Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
Canim Kardeşim Allah C.c. Bol Sabir Versin Yüce Mevlam Böyle Uygun Görmüş.her Serde Bir Hayir Vardir Kardeşim.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_______Selamün Aleyküm Kardeşim
biraz önce site ne kadar mutlu diyordum ama sizin başlıgı görünce çok üzüldüm :(. kelimeler bazen anlamını yitirirya ne söylesen ne yapsan anlamsızlaşır... bir şey diyemezsin inanın şimdi o durumdayım...tabi sizin yaşadıklarınız şuandaki haleti ruhiyeniz gibi degildir bizimki ama inanın çok üzgünüm rabbim yardım etsin ...size bu durmda söyle sabır böyle şükür edin gibi sözler sarfetmek haddimi aşacakmışım gibi hissediyorummm..sadace çok üzgün oldugumu her zaman aklımda oldugunuzu ve mücrim kardeşininiz dualarında olacagınızı söylemek isterim... manen yanınızdayım inşallah..:gulegule
selam ve dua ile_____

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Ablacığım Bir Gelişme Yokmu .. :( Abla Dualarımdasınız Rabbim gönlüne Göre versin diyeceğim çünkü kurulu bir düzeniniz var Rabbim Eşine hidayet nasip etsin inşallah siz canınızı Sıkmayın :) Dua Edin bol bol ... inşallah konu Başlığınızın çok Mutluyum Adında olduğunuda görcez ... Eviniz Yuvanız CENNET bahçesine Dönsün inşallah ..

Allah'a emanet olun selam ve dua ile ..

Aleyküm Selam
Benim değerli kardeşim Allah c.c. razı olsun gelişme derken pek yok iki arada kaldım bir tarafta eşim bir tarafta ailem eşim babamla, babam eşimle inatlaşıp duruyorlar arada olanda benle kızıma oluyo 18 Haziranı bekliyorum mahkememiz var inşaAAllah hayırlı güzel haberlerle gelirim sizlere o güzel dualarınıa Amin İnşaAllah diyorum Rabbim her iki cihanda sizinde yüzünüzü güldürsün inşaAllah Rabbime emanet ol
Selam ve dua ile kalın...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
_______Selamün Aleyküm Kardeşim
biraz önce site ne kadar mutlu diyordum ama sizin başlıgı görünce çok üzüldüm :(. kelimeler bazen anlamını yitirirya ne söylesen ne yapsan anlamsızlaşır... bir şey diyemezsin inanın şimdi o durumdayım...tabi sizin yaşadıklarınız şuandaki haleti ruhiyeniz gibi degildir bizimki ama inanın çok üzgünüm rabbim yardım etsin ...size bu durmda söyle sabır böyle şükür edin gibi sözler sarfetmek haddimi aşacakmışım gibi hissediyorummm..sadace çok üzgün oldugumu her zaman aklımda oldugunuzu ve mücrim kardeşininiz dualarında olacagınızı söylemek isterim... manen yanınızdayım inşallah..:gulegule
selam ve dua ile_____

Aleyküm Selam
Canım kardeşim bilirim o anları diyecek bişey bulunmaz içten yaşanır ne yaşanırsa sizlerin yanımda olduğunu bilmek beni çok mutlu ediyo burda sizlerele paylaştığım gibi her yerde derdimi paylamşmak gelmiyo buranın ortanı bi başka güzel tarif bile edilemiyo Allah c.c. razı olsun kardeşim RAbbime emanet ol
Selam ve dua ile kalın...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı

(Amin Ablacığım Allah c.c. razı olsun) Eşinizle Aranızda Barışmak Gibi Bir gelişme varmı demek istemiştim .. Bu İşin Sonu Ne olacak bilinmez ama Tek temennim sizi ve çocuğunuzu mutlu Görmek ... Her ne olursa olsun sonunda Siz Mutlu Olun inşallah ... Allah'a emanet olun selametle...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
(Amin Ablacığım Allah c.c. razı olsun) Eşinizle Aranızda Barışmak Gibi Bir gelişme varmı demek istemiştim .. Bu İşin Sonu Ne olacak bilinmez ama Tek temennim sizi ve çocuğunuzu mutlu Görmek ... Her ne olursa olsun sonunda Siz Mutlu Olun inşallah ... Allah'a emanet olun selametle...

İşde kardeşim eşimle babam birbirlerine ters gittiklerinden eşimle barışmak gibi bi durum olmuyo eşim sürekli bana babamı şikayet ediyo gün gelir anlar belki hatasını ama inşaAllah geç olmaz Rabbim ne veriyosa hayırlısını versin İnşaAllah Rabbime emanet ol hayırlı günler

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim.Allah yar ve yardımcınız olur inşallah.Hakkınızda hayırlısı.Böyle olayları duydukça benimde evlilik hevesim kaçıyor.Gerçi gelecekte öyle bir ışık göremiyorum şimdilik.İçimdede heves kalmadı.Nedenini bilmiyorum.Bi türlü istediğim insanı bulamadım.Belkide kaçırdım Allah bilir.

Herşerde bi hayır vardır mutlak.Şöyle düşünün : Allah sevdiği kuluna sıkıntı verir!!!...Çocuğunuzda varmış.Bu çocuğun günahı ne şimdi.?Eşiniz bunu niye düşünemiyor onu bilemiyorum.Belki aklını çelen birileri vardır.Bneimde bir arkadaşım var 17 yaşında evlendi.Şimdi eşi onu terketti.Gerçi kaçkere ayrıldılar.Sevgili olarak evlendiler.Ama onu uyardım evlenme iyi biri değil diye.Çünkü alenen yaşanmış bazı olaylar vardı.Lakin dinlemedi...evliliği belki bir kaçış olarak gördü belki kafasında pembe tablolar çizdi..

Neyse fazla kafanızı şişirmeyeyim.:)Eşinize şunu söylemek istiyorum ayrılcak sanki sizden çokta iyi birisini mi bulcak?Kusura bakmayın söylemeden edemedim.Sizin iyi biri olduğunuzu düşünüyorum nedense.Yazılarınız bunu gösteriyor.Rabbime emanet olun.

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Değerli Kardeşimiz Rüyam3,

Gerçekten size üzüldüm ama şimdi biz buraya bir takım bir şeyler yazacağız lakin bunlar size ters gelebilir yada senin başına gelseydi böyle yazabilirmiydin diyebilirsin böyle dememen için hakikaten bizlerde ağır imtihanlar atlattık elhamdülüllah.

Gelelim konumuza,aslında yaşadığınız olay ahiret hayatı yada ilerki dönemlerde sizin için bir nimettir.İnsan bu dünyaya doymaz yada doymak bilmez yahutta hep yaşamak ister lakin elin bir şeyler alınmaya görsün bu dünyaya doymayan insan bir anda hayatı istemez olur.Artık kalb de bulunan dünya tarlası bir ekinin hasadından sonraki yakılması gibi yakılmıştır ama işte burası çok önemlidirki bu yanmış tarlaya benzeyen kalb artık yeni bir sevginin tohumlarının ekilmesine hazır hale gelmiştir.Bu sevgi kul eğer hakikaten bu musibet karşısında sabır ile Hak dan yardım isteyince artık kalb hak sevgisi ile yeşermeye başlar.Ve artık kul dünyanın malı olmaktan kurtulmuş şu üç günlük dünyanın zevklerini bırakmış sonsuz bir ahiret hayatının hakikatini anlamaya başlamıştır.O halde bu üç günlük dünyanın sonsuz nimetler ile donatilmış bir ahiret hayatının yanında hiç kıymeti kalmayacaktır.

İşte Peygamber Efendimiz s.a.v parmağını denize daldırıp parmağını çıkarttığındaki su damlası ile bu konuyu bu şekilde izah etmiştir.Ahiretin yanında dünya bir su damlası bile değil.

Siz sabır ile Yüce Rahmandan yardım istemeye devam edin ister bu bolluk olsun ister bu darlık hakikat gerçeğini unutmayın.Yüce Rabbimiz ne güzel buyurmuş 'Şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır' bu ayeti iyice anlayın sadece okumayın zira bu ayet gerçekten bir müjdedir.Ayetin derin manasını anlayıp kalbe nakş ettikten sonra üzülmenbin ne kadar yersiz olacağını sizde anlayacaksınız.

Bakınız kocanız sizi bırakıyor hemde belkide çok rahattır bu konuda lakin Rabbiniz sizi bırakıyormu ? Hayır ,işte bu sebebledir ki bir insanı fazla sevmek doğru değildir seveceksek Rabbimizi sevelim ve ona güvenelim.Biz ne kadar günah işlesekde o bizi seviyor ve aff ediyor o ne güzel bir Rab..!!

Siz artık gidecek olanla üzülmeyiniz lakin gidecek olanla ölmek yerine gelecek olan nimetleri sabır ile bekleyiniz.Şüphesiz o çok bağışlayan ve esirgeyendir.

Bu acıların sizin için birer nimet olduğunu unutmamanız dileği ile..

Allah yar ve yardımcınız olsun

Slm ve Dua ile..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim.Allah yar ve yardımcınız olur inşallah.Hakkınızda hayırlısı.Böyle olayları duydukça benimde evlilik hevesim kaçıyor.Gerçi gelecekte öyle bir ışık göremiyorum şimdilik.İçimdede heves kalmadı.Nedenini bilmiyorum.Bi türlü istediğim insanı bulamadım.Belkide kaçırdım Allah bilir.

Herşerde bi hayır vardır mutlak.Şöyle düşünün : Allah sevdiği kuluna sıkıntı verir!!!...Çocuğunuzda varmış.Bu çocuğun günahı ne şimdi.?Eşiniz bunu niye düşünemiyor onu bilemiyorum.Belki aklını çelen birileri vardır.Bneimde bir arkadaşım var 17 yaşında evlendi.Şimdi eşi onu terketti.Gerçi kaçkere ayrıldılar.Sevgili olarak evlendiler.Ama onu uyardım evlenme iyi biri değil diye.Çünkü alenen yaşanmış bazı olaylar vardı.Lakin dinlemedi...evliliği belki bir kaçış olarak gördü belki kafasında pembe tablolar çizdi..

Neyse fazla kafanızı şişirmeyeyim.:)Eşinize şunu söylemek istiyorum ayrılcak sanki sizden çokta iyi birisini mi bulcak?Kusura bakmayın söylemeden edemedim.Sizin iyi biri olduğunuzu düşünüyorum nedense.Yazılarınız bunu gösteriyor.Rabbime emanet olun.

Aleyküm Selam
Güzel kardeşim evlilikten kaçma evlilik becere bilene göre çok güzeldir İnşaAllah sen berenlerden olursun daha yaşında genç doğru insanla mutlu bir evlilik kurarsın inşaAllah benim ve benim gibileride beyninin biryerlerinde sakla evlendiğinde anlarsın o zaman beni bizim yuvamız bir hiç uğruna yıkılacak diye üzülüyorum işin içine ailelerde girdi hepten karıştı hayırlısıyla inşaAllah düzelir sizlerede güzel haberlerle gelirim ya sabır diyip bekliyorum eşimde aslında iyidir ama çok inatçı çok Rabbime emanet ol Selam ve dua ile kal...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Selamin Aleyküm Kardeşim...

Bize Verdiklerini Bizden Cennet Karşiliği Alan Ve Bizim Için Himaye

Eden Yüce Rabbimiz , Nefsimizin Isyani Zorlamalarina Izin

Vermemesini Ve Aklimiza Sahip çikmasini Murat Ediyoruz...

Çekilen Sikintilarin Biran önce Yaşam Sevincine Dönüşmesini

Temenni Ediyoruz Inşaallah...

En Güzel Dosta Emanet Olunuz ...Selam Ve Dua Ile....

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim ALLAH CC yardımcın olsun anladığım kadariyle babanda eşini istemiyor bence sen bu adamdan vazgeç gitsin senin sevgine layık olduğunu sanmıyorum 7 aylık çocuğunu düşünmeden evini terkeden bir insandan ne medet umuyorsun bana kızma ama çocuğunu sana bırakacaksa bence sadaka bile ver ondan kurtulduğun için
bak ablam ben 18 yıl önce eşmle anlaşamadığım için evi terkettim 3 aylık hamileydim bırakmadı peşimi dava açtım nekadar uğraştım 2 yıl geçti aradan oğlum doğdu büyüdü bir buçuk yaşına gelmişti çocuğu istedi ben veremedim kopamadım ciyerimden babam gitme dedi ama eve döndüm o gün bu davam nasılsa hala öyle hala içiyor hala beni çocukları dövüyor ağıza alınmaz kelimeler kullanıyor bu zaman içinde 3 çocuğum daha oldu şimdi büyük oğlum tuturmuş benimle geleceksin bu evi terkedeceyiz ben bu ayaşla yaşayamam oğlum made bağımlısı olacaktı geçen kış evden kaçtı istambulda kızkardeşim yakaladı gidip getirdim oğlum diyorum biz gitsek bile küçük kardeşleri ne olacak onlarıda kaçıracağım diyor benim babamda sana gitme demiştim beni hiç saydın diyor şimdi sen söyle böyle bir hayat istermisin bir evlilik çatlarsa sıkmanın bir anlamı yok oğlumun babamın eşimin arasına sıkışmışım hadi sende 27 yaşında bir annesin söyle bakayım ben ne yapayım
ablam kendini koy verme sabırla yenmeye çalış sağlığın bozulursa halin daha kötü olur ALLAH CC senin ve evladının hakkında ne hayırlıysa onu versin inşallah amin amin amin :A:A:A

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli Kardeşimiz Rüyam3,

Gerçekten size üzüldüm ama şimdi biz buraya bir takım bir şeyler yazacağız lakin bunlar size ters gelebilir yada senin başına gelseydi böyle yazabilirmiydin diyebilirsin böyle dememen için hakikaten bizlerde ağır imtihanlar atlattık elhamdülüllah.
Rabbim hepimize değişik dertler sıkıntılar verir ne yapacağımızı sınar kimimiz ona sığınırız kimimizde umursamayız Rabbim daima hepimizin yar ve yardımcısı olsun ondan başkasına bizleri muhtaç ettirmesin İnşaAllah Amin

Gelelim konumuza,aslında yaşadığınız olay ahiret hayatı yada ilerki dönemlerde sizin için bir nimettir.İnsan bu dünyaya doymaz yada doymak bilmez yahutta hep yaşamak ister lakin elin bir şeyler alınmaya görsün bu dünyaya doymayan insan bir anda hayatı istemez olur.Artık kalb de bulunan dünya tarlası bir ekinin hasadından sonraki yakılması gibi yakılmıştır ama işte burası çok önemlidirki bu yanmış tarlaya benzeyen kalb artık yeni bir sevginin tohumlarının ekilmesine hazır hale gelmiştir.Bu sevgi kul eğer hakikaten bu musibet karşısında sabır ile Hak dan yardım isteyince artık kalb hak sevgisi ile yeşermeye başlar.Ve artık kul dünyanın malı olmaktan kurtulmuş şu üç günlük dünyanın zevklerini bırakmış sonsuz bir ahiret hayatının hakikatini anlamaya başlamıştır.O halde bu üç günlük dünyanın sonsuz nimetler ile donatilmış bir ahiret hayatının yanında hiç kıymeti kalmayacaktır.
İnanınki benim için dünya hayatında paradan mülkten daha değerli şeyler var ben bu yaşadığım olaylardan sonra bu site ile tanıştım sonrasında namaza başladım şükürler olsun ve bendeki en büyük boşluğun imanımın eksikliğinin farkına vardım evliykende namaza başlamak istemiştim ama kısmet bu şekilde başlamama vesile oldu bunada şükür ediyorum üzülüyorum çünkü benim için güzel olan yuvam hiç uğruna yıkılıyo üzülüyorum kızım aile ortamını hiç bilemeyecek

İşte Peygamber Efendimiz s.a.v parmağını denize daldırıp parmağını çıkarttığındaki su damlası ile bu konuyu bu şekilde izah etmiştir.Ahiretin yanında dünya bir su damlası bile değil.

Siz sabır ile Yüce Rahmandan yardım istemeye devam edin ister bu bolluk olsun ister bu darlık hakikat gerçeğini unutmayın.Yüce Rabbimiz ne güzel buyurmuş 'Şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır' bu ayeti iyice anlayın sadece okumayın zira bu ayet gerçekten bir müjdedir.Ayetin derin manasını anlayıp kalbe nakş ettikten sonra üzülmenbin ne kadar yersiz olacağını sizde anlayacaksınız.
Rabbime her zaman dua ederim onun yolundan dönmemek şeytana uymamak ve kızımıda ahlaklı bir insan olarak büyütmek isterim Rabbim bizlere çekemeyeceğimiz yükü vermezmiş inşaAllah Rabbimin yardımıylada bu yaşadıklarımı atlarım

Bakınız kocanız sizi bırakıyor hemde belkide çok rahattır bu konuda lakin Rabbiniz sizi bırakıyormu ? Hayır ,işte bu sebebledir ki bir insanı fazla sevmek doğru değildir seveceksek Rabbimizi sevelim ve ona güvenelim.Biz ne kadar günah işlesekde o bizi seviyor ve aff ediyor o ne güzel bir Rab..!!
Evet burda çok haklısınız belki eşim bana göre çok iyi bilemem ama en büyük üzüntüm kızım içindir ben bugün bişeylerin çabasını gösteriyosam ilerde kızıma vereceğim cevabım olsun içindir biz insanlar Rabbimiz gibi değiliz ne kadar kötü o bizleri her seferinde affeder ama insanoğlu

Siz artık gidecek olanla üzülmeyiniz lakin gidecek olanla ölmek yerine gelecek olan nimetleri sabır ile bekleyiniz.Şüphesiz o çok bağışlayan ve esirgeyendir.
Rabbim İnşaAllah bu yaşadıklarımdan aldığım dersleri unutturmaz hayata bakış amacımı bu dünyada ne yaparsam Ahir zamanda hesabını vereceğimi daima içinde yaşatır

Bu acıların sizin için birer nimet olduğunu unutmamanız dileği ile..
Allah c.c. razı olsun..

Allah yar ve yardımcınız olsun

Slm ve Dua ile..

Selamün Aleyküm
İnsanın sizin (ve tim sitedeki kardeşlerim) gibi kardeşleri varsa sırtı yere gelmez 10 tane dostum olacağına bir tane olsun ama gözümü açtıran olsun Allah c.c. razı olsun Rabbim sizinde her zaman yar ve yardımcınız olsun her iki cihanda yüzünüzü güldürsün İnşaAllah Rabbime emanet ol
Selam ve dua ile kalın

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamün aleyküm kardeşim ALLAH CC yardımcın olsun anladığım kadariyle babanda eşini istemiyor bence sen bu adamdan vazgeç gitsin senin sevgine layık olduğunu sanmıyorum 7 aylık çocuğunu düşünmeden evini terkeden bir insandan ne medet umuyorsun bana kızma ama çocuğunu sana bırakacaksa bence sadaka bile ver ondan kurtulduğun için
bak ablam ben 18 yıl önce eşmle anlaşamadığım için evi terkettim 3 aylık hamileydim bırakmadı peşimi dava açtım nekadar uğraştım 2 yıl geçti aradan oğlum doğdu büyüdü bir buçuk yaşına gelmişti çocuğu istedi ben veremedim kopamadım ciyerimden babam gitme dedi ama eve döndüm o gün bu davam nasılsa hala öyle hala içiyor hala beni çocukları dövüyor ağıza alınmaz kelimeler kullanıyor bu zaman içinde 3 çocuğum daha oldu şimdi büyük oğlum tuturmuş benimle geleceksin bu evi terkedeceyiz ben bu ayaşla yaşayamam oğlum made bağımlısı olacaktı geçen kış evden kaçtı istambulda kızkardeşim yakaladı gidip getirdim oğlum diyorum biz gitsek bile küçük kardeşleri ne olacak onlarıda kaçıracağım diyor benim babamda sana gitme demiştim beni hiç saydın diyor şimdi sen söyle böyle bir hayat istermisin bir evlilik çatlarsa sıkmanın bir anlamı yok oğlumun babamın eşimin arasına sıkışmışım hadi sende 27 yaşında bir annesin söyle bakayım ben ne yapayım
ablam kendini koy verme sabırla yenmeye çalış sağlığın bozulursa halin daha kötü olur ALLAH CC senin ve evladının hakkında ne hayırlıysa onu versin inşallah amin amin amin :A:A:A

ablam inanın içim parçalandı yazdıklarınıza göz yaşlarımı tutamıyorum ...çok üzüldüm... rabbim sabrınızı versin inşallah...aslında ne yazacagımımı bile bilemiyorum ... mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...hayırla kalın..:gulegule

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Aleyküm Selam

Değerli abim sağol Allah c.c razı olsun Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşaAllah ondan başkasına bizleri muhtaç ettirmesin sizleri bu siteyi tanımadan öncesine kadar hep barışmak için dua ederdim ama dua ederken bile şer için mi? hayır için mi? ettiğimi bilmezdim ben bugün bu sıkıntıyı yaşıyorum ama karşılığında bilmediğim çok şeyide öğrenmiş oldum sizlerin sayesinde burda kimsenin hakkını ödeyemem Allah c.c. cümleten herkesten razı olsun Rabbime emanet ol

Selam ve dua ile kalın..

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
ablam inanın içim parçalandı yazdıklarınıza göz yaşlarımı tutamıyorum ...çok üzüldüm... rabbim sabrınızı versin inşallah...aslında ne yazacagımımı bile bilemiyorum ... mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...hayırla kalın..:gulegule
ablam bırak gitsin bakalım bulacakmı senin gibi seven birini sen sağlığını bozmadan dayan sabret beterin beteride var ALLAH CC beterinden saklasın inşallah çalışıyormusun bide çocuğunu aldınmı herşey düzelir inşallah ALLAH CC şahidimdirki bilsem çocuklarımı bana verecek bide hayatımın hiç bir döneminde beni aramayacak bir dakika bile durmam ve bu evden kendi pardesümü bile almadan çıkıp gidicem sessiz ve sedasız beni mahfetti şimdi çocuklarımı mahfediyor ALLAH CC yardım etsin inşallah ya sabır ya sabır ya sabır

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Aleyküm Selam
Ablam ne diyim sana ben yazdıklarını okudum içimdeki acı ve üzüntü katlandı Rabbim eşini ıslah eder inşaAllah
Benim eşimin içkisi,kumarı ve hatta sigarası bile yok işden eve, evden işe gider aslında iyi ama yapısındanmıdır bilmem çok sinirli ve inatçı babamlada inatlaşıyo işde ben artık hayırlısını istiyorum 15 aydır çok şey yaşadım bu bekleme insanı çok geriyo hayırlısıyla ne olacaksa olsun Rabbimin yardımıyla bugünleri de aşarım burdan çok şey öğrendim özellikle imanımın ne kadar zayıf olduğunu gördüm şimdi tek amacım imanımı güçlendirmek kızımıda ahlaklı iyi bir şekilde büyütmek eşime gelince de hayırlısı diyorum üzülüyorum yuvam yıkılacağı için hem kim sevinirki böyle bir durum karşısında ama hayırlısı olsun istiyorum gidip mutsuz olmaktansa bitsin Allah c.c. büyüktür o bizlere çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş ablam sende böyle düşün Rabbim senin ve çocuklarının her zaman yar ve yardımcısı olsun Rabbime emanet ol
Selam ve dua ile kal...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
ablam bırak gitsin bakalım bulacakmı senin gibi seven birini sen sağlığını bozmadan dayan sabret beterin beteride var ALLAH CC beterinden saklasın inşallah çalışıyormusun bide çocuğunu aldınmı herşey düzelir inşallah ALLAH CC şahidimdirki bilsem çocuklarımı bana verecek bide hayatımın hiç bir döneminde beni aramayacak bir dakika bile durmam ve bu evden kendi pardesümü bile almadan çıkıp gidicem sessiz ve sedasız beni mahfetti şimdi çocuklarımı mahfediyor ALLAH CC yardım etsin inşallah ya sabır ya sabır ya sabır

Ablacım geçen sene ağustosda işe girdim öğlen 12:00 işe gidiyorum doktor yanındayım ssk da var evimede çok yakın 5 dk. işdeyim Rabbim bir kapı kapıyo ama başka güzel kapılarda açıyo şükürler olsun kızım yanımda ben işdeyken babam kızıma bakıyo Rüya daha çok küçük ama baba hasreti çekiyo evde sürekli "baba" diyo onu öyle görünce içim gidiyo bu yüzdendir ki yanlış yapmak istemiyorum Rabbim bizleri böyle bir hayata koydu ve sınıyor senin bu yazdıklarını okudukça kendi halime şükür ediyorum Ablam yanlış anlama yinde halimize şükür ederim bunda da vardır bir hikmet Rabbim gün gelir seninde çocuklarınında yüzünü güldürür asıl önemlisi Ahir zamanda yüzü gülenlerden olma dileğiyle inşaAllah Rabbim yar ve yardımcınız olsun

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Ablam ne diyim sana ben yazdıklarını okudum içimdeki acı ve üzüntü katlandı Rabbim eşini ıslah eder inşaAllah
Benim eşimin içkisi,kumarı ve hatta sigarası bile yok işden eve, evden işe gider aslında iyi ama yapısındanmıdır bilmem çok sinirli ve inatçı babamlada inatlaşıyo işde ben artık hayırlısını istiyorum 15 aydır çok şey yaşadım bu bekleme insanı çok geriyo hayırlısıyla ne olacaksa olsun Rabbimin yardımıyla bugünleri de aşarım burdan çok şey öğrendim özellikle imanımın ne kadar zayıf olduğunu gördüm şimdi tek amacım imanımı güçlendirmek kızımıda ahlaklı iyi bir şekilde büyütmek eşime gelince de hayırlısı diyorum üzülüyorum yuvam yıkılacağı için hem kim sevinirki böyle bir durum karşısında ama hayırlısı olsun istiyorum gidip mutsuz olmaktansa bitsin Allah c.c. büyüktür o bizlere çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş ablam sende böyle düşün Rabbim senin ve çocuklarının her zaman yar ve yardımcısı olsun Rabbime emanet ol
Selam ve dua ile kal...
amin kardeşim ALLAH CC seninde çocuğununda yardımcısı olsun inşallah RABBİM kimsenin yuvasını dağıtmasın bunlar bizim sınavımız ALLAH CC tan gelen baş göz üstünedir ne yapalım bakalım zaman ne gösterecek RABBİM sevdiklerimizin acısıyla sınamasın inşallah ne yapabiliriz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt