emelfurkan
Kayıtlı Kullanıcı
Selam,araniza yeni katildim.umarim doğru yere konu yaziyorum.arkadaslar sikintim var.ne yapacağimi bilmiyorum.evliyim.1oğlum var.mesleğim öğretmenlik.calişmayi istiyorum.ama basörtü yüzünden ne yapsam bilmiyorum.okadar okudum hep hedefim vardi calisip ekonomik özgürlüğümü elime almak.ailemde istedi onlari daha cok baskisina uğradim.annem hep'babaniz sizin için yabanci ülkeye gitti sizin için calisiyor....vs'anlayin yani.üniv.3 te kandi istegimle kapandi.ailem istemedi.cok aciktim.içimden geldi kapandim.ama simdi calişsam basörtümü acacagim calişmasam ailemin emekleri sosyal baski .okuda ne oldu.bosa oldu.....vs.laflari kaldiramiyorum.maddi durumumuzda iyi.ama ben daha iyi olmak istiyorum.esimden para almak istemiyorum.dokunuyor bana.bu seferde kendini beğenmiş gururlu gibi oluyorum.yani kalbim sikiliyor.arkadaslar kendimi caresiz hissediyorum,içimden hep aglamak geliyor,yalniz hissediyorum.herseyim var.beni üzen bu calişma problemi.cok takinti haline getirdim.
Lütfen bana bir seyler yazin size yüreğimi actim.ne yapayim.şöyle kuşlar gibi hafif olmak istiyorum.
Lütfen bana bir seyler yazin size yüreğimi actim.ne yapayim.şöyle kuşlar gibi hafif olmak istiyorum.