Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Selamunaleyküm inanın yazdıklarınıza okadar üzüldümki anlatamam...ayrılan çiftlere yer gök ağlar bunu biliyorum...henüz evli değilim ama inanın evlilik olayının çok zor olduğunu görüyorum..siz de evliliğinizle imtahan oluyorsunuz...
Rabbim katbe kat sabır versin size inşallah...bu imtahandan siz güzel yüreğinizde sabır ateşini yakmışsınız zaten Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı versin diliyorum tüm kalbimle....Allaha emanet olun

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım geçen sene ağustosda işe girdim öğlen 12:00 işe gidiyorum doktor yanındayım ssk da var evimede çok yakın 5 dk. işdeyim Rabbim bir kapı kapıyo ama başka güzel kapılarda açıyo şükürler olsun kızım yanımda ben işdeyken babam kızıma bakıyo Rüya daha çok küçük ama baba hasreti çekiyo evde sürekli "baba" diyo onu öyle görünce içim gidiyo bu yüzdendir ki yanlış yapmak istemiyorum Rabbim bizleri böyle bir hayata koydu ve sınıyor senin bu yazdıklarını okudukça kendi halime şükür ediyorum Ablam yanlış anlama yinde halimize şükür ederim bunda da vardır bir hikmet Rabbim gün gelir seninde çocuklarınında yüzünü güldürür asıl önemlisi Ahir zamanda yüzü gülenlerden olma dileğiyle inşaAllah Rabbim yar ve yardımcınız olsun
ablacığım çalıştığına çok sevindim işte çocuklar arada eziliyor RABBİM hayırlı bir çare verir inşallah rüyayı benim için öp benim ufaklıkta 4 yaşına girecek adıda nisa bide 5 yaşında bir küçüyüm daha var oda kaan ikiside büyükler işe öyle bu siteye girmezsem halim fenaydı rüyacığım yavrum benim babası ona deyer verseydi bırakıp gitmezdi herşeyinle kendini çocuğuna ada ALLAH CC kerimdir inşallah mahkeme gününe kadar eşin pişman olup sana döner senin için dua edeceyim çok ama çok üzgünüm ALLAH CC yar ve yardımcın olsun inşallah

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm inanın yazdıklarınıza okadar üzüldümki anlatamam...ayrılan çiftlere yer gök ağlar bunu biliyorum...henüz evli değilim ama inanın evlilik olayının çok zor olduğunu görüyorum..siz de evliliğinizle imtahan oluyorsunuz...
Rabbim katbe kat sabır versin size inşallah...bu imtahandan siz güzel yüreğinizde sabır ateşini yakmışsınız zaten Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı versin diliyorum tüm kalbimle....Allaha emanet olun

Aleyküm Selam
Allah c.c razı olsun sizden de inşaAllah hayırlısı neyse o olur evlilik hakkında şimdiden kötü düşüncelere girmeyin benim evliliğim belki iyi değil ama evliliği güzel olanlarda vardır bu sorumluluğu herkes taşıyamıyo inşaAllah siz taşırsınız hayırlı güzel bir yuvanız olur Rabbime emanet olun
Selam ve dua ile kalın....

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
ablacığım çalıştığına çok sevindim işte çocuklar arada eziliyor RABBİM hayırlı bir çare verir inşallah rüyayı benim için öp benim ufaklıkta 4 yaşına girecek adıda nisa bide 5 yaşında bir küçüyüm daha var oda kaan ikiside büyükler işe öyle bu siteye girmezsem halim fenaydı rüyacığım yavrum benim babası ona deyer verseydi bırakıp gitmezdi herşeyinle kendini çocuğuna ada ALLAH CC kerimdir inşallah mahkeme gününe kadar eşin pişman olup sana döner senin için dua edeceyim çok ama çok üzgünüm ALLAH CC yar ve yardımcın olsun inşallah

Ablacım sende nisa ve kaanı benim için öp Rabbim çocuklarımıza sağlıklı güzel hayatlar nasip eder inşaAllah iyi ki onlar var ablam sende üzülme Rabbim gün gelir eşini ıslah eder inşaAllah sizde benim dualarımdasınız bugün 22:30 da dua gecemiz var sizin içinde dua edicem Rabbime emanet olun

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a canım kardeşim,saatlerdir formunu okuyorum.ve sana ne yazacağımı düşünüyorum.seni çok iyi anlıyorum ve bu yüzden doğru kelimeleri seçmekte çok zorlanıyorum.ateş düştüğü yeri yakıyor velhasıl.

Hz. Peygamber (sav) şöyle buyurdular: "Mü`min kişinin durumu ne kadar şaşırtıcıdır! Zira her işi onun için bir hayırdır. Bu durum, sadece mü`mine hastır, başkasına değil: Ona memnun olacağı birşey gelse şükreder, bu ise hayırdır; bir zarar gelse sabreder, bu da hayırdır".
İNŞAALLAH en kısa zamanda eşinle barışırsın güzel kardeşim.herzaman dualarımda olduğunu unutma...

zemzemm

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim inanın bugün ilk kez bu kadar üzüldüm..ki daha da üzülüyorum..
Ya Rabbi bu gecenin hürmetine yavrularını terk ederek kaçanları,yuvalarındn ayrı yaşayanları,lütfünla geri döndür...(aminnnnnnnnn)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
:G​
s.a canım kardeşim,saatlerdir formunu okuyorum.ve sana ne yazacağımı düşünüyorum.seni çok iyi anlıyorum ve bu yüzden doğru kelimeleri seçmekte çok zorlanıyorum.ateş düştüğü yeri yakıyor velhasıl.

Hz. Peygamber (sav) şöyle buyurdular: "Mü`min kişinin durumu ne kadar şaşırtıcıdır! Zira her işi onun için bir hayırdır. Bu durum, sadece mü`mine hastır, başkasına değil: Ona memnun olacağı birşey gelse şükreder, bu ise hayırdır; bir zarar gelse sabreder, bu da hayırdır".
İNŞAALLAH en kısa zamanda eşinle barışırsın güzel kardeşim.herzaman dualarımda olduğunu unutma...

HÜLYA ABLACIĞIM,İNŞALLAH SEN VE KIZIN HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN..BİR BABA EVLADINA SAHİP ÇIKMIYORSA,ONU GÖRMEK DAHİ İSTEMİYORSA,KUSURA BAKMA DA O İNSAN SEVİLMEYE LAYIK DEĞİLDİR..
İNŞALLAH "FERAH KAPILARI" SEN VE KIZIN İÇİN AÇILIR:evet
selam ve baki dualarımla..

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞİM ... (Nihayet bir forumunuza ulaşabildim)

KENDİSİNE TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTANLARI BİLE NİMETLENDİREN

RABBİMİZDEN ;

KARDEŞİMİZE , MADDİ VE MANEVİ DÜNYASINDA KOLAYLIKLA

ULAŞABİLECEĞİ NİMETLERİ LÜTFETMESİNİ , NEFSİ ZORLAMALARA KARŞI

KOYMA GÜCÜ VERMESİNİ , ZEVAL VE HÜZÜNLERDEN KORUMASINI

KENDİSİNE GÜVENENLERİ HİMAYE EDEN YÜCE RABBİMİZDEN EN KALBİ

DUYGULARLA DİLİYORUZ...

SELAM VE DUA İLE KALINIZ...

RABBİMİZ YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH........

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Tarih05/06/2008 MAHKEME TARİHİ GELDİ...
Selamün Aleyküm
Evet kardeşlerim onbeş ay geldi geçti şöyle bi düşünüyorumda onbeş ay nasıl geçti? aylar çok çabuk geçmiş geldi ama saatler ve günler bu kadar çabuk geçmek bilmiyo 18 Haziran 2008 saat 09:20 de mahkeme var ne yapacağımı hiç bilmiyorum beynimde kalbimde karmakarışık mahkeme aklıma geldikçe kalbimin çarpıntısı artıyo elim ayağım titriyo o günü hayırlı bir şekilde atlatmak istiyorum Rabbimin yardımıyla İnşaAllah ve sizlerin desteğiyle dualarınıza çok ihtiyacım var Allah c.c. hepinizden razı olsun bana gösterdiğiniz ilgi ve destek için burda çok şey öğrendim en önemlisi imanımı geliştirmeyi ve namaz kılmayı haklarınızı helal edin Allah c.c. emanet olun
Selam ve dua ile kalın....

CANIM MAHKEMEN İYİCE YAKLAŞMIŞ....RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH..RÜYA VE SEN HAKKINDA NE HAYIRLIYSA RABBİM ONU VERSİN....HEP DUALARIMDASIN..İSTEDİĞİM Bİ DUA VARSA OKURUZ CANIM..SEN YETERKİ SÖYLE....RABBİME EMANET OL ...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Aleyküm Selam
Kader arkadaşım, kardeşim bazen kelimelerin bittiği yerde gözler başlarmış konuşmaya o hesap senin durumunda bizler yaşadığımız olayla birbirlerimizi çok iyi anlıyoruz buda bizim sınavımız İnşaAllah en hayırlı şekilde sınavımızı veririz sende her zaman dualarımdasın zaten dua etmeye başlıyınca otomatikmen sizlere ediyorum alışmışyım Allah c.c. büyüktür sabır diyelim güzel kardeşim inşaAllah sende eşinle hayırlısıyla barışırsın Rabbime emanet ol Selam ve dua ile kal...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim inanın bugün ilk kez bu kadar üzüldüm..ki daha da üzülüyorum..
Ya Rabbi bu gecenin hürmetine yavrularını terk ederek kaçanları,yuvalarındn ayrı yaşayanları,lütfünla geri döndür...(aminnnnnnnnn)

Aleyküm Selam
Canım kardeşim sizleri üzmeyi asla istemem sizlerele konuşmak bana çok iyi geliyo sizler benim belkine psikoloğum oldunuz:D sizlerin konuşmaları ve hayır duaların beni o kadar çok mutlu ediyo ki sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum sağolun Allah c.c. hepinizden razı olsun Rabbime emanet ol Selam ve dua ile kal...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
:G​

HÜLYA ABLACIĞIM,İNŞALLAH SEN VE KIZIN HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN..BİR BABA EVLADINA SAHİP ÇIKMIYORSA,ONU GÖRMEK DAHİ İSTEMİYORSA,KUSURA BAKMA DA O İNSAN SEVİLMEYE LAYIK DEĞİLDİR..
İNŞALLAH "FERAH KAPILARI" SEN VE KIZIN İÇİN AÇILIR:evet

selam ve baki dualarımla..

Amin gönlü güzel kardeşim inşaAllah eşiminde kendince fikirleri düşünceleri var kızını çok özlüyo rüyalarında görüyomuş görümcem söylemişti ama babamla inatlaştığından sabrediyomuş ne diyim arada kızımla bana olan oluyo hayırlısı Rabbim büyüktür inşaAllah hayırlısı olsun istiyorum 15 aydır çok yoruldum düşünmekten Rabbim cümleten hepimizin her zaman yar ve yardımcısı olsun ondan başkasına bizleri muhtaç ettirmesin İnşaAllah Rabbime emanet ol Selam ve dua ile kal...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞİM ... (Nihayet bir forumunuza ulaşabildim)

KENDİSİNE TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTANLARI BİLE NİMETLENDİREN

RABBİMİZDEN ;

KARDEŞİMİZE , MADDİ VE MANEVİ DÜNYASINDA KOLAYLIKLA

ULAŞABİLECEĞİ NİMETLERİ LÜTFETMESİNİ , NEFSİ ZORLAMALARA KARŞI

KOYMA GÜCÜ VERMESİNİ , ZEVAL VE HÜZÜNLERDEN KORUMASINI

KENDİSİNE GÜVENENLERİ HİMAYE EDEN YÜCE RABBİMİZDEN EN KALBİ

DUYGULARLA DİLİYORUZ...

SELAM VE DUA İLE KALINIZ...

RABBİMİZ YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH........

Aleyküm Selam Değerli Abim...

Abim sana ben ne desem azdır bu güzel hayır dualarınıza Amin Amin Amin İnşaAllah diyorum ve şük rediyorum iyiki bu siteyi bulmuşyum Rabbim sizinde her iki cihanda yüzünüzü güldürenlerden eylesin İnşaAllah Allah c.c. razı olsun Rabbim her zaman yar ve yardımcınız olsun Hayırlı Cumalar Rabbime emanet olun
Selam ve dua ile kalın...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM MAHKEMEN İYİCE YAKLAŞMIŞ....RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH..RÜYA VE SEN HAKKINDA NE HAYIRLIYSA RABBİM ONU VERSİN....HEP DUALARIMDASIN..İSTEDİĞİM Bİ DUA VARSA OKURUZ CANIM..SEN YETERKİ SÖYLE....RABBİME EMANET OL ...

Selamün Aleyküm

Evet yaklaştı canım aklıma geldikçede heyecanlanıyorum İnşaAllah ogün de heyecanlanmam heyecanlanınca konuşmuyorum bi tuhaf oluyorum o günü hayırlısıyla atlatırım inşaAllah
Benim için o kadar dualar ettiniz forumlar açtınız Allah c.c. hepinizden razı olsun benim ve kızım için hayırlısı olması için dua edin bu bana yeterde artar Allah c.c. razı olsun Rabbime emanet olun Rabbim her zaman yar ve yardımcınız olsun inşaAllah
Selam ve dua ile kalın...

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
bacım sana tavsiyem 2 kitap olacak 1- mehmet ali bulut un ruhun deşifresi
2-muhammed bozdağın sonsuzluk yolculuğu kitapları
eğer okumadıysan oku sana şu faydaları olacak
1- mutlu olmak için kimseye aslında ihtiyacın olmadığını
2-sorunlarını aşmada kendi ruhunun gücünü görüp cok daha kolay atlatacaksın
3- öz güvenini kazanıp sorunları unuttukca senin pesinde dolastıgın kisilerin bi süre sonra nasıl senin cekim merkezine girip senin pesinde dolastıgını göreceksin.

UNUTMA neyi kaybedersen yerine yenisini korsun ama ÖZGÜVEN ini kaybeden hele bayansa hiçbir şeyi geri dönderemiyor. Sana tavsiyem bu kitaplar vasıtasıyla acil özgüven tazelemesi yap.
MÜMİN KİŞİDE STRES OLMAZ
ALLAH VAR GAM YOK

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
bacım sana tavsiyem 2 kitap olacak 1- mehmet ali bulut un ruhun deşifresi
2-muhammed bozdağın sonsuzluk yolculuğu kitapları
eğer okumadıysan oku sana şu faydaları olacak
1- mutlu olmak için kimseye aslında ihtiyacın olmadığını
2-sorunlarını aşmada kendi ruhunun gücünü görüp cok daha kolay atlatacaksın
3- öz güvenini kazanıp sorunları unuttukca senin pesinde dolastıgın kisilerin bi süre sonra nasıl senin cekim merkezine girip senin pesinde dolastıgını göreceksin.

UNUTMA neyi kaybedersen yerine yenisini korsun ama ÖZGÜVEN ini kaybeden hele bayansa hiçbir şeyi geri dönderemiyor. Sana tavsiyem bu kitaplar vasıtasıyla acil özgüven tazelemesi yap.
MÜMİN KİŞİDE STRES OLMAZ
ALLAH VAR GAM YOK

Selamün Aleyküm,

Garibano kardeşim saol Allah celle celalü razı olsun dediğiniz kitapları en kısa zamanda temin ederim inşaAllah...
Ayrıca kardeşim bu konuyu şimdi görünce biraz kötü oldum çünkü o günleri bi anda tekrar yaşar gibi oldum Rabbime çok şükürler olsun şuan ruh olarak, beyin olarak çok iyiyim kızım yanımda Allah celle celalü şükürler olsun ve sadece dediğim tek şey hayırlısı neyse o olsun ben çaba mı gösterdim artık gerisini Rabbim bilir...
Hayırlı Günler...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim durumunuz beni çok üzdü.
Aynı imtihandan bende geçtim. Neler yaşadığınızı az-çok anlayabiliyorum.
Rabbim yardımcınız olsun.
SON DURUM NEDİR ÖĞRENEBİLİRMİYİM ?

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim durumunuz beni çok üzdü.
Aynı imtihandan bende geçtim. Neler yaşadığınızı az-çok anlayabiliyorum.
Rabbim yardımcınız olsun.
SON DURUM NEDİR ÖĞRENEBİLİRMİYİM ?

Selamün Aleyküm

Kardeşim son durumum ayrıyız (Mart ayında 2 sene olucak) kızımla beraber ailemin yanında kalıyoruz mahkememiz henüz bitmedi inşaAllah hayırlısıyla sonucu bekliyoruz...
Güzel kardeşim siz bu imtihanı nasıl verdiniz sizin sonuç ne oldu?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt