Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM BENDE GEÇ ÖĞRENİP BUNUN ACISINI ÇEKTİĞİM İÇİN KIZIMA ÖĞRETMEYE ÇALIŞIYORUM.RABBİM YAZILARINI GÜZEL YAZSIN.HAYIRLI BİR EVLAT VE BİREY OLURLAR İŞALLAH.SENİNKİ DAHA ÇOK KÜÇÜK ŞİMDİDEN İLAHİLERLE UYUT ONU.SELAMETLE KAL.

Amin Rabbim tüm çocuklarımızı hayırlı insanlar olmasını nasip etsin onların ilk öğretmenleri bizleriz anneleri onlar iyi kötüyü, doğruyu yanlışı bizden öğrenecekler Rabbim yar ve yardımcımız olsun bu zamanın gençlerinide görüyorum herkes için demiyorum ama iyi görmüyorum ben jinekolog yanın da çalışıyorum o yüzden böyle dedim gençlerimiz hibe olmasın bu dünyada aileleri çocuklarına sahip çıksınlar 17 yaşında çocuğun burda jinekologda ne işi olabilir çok üzülüyorum bu duruma ve kızıma dört elle sarılıyorum

çimen_gözlü

Kayıtlı Kullanıcı
S.A KARDEŞİM DURUMUNA GERCEKTEN COK ÜZÜLDÜM BU ACIYI ÇEKEN BİLİR BENİMDE SENİNLE DURUMUM AYNI FAKAT BENIM SADECE COCUGUM YOK VE 1SENELİK EVLİYİM COK ZOR DURUMLARA DÜŞTÜGÜM ANLAR OLDU HALADA OLMAKTA ALLAH'A İSYANLARIM BİLE OLDU AMA YÜCE RABBIM BENI AFFETSIN NAMAZLARIMI BİLE BI ARA KILMAMAYA BAŞLAMİŞTIM İNAN.ALLAH BÖYLE Bİ DERDİ KİMSENİN BAŞINA DÜŞÜRMESİN BEN 21 YAŞİNDAYIM BÖYLE Bİ YÜKÜ KİMİ ZAMAN KALDIRAMIYORUM BİLE ALLAH SANA GÜÇ VE SABIR VERSIN SEN ANLATIRKEN KENDI YAŞADIKLARIM AKLIMA GELDİ VE İNAN COK ÜZÜLDÜM SANA DUA EDİYORUM EGER HAYIRLIYSA EŞİNİ SANA VE ÇOCUGUNA BAGIŞLASIN.SABRETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK SENİ YÜCE RABBİME EMANET EDİYORUM İNŞ HAYIRLI HABERLERİNİ DUYARIZ

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Çimen_gözlüm
Kardeşim zor çok zor evlilik bu boşanmak için evlenmez insan Rabbime sığınıyorum inanki benim gibi olan çok kişi var bu sitede bile var senin gibi bana yazıyorlar dertlerini kendime üzüldüğüm kadar onlara ve tabikide sanada üzülüyorum her daim dualarımı onlar ve senin içinde ediyorum Rabbim kabul eder inşallah haklarımızda hayırlısı neyse o olsun Selametle Kal Rabbime emanetsin

ayshidayet

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben yeni girdim siteye uzun zamandır takip edemiyodum,çok üzüldüm yaşadıklarınız çok zor şeyler inşallah en kısa zamanda hayırlı birşeyler olur,en azından kızınız için dayanmalısın hayır da Allahtan şer de,insanların şerde bi hayır vardır,a.e.o selam ve dua ile..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben yeni girdim siteye uzun zamandır takip edemiyodum,çok üzüldüm yaşadıklarınız çok zor şeyler inşallah en kısa zamanda hayırlı birşeyler olur,en azından kızınız için dayanmalısın hayır da Allahtan şer de,insanların şerde bi hayır vardır,a.e.o selam ve dua ile..

Aleyküm Selam
Hoş geldiniz aramıza üyeliğiniz daimi olur inşallah
Rabbim razı olsun sizden selam ve dua ile kalın Rabbime emanetsiniz

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
Birde Erkek Bakişi

Birde Erkek Bakişi

Aynı yönde bide erkek tarafı var.
Kadın sevgim bitti Artık seni sevmiyorum diyor. Bi kadın kocasısnın biten aşkını diriltebilir.
Ama bi erkek nasıl yapsın bunu.
Ama artık güç almaya çalısıyorum.
Ve devam eden sorunlar arasında Rabbime yöneliyorum Sanırım benimde imtihanım bu .
Yazık çok yazık Verdiğimiz emeğe. Herkes bi dertten muzdarip.
Ama cevremde bakıyorum da öyle cok kadın varki nankörlük yapan.
Ya islami bi yasamları yok varsa bile kadınlık duyguları agır basıyor.
Ne den anlamıyor kadınlar. Erkeklerinde sizin kadar sıkıntı paylasmaya
hakkı var.
Eğer evinde bulamıyorsa sevgiyi, aşkı, sıcaklığı başka yerlerde arıyor erkek maalesef .
Ama Rabbim bana bunu göstermesin. Ben sonuna kadar savasacam emek verecem.
Çok yıprandım Hislerim köreldi.Beynim daraldı.Köle gibi oldum, bi erkek ken oyuncak gibi oldum.
Ama esas olan bununla savasmak değilmidir eğer seviyorsan. Umarım hepimiz için hayırlısını verir Yaradan.
Bazen buraya yazdıgım sadece Allahımla paylasmadığım içinde kızyorum kendime.
Ama ne yaparsın insanın sıkıntılarını dökecek birine öyle ihtiyacı oluyorki bazen...

çimen_gözlü

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı günler rüyam3 allah razı olsun güzel duaların için inşallah seninde yuvan kurtulur birgün bende sana dua ediyorum

çimen_gözlü

Kayıtlı Kullanıcı
gariboa kardeşim allah sanada sabır versin yar ve yardımcın olsun ama tam olarak anlayamadım sende eşindenmi ayrısın acaba

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aynı yönde bide erkek tarafı var.
Kadın sevgim bitti Artık seni sevmiyorum diyor. Bi kadın kocasısnın biten aşkını diriltebilir.
Ama bi erkek nasıl yapsın bunu.
Ama artık güç almaya çalısıyorum.
Ve devam eden sorunlar arasında Rabbime yöneliyorum Sanırım benimde imtihanım bu .
Yazık çok yazık Verdiğimiz emeğe. Herkes bi dertten muzdarip.
Ama cevremde bakıyorum da öyle cok kadın varki nankörlük yapan.
Ya islami bi yasamları yok varsa bile kadınlık duyguları agır basıyor.
Ne den anlamıyor kadınlar. Erkeklerinde sizin kadar sıkıntı paylasmaya
hakkı var.
Eğer evinde bulamıyorsa sevgiyi, aşkı, sıcaklığı başka yerlerde arıyor erkek maalesef .
Ama Rabbim bana bunu göstermesin. Ben sonuna kadar savasacam emek verecem.
Çok yıprandım Hislerim köreldi.Beynim daraldı.Köle gibi oldum, bi erkek ken oyuncak gibi oldum.
Ama esas olan bununla savasmak değilmidir eğer seviyorsan. Umarım hepimiz için hayırlısını verir Yaradan.
Bazen buraya yazdıgım sadece Allahımla paylasmadığım içinde kızyorum kendime.
Ama ne yaparsın insanın sıkıntılarını dökecek birine öyle ihtiyacı oluyorki bazen...

Selamün Aleyküm
Çevremizde nankörlük yapan kadınların yanı sıra baylarda var kadın erkek ayrımı olarak bakmamak lazım ben evimde eşimle çok mutluydum bizimki bi anlık öfke ve sinir yüzünden sonrasında her ikimizi aileleride araya girmesiyle olaylarımız büyüdü eşimin evinde mutsuz olduğunu hiç düşünmezdim illaki kavgalarımız olurdu ama barışırdık ve çevremizdeki arkadaşlarımız bizi örnek gösterirlerdi ben ayrı olduğumuz süre içinde veya kavga ettiğimiz zamanlarda asla sevgiyi dışarda aramadım böylesi bişey bana yaşıkmaz eşimin şuan hayatında biri varmıdır yokmudur bilmiyorum eğer varsa Rabbime havale ediyorum yuvasından daha önemliymiş kendisi o zaman ama günahınıda almak istemiyorum sizi biraz anladım biraz ne demek istedi acaba diye düşündüm kendiside mi aileysiyle sorunları var yoksa sadece erkek gözüylemi olaylara bakıyor selametle

merihg

Kayıtlı Kullanıcı
mrb dediğiniz gibi ALLAH yardımcımız olsun.her gün yeni şeyler öğrenmek onun hakkında üstelik evlilik kararı almış ve bu yolda kararlı bir biçimde ilerliyor. ALLAH hepimiz onunda yardımcısı olsun.

merihg

Kayıtlı Kullanıcı
bazen öyle daralıyorumki sadece onu allaha havale etmek istiyorum sonrada kaderim böyle imiş diyorumve sus diyorum

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
bazen öyle daralıyorumki sadece onu allaha havale etmek istiyorum sonrada kaderim böyle imiş diyorumve sus diyorum

Selamün Aleyküm
Kardeşim Rabbim hepimiz yar ve yardımcısı olsun haklısın insan daralınca ne yapacağını şaşırıyor şeytanda bu durumumuzdan fazlasıyla yararlanmaya çalışıyor bizleri daha kötü durumlara sokmaya çalışıyor Rabbim bizi şeytanın vesveselerinden korusun haklarımızda hayırlısı neyse o olsun ve bizlere sabır ihsan eylesin Amin

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
rüyam3 yazdıklarımdan seni müstağni ederim. asla kastım sen değilsin.demek istediğim,
sahsi kanaatimin kadınların maalesef cogu zaman hissi duygularını dini duygularına galebe calması .
senin tersi durumda bende var .benimki uzun hikaye araya girince kaynadı.
Sözlerim yanlıs anlasıldı ve sizi kırdı isem ÖZÜR dilerim....

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
rüyam3 yazdıklarımdan seni müstağni ederim. asla kastım sen değilsin.demek istediğim,
sahsi kanaatimin kadınların maalesef cogu zaman hissi duygularını dini duygularına galebe calması .
senin tersi durumda bende var .benimki uzun hikaye araya girince kaynadı.
Sözlerim yanlıs anlasıldı ve sizi kırdı isem ÖZÜR dilerim....

Yok kardeşim üzülmedim anlamamıştım sadece sandım ki ya erkek gözüyle bakıyor yada kendiside ailesiyle sorunları var orası kafamı kurcalamıştı ama ben şöyle diyorum kadın olsun erkek olsun tek tarafı suçlamamak lazım ben eşimi çok suçladım bişey kazanamadım özürümüde diledim barışmak için çabada gösterdim gerisi Rabbime kalmış sizinde sorunlarınız var üzüldüm inanın ki üzüldüm sonuçta ortada bi yuvar var yıkılmasın üzülüyorum Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun selametle

aysin

Kayıtlı Kullanıcı
s.a canım kardeşim gercekten çok üzüldüm yazdığın şeyi okuduktan sonra üzntünü seninle paylaşmak istedim müminin en büyük silahı dua dır sende dua nı hiç bir zaman eksik etme sevgili kardeşim umarım eşin ve çoçuğnla herşey çok daha güzel olur a.e.o allah yar ve yardımcın olsun duamızdasın bunu sakın ama sakın unutma

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
s.a canım kardeşim gercekten çok üzüldüm yazdığın şeyi okuduktan sonra üzntünü seninle paylaşmak istedim müminin en büyük silahı dua dır sende dua nı hiç bir zaman eksik etme sevgili kardeşim umarım eşin ve çoçuğnla herşey çok daha güzel olur a.e.o allah yar ve yardımcın olsun duamızdasın bunu sakın ama sakın unutma

Aleyküm Selam
Sağolun Rabbim razı olsun sizden her zaman dua ediyorum Rabbim hayırlısı neyse onu ihsan eylesin diye selametle kalın dualarımdasınız Rabbime emanetsiniz

Nesil

Kayıtlı Kullanıcı
kardesim durumuna cok üzüldüm aynı derdi benim kankamda yasadı ve yasıyoda.dualarım sizinle yanlız degilsin bunu unutma kardes.inancını ve ALLAHA İMANINI BIRAKMA sorun düzelecek bunu unutma ALLAHA EMANET OL KARDESİM
BEBEGİ BİZİM YERİMİZE ÖP...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
kardesim durumuna cok üzüldüm aynı derdi benim kankamda yasadı ve yasıyoda.dualarım sizinle yanlız degilsin bunu unutma kardes.inancını ve ALLAHA İMANINI BIRAKMA sorun düzelecek bunu unutma ALLAHA EMANET OL KARDESİM
BEBEGİ BİZİM YERİMİZE ÖP...

Sağol kardeşim Allah razı olsun sizden Rabbim arkadaşınızada güç kuvvet ve sabır versin umudumuz belli kimse yuvasının yıkılmasını istemez hayırlısı neyse o olsun Selametle Rabbime emanetsiniz

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun arkadaşım allah gönül muradını versinnnnnnn...aminnnnn

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt