Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

topraksu

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. rüyam3 ablacım..ben bu sitede yenıyım ama bikaç bişey söylemek istedim sorununu paylaştığın için öncelikle teşekkür ederim.
sabırla denermiş YARADAN kullarını..o bizlere verir bizlerde bu sınavı hayırlısıyla atlatmayaçalışırız..zor olmalı ma herşeyde bir hayır varla yola çıkarsak bazen katlanılır belki dayanılmaz acılar..ama yaşıyoruz YARADA NIN bize vermiş olduğu bu emaneti değerini bile bile yaşıyoruz..tercihler bizlerindir...kızın için herşeyden önce sen nefes almalısın YARADAN İZİN VERDİĞİ SÜRECE..YIKILMA KALK YIKILIRSAN KABUL EDERSİN YENİLGİYİ ablacım sana yakışanda bu olmalı dimi..bizler YARADAN BİSE GÜÇ VERDİĞİ SÜRECE SENİ DİNLEMEYE HAZIRIZ..YANINDA OLMYA ÇALIŞIRIZ CÜMLELERİMİZLE KELİMELERİMİZLE VE DUALARIMIZLA..ALLAH A EMANET OL ABLACIM..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. rüyam3 ablacım..ben bu sitede yenıyım ama bikaç bişey söylemek istedim sorununu paylaştığın için öncelikle teşekkür ederim.
sabırla denermiş YARADAN kullarını..o bizlere verir bizlerde bu sınavı hayırlısıyla atlatmayaçalışırız..zor olmalı ma herşeyde bir hayır varla yola çıkarsak bazen katlanılır belki dayanılmaz acılar..ama yaşıyoruz YARADA NIN bize vermiş olduğu bu emaneti değerini bile bile yaşıyoruz..tercihler bizlerindir...kızın için herşeyden önce sen nefes almalısın YARADAN İZİN VERDİĞİ SÜRECE..YIKILMA KALK YIKILIRSAN KABUL EDERSİN YENİLGİYİ ablacım sana yakışanda bu olmalı dimi..bizler YARADAN BİSE GÜÇ VERDİĞİ SÜRECE SENİ DİNLEMEYE HAZIRIZ..YANINDA OLMYA ÇALIŞIRIZ CÜMLELERİMİZLE KELİMELERİMİZLE VE DUALARIMIZLA..ALLAH A EMANET OL ABLACIM..

Aleyküm Selam
Kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun senden de inanki sizlerin sayesinde içimde huzur ve rahatlık var oda sizlerin duaları ve nasihatları sayesinde sizlere ne kadar dualar etsemde azdır sağol Rabbim razı olsunsizden bu formu açmadan önce çok kötüydüm hele sabır deseniz hiç yoktu sizlerin sayesinde ağırlaştım ve iyi olmaya gayret ediyorum inan ki 2 kilo almışyım sağolun Selametle Kal Rabbime Emanetsin Dualarımdasınız

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
sa kardeşim üzüldüm durumuna allah yardımcın olsun.ben de bekarım korkuyorum böle olayları duyunca:(işte allah herkese hayırlısını versin aeolun

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
sa kardeşim üzüldüm durumuna allah yardımcın olsun.ben de bekarım korkuyorum böle olayları duyunca:(işte allah herkese hayırlısını versin aeolun

Aleyküm Selam sağol kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun evlilik bu iyice düşünmek lazım ama insan ne yaşayacağını bilemez ki zamanla herşeyi görüyor selametle

çimen_gözlü

Kayıtlı Kullanıcı
RÜYAM3 GERCEKTEN ALLAH YARDIMCIN OLSUN HER SABAH İŞE GELDİGİMDE HEMEN BU SİTEYI ACIYORUM VE HEMEN SENINSAYFANA BAKIYORUM ACABA HAYATINDA OLUMLU Bİ GELİŞME OLMUŞMU DIYE BENDE YAŞADIGIM İÇİN AYNI ACIYI AZ COK BILIYORUM SENIN YASADIKLARINI BEN COK ETKILENDIM RABBIM SANA GÜÇ KUVVET VERSIN HERZAMAN YARDIMCIN OLSUN SELAMETLE KAL KARDEŞİM

çimen_gözlü

Kayıtlı Kullanıcı
RÜYAM3 GERCEKTEN ALLAH YARDIMCIN OLSUN HER SABAH İŞE GELDİGİMDE HEMEN BU SİTEYI ACIYORUM VE HEMEN SENINSAYFANA BAKIYORUM ACABA HAYATINDA OLUMLU Bİ GELİŞME OLMUŞMU DIYE BENDE YAŞADIGIM İÇİN AYNI ACIYI AZ COK BILIYORUM SENIN YASADIKLARINI BEN COK ETKILENDIM RABBIM SANA GÜÇ KUVVET VERSIN HERZAMAN YARDIMCIN OLSUN SELAMETLE KAL KARDEŞİM.:(

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
RÜYAM3 GERCEKTEN ALLAH YARDIMCIN OLSUN HER SABAH İŞE GELDİGİMDE HEMEN BU SİTEYI ACIYORUM VE HEMEN SENINSAYFANA BAKIYORUM ACABA HAYATINDA OLUMLU Bİ GELİŞME OLMUŞMU DIYE BENDE YAŞADIGIM İÇİN AYNI ACIYI AZ COK BILIYORUM SENIN YASADIKLARINI BEN COK ETKILENDIM RABBIM SANA GÜÇ KUVVET VERSIN HERZAMAN YARDIMCIN OLSUN SELAMETLE KAL KARDEŞİM

Sağol kardeşim Allah c.c. razı olsun bi gelişme yok ses seda yok Allah c.c. büyüktür diyorum zaten iyide olsa kötü de olsa ilk sizlerle paylaşıcam hep düşünüyorum barışırsam sitedeki arkadaşlarıma nasıl bir form açsam diye ama belkide bu gidişle boşandık diye açarım Rabbim hayırlısı neyse onu versin Selametle kal Rabbime emanetsin kardeşim

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
aynı sorunları yaşayanlardan biri de benim ama evlatlarım için hep sabır yolunu seçtim çok dayakta yedim hastanelikte oldum ama sabrettim şükür 1 yıldır iyiyiz.ama bizim aramızı bozan hep üçüncü şahıslar (kaynana) oldu.Rabbim inşallah sizi de birleştirir mutlu eder dualarım seninle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
aynı sorunları yaşayanlardan biri de benim ama evlatlarım için hep sabır yolunu seçtim çok dayakta yedim hastanelikte oldum ama sabrettim şükür 1 yıldır iyiyiz.ama bizim aramızı bozan hep üçüncü şahıslar (kaynana) oldu.Rabbim inşallah sizi de birleştirir mutlu eder dualarım seninle

Bizimde bu kavgamız 3. kişiler yani aileler sayesinde büyüdü ve bu duruma geldi Rabbime sığınıyorum sabretmeye gayret ediyorum Allah c.c. alnıma ne yazmışsa o olsun Rabbim hepimizi yar ve yardımcısı olsun Selametle kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun sizden

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
canim Kardeşim Seni Unuttuğumu Zannetme çok Yoğundum 2 Gündür.sana Asla Kirilmadim Bunu Bil.bu Gidişle Boşanma Haberimi Alicaksiniz Diye Yazmişsin.bak şimdi üzülürüm Işte.hani Umutsuzluk Yoktu.sen Bu Sinavi Geçiceksin Inaniyorum.allah şahidim Hergece Kizim Ve Ben Senin Adini Anip Dua Etmeden Yatmiyoruz.canim Benim Nolur Umudunu Kirma Nolur.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
canim Kardeşim Seni Unuttuğumu Zannetme çok Yoğundum 2 Gündür.sana Asla Kirilmadim Bunu Bil.bu Gidişle Boşanma Haberimi Alicaksiniz Diye Yazmişsin.bak şimdi üzülürüm Işte.hani Umutsuzluk Yoktu.sen Bu Sinavi Geçiceksin Inaniyorum.allah şahidim Hergece Kizim Ve Ben Senin Adini Anip Dua Etmeden Yatmiyoruz.canim Benim Nolur Umudunu Kirma Nolur.

Sağol canım kardeşim benim Rabbim sonsuz kere razı olsun senden umudumu tüketmiyorumda bazen kötü oluyorum eşimden hiç ses seda çıkmayınca sizler varken kötüde olamıyorum huzurlu oluyorum bende hergün senin için kızın için ve tüm islamiyet sitesi ailesi için dualar ediyorum bide sanada haber verim anasayfada şehitlerimiz için Fatiha ve Yasin bölümleri açılmış bilgin olsun kardeşim selametle kal Rabbime emanetsiniz kızının adı ne benim kızın adı rüya bende hülya seni tanıdığıma inanki çok mutlu oldum

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
rüyacım neden eşinden ses seda bekliyorsun,ilk adımı sen at kızın için ve onu sen ara.erkekler gurur yaparlar bilirsin.boşver kızın için sen ara eşini.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
KIZIMIN ADI İNCİNUR CANIM.ARICAK HİÇ MERAK ETME HİDAYETE ERİCEK EŞİN.UMUDUNU KAYBEDEN BİZDEN DEĞİLDİR DEMİŞ RESULÜMÜZ.UNUTMA

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
rüyacım neden eşinden ses seda bekliyorsun,ilk adımı sen at kızın için ve onu sen ara.erkekler gurur yaparlar bilirsin.boşver kızın için sen ara eşini.

Ahh canım kardeşim benim attığım adımların sayısı yok çok Allah c.c. büyüktür selametle kal

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Adaşim Nasilsin?
Allah.c.c.sana Yardim Edicek Canim Kardeşim....dualarim Seninle...
Allaha Emanet Ol...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
KIZIMIN ADI İNCİNUR CANIM.ARICAK HİÇ MERAK ETME HİDAYETE ERİCEK EŞİN.UMUDUNU KAYBEDEN BİZDEN DEĞİLDİR DEMİŞ RESULÜMÜZ.UNUTMA

Unutmicam canım kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun ne muradın varsa versin Rabbime emanetsin selametle kal

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt