyorum bu insanı,yaptığının doğru olduğunu da söylemiyorum ama eleştirirken insaflı olun diyorum.hiç kimseyi yaptığından dolayı neden yaptın diye sorgulayamayız.Allah ın affını diliyorum bu kulu için.bu hanımefendi tabir_i caizse islamı öcü gibi görenlere haddini bildirmek ve onlara bu güzel dini tanıtmak ve sevdirmek olabilir.böyle şeylerle vaktimizi harcamayalım lütfen.ülkenin daha bir çok sorunu var.başımızdakileri hep kötülersek bir yere varamayız.
Saygılar sunuyorum.selamet ile kalın

s.a.....
zaten sanane bana ne diye diye islam bu hale geldi yani sizin gibi
zihniyetler yüzünden....
madem ılımlı islam islamı sevdirmeye çalışıyor
ıslamda namahremle tokalaşmak var mı bu islama ters değil mi?
yada türbanını takıyorsun iyi ne güzel o makyaj ne hafif olsa neyse ağır makyaj...gelme o zman o taoplantıya olsun bitsin....
gayrimeşru işlerle islama hizmet edilmez....
ne değerler gidiyor o ortamda....sen cumhurbaşkanının hanımısın bütün toplum seni örenek alıyr senin yaptığın şey ise örnek alınacak değil kınanıcak bir şeydir....
kardeş siz yine vurdum duymaz olmaya her koyun kendi bacağından asılır tabirini kullanmaya devam edin ...
ondan sonra neden islam bu halde diyin oldu mu???

son olark şu eklemeyi yapayım bunun böyle olucağını hükümet biliyordu...
başörtüsüne karşı laiklıği savunulduğunu vs..vs...
sen bunu bile bile çıktın yola...

s.a....

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
hani şu 29 ekimde toplanması gereken ama paşaların (türban)! protestoları yüzünden

ortada bir fist layd...
hayrunisa gül....

siz amerikancı ılımlı islam derdine düşmüşleri takip etmektan vazgeçin lütfen...

sa fatmacım kesinlikle sana katılıyorum seninde dediğin gibi onların ekmeğine yağ sürüyoruz o şekilde olup...Aeol

by-cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah başörtüsü den vazgeçmez chp li kadının biri mahkemeye verecekmiş hayrunnisa gülü köşkte başörtülü olduğu için arkadaşlar b u da bir gelişmedir aslında en tepedeki kişi kapalı

defne_su

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim biz kendi fikrimizi söylüyoruz zaten yıllarca benim tabirimle bazıları kendi hakimiyetlerini sürdürdüler şimdi başta olanlar bizi temsil ediyosa hiçbir taviz verilmemesi lazım bu tür baskılara karşı taviz veriliyorsa ve buna ılımlı islam deniosa olmasın efendim ılımlı islam halbuki ne kadar sevinmişdik sayın abdullah gül cumhurbaşkanı olunca bir takım şeyler değişecek diye ama görüyoruz ki değişen kendimiz değişmesi gerekenler değiştiriyor

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
koyun kendi bacağından asılmıyor hanımefendi.ben yapılanın doğru bir şey olduğunu savunmuyorum ama bu kişinin yaptığının neden bu kadar dikkat çektiğini vurgulamak istedim.memlekette başka sorunlar varken yazık ki böyle konuları da irdeleyebiliyorsunuz.daha çok savunması gereken insan olarak.ılımlı islam diye de bir şey yoktur.nerden çıkartıyorsunuz bu kelimeyi.peygamber efendimiz(s.a.s)zamanında ılımlı islam kavramı var mıydı?''sizin gibi zihniyetler ''tabiri de çok ağır bir söz.yakışmıyor.burda herkes görüşlerini dile getiriyor.sizin gibiyle başlarsak ben daha çok sizin gibileri ortaya atmak zorunda kalacağım.ama ben din kardeşimle münakaşaya girmek istemiyorum.görüşünüze de saygı duyuyorum.beni anlayanlara da anlamayanlara da teşekkürler.selamet ile kalın

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
koyun kendi bacağından asılmıyor hanımefendi.ben yapılanın doğru bir şey olduğunu savunmuyorum ama bu kişinin yaptığının neden bu kadar dikkat çektiğini vurgulamak istedim.memlekette başka sorunlar varken yazık ki böyle konuları da irdeleyebiliyorsunuz.daha çok savunması gereken insan olarak.ılımlı islam diye de bir şey yoktur.nerden çıkartıyorsunuz bu kelimeyi.peygamber efendimiz(s.a.s)zamanında ılımlı islam kavramı var mıydı?''sizin gibi zihniyetler ''tabiri de çok ağır bir söz.yakışmıyor.burda herkes görüşlerini dile getiriyor.sizin gibiyle başlarsak ben daha çok sizin gibileri ortaya atmak zorunda kalacağım.ama ben din kardeşimle münakaşaya girmek istemiyorum.görüşünüze de saygı duyuyorum.beni anlayanlara da anlamayanlara da teşekkürler.selamet ile kalın
s.a...
ilk önce uslübumdan dolayı kusura bakmayın ....celalli anıma denk geldi...
bakın ülkede daha önemli konular var diyorsunuzda
terör olayı olmadan önce türkiyenin gündeminde bu konu vardı takip ettiyseniz..yani benim bu konuya değinmem çok normaldir...
çünkü bu senin benim meselem değil bizim meselemiz öyle değil mi?
sen uyarıcaksın ikaz ediceksin ki kendine gelsin...
o köşe yazarları dediğiniz kişilere ben teşekkür ediyorum ki öyle yazılar yazıyor çünkü onlar öyle yazmasalar bşatakiler daha çok değerlerinden taviz verecek....hayrinisa gül kimi temsil ediyor ülkenin cumhurbaşkanının eşi yanı bir nevi türkiyeyi, kapalı olması dolayısıyla bir türkiyedeki kapalı muhafazakar kesmi temsil ediyor...
şimdi bu bayan böyle yaparsa kötü örnek olmuş olmaz mı ki oluyor...
boş vermeyelim....
her konuya değinelim ki benim açtığım konulara bakın ne demek istediğimi anlarsınız...
hakkınızı helal ediniz...
selametle...

havza

Kayıtlı Kullanıcı
slm

slm

ortada bir fist layd...
hayrunisa gül....

salm alykm bacım allah senden razı olsun azından bal akıyor inanki bunu bekledim bi allah dostu çıkarda yazarmı diye bu kadar olur canım bacım büyümsen ellerinden öperim allah sana cennetini ve cemalini nasip etsin bacım

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
S.A

S.A

Fatma Kardeşim Hakli Olabilirsiniz Yazdiklarinizda.fakat Bence Bunu Bir Kişiyi Ele Alarak Değilde Türbanliya Makyaj Yakişirmi Yada Türban Nasil Olmali Diye Yazsaydiniz Daha Ii Olurdu Bence.bu Yaptiğiniz Giybete Girmiyormu?madem Siz O Hanimefendinin Görüntüsünden Rahatsiz Oldunuz Allah Islah Etsin Deyip Onun Için Dua Edebilirdiniz Ilimli Islamiyet Bu Olsa Gerek.canim Hakkini Helal Et Kimseyi Kirmak Incitmek Istemem Ama Fikrim Bu.a.e.o

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
Dikkatimi şu çekti,anlayışınıza sığınarak belirtmek istiyorum.Burda açılan forumlara,fikirlere görüşlere herkes aynen katılmak zorunda değildir.Tabiki katıldığımız fikirler olduğu gibi,karşı çıktığımız fikirlerde olabilir.Teşekkür ettiğimiz gibi karşıda çıkabiliriz.Herkes katılırken iyi hoşta neden karşı bir fikir olunca hemen celelleniyoruz.Bu konuyu burda açtığım için kusura bakmayın ama; genelde başka forumlardada oluyor.Ve kimi zaman iki taraf bu kadar anlayışlı olamayabiliyor.Ve çok kaba hakaretlere neden oluyor.Lütfen biraz daha hoşgörü.:H

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Hayrunnisa Gül ün Makyajini Görmedm,yorumlarda Da Duymadim..fatma_zehra Teşekkürler..

Hayrunnisa Gül ün Makyajini Görmedm,yorumlarda Da Duymadim..fatma_zehra Teşekkürler..

Fatma Kardeşim Hakli Olabilirsiniz Yazdiklarinizda.fakat Bence Bunu Bir Kişiyi Ele Alarak Değilde Türbanliya Makyaj Yakişirmi Yada Türban Nasil Olmali Diye Yazsaydiniz Daha Ii Olurdu Bence.bu Yaptiğiniz Giybete Girmiyormu?madem Siz O Hanimefendinin Görüntüsünden Rahatsiz Oldunuz Allah Islah Etsin Deyip Onun Için Dua Edebilirdiniz Ilimli Islamiyet Bu Olsa Gerek.canim Hakkini Helal Et Kimseyi Kirmak Incitmek Istemem Ama Fikrim Bu.a.e.o

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
MAKYAJ YAPMASI NORMAL,KAMERALARIN KARŞISINDA ÇÜNKÜ..AMA AĞIR MAKYAJ YAKIŞMAZDI TABİ..HİÇ Bİ TESETTÜRLÜYE YAKIŞMAZ..AMA SONUÇTA KÖŞKTE BİZİ TEMSİL EDEN HAYRUNNİSA GÜL VAR DEĞİL Mİ...
OLSUN BE O DA ORTAMA AYAK UYDURMAK İÇİNDİR,GERİCİLER DEMESİNLER DİYEDİR..ELLLERİNİ SKIYORSA, Bİ BİLDİKLERİ VARDIR MUTLAKA...:evet
SELAM VE DUALARIMLA..

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı

s.a..
bu konu ile ilgili bakarsanız türbana makyaj yakışmıyor diye
bir form açmıştım....
bakın diğer kardeşimzin söylediği gibi orda muhafazakar kesimi temsil eden bir hanım var....
bizi temsil ediyorsa hicap çizgisine girecek...
yok bunu yapmayacaksa o cizgiden çıksın....
islamiyeti islamiyet gibi yaşayalım ve yaşatmaya çalışalım...
birilerinin gözüne hoş görünmek yada birilerini memnun etmek için değil....
kazanan taraf antiislamcılar kaybeden taraf ise biz oluyoruz....
ılımlı islam...bu terime zaten sinir oluyorum...
galiba bu ılımlı islam islami değerlerden taviz vermek olsa gerek....
vesselam...

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
Dikkatimi şu çekti,anlayışınıza sığınarak belirtmek istiyorum.Burda açılan forumlara,fikirlere görüşlere herkes aynen katılmak zorunda değildir.Tabiki katıldığımız fikirler olduğu gibi,karşı çıktığımız fikirlerde olabilir.Teşekkür ettiğimiz gibi karşıda çıkabiliriz.Herkes katılırken iyi hoşta neden karşı bir fikir olunca hemen celelleniyoruz.Bu konuyu burda açtığım için kusura bakmayın ama; genelde başka forumlardada oluyor.Ve kimi zaman iki taraf bu kadar anlayışlı olamayabiliyor.Ve çok kaba hakaretlere neden oluyor.Lütfen biraz daha hoşgörü.:H

s.a...
kardeş dikkat edersen celalli anıma denk geldiğimi belirttim....
kimse kimsenin fikrini kabullenmek yada onaylmak zorunda değil ama
göz var nizam var değil mi?
sizce orda yapılan şey doğru mu?
ben doğru olmadığını inandığım için eleştiriyorum....
islamı bu kadar basite aldıkları için eleştiriyorum....
neden birilerini memnun etmek için hayrunisa gül hanımefendi elin
adamları ile tokalaşacak...
bazılarına neden bu değerleri çiğnediği için sevinme fırsatı verilecek....
vesselam...

havza

Kayıtlı Kullanıcı
slm

slm

s.a...
kardeş dikkat edersen celalli anıma denk geldiğimi belirttim....
kimse kimsenin fikrini kabullenmek yada onaylmak zorunda değil ama
göz var nizam var değil mi?
sizce orda yapılan şey doğru mu?
ben doğru olmadığını inandığım için eleştiriyorum....
islamı bu kadar basite aldıkları için eleştiriyorum....
neden birilerini memnun etmek için hayrunisa gül hanımefendi elin
adamları ile tokalaşacak...
bazılarına neden bu değerleri çiğnediği için sevinme fırsatı verilecek....
vesselam...

selam aleyküm canım kardeşim seni çok sevdim ben yaa ama kaçırmışım neyse kısmet amaa birileri aa islam böyle imiş deyipte onlar gibi haramla tokalaşır örtüsünü şapka gibi yaparsa vay onların haline bacım vebal almak cok agır yüktür örnek olduklarını unutmamaları lazım allaha e.o.

leyla-1

Altın Üye
S.a
Emeğine sağlık kardeşim. bizlerin düşüncelerine tercüman olmuşsun..
Ehl-i sennet hanımefendisi mütevazi olur. köşkü baştan aşağı dekore ettirmez.
Allah ıslah etsin.
İnsanlar bir takım şeyleri suistimal edip kendilerini daha farklı gösterip insanların saf temiz duygularını kullanıyorlar dini bile kendilerine alet ediyorlar kabatte gizli ibadette fakat insanlarımız... neyse ben fazla insaların özellerine girmeyim allah ıslah etsin Rabbim herkesin kalbine göre mükatafını versin.
Selam ve dua ile...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt