Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Forum Açmaya çekiniyorum Rüyacim.oarkadaşimiz Açtiya Onun Için.nebileyim Kirilir Falan Bişey Derler Aslinda Açsak çok Güzel Olur.ben Listeyi Sana Göndericem

Ama canım böyle düşün me o formun amacı nedeni farklı senin açacağın formun nedeni farklı yani konular aynı değil ki bence sorun olmaz istersen aç katılanda olur.

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Allahim Yarabbim Sabir Ver 10dakikadan Beri Buraya Listeyi Ekleyemiyorum.diyoki 4 Grafik Kullanabilirsiniz Aştiniz Diyo Ben Ebru Vardi Belki Hatirlarsin Gül Kokusu Yasin Okumuştuk Ona.o Arkadaşa Söylüyeyim O Açsin Forum Liste Ondada Var O Eklesin Ben çildirmak üzereyim

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Bak Güzel Kardeşim Seni Belki En Iyi Ben Anlarim . Emin Ol Bu Dünyada Tek Sikintili Sen Değilsin Sabrini Ve Inancini Sakin Kaybetme. Ben 5 Yaşindan Beri Gurbetteyim 6 Yaşinda Annem Ve Baban Ayrildi Baban Uyuşturucu Bağimlisiyli. Sonra Yetiştirme Yani Kimsesizler Yurdunda Buldum Kendimi 9 Yaşinda Babami Kaybettim. Annemle Görüşemiyordum Dayimlar Babamdan Dolayi Annemle Beni Görüştürmüyorlardi. Yillarca Yalniz Bir Kiz Olrak Yetiştim. Kimse Nasilsin Bile Demedi Büyüdüm Olgunlaştim Bana Cok Güzel Olduğumu Söylerlerdi. Bir Cok Arkadaşim Yolundan Sapti Ve Kötü Yollara Düştü Beni 18 Yaşima Gelince Yurt Kapinin önüne Koydu . Nereye Gideceğini Bilmeyen Tek Başina 18 Yaşinda Bir Kiz Düşünsene Ama Ben Hiç ümidimi Kaybetmedim Bir Arkdaşimin Evinde Kaldim Iş Buldum Caliştim Sonra Devlet Bana Memurluk Verdi. Yillar Sonra Annmei Buldum Onu Yanima Aldim Bir Ev Tuttuk Ilk Defa Sicak Bir Odada Uyuduğum O Huzurlu Geceyi Hiç Unutmam. Sonra Allaha Yalvardim Beni Dünyadaki Bu Kötülüklerden Kurtaracak Belinde Silahli Beni Senden Sonra Koruyacak Birini Bana Eş Nasip Eyle Diye. Oda Bana şükürler Olsun Eşimi Gönderdi. Eşim Polis Memuru Ve Ben Cok Mutluyum 1,5 Yaşinda Bir Kizim Var. Ben Hiçbir Zaman Mücalemi Kaybetmedim Hep Sabrettim Ve şükrettim Cok Aç Susuz Yattim Soğuk Yatakhanelerde Cok Dayak Yedim Ezildim Ama Hiçbir Gün Inancimi Kaybetmedim. Sende Sabirla Dua Et Ve Bana Gelince Yillarca Beni Sormayan Amcam Ve Dayimlar Daha Bilmediğim Bir Cok Kişi Karsima Cikiyor Ben şimdi Maddi Durumum Iyi Diye Benden Yardim Istiyorlar Pişmanlar Ama Hiçbirşeyin Telafisi Yok Ben Yinede Onlara Yardim Ediyorum Yilmadim Yikilmadim Kardeşim Sen Sen Ol Sakin Pes Etme Bende Senin Gibi Cok Intihar Etmeyi Düşündüm Ama Değermi Senin Gibi Güzel Bir Insanin Ahirete Karşi Dünya Hayatini Seçmeye. Bu Dünya Geçici Sakin Unutma Asil Saadet Ahiret Hayati. Sen Bana Sorsan Daha Anlatacağim O Kadar Cok Hikaye Aci Vari Ben Neymişim Dersin Işte Böyle Kardeşim Bende Bu Arada Derdimi Anlattim Neyse Allha Emanet Ol Selamun Aleyküm

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm akıllı,halis niyetli bilinçli kardeşim.

yazdıklarını göz yaşı dökerek okudum.

mevlam yar ve yardımcın olsun.mevlama şükürler olsun.

manevi açıdanda bilinçli olmanız sizi sabretmeye ve şükre sonundada mükafatınızı almaya nasip kısmet etmiş.

mevlama emanet olun.selam ve baki dua ile saygılarımla.

rüyam3 kardeşimede mevlam kolaylıkar eylesin.yar ve yardımcısı olsun.

Bak Güzel Kardeşim Seni Belki En Iyi Ben Anlarim . Emin Ol Bu Dünyada Tek Sikintili Sen Değilsin Sabrini Ve Inancini Sakin Kaybetme. Ben 5 Yaşindan Beri Gurbetteyim 6 Yaşinda Annem Ve Baban Ayrildi Baban Uyuşturucu Bağimlisiyli. Sonra Yetiştirme Yani Kimsesizler Yurdunda Buldum Kendimi 9 Yaşinda Babami Kaybettim. Annemle Görüşemiyordum Dayimlar Babamdan Dolayi Annemle Beni Görüştürmüyorlardi. Yillarca Yalniz Bir Kiz Olrak Yetiştim. Kimse Nasilsin Bile Demedi Büyüdüm Olgunlaştim Bana Cok Güzel Olduğumu Söylerlerdi. Bir Cok Arkadaşim Yolundan Sapti Ve Kötü Yollara Düştü Beni 18 Yaşima Gelince Yurt Kapinin önüne Koydu . Nereye Gideceğini Bilmeyen Tek Başina 18 Yaşinda Bir Kiz Düşünsene Ama Ben Hiç ümidimi Kaybetmedim Bir Arkdaşimin Evinde Kaldim Iş Buldum Caliştim Sonra Devlet Bana Memurluk Verdi. Yillar Sonra Annmei Buldum Onu Yanima Aldim Bir Ev Tuttuk Ilk Defa Sicak Bir Odada Uyuduğum O Huzurlu Geceyi Hiç Unutmam. Sonra Allaha Yalvardim Beni Dünyadaki Bu Kötülüklerden Kurtaracak Belinde Silahli Beni Senden Sonra Koruyacak Birini Bana Eş Nasip Eyle Diye. Oda Bana şükürler Olsun Eşimi Gönderdi. Eşim Polis Memuru Ve Ben Cok Mutluyum 1,5 Yaşinda Bir Kizim Var. Ben Hiçbir Zaman Mücalemi Kaybetmedim Hep Sabrettim Ve şükrettim Cok Aç Susuz Yattim Soğuk Yatakhanelerde Cok Dayak Yedim Ezildim Ama Hiçbir Gün Inancimi Kaybetmedim. Sende Sabirla Dua Et Ve Bana Gelince Yillarca Beni Sormayan Amcam Ve Dayimlar Daha Bilmediğim Bir Cok Kişi Karsima Cikiyor Ben şimdi Maddi Durumum Iyi Diye Benden Yardim Istiyorlar Pişmanlar Ama Hiçbirşeyin Telafisi Yok Ben Yinede Onlara Yardim Ediyorum Yilmadim Yikilmadim Kardeşim Sen Sen Ol Sakin Pes Etme Bende Senin Gibi Cok Intihar Etmeyi Düşündüm Ama Değermi Senin Gibi Güzel Bir Insanin Ahirete Karşi Dünya Hayatini Seçmeye. Bu Dünya Geçici Sakin Unutma Asil Saadet Ahiret Hayati. Sen Bana Sorsan Daha Anlatacağim O Kadar Cok Hikaye Aci Vari Ben Neymişim Dersin Işte Böyle Kardeşim Bende Bu Arada Derdimi Anlattim Neyse Allha Emanet Ol Selamun Aleyküm

gul kokusu

Kayıtlı Kullanıcı
LİSTEMİZ

HÜSNA BLASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI NAKLİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN
BÜTÜN HASTANEDE ŞİFA BEKLEYEN ÜMMETİ MUHAMMEDİN SAĞLIĞINA KAVUŞUP YAKINLARINA SABIR VERMESİ

İLKNUR:İŞYERİNDEN PARASINIDA ALIP ÇIKMASI HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENiP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI BABASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI

GÜL ABLASINA HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI

SİBEL AYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI

ESEN AYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI

ELİF:KORAYINDA ELİFİ ÇOK SEVMESİ HAYIRLISIYLA EVLENMELERİ.EĞER HAYIRSIZSA ELİFİN ONDAN SOĞUMASI

FATOŞ AYIRLISIYLA YENİ TAŞINACAĞI MUHİTTE KOMŞULARININ İYİ DÜRÜST İNSANLAR OLMASI OĞLU ONURCANIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI

EBRU: TEZ ZAMANDA HER BAKIMDAN HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞIP HUZUR BULMASI(EĞER AKLINDAKİ KİŞİ HAYIRLI İSE ONUNLA EVLENMESİ DEĞİLSE HAYIRLI OLAN BİRİYLE EVLENMESİ), AİLESİNİN DE HUZUR BULMASI..

DERYA:EŞİNİN VE KARDEŞİNİN HİDAYETE ERMESİ İÇİN

SELMA :YAŞARA KAVUŞMAK İÇİN

İSRANUR EKLEDİM CANIM. HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN LİSTEMİZ.. İNŞALLAH HEPİMİZİN DUASI TEZ ZAMANDA KABUL OLUR HAYIRLISIYLA...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam Canim Sağol Ben Bi Türlü Beceremedim.rüyada Katilicak Bize.liste Değişince Ben Sana Mail Atarim

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
SAYIN MEKARİM-İ AHLAKk mesajınız için teşekkürler ALLAH HERKESE SABIR VERSİN İNSANLAR EN UFAK BİR ŞEYDE HEMEN İSYAN EDİYORLAR OYSA PEYGEMBER EFENDİMİZ NİCE SIKINTILARA TAHAMMÜL ETMİŞTE BİR KERE BİLE OF DEMEMİŞ. BİZ KİMİZ Kİ İSYAN EDİYORUZ RABBİM HERKEZE SABIR VE EN BAŞTA İMAN VERSİN.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Aleyküm Selam
Değerli kardeşim bu yazdıklarınız beni çok ama çok etkiledi küçük yaşınızdan bu zamana kadar çok şey yaşamışsınız en önemlisi aile özlemi içinde yaşamışsınız sizin yerinize kendimi koydum sizin gibi olabilirmiydim yada sizin yaptıklarınızı yapabilirmiydim inanınki bilemiyorum başına gelen anlar boşuna dememişler yaşan bilir diye ben bu siteyle tanışmasaydım sizlerden destek almasaydım halim ne olurdu hiç düşünmek bile istemiyorum sizlerin sayesinde kendimi toparladım tam olarak iyi olmasamda iyi sayılırım ama senin yaşadıkların yanında benim derdin dert bile sayılmaz kardeşim ama sonunun iyi olması mücadelenin sonunda zafer senden yana olmasına çok sevindim Rabbimden dileğim kurulu yuvanda her zaman mutlu ve huzurlu olman sen zaten elindeki değerin farkındasın Alalh c.c. razı olsun selametle Rabbime emanetsin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
LİSTEMİZ

HÜSNA BLASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI NAKLİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN
BÜTÜN HASTANEDE ŞİFA BEKLEYEN ÜMMETİ MUHAMMEDİN SAĞLIĞINA KAVUŞUP YAKINLARINA SABIR VERMESİ

İLKNUR:İŞYERİNDEN PARASINIDA ALIP ÇIKMASI HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENiP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI BABASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI

GÜL ABLASINA HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI

SİBEL AYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI

ESEN AYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI

ELİF:KORAYINDA ELİFİ ÇOK SEVMESİ HAYIRLISIYLA EVLENMELERİ.EĞER HAYIRSIZSA ELİFİN ONDAN SOĞUMASI

FATOŞ AYIRLISIYLA YENİ TAŞINACAĞI MUHİTTE KOMŞULARININ İYİ DÜRÜST İNSANLAR OLMASI OĞLU ONURCANIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI

EBRU: TEZ ZAMANDA HER BAKIMDAN HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞIP HUZUR BULMASI(EĞER AKLINDAKİ KİŞİ HAYIRLI İSE ONUNLA EVLENMESİ DEĞİLSE HAYIRLI OLAN BİRİYLE EVLENMESİ), AİLESİNİN DE HUZUR BULMASI..

DERYA:EŞİNİN VE KARDEŞİNİN HİDAYETE ERMESİ İÇİN

SELMA :YAŞARA KAVUŞMAK İÇİN

İSRANUR EKLEDİM CANIM. HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN LİSTEMİZ.. İNŞALLAH HEPİMİZİN DUASI TEZ ZAMANDA KABUL OLUR HAYIRLISIYLA...

Selamün Aleyküm
Gül kokusu bence bir forum açmalıyız ordan takip edersek çok daha iyi olur
Benim duamda bu
Rüyam3 : Eşimle hakkımızda hayırlısı ise barışıp yuvama kavuşmak
Selametle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm akıllı,halis niyetli bilinçli kardeşim.

yazdıklarını göz yaşı dökerek okudum.

mevlam yar ve yardımcın olsun.mevlama şükürler olsun.

manevi açıdanda bilinçli olmanız sizi sabretmeye ve şükre sonundada mükafatınızı almaya nasip kısmet etmiş.

mevlama emanet olun.selam ve baki dua ile saygılarımla.

rüyam3 kardeşimede mevlam kolaylıkar eylesin.yar ve yardımcısı olsun.

Aleyküm Selam
Allah c.c. razı olsun sağolun Rabbim cümlemizin her zaman yar ve yardımcısı olsun selametlee

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Rüya Senide Ekledim Kardeşim Listeye.arkadaşlara Ulaştiricam.hayirlisi Olsun.birde Elifin Dileği Okunmuyo Gülme Işareti çikmiş Koray Olacak.hayirli Akşamlar Allaha Emanet Ol

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Rüya Senide Ekledim Kardeşim Listeye.arkadaşlara Ulaştiricam.hayirlisi Olsun.birde Elifin Dileği Okunmuyo Gülme Işareti çikmiş Koray Olacak.hayirli Akşamlar Allaha Emanet Ol

Allah c.c. razı olsun sağol kardeşim Rabbim hayırlı güzel dualarımızı kabul eder inşallah Amin Selametle Rabbime emanetsin

masumkız

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ablacım bence hiç üzülme herşeyde bi hayır vardır eşini cok seviyo olabilirsin ama sunu unutma sana o sevgıyı veren yaradan demekkı senı hakkında böylesını hayırlı gordu sımdı bence her zmankınden daha ıyı olman vede dımdık ayakta durmanın zmanı kendınde kzını yetıstırebılırsın unutma hayatta ne yasıyorsak herseyın mutlaka bır sebebı vardır allah yardımcın olsun dıyorum ılk once bu yolda rabbım senınle olsun herseye ragemen guclu ol vede dımdık ayakta saglıklı ol unutmakı bı hayat var senın ellerınde onun ıcın mucadele et tamammı ablacım allaha emanet ol

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ablacım bence hiç üzülme herşeyde bi hayır vardır eşini cok seviyo olabilirsin ama sunu unutma sana o sevgıyı veren yaradan demekkı senı hakkında böylesını hayırlı gordu sımdı bence her zmankınden daha ıyı olman vede dımdık ayakta durmanın zmanı kendınde kzını yetıstırebılırsın unutma hayatta ne yasıyorsak herseyın mutlaka bır sebebı vardır allah yardımcın olsun dıyorum ılk once bu yolda rabbım senınle olsun herseye ragemen guclu ol vede dımdık ayakta saglıklı ol unutmakı bı hayat var senın ellerınde onun ıcın mucadele et tamammı ablacım allaha emanet ol

Aleyküm Selam
Amin güzel kardeşim hayır dualarına Amin Sizler yanımda olduğunuz sürece mücadele ederim benim arkamda sizin gibi Allah c.c. sevgisi olan ve derdi olanların yardımına koşan iyilik melekleri varken kolayca yılmam artık Allah c.c. hepinizden razı olsun iyiki varsınız Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun Selametle Rabbime emanetsiniz Her zaman cümleten dualarımdasınız

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun kardeşim umarım bu sıkıntılı günlerini biran önce atlatırsın allah kızınada sanada uzun sağlıklı mutlu huzurlu günler göstersin allaha emanet ol hayırlı akşamlar

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun kardeşim umarım bu sıkıntılı günlerini biran önce atlatırsın allah kızınada sanada uzun sağlıklı mutlu huzurlu günler göstersin allaha emanet ol hayırlı akşamlar

Aleyküm Selam
Amin kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Selametle Rabbime emanet ol

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Amin kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Selametle Rabbime emanet ol

ablacığım umarım daha iyisindir allahında izniyle inş. daha iyi olacaksın yaşadıkların zor ama lütfen umutsuzluğa kapılma her yeni doğan günün ne gitreceğini bilemeyiz hem unutma beterin beteri var çok şükür ki sağlığınız sıhhatiniz yerinde inş. allah a emanet

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
ablacığım umarım daha iyisindir allahında izniyle inş. daha iyi olacaksın yaşadıkların zor ama lütfen umutsuzluğa kapılma her yeni doğan günün ne gitreceğini bilemeyiz hem unutma beterin beteri var çok şükür ki sağlığınız sıhhatiniz yerinde inş. allah a emanet

Çok şükür iyiyim çok iyi olmasamda eskiye nazaran iyiyim bugünlerde geçicek elbet daha iyi neşeli günler gelir inşallah
Sen nasılsın iyimisin? İnşallah iyisindir Allah c.c. razı olsun sizden Rabbim ne muradınız varsa hayırlı ise versin Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Selametle Rabbime emanetsiniz

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Çok şükür iyiyim çok iyi olmasamda eskiye nazaran iyiyim bugünlerde geçicek elbet daha iyi neşeli günler gelir inşallah
Sen nasılsın iyimisin? İnşallah iyisindir Allah c.c. razı olsun sizden Rabbim ne muradınız varsa hayırlı ise versin Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Selametle Rabbime emanetsiniz

şükür be ablam herşeye rağmen yaşıyoruz dertler bitmiyor ki

gul kokusu

Kayıtlı Kullanıcı
rüyam 3 kardeşim bilmiyorum ki yeni konu mu açsak. gerçekten burdan takip etmek zor olucak. diğer arkadaşlarım ne derler bu konuda... ben dün saat 9 da listedeki arkadaşlara dua etmeye başladım. ve inan içim huzurla doldu. sizin de dua ettiğinizi düşünerek umutlandım. bunu hangi arkadaşımız düşünmüşsse ALLAH razı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt