Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ne olur tıklayın muhtacım duanıza (1 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim.öncelikle eşine Allah hidayet versin.
İnan durumuna çok üzüldüm.Bir zaman bende çok üzülmüştüm.ama derdim büyüdükçe Rabbime olan inancımında büyüdüğünü farkettim.o sana her hakaret edişinde deki içinden Allahım bu kulun bak neler söylüyor ama bilmiyorki benim en büyük yardımcım sensin.o seni aşağıladıkça deki içinden allahım bu adam benim çocuğumun babası sen sabredeni seversin sen boşanmayı sevmezsin senki merhamet sahibisin senden yardım beklerim.çocuğumun babasına hidayet ver Rabbim.Kuluna Senin aşkını muhammed aşkını ver Rabbim.
o sana her laf söylediğinde deki EY RABBİM bak kulun şeytana uyuyor ,şeytanda ona uymamı bekliyor ama bilmiyorki Benim rabbim var .
O seni her aşşağladığında deki içinden HASBÜNALLAHÜ VE NİMEL VEKİL.Yarabbim Muhammed aşkına okunan kuranı kerim aşkına ,sen hidayet ver rabbim.
O sana her laf söylediğinde deki ;bu kulun benim umutsuz olmamı bekler isyan etmemi bekler ama bilmezki benim RABBİM var.

Bak güzel kardeşim ben nasıl dua edeceğimi bilmediğim zamanlarda kendi kendime bu şekilde dua ettim.inancımı hiç kaybetmedim.hangi duayı okuyacağımı bilmiyordum ama önemli olan senin ihlasla dua etmendir.hiçbirşey bilmiyorsan bunları söyle.
Ve güzel kardeşim kendinden çok eşine üzül.ben öyle yapmıştım.çünkü onun bu yaptığı eziyetin hesabını nasıl vereceğini düşündüm.Ve beddua yerine çocuğumun babasına dua ettim.sende et etki rabbim içten ettiğin duayı kabul etsin.

BEN YUKARIDA ETTİĞİM DUAYI ÇARESİZKEN HİÇBİRŞEY BİLMİYORKEN KENDİ ÇABAMLA AĞZIMDAN ÇIKAN DUAYDI.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim.öncelikle eşine Allah hidayet versin.
İnan durumuna çok üzüldüm.Bir zaman bende çok üzülmüştüm.ama derdim büyüdükçe Rabbime olan inancımında büyüdüğünü farkettim.o sana her hakaret edişinde deki içinden Allahım bu kulun bak neler söylüyor ama bilmiyorki benim en büyük yardımcım sensin.o seni aşağıladıkça deki içinden allahım bu adam benim çocuğumun babası sen sabredeni seversin sen boşanmayı sevmezsin senki merhamet sahibisin senden yardım beklerim.çocuğumun babasına hidayet ver Rabbim.Kuluna Senin aşkını muhammed aşkını ver Rabbim.
o sana her laf söylediğinde deki EY RABBİM bak kulun şeytana uyuyor ,şeytanda ona uymamı bekliyor ama bilmiyorki Benim rabbim var .
O seni her aşşağladığında deki içinden HASBÜNALLAHÜ VE NİMEL VEKİL.Yarabbim Muhammed aşkına okunan kuranı kerim aşkına ,sen hidayet ver rabbim.
O sana her laf söylediğinde deki ;bu kulun benim umutsuz olmamı bekler isyan etmemi bekler ama bilmezki benim RABBİM var.

Bak güzel kardeşim ben nasıl dua edeceğimi bilmediğim zamanlarda kendi kendime bu şekilde dua ettim.inancımı hiç kaybetmedim.hangi duayı okuyacağımı bilmiyordum ama önemli olan senin ihlasla dua etmendir.hiçbirşey bilmiyorsan bunları söyle.
Ve güzel kardeşim kendinden çok eşine üzül.ben öyle yapmıştım.çünkü onun bu yaptığı eziyetin hesabını nasıl vereceğini düşündüm.Ve beddua yerine çocuğumun babasına dua ettim.sende et etki rabbim içten ettiğin duayı kabul etsin.

BEN YUKARIDA ETTİĞİM DUAYI ÇARESİZKEN HİÇBİRŞEY BİLMİYORKEN KENDİ ÇABAMLA AĞZIMDAN ÇIKAN DUAYDI.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
NOT: Latin harfleriyle hiç okumadım. Okunmasınıda tavsiye etmem ama madem arapça okumasını bilmiyorsunuz o zaman yapacak bir şey yok. bir siteden bulduğum latince okunuşunu ekliyorum inşallah rabbim ecrini verir. Tekrar söylüyorum bu tür bir okuyuşu tasvip etmiyorum selametle

Okurken dikkat edilecek nokta:
Bir ayeti okurken eğer ayet sonunda duracaksanız ayetlerin sonundaki kelimenin parantez () işareti içindeki kelimeyi okumaya gerek yok. Yok eğer sırayla durmadan okuyacaksanız son kelimeyi parantez içerindeki şekliyle okumalısınız...

MÜLK SURESİNİN OKUNUŞU

Bismillâhirrahmânirrahîm

(1) Tebârekellezî bi yedihil mulk(mulku) (2) ve huve alâ kulli şey’in kadîr(kadîrun) ellezî halakal mevte vel hayâte li yebluvekum eyyukum ahsenu amelâ(amelen), ve huvel azîzil gafûr(gafûru) (3) ellezî halaka seb’a semâvâtin tıbâkâ(tıbâkan), mâ terâ fî halkır rahmâni min tefâvut(tefâvutin), ferciil basara hel terâ min futûr(futûrin) (4) summerciil basara kerreteyni yenkalib ileykel basaru hâsien ve huve hasîr(hasîrun) (5) ve lekad zeyyennâs semâed dunyâ bi mesâbîha ve cealnâhâ rucûmen liş şeyâtîni ve a’tednâ lehum azâbes saîr(saîri) (6) ve lillezîne keferû bi rabbihim azâbu cehennem(cehenneme), ve bi’sel masîr(masîru) (7) izâ ulkû fîhâ semiû lehâ şehîkan ve hiye tefûr(tefûru) (8) tekâdu temeyyezu minel gayz(gayzi), kullemâ ulkıye fîhâ fevcun seelehum hazenetuhâ e lem ye’tikum nezîr(nezîrun) (9) kâlû belâ kad câenâ nezîrun fe kezzebnâ ve kulnâ mâ nezzelallâhu min şey’in, in entum illâ fî dalâlin kebîr(kebîrin) (10) ve kâlû lev kunnâ nesmeu ev na’kılu mâ kunnâ fî ashâbis saîr(saîri) (11) fa’tarafû bi zenbihim, fe suhkan li ashâbis saîr(saîri) (12) innellezîne yahşevne rabbehum bil gaybi lehum magfiretun ve ecrun kebîr(kebîrun) (13) ve esirrû kavlekum evicherû bih(bihî), innehu alîmun bi zâtis sudûr(sudûri) (14) e lâ ya’lemu men halak(halaka) ve huvel latîful habîr(habîru) (15) huvellezî ceale lekumul arda zelûlen femşû fî menâkibihâ ve kulû min rızkıh(rızkıhî) ve ileyhin nuşûr(nuşûr) (16) e emintum men fîs semâi en yahsife bikumul arda fe izâ hiye temûr(temûru) (17) em emintum men fîs semâi en yursile aleykum hâsibâ(hâsiben), fe seta’lemûne keyfe nezîr(nezîri) (18) ve lekad kezzebellezîne min kablihim fe keyfe kâne nekîr(nekîri) (19) e ve lem yerev ilet tayri fevkahum sâffâtin ve yakbidn(yakbidne), mâ yumsikuhunne iller rahmân(rahmânu), innehu bi kulli şey’in basîr(basîrun) (20) emmen hâzâllezî huve cundun lekum yansurukum min dûnir rahmân(rahmâni), inil kâfirûne illâ fî gurûr(gurûrin) (21) emmen hâzâllezî yerzukukum in emseke rızkah(rızkahu), bel leccû fî utuvvin ve nefûr(nefûrin) (22) e fe men yemşî mukibben alâ vechihî ehdâ emmen yemşî seviyen alâ sırâtın mustakîm(mustakîmin) (23) kul huvellezî enşeekum ve ceale lekumus sem’a vel ebsâra vel ef’ideh(ef’idete), kalîlen mâ teşkurûn(teşkurûne) (24) kul huvellezî zereekum fîl ardı ve ileyhi tuhşerûn(tuhşerûne) (25) ve yekûlûne metâ hâzâl va’du in kuntum sâdikîn(sâdikîne) (26) kul innemel ilmu indallâh(indallâhi), ve innemâ ene nezîrun mubîn(mubînun) (27) fe lemmâ raevhu zulfeten sîet vucûhullezîne keferû ve kîle hâzâllezî kuntum bihî teddeûn(teddeûne) (28) kul eraeytum in ehlekeniyellâhu ve men maıye ev rahimenâ fe men yucîrul kâfirîne min azâbin elîm(elîmin) (29) kul huver rahmânu âmennâ bihî ve aleyhi tevekkelnâ, fe seta’lemûne men huve fî dalâlin mubîn(mubînin) (30) kul eraeytum in asbaha mâukum gavran fe men ye’tîkum bi mâin maîn(maînin).

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı

Selamunaleykum üzüldüm Allah yardımcın olsun Tez zamanda huzura kavusman duasıyla a.e.ol

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun sivetok kardeşim bende böylesini istiyordum çok çok sağol.bunu okurum parantez içerisindekini okumam gerek duymam.o parantez içerisindeki diğer kelienin türkçe mailidir sanırım yanılmıyorum.bu duanı alıyorum allah binlercekez razı olsun.

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
sağol erciyes1984 kardeşim allah düşdüğüm duruma kimseyi düşürmesin benim kocamın aklı bir geliyo bir gidiyooo artı dediği kelimeleri hiç dememiş gibi davranıyo ama bendeki kadın ruhu yaa yediremiyorum kendime.a.e.o.

eyüp1

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.arkadaşlar bu başlığı doğru yere açıp açmadığımı bilmiyorum yanlışsa özürdilerim.sevgili arkadaşlarım ben 18 yaşımda evlendim şimdi 19 yaşındayım ve kocamla mutlu değilim bana ne olursunuz okunacak duaları okuyun beni bu eziyetten kurtarın allah rızası için.kocam benim kalbimi çok kırıyı eşekten düşmüşten pişmanım evlendiğime.allah herkese helal süt emmiş kocalar nasip etsin.benim kocamı ben hiç tanıyamamışım.kendini beğenmişin biri beni çok severek aldı muska mı var yokmu bilmiyorum ne olur ufacık bir kelimesine sinirleniyorum anlaşamıyorum mesela dün işten geldim yemeğin başındaydık beni servisin bıraktığı yerden alıcak alıyor ama zoruna gidiyor bende dedim alma ben gelirim dedim.mahallemiz pek makbul bir yer değil çarşı ama iyi yönüde var kötü yönüde içkicisi tinercisi ipi zopuğu orda.dedim kocama gelme ben gelirim gördün yoldaki erkekleri dedim kocam dedikii o soruma seni kim nedici evde kalırdın ben almsaydım dedi.allah o anda canımı alsa o sözü kocamdan duymasaydımondan iyiddi artı hamileyim çok mutsuzum çok dualarınıza ihtiiyacım var bana hiç güzel konuşmuyor afedersiniz hepinizden özürdileyerek söylüyorum bana öküz,eşek,koyun ediyor bu tür hayvan kelimeleri kullanıyor.ettiğim iyiliği bilmiyor 4 aylık hamileyim sırf kocam rezil olmasın diye çalışıyorum yardımım olsun diyorum doğurduktan sonra çalışmayıda kurban ederim.ne olur hangi dua gerekliyse okuyun allah rızası için istiyorum.kocam bana böyle konuştukça piskilojiim bozuluyor bende dediğim gibi en ufak şeyine sinirleniyorum ağzımdan çıkanları kulağım duymuyor bana çirkinsin dedi arkadaşlar ben bunda muska büyü olduğuna inanıyorum ne olur yardım edin yoksa biz 3 senedir sevgiliydik ama telefonda fazla yüzyüze gelmedik.ailem vermek istemedi beni şimdide diyecek dilim yok onlara utanıyorum.allah rızası için ne olur okuyun kocama kocamın adı erkan olur ya ismi ile okuyun benim adımda sultan belli zaten sitedeki ismim.ne olur mecbur kalmasam istemem sizlerden böle bişey allah rızası için olması gerekeni yapın okuması gerekeni okuyum MUTSUZUMMMMM:(:A:A

Aleyküm Selam kardeşim
eşinizin yaptıkları hoş değil fakat sizde sabırsızsınız biraz daha sabıra davet ediyorum sizi bu olanlar tamamen sabır gerektiren işler ibadetinizi arttırın nafile namaz kılın daha çok yalvarın Allah (c.c.)'a

Kuranı Kerimi okumayı öğrenin çok çok okuyun onda insanlar için öğüt ve hidayet vardır. mealindende çok çok oku

Âl-i İmrân(*) Sûresinin 138 . Ayetinde
Bu (Kur’an), insanlar için bir açıklama, Allah’a karşı gelmekten sakınanlar için bir hidayet ve bir öğüttür.

kocanızın kötü sözleri sizi etkilemesin tebessümle yaklaşın güler yüz gösterin sevdiğinizi söyleyin herşey daha güzel olacaktır Allah (c.c.)'ında izniyle

Bakara(*) Sûresinin 153 . Ayetinde
Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah’tan yardım dileyin. Şüphe yok ki Allah sabredenlerle beraberdir.

selametle...

Devrancan

Kayıtlı Kullanıcı
Sikma Tatli Canini!

Sikma Tatli Canini!

Hangi devirdeyiz bacim. Dön söyle etrafina bak hele. Iyiden cok kiskanc ve insani cekemeyenlerle dolu etrafimiz. Benim öz annem. Herkese garip gelecek ama bu gercek. Herseyde bir hayir vardir. Bunu böyle düsün. Kendi öz annenle ve babanla konus paylas sorunlarini. Baskasi olsada olmasada hayatinda ne yapabilirsin bacim birisi bildigini okuduktan sonra. Ama öyle düsünme. Hep negatif dusunursen hersey negatiflesir. Biraz iyimser dusunki daha iyi olasin ve savasasin sorunlarla. Inan kardesim sorunlar kotu dusundukce kotu gorunur insanin gozune. Öyle farkli seyler getirme aklina. Cirkin olmadigini sende biliyorsun. Allah yaratmis seni. Allahina sigin ve guclu ol.
Sabir gerekir. Evliligi bizler evlenmeden pembe bulutlar zannediyoruz ama evlilik cok sorumluluk gerektiriyor. Iste seninkide bir mucadele. :A
Hayat bu be kardesim. Bu hayati hep gulerek geciren kimsenin oldugunu gordunmu. Ancak hayat ne zaman guzel olur bilirmisin. Allahi unutmadikca, namazimizi kildikca, dualar ettikce. VE sorunlari kafamiza takmayip kendimize guc verdikce.
Gülümse. :G
Ben hep kendimi soyle teselli ederim. Beterin beteri var. YArabbi sana bin sukur.

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun devrancan kardeşim doğru söylüyorsun beterin beteri var haklısın herşey istediğimiz gibi olmuyor.kendi annele babanla paylaş sorunlarını demişsin ama benim anne ve babam bana çok düşkündü en küçükleriyim bide dayanamazlar söylersem babam 66 yaşında annem 60 yaşında bu yaşta biir dertte ben eklemeyim her telefonda konuşmamızada kızım sen naslsın halin vaktin yerindemi bende iyim baba çok şükür beni merak etmeyin siz nasılsınız diyorum diyorki sen iyisen bizde iyik kızım kurban olurum diyorlar ben bu anne ve babama nasıl kötü olduğumu diyebilirimki zaten yaşlandılar bende ne kadar kötü olsa halimiz demezler çık gel kızım diye yuvamızın bozulmasını kimse istemez.çok şükür diyorum ne yapabilirim ki.

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar dualarınızı allah kabul etti allah sizden razı olsun eşim çok iyi bu aralar.hiç dövüşmüyoz.tabii kalp kırıcı kelimeleri varda o olsun şiddet uygulamasında.dağlara taşlara.sağoluı var olun.selametle

alkımsu

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcın olsun
Allah herkesi mutlu etsin
bu dünyadaki sınavımızı en iyi şekilde vermeyi nasip etsin
herşey için sabır sabır sabırrrrrrrrrrrrrrrrr
sıkıntılara karşı sabır gösterini cennet ile müjdelemiş rabbim

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar dualarınızı allah kabul etti allah sizden razı olsun eşim çok iyi bu aralar.hiç dövüşmüyoz.tabii kalp kırıcı kelimeleri varda o olsun şiddet uygulamasında.dağlara taşlara.sağoluı var olun.selametle

ayy canım benim rabbim muhabbetinize muhabbet katsın ihtiyac duyarsan bende senin için bir şey yapmak isterim..rabbim nazarlardan korusun inşAllah

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardelen hepinizi çok seviyorum.kalın salıcakla.duanızı eksik etmeyin yeter..sizlere güveniyorum.

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
DEĞERLİ KARDEŞİM GERÇEKTEN İÇİNDE BULUNDUĞUN DURUM ÜZÜCÜ.AMA DÜNYA İMTAHAN DÜNYASI.ÇEKİLEN HER ÜZÜNTÜNÜN MUTLAKA KARŞILIĞI VAR.BAŞINA BİR MÜSİBET GELMİŞ.ASLINDA BEN MUSİBETLERİ ALLAH'A YAKLAŞTIRAN BİRER UNSUR OLARAK GÖRÜYORUM.BAK SENDE BU MUSİBET YÜZÜNDEN DUAYA SARILIYORSUN.ALLAH'A DAHADA YAKLAŞIYORSUN.İNSANIN EDECEĞİYİ EN GÜZEL DUA KENDİSİNİN SAMİMİYETLE İÇİ TİTREYEREK YAKILA YAKILA ACİZLİĞİNİ DİLE GETİREREK ETTİĞİ DUADIR.
mahsun kul kardeşimizin dediği gibi HASBÜNALLAHÜ VE NİMEL VEKİL çokça söylemenin bsıkıntılardan bunalımlardan kurtulmaya büyük faydası vardır.her bunaldığın anda 99 defa tesbih et
kelime_i tevhidi dilinden düşürme.tevhidin en küçük derecesi sıkıntıların def edilmesidir.Dua edrken Resulullah S.A.V. efendimizi araya koyarak veye din büyüklerimizi araya koyarak dua etmenizi tavsiye ederim.selam ve dua ile kalın.Allah yar ve yardımcınız olsun

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar
guzel kardeşım ALLAH BU SIKINTILARINI INŞAALLAH YOK EDER VE HERŞEY HAKKINDA HAYIRLI OLUR
ALLAH YARININI BUGUNDEN GUZEL NASIP ETSIN
SABRIN SONUNU MUTLULUK NASIP ETSIN
ALLAHA EMANET OL

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Sultan kardesim,nasilsin?Yazdiklarini okuyunca cok sasirdim.Ben de esimle 5 yillik evliyim ve bu evliligin 3 yilini ayri yerlerde telefonda konusarak gecirdik ve benim esimin adi da Erkan,birlikte yasamaya basladiktan sonra agiza alinmayacak hakaretlerle hitap etmeye basladi bana,kul tablasini sehpanin ortasina koyuyordum yanina koymadigim icin bile siddete hakarete maruz kaliyordum.Buraya yazamayacagim kadar kotu seyler yasadim.Ne dualar okudum.Allah islah etsin ama islah olmadi.Allah tan dilerim insallah kocan duzelir insallah hidayete erer.Allah a emanet ol.

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Sultan kardesim,nasilsin?Yazdiklarini okuyunca cok sasirdim.Ben de esimle 5 yillik evliyim ve bu evliligin 3 yilini ayri yerlerde telefonda konusarak gecirdik ve benim esimin adi da Erkan,birlikte yasamaya basladiktan sonra agiza alinmayacak hakaretlerle hitap etmeye basladi bana,kul tablasini sehpanin ortasina koyuyordum yanina koymadigim icin bile siddete hakarete maruz kaliyordum.Buraya yazamayacagim kadar kotu seyler yasadim.Ne dualar okudum.Allah islah etsin ama islah olmadi.Allah tan dilerim insallah kocan duzelir insallah hidayete erer.Allah a emanet ol.

nevin abla bu erkanların hepsimi böyle acaba yoksa grup grupmu seninkide ne dediğini bilmiyormuş yaaa
neyse seninkide düzelir benimkide inş. allaha emanet olun.

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Bacim Allah Yardimcin Olsun Ikinizede Doğru Yolu Göstersin Inş.

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm

selamunaleyküm

selamunaleyküm kardesim durumuna cok üzüldüm senin icin aklima geldikce dua edecegim insallah SANA sabir esinede allahtan hidayet dileyecegim....insallah sabrinin sonuna sen kazanmis olacaksin.hic üzülme...rabbim yar av yardimcin olsun insallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt