xxgulsumxx
Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun inşallah senin için herşey hayırlısı olur
:A :A ahh ablam ahhh ne olur üzülme herşeyin hayırlısı olsun inş..
sabret dua et zaten dualrımızdasın yavrun için de olsa mutlu olmaya çalış herşey geçer ve geçecekte buna inanıyorum.Allah yar ve yardımcın olsun
Sevgili Kardeşim...
Biz bu dünyaya bir imtihan için gönderilmişiz...
Kimimiz işiyle, kimimiz eşiyle, kimimiz çocuklarıyla, kimimiz zenginlikle, kimimiz fakirlikle.......kimimiz ...vs şeylerle imtihan oluyoruz...
Veren de O...Alan da O...Seven de O...Sevdiren de O...ALLAH cc.....
Tüm kardeşlerimiz için DUAM:
Allah CC. bizleri kaldıramayacağımız yüklerle imtihan etmesin inş.
Selam ve DUA ile...:evet:H
allah yardımcın olsun inşallah senin için herşey hayırlısı olur
aleykümselam kardeşim allah yardımcın olsun aranızdaki sorunları bilmediğim için ikiniz içinde hayırlısı ne ise o olsun dua ile kalın
Rabbim senin için hayırlı olanı nasib etsin inşallah
18 haziranıda en iyi şekilde atlatırsın Allahın izniyle
selam ve daimi dua ile
S.a. Ablacigim Okudum Yazinizi. çok üzüldüm. Allah Herşeyin Hayirlisini Versin.demekki Hakkinizda Böylesi Hayirliymiş.ama Bir Yuvanin Yikilmasi çok Kötü Ama Vardir Onda Da Bir Hayir.bende Sizin Yaşadiginiz şeyleri Yaşadik. Ama Bizimki Başlamadan Bitti, Sizin Hikayenizi Okuyunca Iyiki Bitirmişim Dedim.
Allah C.c. Sizden Razi Olsun Bize Işik Tuttugunuz Için.
En Güzeli Yazinizi Okuduktan Sonra O Kadar üzülmememn Gerektigini Anladim. Allah Herkesin Kalbine Göre Versin.
Herşeyin Hayirlisini Nasip Eylesin.
Kardeşim Rapbim Yardimcin Olsun. Hayirlisiyla Atlatirsiniz Mahkemeyide Inşallah.
Allaha C.c. Emanet Olun.
Selam Ve Dua Ile Kalin....
s.a.
ablacım sen üzme kendini.inşallah yuvanız dağılmaz.Allah yardımcın olsun.kendine iyi bak
aleyküm Selam
Kardeşim Evlilik çok Kutsal Bişey Değerini Bilen Kazanır Bilmeyende Benim Gibi Keşke Deyip Durur Bunu Sadece Burda Sizlere Söylemiyorum çevremdeki Herkese Söylüyorum özellikle Evlilik Hazırlığında Olanlara Rabbim Kimsenin Kurulu Düzenini Yuvasını Bozmasın Inşaallah Allah C.c. Razı Olsun Sizden De Rabbime Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile Kalın......
s.a rüyam abla ben bu konunun başlığını görünce çok üzülüyorum ne olur değişin
MUTLU OLACAM yazın..olunlu düşündükçe herşey güzel oluyo..
s.a rüyam abla ben bu konunun başlığını görünce çok üzülüyorum ne olur değişin
MUTLU OLACAM yazın..olunlu düşündükçe herşey güzel oluyo..
Evet Ablacigim çok Haklisin.
Ama Kendinizi Suçlamayin,demekki Hayirlisi Böyleymiş. Siz Istermiydiniz Sanki Kurulu Yuvanizin Bozulmasini Tabiki Hayir. Kendinizi Suçlamayin. Allah C.c. Hakkinizda Hayirlisi Neyse O Olsun.
O Yüzden Allaha Hep şükredin Bebeginiz Yaninizda. Ya Oda Yaninizda Olmasaydi. Allaha şükür Sizinle.
Sizde Allaha C.c. Emanet Olun.
Güzel Gören Güzel Düşünür...
Güzel Düşünen Hayatından Lezzet Alır...:evet:H