Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Namaz Kilmaya Gidiyoruz.Gaflette Olan,Nefsine Yenik Düşen Kalmasın. (1 Kullanıcı)

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
Namaz kılmamak, imansızlıktan veya iman zayıflığından ileri gelir.

Kaan Erdem

Yönetici
kalbinizi namazla ferahlatın.........

ALLAH cc kabul buyursun.

MENEKŞEM

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşlerim aranıza yeni katıldım yazılarınız için sağolun selam ve dua ile kalın inşallah fırsat buldukça ugramaya çalışıyorum ALLAHA emanetsiniz...

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.
hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.
faydalı ve güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz.
selam ve dua ile kalın selametle.

selamunaleykum kardeşlerim aranıza yeni katıldım yazılarınız için sağolun selam ve dua ile kalın inşallah fırsat buldukça ugramaya çalışıyorum ALLAHA emanetsiniz...

MENEKŞEM

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ediyorum dikkate aldıgınız için ALLAH razı olsun inşallah ...

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kaan kardeşim.
Abu dhabide bulunduğum dönemlerde ezan sesi hiç eksik olmadı her mahallede en az 2 tane cami vardı ve ezzan gerçekten dinlenesi bir makamla okunuyordu. Bunları niye yazdım şimdi onu açıklayacağım. Ben turizmciyim ve otelin lojmanınn bulunduğu ilçeye bağlı mahallede maalesef ezzan sesinden mahrumuz çünkü cami yok. Gerekçe ise ezzan sesinden rahatsız oluyorlarmış hanımlar ve beyler. Çok yazık değil mi allah onları ıslah etsin. Ezzan sesi duyulmayan yerde dirlik olabilir mi? Allaha emanet olun.

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.ALLAH cc razı olsun.ALLAH cc hidayet nasip,kısmet ihsan eylesin.hayırlı ve imanlı ölümler versin.bir zamanlar 99 depreminden önce bizim oralarda da gölcükte ezan sesleri kıstırılmıştı.sonrası malum.

yazılacak çok şey var ama genelde kendime sınırlama koyuyorum.

selam ve dua ile kalın.diğer forumunuza hoş geldiniz mesajı yazmıştım.tekrar hoş geldiniz selam ve dua ile kalın selametle.

Selamun Aleyküm Kaan kardeşim.
Abu dhabide bulunduğum dönemlerde ezan sesi hiç eksik olmadı her mahallede en az 2 tane cami vardı ve ezzan gerçekten dinlenesi bir makamla okunuyordu. Bunları niye yazdım şimdi onu açıklayacağım. Ben turizmciyim ve otelin lojmanınn bulunduğu ilçeye bağlı mahallede maalesef ezzan sesinden mahrumuz çünkü cami yok. Gerekçe ise ezzan sesinden rahatsız oluyorlarmış hanımlar ve beyler. Çok yazık değil mi allah onları ıslah etsin. Ezzan sesi duyulmayan yerde dirlik olabilir mi? Allaha emanet olun.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
vakit AKŞAM NAMAZI vakti.mevlam kabul buyursun.

Namaz kılmamak, imansızlıktan veya iman zayıflığından ileri gelir. İmanın kuvvetli olmasının alameti, dinimizin emirlerine severek, kolaylıkla uymaktır. Bedeni hasta olana bazı işleri yapmak güç geldiği gibi, kalbi ve ruhu hasta olana da ibadet etmek güç gelir.

Kaan Erdem

Yönetici
kalbinizi namazla ferahlatın.........

ALLAH cc kabul buyursun.

Kaan Erdem

Yönetici
"Kitab'a sımsıkı sarılıp namazı dosdoğru kılanlar var ya, işte biz böyle
iyiliğe çalışanların ecrini zayi etmeyiz" (A'râf, 170).

Kaan Erdem

Yönetici
Eşimizi,dostumuzu akrabalarımızı namaz konusun da uyaralım yarın ahirette
''Sen kılıyordun ama beni hiç uyarmıyordun''
sözünü duymamak için elimizden geldiğince, tatlı dille namazın önemini anlatalım inşaALLAH.

Kulaklarin Ezani Duymuyorsa
Nefsine Yeniliyorsan
Vazifeni Erteleyip
Nasipsizlik Ve Gaflete Koşarak
El Açip Kucaklayip Variyorsan.
bak Bu Yazi Gözüne Ilişti Ise
Ve Hala Sağsan Soluk Alip Veriyorsan
Yüce Mevlam Sana Merhamet Ediyor.
hadi Kalk Aksatma,erteleme Vesveseye Kapilma.
çık Rabbinin Huzuruna Vazifeni Eda Et
İste Rabbinden Dua'nla.

kendini kandırma...!

Kaan Erdem

Yönetici
sözünü duymamak için elimizden geldiğince, tatlı dille namazın önemini anlatalım inşaALLAH.

Kulaklarin Ezani Duymuyorsa
Nefsine Yeniliyorsan
Vazifeni Erteleyip
Nasipsizlik Ve Gaflete Koşarak
El Açip Kucaklayip Variyorsan.
bak Bu Yazi Gözüne Ilişti Ise
Ve Hala Sağsan Soluk Alip Veriyorsan
Yüce Mevlam Sana Merhamet Ediyor.
hadi Kalk Aksatma,erteleme Vesveseye Kapilma.
çık Rabbinin Huzuruna Vazifeni Eda Et
İste Rabbinden Dua'nla.

kendini kandırma...!

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
MÜDDESSİR sURESİ..AYET .41-43

MÜDDESSİR sURESİ..AYET .41-43

attachment.php

EsSelamuAleyküm Can KAAN Kardeşim..

Namaz kılmamanın..hatta hakkıyla kılmamanın akibetini düşünen-akledenlerden olabilmek dileğiyle inşaAllah..
Hayırlı-bereketli geceler Can Kardeşim..
Selam..saygı..sevgi ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli kıymetli can abim.ALLAH cc razı değerli katkılarınız ve samimi dualarınız için.amin.diyorum.ALLAH cc emanet olun selam ve dua ile kalın.

Kaan Erdem

Yönetici

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH cc razı olsun kıymetli abim.selam ve dua ile hayırlı bereketli pazarlar olsun.selametle.

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm
nasip olursa namazlarımı bundan sonra eksiksiz eda etmek istiyorum. ancak çalışıyorum ve iş yerime ezan sesi gelmiyor :( ezan ve namaz saatleri konusunda bana bir fikir verebilirmisiniz ??

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam.geç kalmamanız duası ile.çantanıza takvim koyarak yada takvim yapraklarını gün gün yanınızda bulundurarak takip etmelisiniz.namaza asla bahane ve sebep yok.

bakın.benim çalıştığım yerde yasak,yakalndığınız zaman ihtar uyarı cezası alıyorsunuz ama buda engel değil ALLAH cc izni ile.bende ezan sesini duymuyor.binlerce metrekare içersinde kurulu bir yere civar yerlerden ezan sesi bile ulaşmıyor.ama cebimde gün gün takvim yaprağı taşıyorum.pc'den de takip edilir ama bu benim açımdan olmuyor.kontrol sırasında problem olabilir diye.

sizin iş yerinizde bu tarz sıkıntı yoksa pc'den de takip edebilirsiniz.

selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun.

esselamü aleyküm
nasip olursa namazlarımı bundan sonra eksiksiz eda etmek istiyorum. ancak çalışıyorum ve iş yerime ezan sesi gelmiyor :( ezan ve namaz saatleri konusunda bana bir fikir verebilirmisiniz ??

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
çok şükür işimde böyle bir problemim yok . yerde uygun zamanda çoğunlukla... benim derdim benim problemim nefsimle bugüne kadar onlara yenildim ama bundan sonra yok bennnn galip olacağım selam ve dua ile

aleykümselam.geç kalmamanız duası ile.çantanıza takvim koyarak yada takvim yapraklarını gün gün yanınızda bulundurarak takip etmelisiniz.namaza asla bahane ve sebep yok.

bakın.benim çalıştığım yerde yasak,yakalndığınız zaman ihtar uyarı cezası alıyorsunuz ama buda engel değil ALLAH cc izni ile.bende ezan sesini duymuyor.binlerce metrekare içersinde kurulu bir yere civar yerlerden ezan sesi bile ulaşmıyor.ama cebimde gün gün takvim yaprağı taşıyorum.pc'den de takip edilir ama bu benim açımdan olmuyor.kontrol sırasında problem olabilir diye.

sizin iş yerinizde bu tarz sıkıntı yoksa pc'den de takip edebilirsiniz.

selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt