aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
RE: NEFSİN ESİRİ OLMAMAK
nigdeli yazdı:
aliye_aliye yazdı:
nigdeli yazdı:
Nefsin hevâ ve heveslerine muhalefet etmek kadar hiçbir şeyle Allah'a ibadet edilmemiştir. Çünki nefsin heveslerine muhalefet ettiğin zaman, onun hastalığı kendisinin ilacı olur" (Risale-i Kuşeyriye s. 84).
selamun aleyküm güzel kardeşim..çok güzel uyarılardı...Allah razı olsun inş canım senden..İnş ibret almayı nasip eylesin Rabbim bizlere..Nefsi emmare nin şerrinden emin kılsın bizleri inşAllah..selametle kal inş kardeşim..a.e.o..B)
ve aleyküm selam canım kardeşim. amin, rabbim bizleri bir an bile nefsin peşinden sürüklemesin inşallah. güzel yorumun için çok teşekkür ederim güzel kardeşim. Rabbim razı olsun senden de inş. dualarımdasın. Allaha emanet ol. selametle kalB)
Allah razı olsun Aliyecim, Aynen sen ve annen de kardeşim...dualarımdasınız inş...
Canım kardeşim, İstanbul a gelmeyi istiyormuşsun galiba.. inşAllah nasip olur da gelirsen eğer, misafir etmek isteriz seni güzel kardeşim...İnşallah dualarımda olan kardeşimi görmek de nasip olur....Selametle kal inş canımB)B)
canım benim, rabbim senden her daim razı ve hoşnut olsun inşallah. güzel yüreğinle yine mest ettin beni canım, çok istiyorum oraya gelmeyi.. bu aralar niyetimiz var inş. tabi rabbim kısmet ederse.. olur da gelebilirsem, seninle görüşebilmeyi çok isterim.. güzel yüreğin ve samimiyetin için sana çok çok teşekkür ederim güzel kardeşim. eğer izmire yolun düşerse ben de seni beklerim haberin olsun buraları sana gezdiririm, seni ağırlamaktan da büyük memnuniyet duyarım... güzel duaların için sana çok teşekkür ederim. sağol. sen de her zaman dualarımdasın.. Allah razı olsun, dualarımız da kabul etsin inşallah Allaha emanet ol. selametleB)B)B)B)B)B)B)