Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Namazında Reklamı Olurmu Demeyin (1 Kullanıcı)

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Namazında Reklamı Olurmu Demeyin

serife07 yazdı:
allah razı olsun. izledim namazın reklamını cok güzel vermişler. ezan okununca bayan hemen merdivenlerden iniyor namazını kılıyor sonra tekrar merdivenlerden çıkıyor kaldığı yerden o an ki gezisine devam ediyor.bu kadar basit. namaz kılmayı çok güzel teşvik etmişler. rabbim doğru yoldan ayırmasınn.

Amin kardeşim sağolasın burada benim dikkatimi çeken bişey var...
Sizce niye bayan alışveriş yaparken ve erkek oyun oynarken gösterilmiş. Yoksa bize burda bişeymi söylenmeye çalışılıyor

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Allah,razı olsun Mustafa kardeşim.Hiç bir dünya işi namazı ertelemeye sebep olmamalı!

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

sert yazdı:
Allah,razı olsun Mustafa kardeşim.Hiç bir dünya işi namazı ertelemeye sebep olmamalı!

Amin kardeşim ecmain Olmamalı ama gevşek mi davranıyoruz ne?

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
Namazında reklamı olurmu demeyin. İnsanları teşvik için nasıl çalışıyolar. Allah razı olsun Bi anlayabilsek. Bi köstek yerine destek olabilsek. Rabbu Alemin Yardımcımız olsun. Adresleri bu şekilde vermek zorunda kaldım öbür türlü hata veriyor. Kusura bakmayın. Allaha emanet olun

Namaz Reklamı Bayanlar İçin:

http://www.youtube.com/watch?v=MpfTNkEBkbA&mode=related&search=

Namaz Reklamı Erkekler İçin:

http://www.youtube.com/watch?v=gDVkvoNVrs8&mode=related&search=

S.A....ALLAH(C.C) RAZI OLSUN KARDEŞİM.... SELAM VE DUA İLE...

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

H****k****n yazdı:
S.A kardeşleim gerçektende çok güzel insanların çocuklarına böyle şeyler öğretmeleri çok güzell.. zaten böyle olursa kurtuluşa ereeizz Allah razı olsun Cümlemizden Dua edin ALLAH rızası için

ve aleykümselam kardeşim dediğiniz çok doğru ben her zaman söylüyorum çocuklarımıza islamı öğretelim daha doğmadan..

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

marziye yazdı:
Allah razı olsun çok güzeller bayanların namaz reklamı çok güzel Rabbim bizlerede öyle aşk nasip eylesin inşş

Amin amin amin kardeşim Allah razı olsun namaza aşık olanlardan olabilsek

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

MEKKE yazdı:
Allah razı olsun kardeşim gerçekten çok güzel bayanlar için olanı izledim.biz yeterkı gönülden namaz kılmayı istiyelim...B)

Amin kardeşim Allah razı olsun erkekler için olanını zileyen yokmu herkes bayanlar olanını izlemiş :)

rakabe_

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun mustafa kardesim emegine saglık hepimize örnek olsun inşallah...

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

mersel yazdı:
islam bir nurdur zifiri karanlığa muhammedi yaşam bir ışıktır uygarlığa ne mutlu mü min ki namazını kalpten ve sadece ALLAH C.C.L için kılandır.

Allah razı olsun kardeşim

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kardeşim,

çok güzel bir reklam olmuş ama bence NAMAZ'ın reklamının olmaması lazım Ezan-ı Şerif okunduğu zaman gerçekten zaman duruyor benim için herkes için zamanın durmasını ALLAH-Ü TEALA dan diliyorumB)B)B)

selamünaleyküm

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

NurSena yazdı:
Cok tatli cocugun okumasi yaaaaaaaaa
Allah daha da iyi etsin insallah.
paylasim icin tsk ederim B)

Evet kardeşim çok tatlı ve çok tatlı bi dili var
Allah razı olsun

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

baltefsiri yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
Namazında reklamı olurmu demeyin. İnsanları teşvik için nasıl çalışıyolar. Allah razı olsun Bi anlayabilsek. Bi köstek yerine destek olabilsek. Rabbu Alemin Yardımcımız olsun. Adresleri bu şekilde vermek zorunda kaldım öbür türlü hata veriyor. Kusura bakmayın. Allaha emanet olun

Namaz Reklamı Bayanlar İçin:

http://www.youtube.com/watch?v=MpfTNkEBkbA&mode=related&search=

Namaz Reklamı Erkekler İçin:

http://www.youtube.com/watch?v=gDVkvoNVrs8&mode=related&search=

S.A....ALLAH(C.C) RAZI OLSUN KARDEŞİM.... SELAM VE DUA İLE...

ve aleykümselam kardeşim Allah razı olsun

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
selamünaleyküm kardeşim,

çok güzel bir reklam olmuş ama bence NAMAZ'ın reklamının olmaması lazım Ezan-ı Şerif okunduğu zaman gerçekten zaman duruyor benim için herkes için zamanın durmasını ALLAH-Ü TEALA dan diliyorumB)B)B)

selamünaleyküm

evet olmaması lazım ama artık namzdan bi haber olduğumuz için bizi uyandıran ilgimizi çeken, cimcikleyen diyeyim bişeylerin olması lazım. Bazı insanlar bazılarımız ufak bi kıvılcım bekleriz yanmak için. Bu reklamda bu kıvılcımlardan birisi olabilir. Hiç bilmeyen duymayan görmeyen birisinin ilgisini çekip araştırma ihtiyacı duyabilir. Bence daha çeşitli ve daha değişik reklam tanıtım yapılması lazım. herkesin duymasına ve anlamasına yardımcı olmak için Allaha emanet olun

ravzanuru

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm
Ben henüz izlemedim bahsettiğiniz olay reklamı
reklam olarak değilde msj olarak algılamak gerek diye düşünüyorum.
aslında namazın reklamı olmaz tabi.
mustafa aynen katılıyorum son yazdıklarına
nöbetten çıkayım inşallah izleyeceğim merak ettim.

Bu arada HAFİZE ANNEM işaret parmağının neden kaldırıldığını merak etmşsin
Namazın İlk ve son oturuşlarında Tehıyyât okunurken “lâ ilâhe” denince sağ elin şahâdet parmağını kaldırıp, “illâllah” derken de indirilmesi sünnettir.

Bunu yaparken baş parmak ile orta parmak halka edilmeli; diğer iki parmak da içe bükülmelidir. Bir çok kimseler bu sünneti yapamazlar. Bu yüzden terki daha uygun bulunmuştur. Yapmasını bilmeyenlerin yapmaması daha iyidir.

Bunu yapmanın hikmetlerinden biri: tam bunu yaparken dediğimiz kelime "hiç bir ilah yoktur" anlamına gelmektedir. Ondan sonra da "sadece Allah vardır", diyoruz. İşte hiç bir ilah yoktur derken Bir olan Allah'ın varlığını parmak kaldırarak halimizle göstermiş oluyoruz.

SELAM VE HERZAMAN DUA İLE İNŞALLAHB)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt