Aleyküm Selam
Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun kendinizi sıkmayın arkadaşlar çok güzel anlatmışlar tavsiyelerini dikkate alın inşaAllah çok iyi bir hafız olursunuz
televizyon gibi boş şeylerle aklını karmakarışık edersin..yani sadece öğrenmek istediğin şeylerle meşgul olursan iyicene kavrayıp unutmazsın ama gereksiz diğer bilgileride doldurmaman gerek ve.. çok ayrıntıya girme belli başlı şeyleri öğrenmeye bak...Bilgi kirliliği yaratma kafanda..
aleykum vesselam
benimde eskide olan oyle huylarım vrdı ama cozumunu en sonunda buldum aklımda tutamadığım herseyi bi ajandaya yazıyorum zaten istesende istemesende yazdıgın seyleri otomatikmen beyin ezberliyor bence bide onu dene
saygılarımla
http://kitap.hakikatkitabevi.com/cgi...@1}?firsthit
08-Mjdeci Mektblar
bu sitelere giremedim huyela kardeşim digerlerine girdim üye oldum
Huyela kardeşim bundan sonra hususi dualarimdasiniz emin olabilirsiniz.allah razi olsun.
huyela kardeşim ALLAH razı olsun tamam sıteye gırebıldım sagolunbuarada mektubat kıtabını arapca hocası bır abıden buldum 1.cıldini verdı dün okumaya basladım.hayırlı ramazanlar
merve yayın evinin arapcadan cevıren abdulkadır aycıcek dıyor
huyela kardeşim ALLAH razı olsun bu hafta yoktunuz.ozaman ben o kitabı okumayı bırakayım inşallah dediginiz kitabı bulabılırım olamazsa o siteden isteteyım elimde olması daha iyi olur.hayırlı bayramlar