Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ne yapmalıyım? (1 Kullanıcı)

canom

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm huyela hanım, tavsiye ettiğiniz siteye üye oldum çok teşekür ederim çok güzel artık ususi dualarımdasınız saygılarımla ALLAHA emanet olun.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun kendinizi sıkmayın arkadaşlar çok güzel anlatmışlar tavsiyelerini dikkate alın inşaAllah çok iyi bir hafız olursunuz

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun kendinizi sıkmayın arkadaşlar çok güzel anlatmışlar tavsiyelerini dikkate alın inşaAllah çok iyi bir hafız olursunuz

ALLAH razı olsun rüyam3 gercekten arkadaşlarım cok guzel tavsiyelerde bulundular cogunu uygulamaya basladım bile:)RABBİM sizinde gönlünüzü göre versın.ALLAHA emanet olun.

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
televizyon gibi boş şeylerle aklını karmakarışık edersin..yani sadece öğrenmek istediğin şeylerle meşgul olursan iyicene kavrayıp unutmazsın ama gereksiz diğer bilgileride doldurmaman gerek ve.. çok ayrıntıya girme belli başlı şeyleri öğrenmeye bak...Bilgi kirliliği yaratma kafanda..

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
televizyon gibi boş şeylerle aklını karmakarışık edersin..yani sadece öğrenmek istediğin şeylerle meşgul olursan iyicene kavrayıp unutmazsın ama gereksiz diğer bilgileride doldurmaman gerek ve.. çok ayrıntıya girme belli başlı şeyleri öğrenmeye bak...Bilgi kirliliği yaratma kafanda..

ALLAH razı olsun senator cok sagolun tabi önemli olan dogru ve faydalı bilgilerle dolanmak.televizyona gelınce bıraktım ama gözüm alışmış heralde bazen farketmıyorum birde bakıyorumkı televizyon izlıyorum.cok zaman kaybı bizi ibadetlerımızden alıkoyuyor.ALLAH dogru ve takvalı yaşamayı cümlemize nasıb etsın.tavsıyelerınız için tekrar teşekkur ederim senator ALLAHA emanet olunuz

cnryldry

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum vesselam
benimde eskide olan oyle huylarım vrdı ama cozumunu en sonunda buldum aklımda tutamadığım herseyi bi ajandaya yazıyorum zaten istesende istemesende yazdıgın seyleri otomatikmen beyin ezberliyor bence bide onu dene
saygılarımla

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum vesselam
benimde eskide olan oyle huylarım vrdı ama cozumunu en sonunda buldum aklımda tutamadığım herseyi bi ajandaya yazıyorum zaten istesende istemesende yazdıgın seyleri otomatikmen beyin ezberliyor bence bide onu dene
saygılarımla

eveet cok iyi bir fikir olabılır aslında sagolsın kardeşım ALLAH razı olsun.bana yardımcı oldugunuz için hepinizden ALLAH razı olsun.bundan sonra inşallah hepiniz dualarımdasınız.selametle kalın cnryldry kardeşim

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
huyela kardeşim ALLAH razı olsun tamam sıteye gırebıldım sagolun:)buarada mektubat kıtabını arapca hocası bır abıden buldum 1.cıldini verdı dün okumaya basladım.hayırlı ramazanlar

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
huyela kardeşim ALLAH razı olsun tamam sıteye gırebıldım sagolun:)buarada mektubat kıtabını arapca hocası bır abıden buldum 1.cıldini verdı dün okumaya basladım.hayırlı ramazanlar

Cenabı Hak cümlemizden razı olsun. Ama hangi yayınevi merak ettim. Müstekim zade Süleyman Seadettin efendinin 'rahmetullahi teala aleyh' terceme ettiği mektubatı tavsiye etmiştim size. İnşaallahü teala odur. Çünki bu zat mehmet emin tokadi hazretlerinin 'rahmetullahi teala aleyh' talebesidir.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
merve yayın evinin arapcadan cevıren abdulkadır aycıcek dıyor

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
merve yayın evinin arapcadan cevıren abdulkadır aycıcek dıyor

Eyvahh

Sakın çok sakın. Para için yapılan terceme faideden çok zarar verir. Allah korusun insanı kitabın asıl yazarına yani İmam-ı Rabbani hazretlerine bile düşman yapabilir.

Benim size özellikle o tercemeyi tavsiye etmem, o yolun büyüklerinden birinin terceme yaptığı içindir. O kitabı gerçekten anlıyamayız bir çok yerini. Bu yüzden ehli tarafından terceme edilmesi gerekir. Tasavvuftan haberi olmayan istediği kadar arabi ve farisi bilsin. O kitabta yazınları hal haline getirmedikçe terceme edemez.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
huyela kardeşim ALLAH razı olsun bu hafta yoktunuz.ozaman ben o kitabı okumayı bırakayım inşallah dediginiz kitabı bulabılırım olamazsa o siteden isteteyım elimde olması daha iyi olur.hayırlı bayramlar:)

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
huyela kardeşim ALLAH razı olsun bu hafta yoktunuz.ozaman ben o kitabı okumayı bırakayım inşallah dediginiz kitabı bulabılırım olamazsa o siteden isteteyım elimde olması daha iyi olur.hayırlı bayramlar:)

Cenabı hak cümlemizden razı olsun. Bahsettiğiniz tercemeyi bizzat bildiğim için böyle konuşuyorum. Önceleri tasavvufa karşı olanlar bakıyorki tasavvuf kitabı iyi gidiyor, başlıyor çala kalem onu terceme etmeye. Dolayısıyla okuyanada zararı oluyor. Siteden istediğiniz takdirde ücretsiz bir temin ederler.

Sizede hayıırlı bayramlar :) Rabbim rızasından ayırmasın .

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
huyela kardeşim ALLAH razı olsun artık birşey istemeye utanır oldum ama ben bu hakıkatkitapevi.com sıtesıne gıremıyorum ingilizce bir sıte cıkıyor nasıl yapacam?:(

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun hiç dikkat etmemişim:)

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
her kitap okuyuşumda hususi dua ediyorum huyela kardeşim ögrendıgım her bilgi için rabbim sizin kesenıze bol sevaplar versin.sizi islama hizmet eden önde insanlardan eylesin:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt