Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
şükür be ablam herşeye rağmen yaşıyoruz dertler bitmiyor ki

Güzel kardeşim derdin nedir bilmiyorum ama Rabbimin izniyle atlatırsın İnşallah Rabbim her zaman yar ve yardımcın olsun sen moralini bozma güçlü ol ve Rabbimize sığın yeter Allah c.c. çok büyük Rabbim kullarına kaldıramayacağı yük vermezmiş Selametle

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel kardeşim derdin nedir bilmiyorum ama Rabbimin izniyle atlatırsın İnşallah Rabbim her zaman yar ve yardımcın olsun sen moralini bozma güçlü ol ve Rabbimize sığın yeter Allah c.c. çok büyük Rabbim kullarına kaldıramayacağı yük vermezmiş Selametle

biliyorum ablacığım çok şükür bişileri görünce benimkide dert mi diyorum? yenemediğim birşey var nedeninide bilmiyorum benim açtığım konulardan birisi vardı moraliniz mi bozuk başlıklı ben o yazıyı gördükten sonra içime su serpildi şükrettim halime burayada kopyala yapıştır yaptım ki morali bozuk olan derdi olan arkadaşlarımın içinede su serpilsin istedim dualrında yer almak ümidi ile

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
ALAH dostları onu sevenler cile cekip mutlu olur kardeşim bilirlerki gercek mutluluk dünyada degil öldüken sonra biraz geçmişimize bakalım yaşamımıza bakalım hastanelere giderken bakın 1 gün daha yaşamak için çırpınan insanları görceksin sokakta titreyerek yatanlar kimsesizler bir çok şey var yeterki nasıl gördügümüz degil nasıl gösteriliyor öyle bakalım :) gülelim hep

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
ALAH dostları onu sevenler cile cekip mutlu olur kardeşim bilirlerki gercek mutluluk dünyada degil öldüken sonra biraz geçmişimize bakalım yaşamımıza bakalım hastanelere giderken bakın 1 gün daha yaşamak için çırpınan insanları görceksin sokakta titreyerek yatanlar kimsesizler bir çok şey var yeterki nasıl gördügümüz degil nasıl gösteriliyor öyle bakalım :) gülelim hep

saol kardeşim güzel yorumun için haklısın beterin beteri var çokk çok şükür halimize vaktimize sağlımıza sıhhatimize peygamberlerimizn çektiği sıkıntıları anlatan bir yazı vardı ben onu okudum ve kardeşlerminde okumasını istediğim için buraya konu olarak açmıştım onu okuyup anlamak bana iyi geldi umarım başkalarınada yardımcı olabilmişimdir dualarınızda unuutulmamk umudu ile

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim çok sıkıntı çekmişin ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMA HİÇ ÜZÜLME ŞÜKRETKİ EVLADIN VAR ONUNLA ZAMANLARIN MUTLU GEÇER İHŞALLAH UNUTMAKİ HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR HER SIKINTININ ARKASINDA BİR FERAHLIK VARDIR İHŞALLAH MEVLAMDA SENİN SIKINTININ ARKASINDAN SANA FERAHLIK VERİR İHŞALLAH HUZURLU GÜNLERE..... SAGLICAKLA kal

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm,
onbir aydır olduğu gibi bugünde mutsuzluğum devam ediyor. Nedeni eşimle evliliğim bitti resmi olarak ayrılmasakta niyeti öyle bir tanede kızımız var. Yandaki resimdeki kızım rüya, şuan 16 aylık ayrıldığımızda 7 aylıktı. Onun için çok üzülüyorum kızım bu olanları hiç ama hiç hak etmedi. Eşimle bence çok büyük sorunumuzda yok çok çaba harcadım çok uğraştım ki; halada uğraşıyorum ama yok olmuyo olanları içime atmaktan bıktım stresten ve bunalımdan dolayı sağlığımda kötü hastalandım kilo kaybettim şuan 40 kg lum. Önceden üstüme güzel olan kıyafetlerim bollaştı ben ise kıyafetlerin içinde yaşıyan bir ölüden farkım kalmadı. Aynalara bakamıyorum zayıflıktan kemiklerim sayılıyo çevremdekiler beni gördükçe üzülüyorlar ve acıyorlar halime acınıcak bi halim yok sadece eşimle aramızdaki sevginin bi anda bitmesi beni çok etkiliyo beynim farklı diyo kalbim farklı biz çok zor evlendik her ikimizinde aileleri istemediler bu evliliği yinede faz geçmedik birbirimizden keşke o zaman bitsey intiharın günah olmadığını bilsem çoktan kıyardım bu canıma ama yapamıyorum kızım var onu çok seviyorum(eşimi de)
Sizleri sıkmak istemedim çok doluyum sadece içimi döktüm

Tarih:05/02/2008 CÜMLETEN HERKESTEN ALLAH C.C. RAZI OLSUN
Selamün Aleyküm
Bu sitedeki herkese bana gösterdikleri ilgi ve hayır duaları ayrıca nasihatları için Rabbim razı olsun sağol sizlerin sayesinde kendimi güçlü ve diri hissetmeye başladım kilo aldım bu aralar yeme konusunda iyiyim 44 kg oldum hayatta değerli olan çok şeyi sizlerin sayesinde öğrendim gözümü açtınız derdime ortak oldunuz sağolun haklarınızı helal edin sizleri görmesemde çok seviyorum her zaman dualarımdasınız bana çok şey kazandırdınız en önemlisi namaza başlamama vesile oldunuz Rabbim her iki cihanda sizi mutlu etsin ne muradlarınız varsa versin Rabbimden başka kimseye muhtaç olmayın inşallah Amin
Selam ve dua ile kalın Rabbime emanetsiniz

Sevgili kardeşim tabiiki yalnız değilsin seni yaratan yüce rabbin var, ve bizler bu platformda birbirimize destek olmak için vasıta kılan da "O" değil mi!. Şimdi sana sesleniyorum beni dikkatle dinle!..

Ey insanoğlu sen ki yaratıldığın günden beri acı çekiyorsun, ağlıyorsun, bir tarafın acıyor sızlanıyorsun neden? Çünkü aciz yaratıldın çünkü yaradanına verilecek hesabın var(namaz, zekat, fitre) dua edip ona yaklaşacaksın. 40 kiloya indim diyorsun kendime aynada bakamıyorum diyorsun. Rüya henüz 16 aylık olabilir ama anne yüreğinin acıdığını hissetmez mi sanıyorsun. Şimdi onu göğsüne bastırsan içinde ki acıyı duymaz mı sanıyorsun. Allaha şüphesiz ki dua ediyorsundur, ama sonrasında nefsin sana yemek yeme üzüntü çek diyor ve bunu yapıyorsan ettiğin dualar nerde kaldı. Hz. Muhammed hakkı için silkin ve toparlan hepimiz hayatın ne kadar acı dolu olduğunu idrak edebilecek yaştayız ve acını hissedemezsek de idrak edebiliyoruz. Allah yarattıklarına taşıyamayacağı yük yüklemez. Allah kıldığın ve kılacağın bütün namazları kabul etsin. Allaha emanet ol.

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
sabır acıdır meyvesi tatlıdır

sabır acıdır meyvesi tatlıdır

s.a durumunuz beni gerçekten etkiledi.şu an ben de sizinle aynı sorunla karşı karşıyayım.:( dua et,ALLAH tan yardım iste,sabır içinde dualarını et.kabul olunacağına emin olarak duanı et.YA MANİ esmasını kalbinden,dilinden eksik etme.ALLA a emanet ol.RABBİM hayırlısıyla eşlerimizi bize döndersin.selam ve dua ile...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Allah c.c. razı olsun kardeşim çok haklısınız benim derdim başka kişilere bakıyorum da dert bile sayılmıyor Allaha şükür ailem destek çıktı ailem hem bana hemde kızıma sahip çıktı bu bile benim için çok büyük bir olaydır Allah cümlemizin yardımcısı olsun selametle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim çok sıkıntı çekmişin ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMA HİÇ ÜZÜLME ŞÜKRETKİ EVLADIN VAR ONUNLA ZAMANLARIN MUTLU GEÇER İHŞALLAH UNUTMAKİ HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR HER SIKINTININ ARKASINDA BİR FERAHLIK VARDIR İHŞALLAH MEVLAMDA SENİN SIKINTININ ARKASINDAN SANA FERAHLIK VERİR İHŞALLAH HUZURLU GÜNLERE..... SAGLICAKLA kal

Allah c.c. razı olsun kardeşim sağol Rabbimin izniyle bugunleri inşallah hayırlı bir şekilde atlatırım Rabbimden dileğim bu kabul eder inşallah
Rabbim sizlerinde ne muradınız varsa versin selametle Rabbime emanetsiniz

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşim tabiiki yalnız değilsin seni yaratan yüce rabbin var, ve bizler bu platformda birbirimize destek olmak için vasıta kılan da "O" değil mi!. Şimdi sana sesleniyorum beni dikkatle dinle!..

Ey insanoğlu sen ki yaratıldığın günden beri acı çekiyorsun, ağlıyorsun, bir tarafın acıyor sızlanıyorsun neden? Çünkü aciz yaratıldın çünkü yaradanına verilecek hesabın var(namaz, zekat, fitre) dua edip ona yaklaşacaksın. 40 kiloya indim diyorsun kendime aynada bakamıyorum diyorsun. Rüya henüz 16 aylık olabilir ama anne yüreğinin acıdığını hissetmez mi sanıyorsun. Şimdi onu göğsüne bastırsan içinde ki acıyı duymaz mı sanıyorsun. Allaha şüphesiz ki dua ediyorsundur, ama sonrasında nefsin sana yemek yeme üzüntü çek diyor ve bunu yapıyorsan ettiğin dualar nerde kaldı. Hz. Muhammed hakkı için silkin ve toparlan hepimiz hayatın ne kadar acı dolu olduğunu idrak edebilecek yaştayız ve acını hissedemezsek de idrak edebiliyoruz. Allah yarattıklarına taşıyamayacağı yük yüklemez. Allah kıldığın ve kılacağın bütün namazları kabul etsin. Allaha emanet ol.

Değerli kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun eskiye nazaran daha bi iyiyim ben hayatımda yaşamadığım acıyı yaşıyorum bunun imtihanını vermek de çok zormuş evlenmeden önce ailemle kaldığım zamanlarda sıkıntı sorun yaşamadım şimdi yaşıyorum bu yüzden de çok zorluk çektim taki bu siteyi bulana kadar ve Rabbime şükür ediyorum hayatımdaki boşlukları doldurduğu için bigün inşallah eski günlerime dönerim Allah c.c. sizlerden razı olsun Selametle Rabbime emanetsiniz

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
s.a durumunuz beni gerçekten etkiledi.şu an ben de sizinle aynı sorunla karşı karşıyayım.:( dua et,ALLAH tan yardım iste,sabır içinde dualarını et.kabul olunacağına emin olarak duanı et.YA MANİ esmasını kalbinden,dilinden eksik etme.ALLA a emanet ol.RABBİM hayırlısıyla eşlerimizi bize döndersin.selam ve dua ile...

Aleyküm Selam
Güzel kardeşim Allah c.c. razı olsun güzel dualarınız için sizde benimle aynı sorunu yaşıyomuşsunuz çok üzüldüm Rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun Dilerim Rabbimden İnşallah hayırlı ise eşinizle tekrar bir araya gelir mutlu günlerinize geri dönersiniz dualarımdasınız selametle

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Canim Kardeşim

Dün Yazamadim Acil çikmam Gerekliydi.bu Ay Sonu çikicaktim Işyerinden.iş Yerinin Durumu çok Kötüydü Biliyosun.ortakçi çikti Işyerine Bugün Yarin Kesin Netleşecek.ortakçi Gelirse Ben Hem Kalan Maaşimi Alicam.hemde Evime Yakin Bi Yerde Olacak Büro.burdan Gidicem Inşallah.inşallah Bi Sorun çikmaz Bişey çikicak Diye çok Korkuyorum Artik Biktim Bukadar Uzun Yoldanda çalişip Parami Alamamaktanda çünkü.sende Iisin Inşallah.sana Bi Tavsiyede Bulunucam Hiç Bişey Için Kendini çok Yipratmama Evet çok Zor Tahmin Edebiliyorum Durumunu Sabret Inşallah En Hayirlisi Olur Senin Ve Kizin Için.bekle Ama Bu Bekleyiş Rahat Bi Bekleyiş Olsun Kendini üzmeden.hiç Ummadiğin Bi Zamanda Herşey Düzelicek Inşallah.ben Inaniyorum Sen En Kisa Zamanda Burdan Hayirli Haber Vereceksin Bizede.allaha Emanet Ol

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Canim Kardeşim

Dün Yazamadim Acil çikmam Gerekliydi.bu Ay Sonu çikicaktim Işyerinden.iş Yerinin Durumu çok Kötüydü Biliyosun.ortakçi çikti Işyerine Bugün Yarin Kesin Netleşecek.ortakçi Gelirse Ben Hem Kalan Maaşimi Alicam.hemde Evime Yakin Bi Yerde Olacak Büro.burdan Gidicem Inşallah.inşallah Bi Sorun çikmaz Bişey çikicak Diye çok Korkuyorum Artik Biktim Bukadar Uzun Yoldanda çalişip Parami Alamamaktanda çünkü.sende Iisin Inşallah.sana Bi Tavsiyede Bulunucam Hiç Bişey Için Kendini çok Yipratmama Evet çok Zor Tahmin Edebiliyorum Durumunu Sabret Inşallah En Hayirlisi Olur Senin Ve Kizin Için.bekle Ama Bu Bekleyiş Rahat Bi Bekleyiş Olsun Kendini üzmeden.hiç Ummadiğin Bi Zamanda Herşey Düzelicek Inşallah.ben Inaniyorum Sen En Kisa Zamanda Burdan Hayirli Haber Vereceksin Bizede.allaha Emanet Ol

Aleyküm Selam
Canım kardeşim İnşallah ortak olayı olur kardeşim sende rahata çıkarsın kesin netleşir inşallah bu kadar sabrettin bekledin az biraz daha gayret et bekle şimdi devir iyi değil iyi bir iş bulmak çok zor bilirsin bu olay kesin netleşirse inşallah Rabbimin izniyle netleşir senin açından iyi olur canım kardeşim
Canım ben zaten sizlerin sayesinde kendimi toparladım eskiye nazaran daha bi iyiyim bekliyorum bakalım ne olucak Haziranın 18de mahkememiz var hayırlısı diyorum bu olaylar olalı bir seneyi geçti bakalım sonu hayırlı olur inşallah zaten ilk haber vereceğim yerde burası rüyamda bile sizlere haber veriyodum durumumla ilgili:D kısmet bakalım ne olucak
Kardeşim kendine iyi bak Rabbime emanetsin her zaman dualarımdasın(site halkı olarak) Selametle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Mutsusum
Tarih:02/10/2007 EŞİMLE AYRIYIZ....
Selamün Aleyküm,
onbeş aydır olduğu gibi bugünde mutsuzluğum devam ediyor. Nedeni eşimle evliliğim bitti resmi olarak ayrılmasakta niyeti öyle bir tanede kızımız var. Yandaki resimdeki kızım rüya, şuan 20 aylık ayrıldığımızda 7 aylıktı. Onun için çok üzülüyorum kızım bu olanları hiç ama hiç hak etmedi. Eşimle bence çok büyük sorunumuzda yok çok çaba harcadım çok uğraştım ki; halada uğraşıyorum ama yok olmuyo olanları içime atmaktan bıktım stresten ve bunalımdan dolayı sağlığımda kötü hastalandım kilo kaybettim şuan 40 kg lum. Önceden üstüme güzel olan kıyafetlerim bollaştı ben ise kıyafetlerin içinde yaşıyan bir ölüden farkım kalmadı. Aynalara bakamıyorum zayıflıktan kemiklerim sayılıyo çevremdekiler beni gördükçe üzülüyorlar ve acıyorlar halime acınıcak bi halim yok sadece eşimle aramızdaki sevginin bi anda bitmesi beni çok etkiliyo beynim farklı diyo kalbim farklı biz çok zor evlendik her ikimizinde aileleri istemediler bu evliliği yinede faz geçmedik birbirimizden keşke o zaman bitsey intiharın günah olmadığını bilsem çoktan kıyardım bu canıma ama yapamıyorum kızım var onu çok seviyorum(eşimi de)
Sizleri sıkmak istemedim çok doluyum sadece içimi döktüm

Tarih:05/02/2008 CÜMLETEN HERKESTEN ALLAH C.C. RAZI OLSUN
Selamün Aleyküm
Bu sitedeki herkese bana gösterdikleri ilgi ve hayır duaları ayrıca nasihatları için Rabbim razı olsun sağol sizlerin sayesinde kendimi güçlü ve diri hissetmeye başladım kilo aldım bu aralar yeme konusunda iyiyim 45 kg oldum hayatta değerli olan çok şeyi sizlerin sayesinde öğrendim gözümü açtınız derdime ortak oldunuz sağolun haklarınızı helal edin sizleri görmesemde çok seviyorum her zaman dualarımdasınız bana çok şey kazandırdınız en önemlisi namaza başlamama vesile oldunuz Rabbim her iki cihanda sizi mutlu etsin ne muradlarınız varsa versin Rabbimden başka kimseye muhtaç olmayın inşallah Amin
Selam ve dua ile kalın Rabbime emanetsiniz

Tarih05/06/2008 MAHKEME TARİHİ GELDİ...
Selamün Aleyküm
Evet kardeşlerim onbeş ay geldi geçti şöyle bi düşünüyorumda onbeş ay nasıl geçti? aylar çok çabuk geçmiş geldi ama saatler ve günler bu kadar çabuk geçmek bilmiyo 18 Haziran 2008 saat 09:20 de mahkeme var ne yapacağımı hiç bilmiyorum beynimde kalbimde karmakarışık mahkeme aklıma geldikçe kalbimin çarpıntısı artıyo elim ayağım titriyo o günü hayırlı bir şekilde atlatmak istiyorum Rabbimin yardımıyla İnşaAllah ve sizlerin desteğiyle dualarınıza çok ihtiyacım var Allah c.c. hepinizden razı olsun bana gösterdiğiniz ilgi ve destek için burda çok şey öğrendim en önemlisi imanımı geliştirmeyi ve namaz kılmayı haklarınızı helal edin Allah c.c. emanet olun
Selam ve dua ile kalın....

zemzemm

Kayıtlı Kullanıcı
:A :A ahh ablam ahhh ne olur üzülme herşeyin hayırlısı olsun inş..
sabret dua et zaten dualrımızdasın yavrun için de olsa mutlu olmaya çalış herşey geçer ve geçecekte buna inanıyorum.Allah yar ve yardımcın olsun

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Allah CC bize kaldıramayacağımız yük vermesin inş.

Allah CC bize kaldıramayacağımız yük vermesin inş.

Sevgili Kardeşim...
Biz bu dünyaya bir imtihan için gönderilmişiz...
Kimimiz işiyle, kimimiz eşiyle, kimimiz çocuklarıyla, kimimiz zenginlikle, kimimiz fakirlikle.......kimimiz ...vs şeylerle imtihan oluyoruz...
Veren de O...Alan da O...Seven de O...Sevdiren de O...ALLAH cc.....

Tüm kardeşlerimiz için DUAM:
Allah CC. bizleri kaldıramayacağımız yüklerle imtihan etmesin inş.
Selam ve DUA ile...
:evet:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt