Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

neden sigara içiyorsunuz? (2 Kullanıcı)

karapece

Kayıtlı Kullanıcı
RE: neden sigara içiyorsunuz?

s.a ya ben sigarayı bıraktım ama 2 ayda tam 20 kilo aldım.hiçte üzülmüyorum daha güzel oldum;)acaba ben kendimi mi kandırıyorum. sigaranın insana zararları ANNEANNEM HEP DER Kİ:KIZIM BU ZIKKIM İNSANIN DİNİNE DE ZARAR MALINADA ZARAR SAĞLIĞINA DA ZARAR...
BİR ABLAMIZ; BALIKESİRDE BİR ÖLÜ YIKAYAN ADAM VARMIŞ HACCA GİTMEK İSTİYORMUŞ FAKAT KAFİLELERDE SİGARA İÇİNLER OLUR DİYE GİTMEKTEN VAZ GEÇİYORMUŞ BİRGÜN OĞLU KAFİLEYİ AYARLAMIŞ İÇENLERDE İÇMEYECEĞİNE SÖZ VERMİŞ FAKAT İÇLERİNDEN BİRİ MOLA SIRASINDA DIŞARIDA İÇMİŞ TABİ ARABAYA BİNDİĞİ VAKİT ADAM KOKUYU ALIR VE BEN GERİ DÖNMEK İSTİYORUM DİYE TUTTURUNCA SORMUŞLAR "AMCA BİZDE SEVMİYORUZ AMA SENİN BU NEFRETİN NEDEN?" DEDİKLERİNDE ŞU CEVABI VERMİŞ:"BAKIN!BEN ÖNCELERİ ÖLÜ YIKIYICISIYDIM...ÖLÜ YIKADIĞIMDA SİGARA İÇİP İÇMEDİKLERİNİ HEMEN ANLARDIM...BİRDE ŞÖYLE BİR HUYUM VARDI YIKADIĞIM HER ÖLÜNÜN CENAZESİNE KATILIRDIM VE GÖRDÜĞÜM MANZARA HİÇTE HOŞ OLMAZDI ÇÜNKÜ SİGARA İÇEN KİMSENİN BURNUNDAN KULAKLARINDAN VE AVRET YERİNDEN ZİFT AKARDI VE BÖYLECE GÖMÜLMEK ZORUNDA KALINIRDI.İŞTE BENİM SİGARADAN NEFRET ETMEMİN SEBEBİ"DEMİŞ.BU DİNDE ZARAR
SAĞLIK YÖNÜNDEN ZARAR ŞİMDİ GENELDE SAĞLIKTAKİ ZARARLARI MALUM AMA FAZLASI VAR İÇKİ KULLANAN BİRİNİN VÜCUDUNDAN ONUN ETKİSİ VE PİSLİĞİ 40 GÜNDE TEMİZLENİR FAKAT SİGARA BÖYLE DEĞİL DİYELİM Kİ 6 SENE DE TEMİZLENİYOR DERLER YA YALAN SİGARA İÇEN KİŞİNİN KILCALDAMARLARI TEMİZLENMEZ Kİ BU DAMARLAR İNSAN İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR...BUNU KONFERANS DA DİNLEMİŞTİM...
MADDİ ZARAR İSE MESELA BENİM ZAMANINDA İÇTİĞİM SİGARANIN PARASINI BİR SENE BOYUNCA BİRİKTİRSEM UMRE RAHATLIKLA YAPARDIM.... MESELA EVLİ OLANLAR ÇOCUKLARININ RIZKINI KESİP BÖYLESİ BİR ZEHİRE YATIRIYOR DEĞİL Mİ

ALLAH KULLANAN HERKESİ BU İLLETTEN KURTARSIN...
ALLAH'A EMANET OLUN
SELAM VE DUA İLE

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

velcome yazdı:
değerli kardeşim ben ayrıca bir islami radyoda proğram yapıyorum bunu radyodan anons ettim tüm dinleyicilerim bile gülmüşler ..sizde gülün.allah seni yaşadığın sürece yüzünden gülücükleri eksik etmesin mutlu olacağınız her şey sizin olsun.mutluluk kapısı aralanıyorsa hiç durmadan girin çünki burası mutluluk kapısı bu arada allah rasülüne olan sevginiz beni etkiledi bundan dolayı allahın rahmet kapıları size hep açık olsun. bu duaya para istemem ..dua isterim lur değilmi. haydi yollarımız açık olsun gönlümüzce..allaha emanet ol

AYY NE KADAR GÜZEL,RADYODA PROĞRAM YAPIYORMUŞSUNUZ ÖYLEMİ...ÇOK HOŞ BİR DUYGU OLSA GEREK..BİRİLERİNİN SİZİ DİNLİYOR OLMASI..VE SİZİN BİRİLERİNE BİR ŞEYLER VERİYOR OLMANIZ...HARİKA...ÇOK GÜZEL YA...PAYLAŞMAK ÇOK GÜZEL...BU ANINIZIDA PAYLAŞMIŞSINIZ...GÜLMÜŞLER DİNLEYİCİLERİNİZ...OHHH BEE.RAHATLADIM ŞİMDİ....YALNIZ BEN GÜLMEMİŞİM DEMEKKİ...
DUALARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN...ALLAH'A EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE....

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

karapece yazdı:
s.a ya ben sigarayı bıraktım ama 2 ayda tam 20 kilo aldım.hiçte üzülmüyorum daha güzel oldum;)acaba ben kendimi mi kandırıyorum. sigaranın insana zararları ANNEANNEM HEP DER Kİ:KIZIM BU ZIKKIM İNSANIN DİNİNE DE ZARAR MALINADA ZARAR SAĞLIĞINA DA ZARAR...
BİR ABLAMIZ; BALIKESİRDE BİR ÖLÜ YIKAYAN ADAM VARMIŞ HACCA GİTMEK İSTİYORMUŞ FAKAT KAFİLELERDE SİGARA İÇİNLER OLUR DİYE GİTMEKTEN VAZ GEÇİYORMUŞ BİRGÜN OĞLU KAFİLEYİ AYARLAMIŞ İÇENLERDE İÇMEYECEĞİNE SÖZ VERMİŞ FAKAT İÇLERİNDEN BİRİ MOLA SIRASINDA DIŞARIDA İÇMİŞ TABİ ARABAYA BİNDİĞİ VAKİT ADAM KOKUYU ALIR VE BEN GERİ DÖNMEK İSTİYORUM DİYE TUTTURUNCA SORMUŞLAR "AMCA BİZDE SEVMİYORUZ AMA SENİN BU NEFRETİN NEDEN?" DEDİKLERİNDE ŞU CEVABI VERMİŞ:"BAKIN!BEN ÖNCELERİ ÖLÜ YIKIYICISIYDIM...ÖLÜ YIKADIĞIMDA SİGARA İÇİP İÇMEDİKLERİNİ HEMEN ANLARDIM...BİRDE ŞÖYLE BİR HUYUM VARDI YIKADIĞIM HER ÖLÜNÜN CENAZESİNE KATILIRDIM VE GÖRDÜĞÜM MANZARA HİÇTE HOŞ OLMAZDI ÇÜNKÜ SİGARA İÇEN KİMSENİN BURNUNDAN KULAKLARINDAN VE AVRET YERİNDEN ZİFT AKARDI VE BÖYLECE GÖMÜLMEK ZORUNDA KALINIRDI.İŞTE BENİM SİGARADAN NEFRET ETMEMİN SEBEBİ"DEMİŞ.BU DİNDE ZARAR
SAĞLIK YÖNÜNDEN ZARAR ŞİMDİ GENELDE SAĞLIKTAKİ ZARARLARI MALUM AMA FAZLASI VAR İÇKİ KULLANAN BİRİNİN VÜCUDUNDAN ONUN ETKİSİ VE PİSLİĞİ 40 GÜNDE TEMİZLENİR FAKAT SİGARA BÖYLE DEĞİL DİYELİM Kİ 6 SENE DE TEMİZLENİYOR DERLER YA YALAN SİGARA İÇEN KİŞİNİN KILCALDAMARLARI TEMİZLENMEZ Kİ BU DAMARLAR İNSAN İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR...BUNU KONFERANS DA DİNLEMİŞTİM...
MADDİ ZARAR İSE MESELA BENİM ZAMANINDA İÇTİĞİM SİGARANIN PARASINI BİR SENE BOYUNCA BİRİKTİRSEM UMRE RAHATLIKLA YAPARDIM.... MESELA EVLİ OLANLAR ÇOCUKLARININ RIZKINI KESİP BÖYLESİ BİR ZEHİRE YATIRIYOR DEĞİL Mİ

ALLAH KULLANAN HERKESİ BU İLLETTEN KURTARSIN...
ALLAH'A EMANET OLUN
SELAM VE DUA İLE
[big]KARDEŞLER BU YAZIYI OKUMANIZDA FAYDA VAR HAKKINIZI HELAL EDİN[/big]

KARDEŞİM SİZDENDE ALLAH RAZI OLSUN SİGARANIN EN KÖTÜ ZARARLARINDAN BİRİDE BU

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

SEVGİLİ İREME KARDEŞİM KARAPEÇE KARDEŞİMİZİN BİR YAZISI VAR SANIYORUM HERKES OKUMUŞ OLACAK SİGARA İÇEN BİR İNSAN ÖLDÜĞÜ ZAMAN EDP YERLERİNDEN SİYAH ZİVTLER GELİYORMUŞ ÖYLESİNE KORKTUMKİ AMAN ALLAHIM BU NE DEDİM. İYİYKİ BABASI KIZI VERMEMİŞ İYİYKİ BENDE BU SİGARAYI BIRAKMIŞIM YA ÖLDÜĞÜM ZAMAN KİMSE CENAZEMİ YIKAMAZDI KARA KAPLI KİRLİ NİYAZİ GİBİ GİDERDİK GÜMBÜRTÜYE NEYSE SİZE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM BU KONUYU BENİMLE PAYLAŞTINIZ DAHA PAYLAŞACAK ÇOK ŞEYLERİMİZ VAR GÖNLÜMÜZDE ONLARIDA PAYLAŞIRIZ İNANIN DÜNYA ÇOK KÜÇÜK ,İNSANIN KARŞISINA NE ZAMAN NEYİN ÇIKACAĞI BELLİ DEĞİL HERŞEY OLABİLİYOR.AMAN KENDİNİZE DİKKAT EDİN .ALLAHIN HER GÜZEL GÜNÜ TABİKİ SİZİN OLSUN YARISIDA BENİM KENDİNİZE İYİİ BAKIN ..İSTERSENİZ RADYO PROĞRAM KASETİMİ GÖNDEREBİLİRİM..SELAM.VE.DUA.İLE

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

AYY NE KADAR GÜZEL,RADYODA PROĞRAM YAPIYORMUŞSUNUZ ÖYLEMİ...ÇOK HOŞ BİR DUYGU OLSA GEREK..BİRİLERİNİN SİZİ DİNLİYOR OLMASI..VE SİZİN BİRİLERİNE BİR ŞEYLER VERİYOR OLMANIZ...HARİKA...ÇOK GÜZEL YA...PAYLAŞMAK ÇOK GÜZEL...BU ANINIZIDA PAYLAŞMIŞSINIZ...GÜLMÜŞLER DİNLEYİCİLERİNİZ...OHHH BEE.RAHATLADIM ŞİMDİ....YALNIZ BEN GÜLMEMİŞİM DEMEKKİ...
DUALARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN...ALLAH'A EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE....

İREME KARDEŞİM ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZE HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLERİM..SAYGILARIMLA

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

G: benim için kendini yakan tek dost
VALLA DOGRU

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK ŞÜKÜR ÖYLE BİR ZIKKIMI KULLANMIYORUM. İÇENLEREDE KARŞIYIM...

ALLAH RAZI OLSUN... S.A.

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

baltefsiri yazdı:

ALLAH RAZI OLSUN... S.A.
amin ecmain kardeşim.sigara içenleri uyarmak lazım.
velcome kardeşimizin başına gelenlere baksanıza evde kalmanıza bile yok açıyor.:D:D:D

karapece

Kayıtlı Kullanıcı

s.a efendim dilerim RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN...YALNIZ velcome demiş ki kimse beni yıkamazdı ama durum şu yıkandıktan sonra zift akıyor buda gusulü tehlikeye sokuyor bu sebeb ile yıkardılar ama ALLAH muhafaza sonrası kötü.....
EMANETÇİLERİN EN GÜZELİNE EMANETSİNİZ...
SELAM VE DUA İLE

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

SEVGİLİ İREME KARDEŞİM KARAPEÇE KARDEŞİMİZİN BİR YAZISI VAR SANIYORUM HERKES OKUMUŞ OLACAK SİGARA İÇEN BİR İNSAN ÖLDÜĞÜ ZAMAN EDP YERLERİNDEN SİYAH ZİVTLER GELİYORMUŞ ÖYLESİNE KORKTUMKİ AMAN ALLAHIM BU NE DEDİM. İYİYKİ BABASI KIZI VERMEMİŞ İYİYKİ BENDE BU SİGARAYI BIRAKMIŞIM YA ÖLDÜĞÜM ZAMAN KİMSE CENAZEMİ YIKAMAZDI KARA KAPLI KİRLİ NİYAZİ GİBİ GİDERDİK GÜMBÜRTÜYE NEYSE SİZE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM BU KONUYU BENİMLE PAYLAŞTINIZ DAHA PAYLAŞACAK ÇOK ŞEYLERİMİZ VAR GÖNLÜMÜZDE ONLARIDA PAYLAŞIRIZ İNANIN DÜNYA ÇOK KÜÇÜK ,İNSANIN KARŞISINA NE ZAMAN NEYİN ÇIKACAĞI BELLİ DEĞİL HERŞEY OLABİLİYOR.AMAN KENDİNİZE DİKKAT EDİN .ALLAHIN HER GÜZEL GÜNÜ TABİKİ SİZİN OLSUN YARISIDA BENİM KENDİNİZE İYİİ BAKIN ..İSTERSENİZ RADYO PROĞRAM KASETİMİ GÖNDEREBİLİRİM..SELAM.VE.DUA.İLE

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı

tebessumd yazdı:
baltefsiri yazdı:

ALLAH RAZI OLSUN... S.A.
velcome kardeşimizin başına gelenlere baksanıza evde kalmanıza bile yok açıyor.:D:D:D

ALEYKÜM SELAM,
EVDE KALMIŞ OLDUĞUMU VE BİRİNİ ARADIĞIMI İMA EDER GİBİSİNİZ.. NE ALAKA.....

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

baltefsiri yazdı:
tebessumd yazdı:
baltefsiri yazdı:

ALLAH RAZI OLSUN... S.A.

ALEYKÜM SELAM,
EVDE KALMIŞ OLDUĞUMU VE BİRİNİ ARADIĞIMI İMA EDER GİBİSİNİZ.. NE ALAKA.....

yanlış anlaşılma olmuş kardeşim.siz evlilikle ilgili bir ifade kullanmamışsınızki ben size karşı bir şeyleri ima etmeye çalışayım.velcome kardeşimiz sigara içtiği için kız vermemişler.ondan örnek alarak yeni bir zararını söylemek istedim burda.evde kalmanıza bile yol açıyor diye genel bir ifade kullanmıştım.her neyse hakkınızı helal edin kardeşim .s.a

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

karapece yazdı:
s.a efendim dilerim RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN...YALNIZ velcome demiş ki kimse beni yıkamazdı ama durum şu yıkandıktan sonra zift akıyor buda gusulü tehlikeye sokuyor bu sebeb ile yıkardılar ama ALLAH muhafaza sonrası kötü.....
EMANETÇİLERİN EN GÜZELİNE EMANETSİNİZ...
SELAM VE DUA İLE
a.s kardeşim.amin ecmain inşallah.B)

A: ağıza tat veriyo

B: yemekten sonra değişilmez

C: çok çay içiyorum yardımcı oluyo

D: ölümü istiyorum! psikopatım.smiley

E: özenti olarak başladım tiryaki oldum

F: benim hayatım onsuz olmaz

G: benim için kendini yakan tek dost

H: içmiyomkismiley

I: arkadaş ortamı

onlarca zararları olduğu halde neden sigara içiyoruz?yorumlarınızı bekliyorum.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

Avukat yazdı:
BİR ŞIK EKSİK SANIRIM Ğ:İÇİYORDUM BIRAKTIM ÇOK ŞÜKÜR:D

ALLAH RAZI OLSUN.EMEĞİNE SAĞLIK.VERİLEN HAYATI VE VÜCUDU RABBİNDEN EMANET ALDIĞINI BİLMEYEN VE GAFLETE DÜŞENLERE MUSALLAT EDİLEN BİR MUSİBETTİR SİGARA ÇOK ŞÜKÜR NAMAZA BAŞLADIĞIMIN ERTESİ GÜNÜ RABBİM BENİ BU İLLETTEN KURTARDI MUCİZE KABİLİNDEN.

bir şık daha ben ekleyeyim
-ben onu bırakmak istiyorum,ama o beni bırakmıyor.hem onu yarı yolda bırakmakla ahde vefasızlık yapmak istemiyorum.nede olsa bir yaşanmışlık var.mazimiz var. (BU ACZİN İFADESİ , YANİ BENİM)

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

mk5834 yazdı:
Avukat yazdı:
BİR ŞIK EKSİK SANIRIM Ğ:İÇİYORDUM BIRAKTIM ÇOK ŞÜKÜR:D

ALLAH RAZI OLSUN.EMEĞİNE SAĞLIK.VERİLEN HAYATI VE VÜCUDU RABBİNDEN EMANET ALDIĞINI BİLMEYEN VE GAFLETE DÜŞENLERE MUSALLAT EDİLEN BİR MUSİBETTİR SİGARA ÇOK ŞÜKÜR NAMAZA BAŞLADIĞIMIN ERTESİ GÜNÜ RABBİM BENİ BU İLLETTEN KURTARDI MUCİZE KABİLİNDEN.

bir şık daha ben ekleyeyim
-ben onu bırakmak istiyorum,ama o beni bırakmıyor.hem onu yarı yolda bırakmakla ahde vefasızlık yapmak istemiyorum.nede olsa bir yaşanmışlık var.mazimiz var. (BU ACZİN İFADESİ , YANİ BENİM)
ALLAH CC. YARDIMCINIZ OLSUN.inşallah bırakırsınız kardeşim.s.a.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

içmiyorum içenlerede hiç yakıştırmıyorum bile bile yapıyorlar.İradelerini çok zayıf olarak goruyorum kendi düşüncem ayrıca bu konu sureklı gundemde ve hep aynı seyler soylenıyor yani sigara zararları ama kimsenın pek taktıgı yok aynı yola devam diyorlarrrr....

karapece

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ii benim cevabım D ve G ŞIKLARI OLURDU
SELAM VE DUA İLE

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

A.S. ALLAH CC KORUSUN EFENDİM SİTEDE AKLI SELİM BİR İNSAN GİBİ GÖRÜNÜYORSUNUZ NE PSİKOPATI:D:D:D:D
BENİM İÇİN KENDİNİ YAKAN TEK DOST DİYORSUNUZ :(

karapece

Kayıtlı Kullanıcı

tebessumd yazdı:
A.S. ALLAH CC KORUSUN EFENDİM SİTEDE AKLI SELİM BİR İNSAN GİBİ GÖRÜNÜYORSUNUZ NE PSİKOPATI:D:D:D:D
BENİM İÇİN KENDİNİ YAKAN TEK DOST DİYORSUNUZ :(

S.A ABLAM ONLARI İÇTİĞİM ZAMANLAR DÜŞÜNÜYORDUM...ŞİMDİ DEĞİL AMA YİNE DE PEK AKLI SELİM BİRİ OLDUĞUM SÖYLENEMEZ:D:D:D
ŞAKA BİR TARAFA RABBİM TÜM KARDEŞLERİMİZE O İLLETİ BIRAKMAYI NASİB ETSİN İNŞ.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

[big]ALLAHIN İZNİ İLE SİGARAYI BU GÜN CUMA SAATİNDE BIRAKTIM.İNŞAALLAH ÖMRÜMCE İÇMEYECEĞİM.DUA EDİN NE OLUR BANA[/big]

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt