Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Konuyu Bilmiyorum Yani Nasil Ayrildiniz Ne Olduda Bu Hale Gelindi çok üzüldüm.bi Ara Işim Olmadiğinda Bu Forumu Iice Bi Okuyayim.allah Sabir Versin Sana çok Kardeşim

İşde orasıda bana koyuyor normal karı-koca kavgasıydı işin içine aileler girince herşey düzeleceği yerde allak bullak oldu bu duruma geldik yuvamızı unuttuk senin anan benim babam kavgası başladı olaylar kısaca böyle keşke aramızda büyük sorunlar olsaydı belki o zaman kabullenebilirdim bu şekilde ayrılığı kabul etmesi çok zor

MANDALİNA

Kayıtlı Kullanıcı
sayın kardeşim !HZ.ALLAHIN sevmediği şey talak yani boşanmadır.inşallaah barışırsınız insanlar boşanmak için evlenmiyo ama hayatta herşeyle karşılaşabiliriz .! .önemli olan düşmek değil kalkmaktır güçlü ol ve savaşman gerekiyo herşeye rağmen unutmaki kul daralmayınca hızır yetişmezmiş.slm ve dua ile.rabbim huzurlu yuvana dönmenizi nasip etsin amin.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
sayın kardeşim !HZ.ALLAHIN sevmediği şey talak yani boşanmadır.inşallaah barışırsınız insanlar boşanmak için evlenmiyo ama hayatta herşeyle karşılaşabiliriz .! .önemli olan düşmek değil kalkmaktır güçlü ol ve savaşman gerekiyo herşeye rağmen unutmaki kul daralmayınca hızır yetişmezmiş.slm ve dua ile.rabbim huzurlu yuvana dönmenizi nasip etsin amin.

Sağol kardeşim Rabbim razı olsun sizden içimi ferahlattınız inşallah eşimde anlar yuvasının değerini ne diyim 11 aydır yaşadıklarım kolay şeyler değil Allah c.c. sizden razı olsun şu vakitte içimi çok ama çok ferahlattınız Rabbim sizi ve sizin gibileri her daim huzurlu ve mutlu yapsın selametle kardeşim Rabbime emanetsin sağol Allah c.c. razı olsun

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
İşde orasıda bana koyuyor normal karı-koca kavgasıydı işin içine aileler girince herşey düzeleceği yerde allak bullak oldu bu duruma geldik yuvamızı unuttuk senin anan benim babam kavgası başladı olaylar kısaca böyle keşke aramızda büyük sorunlar olsaydı belki o zaman kabullenebilirdim bu şekilde ayrılığı kabul etmesi çok zor

MALESEF 2KİŞİNİN ARASINDA OLAN BİR PROBLEM BAŞKALARI TARAFINDAN DA DUYULUNCA OLAY BÜYÜYO İKİ KİŞİNİN SORUNU OLMAKTAN ÇIKIP BİLEN HERKESİN SORUNU OLMAYA BAŞLIYO.ORTADA DÜZELMEYECEK BİŞEY YOK GİBİ SİZ BARIŞIRSINIZ İNŞALLAH DİYE UMUT EDİYORUM.BİTTİM DEDİĞİMİZDE YETTİM KULUM DİYECEK BİR RABBİMİZ VAR.BUNDAN SONRA HEP DUARIMDA OLACAKSIN HAYIRLI HABERLERİNİ BURDAN TAKİP EDECEM İNŞALLAH.ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Canım ablacım Allaha şükürler olsun iyiyim bir sıkıntım yok çalışıyorum ailemin desteğiylede iyi olmaya gayret ediyorum eşimin ne yapmaya çalıştığını inanki bilmiyorum bana ihtar çekmişti 2 ay içinde eve geri dönmezsem boşanma davası açacakmış ama ihtarnameyi verdiği günden 2 gün önceside bana küfürler hakaretler ve ölümle tehditler etti bu olaydan yaklaşık 1 ay sonra bir arkadaşımda telefonda görüşmüş barışın demiş arkadaşım oda inşallah demiş ama hiç bir yaklaşımıda yok günler geçip gidiyor 11 ay oldu Allah c.c. büyüktür
Kızım yanımda çok şükür Rabbim dediğin gibi evlatlarımızla bizleri sınamasın inşallah Amin
Bugünlerde geçer ablam sen nasılsın inşallah kızında sende iyisinizdir gün gelir tanışırız ablam Rabbim çok büyük selametle ablacım Allaha emanet olun ablacım tüm güzel dualarına içten Amin Amin Amin selametle
S.A. Canim kardesim insallah hersey gececek,Rabbim sabredene kapilar acarmis.Senin durumunada kendi durumum kadar uzuluyorum.Seninde dunyalar guzeli kizin var benim de,Allah onlarla sinamasin bizleri.Veremeyecegimiz sinavlara dahil etmesin.Senin icin dua ediyorum.Allah dualari makbul kullarindan eylesin bizleri,seni ve kizini cok seviyorum.Allah a emanet ol.Vicdansiz kocan insallah vicdana gelir insallah.Amin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. Canim kardesim insallah hersey gececek,Rabbim sabredene kapilar acarmis.Senin durumunada kendi durumum kadar uzuluyorum.Seninde dunyalar guzeli kizin var benim de,Allah onlarla sinamasin bizleri.Veremeyecegimiz sinavlara dahil etmesin.Senin icin dua ediyorum.Allah dualari makbul kullarindan eylesin bizleri,seni ve kizini cok seviyorum.Allah a emanet ol.Vicdansiz kocan insallah vicdana gelir insallah.Amin

Aleyküm Selam canım ablam Amin Amin Amin diyorum inşallah bugünlerimizi birbirimize verdiğimiz destekler sayesinde atlatırız İnşallah Rabbim nasip ederse güzel günlerde mutlu günlerde yine birbirimizle paylaşırız hayatımızı sağol canım ablam Rabbim seni ve kızını kötülüklerden daima korusun selametle ablam Rabbime emanetsin amin

CEYDA_CEREN

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim yaşadığın zorlukları gerçekten anlayabiliyorum. çok üzüldüm bana inan senin ve kızının durumunda olan o kadar çok insan varki ALLAH (C.C.) hepsinin yardımcısı olsun. benim sana tavsiyem rüya bu güzel kızını lütfen boynu bükük bırakma aranızda yaşananlar her ne olursa olsun sen kızını düşünmelisin sen zaten üzülüyosun birde onun üzülmesini istermisin. Kendi mutluluğunu artık bir kenara bırakmak ve sadece susmak zorundasın. onun için bunu yapman lazım. Zaman herşeyin en iyi ilacı. Bu sıkıntılarını Allaha havale et ve mutlaka evliliğini devam ettir kızın için yap bunu mükafatını görürsün işallah
unutma rabbim kalplerde ki en ince sızıları bilendir.
ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Allah Sabır ve Metanet versin, Gerçekten çok zor bir durum, Sevip sevilmemenin acısını bende iyi biliyorum. Sabretmek okadar zorki, Allah bize öyle bir sevme yeteneği ihsan etmişki, hayatımızın her noktasını etkiliyor o sevgiyi istiyor insan açlık uyku hiçbirşeyden tat almıyor, herşeyin sonunun geldiğini düşünüyor insan, bunları çok yaşadım. yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin inşallah dayanılması çok zor bir işkence gibi bu. Sevenler ayrılmasın. Allah eşinizle çocuğunuzla size güzel günler nasip etsin, inşallah geri döner size Allaha Emanet olun

seydanur

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH sabırrr wersnn snaaa in$aLLah yuwan yıkıLmass diqer arkd$Larnda dediqii qbii her i$te bi hayrrr wardrrr aLLah hakkınzda hayrLısnıı nasipp etsnnn inann duaLarımdasn. .her$eyee raaqmennn enazndann kızınn icinn qücLü oLmasnnn aLLah yardımcnn oLsnn. . a.e.o

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim yaşadığın zorlukları gerçekten anlayabiliyorum. çok üzüldüm bana inan senin ve kızının durumunda olan o kadar çok insan varki ALLAH (C.C.) hepsinin yardımcısı olsun. benim sana tavsiyem rüya bu güzel kızını lütfen boynu bükük bırakma aranızda yaşananlar her ne olursa olsun sen kızını düşünmelisin sen zaten üzülüyosun birde onun üzülmesini istermisin. Kendi mutluluğunu artık bir kenara bırakmak ve sadece susmak zorundasın. onun için bunu yapman lazım. Zaman herşeyin en iyi ilacı. Bu sıkıntılarını Allaha havale et ve mutlaka evliliğini devam ettir kızın için yap bunu mükafatını görürsün işallah
unutma rabbim kalplerde ki en ince sızıları bilendir.
ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

Selamün Aleyküm
Kardeşim Allah c.c. razı olsun derdime ortak oldunuz sağolun Allah c.c. büyüktür diyorum bekliyorum ne olucak diye ama inanki kardeşim çok çaba harcadım barışmak için gücüm bitti artık onu kendi haline bıraktım kalbimden söküp atamicam olaylar yaşadım 5 gün 10 gün derken 11 ay geçti düzelmek adına hiçbir şey olmadı zaman herşeyin ilacıdır bekliyorum çocuğumu düşündüğüm kadar kimseyi düşünmüyorum ne diyim kardeşim benim gibi bir çok bayan var bu sitede de var bazılarıyla tanıştım dertleştik Allah c.c. hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah Rabbimin izniyle bugünleride aşarım aşarız
Selametle kardeşim Rabbime emanetsin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Allah Sabır ve Metanet versin, Gerçekten çok zor bir durum, Sevip sevilmemenin acısını bende iyi biliyorum. Sabretmek okadar zorki, Allah bize öyle bir sevme yeteneği ihsan etmişki, hayatımızın her noktasını etkiliyor o sevgiyi istiyor insan açlık uyku hiçbirşeyden tat almıyor, herşeyin sonunun geldiğini düşünüyor insan, bunları çok yaşadım. yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin inşallah dayanılması çok zor bir işkence gibi bu. Sevenler ayrılmasın. Allah eşinizle çocuğunuzla size güzel günler nasip etsin, inşallah geri döner size Allaha Emanet olun

Aleyküm Selam
Evet kardeşim dediklerinize katılıyorum bu acı çok kötü yatıyorum rüyamda barışmış olarak yada kavga ederek görüyorum gece yarısı uyanıp ağlıyorum hiç birşeyden bişey anlamıyorum ben jinekolog yanında çalışıyorum buraya evli çiftler geliyorlar onları görüyorum kıskanmıyorum ama içim acıyo hep dua ediyorum yuvam yıkılmasın diye ama her geçen gün umudumda azalıyor kabullenmesi zor bir durum demek eşim benim onu sevdiğim kadar o beni sevmemiş diyorum bunda da var bir hikmet hayırlısı diyorum ama Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük ve acı vermesin sağol kardeşim desteğin için Allah c.c. razı olsun kardeşim selametle kal Rabbime emanetsin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH sabırrr wersnn snaaa in$aLLah yuwan yıkıLmass diqer arkd$Larnda dediqii qbii her i$te bi hayrrr wardrrr aLLah hakkınzda hayrLısnıı nasipp etsnnn inann duaLarımdasn. .her$eyee raaqmennn enazndann kızınn icinn qücLü oLmasnnn aLLah yardımcnn oLsnn. . a.e.o

Selamün Aleyküm
Allah c.c. razı olsun sağol kardeşim Rabbim büyüktür bir çıkışı yolu bulurum inşallah Rabbimin izniyle selametle kardeşim Rabbime emanet ol

seydanur

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH c.c cümlemzden razı olsn . . . in$allah bi cıkı$ yoLu bulrsnnn ALLAH c.c yardmcn olsnn şunuda unutmamak qerekiyrki 'her $erde bi hayr her hayrda bi $er wrdrr'...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH c.c cümlemzden razı olsn . . . in$allah bi cıkı$ yoLu bulrsnnn ALLAH c.c yardmcn olsnn şunuda unutmamak qerekiyrki 'her $erde bi hayr her hayrda bi $er wrdrr'...

İşde neyin şer olduğu neyin hayır olduğunu çözmek zor Rabbim yar ve yardımcımız olsun intiham dünyasındayız Allah c.c. razı olsun selametle kardeşim

sedat166

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. sabır versin inş.
büyük bi kavga etmedik demişsin.başkalarının araya girmesiyle büyümüş.bunu adamakıllı eşinizle oturup konuştunuz mu.bu hayat sizin.
eğer hepten ipler kopmuşsa da başın dik yoluna devam edersin.rabbe tevekkül et.O en iyisini bilir ve yapar.
''mü'min şu hali ne güzeldir.başına iyi bişey geldiğinde rabbine şükreder,bu onun için hayırlıdır.musibet geldiğinde de sabreder bu da onun için hayırlıdır''
mealinde bi hadis aklımda kalmış.
rahmetle ,güzellikle kalın inş.

aymine

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Hiç Bi Kuluna Kaldiramiyacagi Yük Vermez

Allah Hiç Bi Kuluna Kaldiramiyacagi Yük Vermez

SELAMÜN ALEYKÜM ateş düştü yeri yakar tbiikiii anlıyorum seni bende üç yıllık evliligimi bütün cabalarıma karşın kurtaramadım neler yaşadıgını anlıyorum ALLAH YARDIMCIN OLSUN KADER :A

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm,
Dokuz aydır olduğu gibi bugünde mutsuzluğum devam ediyor. Nedeni eşimle evliliğim bitti resmi olarak ayrılmasakta niyeti öyle bir tanede kızımız var. Yandaki resimdeki kızım rüya, şuan 14 aylık ayrıldığımızda 7 aylıktı. Onun için çok üzülüyorum kızım bu olanları hiç ama hiç hak etmedi. Eşimle bence çok büyük sorunumuzda yok çok çaba harcadım çok uğraştım ki; halada uğraşıyorum ama yok olmuyo olanları içime atmaktan bıktım stresten ve bunalımdan dolayı sağlığımda kötü hastalandım kilo kaybettim şuan 40 kg lum. Önceden üstüme güzel olan kıyafetlerim bollaştı ben ise kıyafetlerin içinde yaşıyan bir ölüden farkım kalmadı. Aynalara bakamıyorum zayıflıktan kemiklerim sayılıyo çevremdekiler beni gördükçe üzülüyorlar ve acıyorlar halime acınıcak bi halim yok sadece eşimle aramızdaki sevginin bi anda bitmesi beni çok etkiliyo beynim farklı diyo kalbim farklı biz çok zor evlendik her ikimizinde aileleri istemediler bu evliliği yinede faz geçmedik birbirimizden keşke o zaman bitsey intiharın günah olmadığını bilsem çoktan kıyardım bu canıma ama yapamıyorum kızım var onu çok seviyorum(eşimi de)
Sizleri sıkmak istemedim çok doluyum sadece içimi döktüm

ALLAH YARDIMCIN ABLAM NE DİYİM BİLMİYORTUM Kİ.NE DESEM BOŞ BURDAN SANA ŞUNU YAP BUNU YAP DEMEK BENİM İÇİN ÇOK KOLAY AMA SEN YAŞIYOSUN BU OLAYLARI O YÜZDEN ALLAH YARDIMCIN OLSUN TEKRAR UMARIM İSTEDİĞİN GİBİ SONUÇLANIR İNŞAALLAH:A:A:A

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. sabır versin inş.
büyük bi kavga etmedik demişsin.başkalarının araya girmesiyle büyümüş.bunu adamakıllı eşinizle oturup konuştunuz mu.bu hayat sizin.
eğer hepten ipler kopmuşsa da başın dik yoluna devam edersin.rabbe tevekkül et.O en iyisini bilir ve yapar.
''mü'min şu hali ne güzeldir.başına iyi bişey geldiğinde rabbine şükreder,bu onun için hayırlıdır.musibet geldiğinde de sabreder bu da onun için hayırlıdır''
mealinde bi hadis aklımda kalmış.
rahmetle ,güzellikle kalın inş.

Selamün Aleyküm
Kardeşim gerçekten çok büyük bir kavga değildi ailelerimiz araya girince büyüdü bu sefer senin ailen benim ailem kavgası oldu 2007 yazından beri sürekli konuştum ama eşim benim her konuşmamda kendisini bi halt zannetti ve havalandı ve onbir ay geçti ne diyim kardeşim Rabbim büyüktür diyorum bunda da varmış bir hikmet sağol kardeşim güzel duaların için Rabbim razı olsun selametle kalın

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ateş düştü yeri yakar tbiikiii anlıyorum seni bende üç yıllık evliligimi bütün cabalarıma karşın kurtaramadım neler yaşadıgını anlıyorum ALLAH YARDIMCIN OLSUN KADER :A

Aleyküm Selam
Kardeşim inanki çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun çok zor ne diyim yaşayan anlar Allah c.c. büyüktür bu kötü günleride bir şekilde atlatırım inşallah sizede mutlu günler diliyorum kardeşim selametle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH YARDIMCIN ABLAM NE DİYİM BİLMİYORTUM Kİ.NE DESEM BOŞ BURDAN SANA ŞUNU YAP BUNU YAP DEMEK BENİM İÇİN ÇOK KOLAY AMA SEN YAŞIYOSUN BU OLAYLARI O YÜZDEN ALLAH YARDIMCIN OLSUN TEKRAR UMARIM İSTEDİĞİN GİBİ SONUÇLANIR İNŞAALLAH:A:A:A

SElamün Aleyküm
Öyle kardeşim malesef öyle Rabbim büyüktür ne diyim
Selametle kardeşim Rabbime emanetsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt