Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

xxgulsumxx

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun inşallah senin için herşey hayırlısı olur

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
:A :A ahh ablam ahhh ne olur üzülme herşeyin hayırlısı olsun inş..
sabret dua et zaten dualrımızdasın yavrun için de olsa mutlu olmaya çalış herşey geçer ve geçecekte buna inanıyorum.Allah yar ve yardımcın olsun

Ben sizlerin sayesinde kendimi toparladım güç buldum yaşadıklarıma ve en çokda kızım için üzülüyorum ama Allah c.c. büyüktür kimseye dert veripte derman aratmasın inşaAllah Allah c.c. razı olsun ne muradın varsa versin Rabbime emanet ol

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Kardeşim...
Biz bu dünyaya bir imtihan için gönderilmişiz...
Kimimiz işiyle, kimimiz eşiyle, kimimiz çocuklarıyla, kimimiz zenginlikle, kimimiz fakirlikle.......kimimiz ...vs şeylerle imtihan oluyoruz...
Veren de O...Alan da O...Seven de O...Sevdiren de O...ALLAH cc.....

Tüm kardeşlerimiz için DUAM:
Allah CC. bizleri kaldıramayacağımız yüklerle imtihan etmesin inş.
Selam ve DUA ile...:evet:H

Bu güzel duanıza canı gönülden Amin diyorum Allah c.c. razı olsun sağolun Rabbime emanet olun Selametle

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kardeşim allah yardımcın olsun aranızdaki sorunları bilmediğim için ikiniz içinde hayırlısı ne ise o olsun dua ile kalın

NSBBZN

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim senin için hayırlı olanı nasib etsin inşallah
18 haziranıda en iyi şekilde atlatırsın Allahın izniyle
selam ve daimi dua ile

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Ablacigim Okudum Yazinizi. çok üzüldüm. Allah Herşeyin Hayirlisini Versin.demekki Hakkinizda Böylesi Hayirliymiş.ama Bir Yuvanin Yikilmasi çok Kötü Ama Vardir Onda Da Bir Hayir.bende Sizin Yaşadiginiz şeyleri Yaşadik. Ama Bizimki Başlamadan Bitti, Sizin Hikayenizi Okuyunca Iyiki Bitirmişim Dedim.
Allah C.c. Sizden Razi Olsun Bize Işik Tuttugunuz Için.
En Güzeli Yazinizi Okuduktan Sonra O Kadar üzülmememn Gerektigini Anladim. Allah Herkesin Kalbine Göre Versin.
Herşeyin Hayirlisini Nasip Eylesin.
Kardeşim Rapbim Yardimcin Olsun. Hayirlisiyla Atlatirsiniz Mahkemeyide Inşallah.
Allaha C.c. Emanet Olun.
Selam Ve Dua Ile Kalin....

şeyma95

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.
ablacım sen üzme kendini.inşallah yuvanız dağılmaz.Allah yardımcın olsun.kendine iyi bak

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim senin için hayırlı olanı nasib etsin inşallah
18 haziranıda en iyi şekilde atlatırsın Allahın izniyle
selam ve daimi dua ile

Amin kardeşim inşaAllah allah c.c. razı olsun o günü hayırlı bir şekilde atlatırım inşaAllah aklıma geldikçe heyecanım artıyo Rabbim cümleten hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile kalın...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Ablacigim Okudum Yazinizi. çok üzüldüm. Allah Herşeyin Hayirlisini Versin.demekki Hakkinizda Böylesi Hayirliymiş.ama Bir Yuvanin Yikilmasi çok Kötü Ama Vardir Onda Da Bir Hayir.bende Sizin Yaşadiginiz şeyleri Yaşadik. Ama Bizimki Başlamadan Bitti, Sizin Hikayenizi Okuyunca Iyiki Bitirmişim Dedim.
Allah C.c. Sizden Razi Olsun Bize Işik Tuttugunuz Için.
En Güzeli Yazinizi Okuduktan Sonra O Kadar üzülmememn Gerektigini Anladim. Allah Herkesin Kalbine Göre Versin.
Herşeyin Hayirlisini Nasip Eylesin.
Kardeşim Rapbim Yardimcin Olsun. Hayirlisiyla Atlatirsiniz Mahkemeyide Inşallah.
Allaha C.c. Emanet Olun.
Selam Ve Dua Ile Kalin....

Aleyküm Selam
Kardeşim evlilik çok kutsal bişey değerini bilen kazanır bilmeyende benim gibi keşke deyip durur bunu sadece burda sizlere söylemiyorum çevremdeki herkese söylüyorum özellikle evlilik hazırlığında olanlara Rabbim kimsenin kurulu düzenini yuvasını bozmasın inşaAllah Allah c.c. razı olsun sizden de Rabbime emanet olun
Selam ve dua ile kalın......

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.
ablacım sen üzme kendini.inşallah yuvanız dağılmaz.Allah yardımcın olsun.kendine iyi bak

Aleyküm Selam
Sağol gönlü güzel kardeşim inşaAllah Amin diyorum Allah c.c. razı olsun Rabbime emanet ol Selam ve dua ile kal...

zemzemm

Kayıtlı Kullanıcı
s.a rüyam abla ben bu konunun başlığını görünce çok üzülüyorum ne olur değişin
MUTLU OLACAM yazın..olunlu düşündükçe herşey güzel oluyo..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm Selam
Kardeşim Evlilik çok Kutsal Bişey Değerini Bilen Kazanır Bilmeyende Benim Gibi Keşke Deyip Durur Bunu Sadece Burda Sizlere Söylemiyorum çevremdeki Herkese Söylüyorum özellikle Evlilik Hazırlığında Olanlara Rabbim Kimsenin Kurulu Düzenini Yuvasını Bozmasın Inşaallah Allah C.c. Razı Olsun Sizden De Rabbime Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile Kalın......

Evet Ablacigim çok Haklisin.
Ama Kendinizi Suçlamayin,demekki Hayirlisi Böyleymiş. Siz Istermiydiniz Sanki Kurulu Yuvanizin Bozulmasini Tabiki Hayir. Kendinizi Suçlamayin. Allah C.c. Hakkinizda Hayirlisi Neyse O Olsun.
O Yüzden Allaha Hep şükredin Bebeginiz Yaninizda. Ya Oda Yaninizda Olmasaydi. Allaha şükür Sizinle.
Sizde Allaha C.c. Emanet Olun.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Evet Kardeşim Haklısınız...

Evet Kardeşim Haklısınız...

Güzel Gören Güzel Düşünür...
Güzel Düşünen Hayatından Lezzet Alır...
:evet:H

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Aleyküm Selam
Bende inşaAllah mutlu olduğumda bu konuyu kapattırıcam şimdi değiştirsemde bi önemi yok içimdeki his değişmiyo az kaldı Ya Sabır diyorum 18 Haziran hayırlısı olur inşaAllah Allah c.c. razı olsun kardeşim

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Ablacigim çok Haklisin.
Ama Kendinizi Suçlamayin,demekki Hayirlisi Böyleymiş. Siz Istermiydiniz Sanki Kurulu Yuvanizin Bozulmasini Tabiki Hayir. Kendinizi Suçlamayin. Allah C.c. Hakkinizda Hayirlisi Neyse O Olsun.
O Yüzden Allaha Hep şükredin Bebeginiz Yaninizda. Ya Oda Yaninizda Olmasaydi. Allaha şükür Sizinle.
Sizde Allaha C.c. Emanet Olun.

Her zaman Rabbime şükrediyorum bundan da kötü durumlarda olabişlirdim dediğin gibi kızım yanımda olmasaydı ne yapardım düşüncesi bile beni kötü ediyo bi sınavdayım İnşaAllah Rabbimin izniylede en iyi sonucu alırım Allah c.c. razı olsun Rabbime emanet ol
Selam ve dua ile kal...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel Gören Güzel Düşünür...
Güzel Düşünen Hayatından Lezzet Alır...:evet:H

Sizlerin sayesinde hep iyi olanı düşünmeye çalışıyorum ama malesef evdeki hesap çarşıya her zaman uymuyo en kötüsünü düşünerek ne yaparım derdine girmişyim Allah c.c. hepimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbimden başkasına bizleri muhtaç etmesin inşaAllah Amin

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Herşeyin Hayirlisi Herşey Yüce Rabbimden ...sabir Versin Yüce Allahim Bol Sabir..

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Ablacığım Bir Gelişme Yokmu .. :( Abla Dualarımdasınız Rabbim gönlüne Göre versin diyeceğim çünkü kurulu bir düzeniniz var Rabbim Eşine hidayet nasip etsin inşallah siz canınızı Sıkmayın :) Dua Edin bol bol ... inşallah konu Başlığınızın çok Mutluyum Adında olduğunuda görcez ... Eviniz Yuvanız CENNET bahçesine Dönsün inşallah ..

Allah'a emanet olun selam ve dua ile ..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt