Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ne olur tıklayın muhtacım duanıza (1 Kullanıcı)

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm

selamunaleyküm

selamunaleyküm kardesim durumuna cok üzüldüm senin icin aklima geldikce dua edecegim insallah SANA sabir esinede allahtan hidayet dileyecegim....insallah sabrinin sonuna sen kazanmis olacaksin.hic üzülme...rabbim yar ve yardimcin olsun insallah...

zeymes

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Kardeşim Durumun çok üzücü Veçok Yaraliyici Allah Yardimcin Olsun Sana Tavsiyem Serkan Tekinin Kuran Daki şifali Dualar Kitabini Alman Ve Ordaki Kendini Sevdirme Duasi Var Aynen Uygularsan Samimi Bir Kalplen Yaparsan Inşallah şifa Bulursun Ve Kuran Okumayi Biliyorsan Nisa Suresini çok Oku Allah Yardicin Olsun

zeymes

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Kardeşim Durumun çok üzücü Ve çok Yaraliyici Allah Yardicin Olsun Sana Tavsiyem Serkan Tekinin Kuran Daki şifali Dualar Kitabini Alman Ve Ordaki Kendini Sevdirme Duasi Var Aynen Uygularsan Vesamimi Bir Kalplen Yaparsan Inşallah şifani Bulursun Bide Kuran Okumayi Biliyorsan Nisa Süresini çok Oku Buna Emin Olki Gelen çocuk Sizin Yüzünüzü Güldürecektir Eğer Kiz Olursa Ismini Nisa Anlami Hayili Kadin Hayirlara Vesile Olmasini Diler Veseni Rabbime Emanet Ediyorum O Sana Yeter Yeterki Sen Ona Dayan Duam Seninle Zeynep

orumceq

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum Sultan ne desem boş laf yetiştirmey egeldimi herkes öğüt verir keşk eyapmasayduın evlenmeseydin vs der ya işte o duruma düşmek istemiyorum ama bende senin yasında bi evlilik yaptım ve sonuc hüsran oldu tabiki demem o ki yas karsındaki insanın doğru olduğuna karar vermek için çok erken bir yas gerci ALLAH iyilerle karsılastırsın ama illede şu duayı okursam evliliğim iyileşir diye düşünme ALLAH a yönel ve içinden geldiği gibi dua et bildiğin tüm ayetleri oku ne bileyim söylemesi anlatması çok zor sakın ola ki eşine aynı üslupla cevap verme ailenede durumu açıkla en kısa zamanda evet mutlaka kızacaklardır biz sana demiştik diyeceklerdir ama sonucta ailen sana sırtını dönüp gitmezler o yüzden kendi içine atıp iyice kendini bunalıma sokma.ALLAH yardımcın olsun dualarımdasın hoşçakal...

omer58

Kayıtlı Kullanıcı
kardeş öncelikle allah yardımcın olsun
anlattığına göre durumun çok zor
ama unutma yüce rabbimizin hoşnut olmadığıhelallerden birisidir boşanmak.
onun için mücadele vermelisin kocanın muhakkak bir zaafı vardır
ona iyilikle yaklaşmayı dene sabırlı ol
ben senin durumunda çok insana yardımcı oldum beraberce aşyık sorunlarını allah ın izniyle
eğer istersen sanada yardımcı olmaya çalışırım devamlı olarak
allah a emanet ol
pozitif düşün
yanlızca allah tan um

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
kardeş öncelikle allah yardımcın olsun
anlattığına göre durumun çok zor
ama unutma yüce rabbimizin hoşnut olmadığıhelallerden birisidir boşanmak.
onun için mücadele vermelisin kocanın muhakkak bir zaafı vardır
ona iyilikle yaklaşmayı dene sabırlı ol
ben senin durumunda çok insana yardımcı oldum beraberce aşyık sorunlarını allah ın izniyle
eğer istersen sanada yardımcı olmaya çalışırım devamlı olarak
allah a emanet ol
pozitif düşün
yanlızca allah tan um

tabi ömer58 banada yardımcı olmanı isterim çok sağolun arkadaşlar allah hepinizden razı olsun.

DAĞLARKIZI

Kayıtlı Kullanıcı
Sayin Dertli Kardeşim ;üzülme Hepimiz Evlilikte Neler Geçirdik Kocalarin Huyu Bu...ben De çok Aşağilandim Hakaret Gördüm.. Sakinleşince çok üzüldüğümü Bunlari Hak Etmediğimi Söyledim Hep ...sakinlikle Hizmetimi Artirdim Utandirdim Yavaş Yavaş Düzeldi şimdi çok Iyiyiz çok şükür...mülk Süresini Yaazan Din Kardeşim Allah Razi Olsu şimdi Açtim Hem Dinliyorum Hem De Not Yaziyorum ..allahim Hepinizi Korusun..amiin

DAĞLARKIZI

Kayıtlı Kullanıcı
Dertli Kardeşim Bildiğim Bütün Dualari Okuayacğim Saana Allahim Kabul Etsin Inşallah ...bebeğine Yüce Rabbimin Emanetine Iyi Bak Kendine De...

saygül

Kayıtlı Kullanıcı
s.a önce allh yardımcın olsun inan toplumumuzun geneli mutsuz herkesin imtihanı faklı hatta tlv yonda bi pskolog demiştiki evliliklerin yüzde 80 kötü gidiyomuş içinde allhkorkusu kalmamış insanların allh korkuları olsa eşler bir emanettir böyle yapamazlar rabbim eşine ve tüm kardeşlerimize hidayet versin .sana tavsiyem şu biraz mücadele et sabret ama sonunda senin sağlığın zarara uğrucaksa bence 2.ciyi yapmadan ayrılman çünkü 1 çocuk 2 çocuk çok şeyi değiştirir .sende sağlığını kaybedersen hem bedeni hem ruhi inan kimseye bakamassın inan balık baştan kokar.ama inan düzelir evliliğn inş mutlu olursun tmm ablamm çünkü çoğu insan baştan ayrılsaydım şimdi dert sahibi olmazdım demiştir tmm cnm
allh ya ve yardımcın olsunn....

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepinizden de razı olsun mülk süresini okuyucam bildiğim dualarıda okuyucam.şimdilik şiddetini görmüyorum bundan sonrada görmem iinş.alllah ben ve ben gibilerine yardım etsin.

Sevdalinka_

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepinizden de razı olsun mülk süresini okuyucam bildiğim dualarıda okuyucam.şimdilik şiddetini görmüyorum bundan sonrada görmem iinş.alllah ben ve ben gibilerine yardım etsin.

çok eski bir konu tesadüfen denk geldim ve çok üzüldüm. büyük ihtimalle artık girmiyorsunuz foruma. ama ben yine de sormak istiyorum belki bilenler vardır. şimdi eşinizle aranız nasıl? çocuğunuz büyümüştür bile.. bilen kardeşlerimiz var mı kardeşimizin durumunu?

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcın olsun ....
İnşallah hayırlısıyla düzelir
Rabbim sana gönlündekini hayırlı kılsın...
Allah ın selamı üzerinde olsun.

imported_figen__

Kayıtlı Kullanıcı
ahh su insanlar

ahh su insanlar

kimseye guvenilmiyo yaa insanlar neden boyle rabbim hepimize hidayet nasip etsin cogu zaman yasamak guzel cogu zaman cok zor bi durum oluyo ne gelirse insanlardan geliyo offfff niye boyle insallah arkadasim seninde yuzun guler belliki sende bir sinavdan geciyosun rabbim en kisa zamanda insallah dualarina karsilik verir once sabir dualarimiz seninle sen kimseye degil once rabbine sigin sana yardim edecek yanliz o hepimizede elbeeteki ondan baska yar ve yardimcimiz yok rabbim bizi bize birakma nolurrrr:a03:

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam. Aramıza hoşgeldiniz kardeşim. Hayırlara vesile olması temennilerimle. Allah sizinle olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt