allah yardımcın olsun arkadaşım allah gönül muradını versinnnnnnn...aminnnnn
Amin kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun selametle
allah yardımcın olsun arkadaşım allah gönül muradını versinnnnnnn...aminnnnn
s.a. rüyam3 ablacım..ben bu sitede yenıyım ama bikaç bişey söylemek istedim sorununu paylaştığın için öncelikle teşekkür ederim.
sabırla denermiş YARADAN kullarını..o bizlere verir bizlerde bu sınavı hayırlısıyla atlatmayaçalışırız..zor olmalı ma herşeyde bir hayır varla yola çıkarsak bazen katlanılır belki dayanılmaz acılar..ama yaşıyoruz YARADA NIN bize vermiş olduğu bu emaneti değerini bile bile yaşıyoruz..tercihler bizlerindir...kızın için herşeyden önce sen nefes almalısın YARADAN İZİN VERDİĞİ SÜRECE..YIKILMA KALK YIKILIRSAN KABUL EDERSİN YENİLGİYİ ablacım sana yakışanda bu olmalı dimi..bizler YARADAN BİSE GÜÇ VERDİĞİ SÜRECE SENİ DİNLEMEYE HAZIRIZ..YANINDA OLMYA ÇALIŞIRIZ CÜMLELERİMİZLE KELİMELERİMİZLE VE DUALARIMIZLA..ALLAH A EMANET OL ABLACIM..
sa kardeşim üzüldüm durumuna allah yardımcın olsun.ben de bekarım korkuyorum böle olayları duyuncaişte allah herkese hayırlısını versin aeolun
ALLAH yardımcınız olsun...
RÜYAM3 GERCEKTEN ALLAH YARDIMCIN OLSUN HER SABAH İŞE GELDİGİMDE HEMEN BU SİTEYI ACIYORUM VE HEMEN SENINSAYFANA BAKIYORUM ACABA HAYATINDA OLUMLU Bİ GELİŞME OLMUŞMU DIYE BENDE YAŞADIGIM İÇİN AYNI ACIYI AZ COK BILIYORUM SENIN YASADIKLARINI BEN COK ETKILENDIM RABBIM SANA GÜÇ KUVVET VERSIN HERZAMAN YARDIMCIN OLSUN SELAMETLE KAL KARDEŞİM
Durumunuza çok üzüldüm Kardeşim Allah Yar Ve Yardimciniz Olsun Inş.
aynı sorunları yaşayanlardan biri de benim ama evlatlarım için hep sabır yolunu seçtim çok dayakta yedim hastanelikte oldum ama sabrettim şükür 1 yıldır iyiyiz.ama bizim aramızı bozan hep üçüncü şahıslar (kaynana) oldu.Rabbim inşallah sizi de birleştirir mutlu eder dualarım seninle
canim Kardeşim Seni Unuttuğumu Zannetme çok Yoğundum 2 Gündür.sana Asla Kirilmadim Bunu Bil.bu Gidişle Boşanma Haberimi Alicaksiniz Diye Yazmişsin.bak şimdi üzülürüm Işte.hani Umutsuzluk Yoktu.sen Bu Sinavi Geçiceksin Inaniyorum.allah şahidim Hergece Kizim Ve Ben Senin Adini Anip Dua Etmeden Yatmiyoruz.canim Benim Nolur Umudunu Kirma Nolur.
rüyacım neden eşinden ses seda bekliyorsun,ilk adımı sen at kızın için ve onu sen ara.erkekler gurur yaparlar bilirsin.boşver kızın için sen ara eşini.
KIZIMIN ADI İNCİNUR CANIM.ARICAK HİÇ MERAK ETME HİDAYETE ERİCEK EŞİN.UMUDUNU KAYBEDEN BİZDEN DEĞİLDİR DEMİŞ RESULÜMÜZ.UNUTMA